BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De klik

Wat een lekker wijf, denkt Andre, die is echt de zonde wel waard. Andre ben ik dus, Frans. Dat is de naam die ik gebruikte toen ik me voorstelde aan Ellen. Geen idee waarom ik niet mijn eigen naam gebruikte maar dat deed ik wel vaker. Het is ooit een keer gebeurd dat een scharrel me aansprak toen mn vrouw erbij was en was wat vreemd dat ik zei ik ken haar niet maar zij wel mijn naam kende. En die gewoonte van een andere naam is gebleven.  Eindelijk kon je weer wat stappen en dus ging ik met de mannen van voetbal op stap zoals we vroeger vaak deden. Die avond was er een groepje dames in de kroeg die veel lawaai maakten en waar we even wat lol mee hadden. Gewoon geinen. Eentje die er bij zat die kon ik gewoon niet loslaten.

Mijn blik ging steeds terug naar haar. Ergens in de 50 maar wauw wat een figuur en dat wist ze, dat kon je aan haar houding zien. Een mooi zandloper figuur, niet slank, de rondingen op de juiste plek en ik schat zo rond de 70 -75 kilo. Een lekker koppie met grote donkere ogen en wat sproetjes. Een brede lach , lippen die vast goed konden kussen en pijpen. Donkere krullen op dat mooie koppie. Een goed gevulde BH, als ze die tenminste aanhad. Over haar blouse die licht doorschijnend was droeg ze een vestje. Soms leek ik te kunnen zien dat er tepels door haar blouse heen staken maar dat kon ook gewoon wishful thinking zijn natuurlijk. Een zwarte rok tot net over de knie en daaronder nylons, met een mooie naad over haar kuit zo haar high heels naaldhak-schoen in. Een glanzend en puntige rode, die kleurde weer met haar vestje en de knoopjes van haar blouse. beetje make up , dat leek ze eigenlijk niet nodig te hebben. Wel stevig in de lipstick en dat gaf een beetje geil aanzicht. Die lipstick kleurde haar glas rood en ik vroeg me af of het ook op mn lul zou achterblijven. Ik knoopte wat verlegen door haar mooie geile verschijning een gesprekje aan. Dat werd al snel gezelliger en voor ik het wist was de groep dames weg en ook mijn vrienden zaten ergens anders in de kroeg te lullen. Ellen en ik hadden een echte klik en het gesprek ging alle kanten op. Opeens een kant die ik niet eens durfde te dromen.

Wat vind je van mn nylon kousen? vroeg Ellen en met dat legde ze haar in heerlijk nylon verpakte voet op mijn schoot. Ze keek me strak aan. Ze zijn nieuw, zei ze, ik draag ze nooit thuis eigenlijk. Ik draag ze alleen voor mannen die ze kunnen waarderen, ging ze verder terwijl haar tenen nu mijn bovenbeen masseerde.  Als je maar weet dat ik het zeer zeer waardeer, antwoorde ik terwijl ik haar voet even vast had en nu langzaam haar kuit wreef, wat een heerlijk gevoel en dan dat zachte ruisen van de stof. Ik had al een stijve. Toen mijn vingers haar knie bereikte duwde ze even haar voet in mijn kruis en trok haar voet weer terug. Schoen weer aan. Zoals je kon voelen was dat geen leugen, zei ik glimlachend. Ze gaf me een ondeugend lachje terug. En , ging ik verder, het maakt me reuze nieuwsgierig of het echte kousen zijn met jarretel of dat het gewoon Wibra panties zijn. Ze keek me even verbaasd aan: wat denk je zelf?  Zie ik er uit als een Wibra dame? Door die blik in haar ogen schoot ik in de lach. Nee echt niet, jij bent echt en je bent een hete donder ook. Dat maakt me nog nieuwsgieriger en even iets zien zegt meer dan 1000 woorden, toch? vulde ik aan in de hoop dat ik nu niet te ver ging. We hadden al ruim anderhalf uur zitten kletsen en het was nu of nooit dacht ik. Ze stond op, ik moet even naar het toilet, en zo te zien heb jij ook uhhhh hoge nood!  Ze zei het terwijl ze om zich heen keek om te checken of haar vriendinnen er nog waren denk ik. Ze boog voorover en pakte me recht op mn mond. Haar tong drong mijn lippen open en zocht de mijne. Voor ik goed en wel kon reageren liep ze met wiegende heupen naar het toilet. Ik zat nog even verbaasd te zijn, dit was wel heel lang geleden dat een flirt verder ging dan een flirt.

Ik sprong dus  snel op want deze kans …In het gangetje naar de wc s stond ze me op te wachten. Ik nam nu het initiatief door haar vast te pakken en mijn tong nu het werk te laten doen. Intussen trok ik haar strak tegen me aan. Haar stevige tieten drukten in mijn borst. Mensen lief wat een knoppen zaten daar op. Mijn hand gleed tussen ons in want die wilde ik wel even goed voelen. Jeetje wat deed ik zeg, eind 50 en daar stond ik in een kroeg gangetje tussen vrijende tieners te tongen. Maar Ellen had echt mn hoofd op hol gebracht. En mijn pik stond op volle oorlogssterkte.  Ik volgde het voorbeeld van de tienergozer een stukje verderop die een wel erg jong ding nu onder haar minirokje greep. Terwijl mijn hand nu onder Ellens  rok langs haar nylons omhoog haar naakte heup had gevonden, onderbrak Ellen de frenchkissing. Luister vriend, zei ze, dit is een 1x en 1x only!  Dat ten eerste, verder weet mijn man precies hoe laat de kroegen dicht gaan dus waar staat je auto, we hebben geen jaren de tijd! Ze zei het met een geile hese stem maar de boodschap was duidelijk. En voor mij precies wat ik wilde. Gewoon 1x en verder geen gedoe. Even kneep ik in haar venusheuvel en liet mijn hand over haar slipje glijden. Ik voelde dat ze nat was, drijf nat.  Kom maar mee lekker ding, zei ik en ging haar voor naar buiten. Beetje krap, zei ze over mijn Toyota Avensis en ging mij voor naar een Chrysler SVU. Ze stapte achter het stuur. Geen vragen, verder zei ze voor ik kon vragen wat ze in zo n grote auto deed. Ze reed twee straten verder en parkeerde op een donkere P achter de Jysk. Mijn hand lag al op haar knie en was langs die heerlijke nylons over haar warme zachte dij omhoog gegleden en mijn pink voelde al de haartjes van haar kut. We waren nog niet gestopt of ze had haar tong alweer in mijn keel en trok wild aan mijn shirt.

Uit dat ding, commandeerde ze. terwijl ik dat deed stapte ze uit en ging op de achterbank zitten. Ja kom je nog, vroeg ze ongeduldig met een bijna fluisterende, sexy, lage stem.  Met ontbloot bovenlijf nam ik plaats op de achterbank naast haar. Ik schoof tegen haar aan en al kussend ontdeed ik haar van haar vestje. Ik had gelijk, ze had geen bh aan en haar joekels van tepels staken door de zachte doorschijnende stok van haar blouse heen. Ik graaide naar die heerlijke best stevige memmen maar ze duwde me achterover. Ik lag nu op de bank en zij zat aan de andere kant van de bank. Ze maakte het bovenste knoopje van haar blouse open, boog ze over me heen en gaf me een heerlijke tongzoen weer, ik voelde haar tepels door de schurende zachte stof heen op mijn borstkas prikken. Niet alleen mijn pik maat ook mijn tepels werden er stijf van. Ze opende het tweede knoopje en weer boog ze zich voorover. Ze had gezien dat mijn tepels gevoelig zijn en likte eraan en beet erin. Weer een knoopje en weer aandacht voor mijn tepels en een tonggevecht. Toen eindelijk alle knoopjes open waren ging haar blouse niet uit maar wel wijd open. Wauw wat een kanjers en nog zo ferm. Mooie bruine tepelhoven, met heerlijke spenen van tepels erop. Weer boog ze zich voorover maar deze keer niet om mij te verwennen maar om haar borsten in mn gezicht te duwen. Wat een geile dame had ik getroffen, mijn hoofd tussen haar memmen en dan weer mijn mond die haar tepels zochten en vonden. Ik zoog er aan alsof ik verwachte er melk uit te kunnen zuigen. Ik hoorde Ellen hijgen van genot. Toen draaide ze zich om en lag mijn hoofd opeens tussen haar nylon dijen. Ze drapeerde haar rok om heen waardoor ik haar kut niet meer kon zien en met mijn tong op verkenning moest. Kale lipjes en nat , heel nat. Haar lippen weken gewillig voor mijn tong die naar binnen gleed en haar geil proefde.

Ze tilde zich wat op en mijn tong ging langs haar lies om haar kut heen. Haar, een streep ofzo op haar venus heuvel. Kaal en nat, haar kutlippen. Ze reed op en neer op mn gezicht. Af en toe was mijn neus gewoon diep in haar flamoes en dan weer zoog ik op haar clit.  Ik voelde hoe haar handen over mijn blote bast gingen en rondjes draaiden op mijn buik, steeds dichter bij mijn nu keiharde lul. Ze streek over mijn lies, langs mijn ballen en kneedde even de binnenkant van mijn dijen om weer langs mijn zak door mn lies naar mijn buik te glijden. Ze gleed over mijn schaambeen zonder mijn lul te raken. Ik stootte mijn heupen omhoog in de hoop dat ze mijn lul zou beetnemen. Ik likte en befte driftiger en vol overgave. Haar rok was weggeschoven en in het schemerlicht van de maan zag ik de perfecte rondingen van haar kontje. Ik omslaat haar billen, kneedde ze en trok ze toen open om mijn tong van haar behaarde venusheuvel door haar kut naar haar kontgaatje te laten gaan. Een luide zucht van opwinding hoorde ik boven me. Hmm dat beviel duidelijk dus voor herhaling vatbaar. Ik voelde hoe ze stopte met mijn lul te plagen en toen ik haar dieper rimde begin Ellen al wat te kermen. Stuiptrekkingen door haar lijf en toen ik daarna weer haar clitje opzoog en verwende kwam ze duidelijk klaar.  Even bleef ze zo zitten toen gleed ze van me af. Ze zat nu op de achterbank, kont omhoog en trok haar scheur open, kom neuk me. Het was niet de aller makkelijkste positie zo op de achterbank maar al snel reed ik met mn stijve tegen haar weelderige kont op, wreef door haar gleuf en dan met een natte eikel door haar bilspleet, Haar kont duwde ze lekker naar achteren. Toen even mijn eikel naar binnen in haar neukgrotje. En er weer uit. Neuk me klojo, kermde ze. Neuk me.  Weer even plagen en toen een stoot diep in haar natte kut. Wauw wat was ze onverwachts strak. Met lange halen ging ik in en uit die heerlijke kut van die lekkere MILF. Ik wist niet hoelang ik het nog kon uitstellen maar hoopte lang.

Ik ramde diep in hing nu over haar heen waardoor ik bij haar tieten kon. Kom hier met die spenen jij geil kreng, hijgde ik. Ik kneedde haar memmen en speelde met haar tepels. Toen begon ze met haar kut in mn lul te knijpen en begon ze steeds harder tegen stoten te geven. Huilde ze of lachte ze?? Ze kwam klaar en geen 10 tellen later verloor ik alle controle en kwam luid snuivend klaar diep in haar geweldige natte lekkere neukgrot. Zo bleven we even zitten. Hijgend op elkaar. Toen draaiden we ons om om op de bank te zitten. Pfew… wauw wauw, bracht ik uit.  Ze keek me glimlachend en voldaan aan. Weet je, ik heb een nicht, die heet ook Ellen. Die heb ik al jaren niet gezien hoor, vertelde ik. Ik denk zo sinds mn tiener jaren niet. Ruzie in de familie. Mijn ouders en haar ouders, je kent t wel. Die Ellen die vond ik het mooiste en meest sexy meisje dat bestond. Hoe en waarom weet ik niet meer maar ik logeerde daar eens en toen hebben we gekust. Beetje getongd. Elkaar verder niet aangeraakt. Maar met dat tongen alleen al ben ik toen in mn broek klaargekomen. Heeft ze nooit geweten maar het was zo lekker. Eindigde ik mijn verhaal. Ellen keek me aan. En die heet ook Ellen? vroeg ze met een verbaasd gezicht. Ja zeker, en nog veel natte dromen over gehad ook, bevestigde ik.  Ze begon nu een beetje te lachen. Dan heet jij geen Andre vriend! Dan ben jij Frank!  zei ze vastberaden en met een big smile. Frans zei ik, ik heet Frans. Nu schoot ze echt in de lach. Als in Frans van tante Wil en oom Klaas? vroeg ze.  Hoe…??? begon ik verbaasd. En toen viel het kwartje. Jij bent Ellen van tante Toos en oom Gerard???!!! vroeg ik beetje onnozel.  Toen kregen we allebei de slappe lach. Ellen kwam weer naast me haar hand op mn ballen en zachtjes trekkend aan mn lul. Als ik toen geweten had dat jij zo een lekkere lul had! zei ze met een droef stemmetje. Maar ik wist wel dat je was klaargekomen hoor, ik was niet gek. Verklapte ze. Ik vond het supergeil en voor het eerst begreep ik dat ik jongens en mannen geil en gek kon maken. Maar ik weet niet meer of je klaar kwam doordat ik in je nek kuste, zei ze terwijl ze zich nu in mn hals vastzoog en zachtjes beet. Of omdat ik je lippen nat maakte, vervolgde ze terwijl haar natte tong strepen trok over mijn wang, mn lippen, mn neus, mn ogen. Of dat je klaar kwam toen ik je oor plaagde, vroeg ze terwijl ze met haar tanden aan mn oorlel trok en haar tong soppend in mn oor stopte.

Kijk s aan, zei ze blij verrast. Fransje heeft weer een stijve. En zonder verder te wachten klom ze nu op mn schoot. Mijn lul schoof zonder moeite in haar kut die nat was maar ook van mijn sperma. Ze duwde mijn hoofd tussen haar dikke tieten terwijl ze wild op mn neukstaaf reed. Drukte haar tepels een voor een in mond alsof ze me aan het zogen was. Toe Fransje, je bent lekker opgegroeid hoor. Dus jij had natte dromen van je nichtje. Trok je je zelf af als je aan me dacht? Toe spuit nu je nichtje maar weer s vol. Geen idee hoe lang ze zo doorging maar mn orgasme was alsof er een trein over me heen reed. WAUW Toen gleed ze van me af en trok mijn kop tussen haar benen. Ik wist wat ze wilde, ze wilde ook klaar komen dus ik befte als een schoothondje en zoog haar kutgeil en mijn eigen sperma op. Het duurde niet lang voor haar benen mij in de houtgreep namen en ze verstijfde en met een lange gil haar hoogtepunt had bereikt. Even lagen we zo heel stil te genieten. Shit, zei ze opeens. Kijk de tijd eens. Snel, ik zet je wel af bij de kroeg. In de korte rit naar de kroeg zei ze dat ik niet moest gaan zoeken naar haar. Maar met carnaval kon ik wel vast een kamer boeken ergens onder de rivieren. Ze is gek op carnaval zei ze. De dinsdag voor carnaval zal ze in de kroeg zijn dan kunnen we verder afspreken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 6999 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “De klik”

  1. Wat een weerzien met je nicht zonder dat je ze herkende eerst goed geneukt en dan door je spontane opbiechten elkaar teruggevonden.

    Ben benieuwd naar jullie verdere afspraken in het zuiden.Carnaval komt eraan.

    • Doe m’n best maar van ’t schrijven word ik soms lekker opgewonden waardoor ik niet goed meer na lees of t so ie so al niet zie….. Gelukkig zijn er ook die mij de taalvoutjes vergefen. Ik blijf t proberen.

Plaats een reactie