BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van het één komt het ander (2)

Tot mijn grote schrik en verbazing stond tante Emma in de deuropening. Hoe ze was binnen gekomen interesseerde me eigenlijk niet, wel dat ze ons had betrapt. Mijn moeder stapte snel van me af en pakte haar badjas en trok hem aan. Ik viste mijn boxershort van de vloer. Aantrekken ging makkelijk omdat van stijve lul niets meer over was. “Emma, ga even zitten dan zal ik je uitleggen wat er is gebeurd.” “Daar valt niet veel aan uit te leggen. En de geluiden die ik hoorde toen ik nog beneden was, doen mij vermoeden dat je er ook nog van hebt genoten. Uitleg is niet nodig. Ik snap het volledig.”

Emma is een de jongste zuster van mijn moeder, begin 30. Iets magerder met een ronde billen en een slanke taille. Ze had in mijn ogen gigantische tieten. Later ontdekte ik dat haar cupmaat 100DD was. Omdat ze was gekleed in een rode jurk en hoge hakken was het een spetterende entree in de slaapkamer.

Mijn moeder legde uit wat er die avond daarvoor gebeurd was, haar verdriet, haar eenzaamheid en dat we samen hadden geslapen zonder dat er wat gebeurd was. Tante Emma luisterde zonder een woord te zeggen. “Nou ja, zoals je het verteld kan ik het wel begrijpen. Het valt in je te prijzen dat je sinds het overlijden van Steven geen troost hebt gezocht bij willekeurige vreemde mannen. Dat je troost vond bij Brian die je dagelijks ziet snap ik ook. Maar dat hoeft nog niet te eindigen in een ongebreidelde vrijpartij. Maar maak je geen zorgen, my lips are closed, dit blijft tussen ons drieën.” Mijn moeder zuchtte opgelucht. Ze omhelsde Emma en fluisterde “dankjewel” in haar oor.

Beneden aan tafel onder het genot van een bakje koffie vroeg mijn moeder aan Emma wat het doel was van haar bezoek. Er kwam een lang en ingewikkeld verhaal over de verbouwing van haar huis, het afsluiten van leningen en het probleem dat ze als zzp-er weinig geld had. “Ik raak door mijn spaargeld heen.” “Als je denkt van mij te kunnen lenen heb je het mis. Ik kan rond komen van mijn uitkeringen maar ik heb nauwelijks reserves,” was de reactie van mijn moeder. “Nee, dat is niet de vraag,” glimlachte Emma. “Ik wilde vragen of ik een paar maanden bij jullie kon intrekken. De verbouwing is nagenoeg klaar dus kan ik mijn woning enige tijd verhuren. Met het geld dat dat oplevert kan ik mijn financiën weer op orde brengen.”
Mijn moeder legde haar hand op mijn tantes arm. “Oh Em, je weet dat je het niet eens hoeft te vragen. Mijn huis staat altijd voor je open. Het is een groot huis dus je kunt twee kamers krijgen. Zo lang als het nodig is.” Tante lachte en straalde en keek mijn moeder liefdevol aan. Ze omhelsden elkaar met een “dankjewel.” En dan zegt mijn moeder gekscherend, “maar je hebt geen toestemming om vreemde mannen in mijn huis te halen.” Waarop Emma ad rem antwoordt, “dat hoeft niet als je Brian met mij deelt.”
Er viel een doodse stilte. Na een tijdje reageerde mijn moeder met, “eh, eh, em, em, meen je dat?” Mijn tante bloosde. “Ik heb het nooit tegen je gezegd, het klinkt wat raar, ik ben al sinds zijn 17e verjaardagsfeestje verliefd op hem. Hij is een lieve jongen. En heb door de jaren heen me gedragen als zijn tante en de gevoelens van verliefdheid weggedrukt. Maar toen ik zag met jou op je slaapkamer toen borrelden al die gevoelens van verliefdheid weer op.”

Mijn moeder stond langzaam op en liep naar tante Emma. “Brian is een schat en een uitstekende minnaar heb ik inmiddels ontdekt. Dus ik begrijp wat je bedoelt. Ik ben helemaal niet boos. We kunnen Brian allebei delen. Maar alleen als hij het wil!” Ik was stomverbaasd. Ik had de laatste tijd door mijn volle agenda geen vriendinnen gehad. Seks was eenvoudigweg niet aan de orde geweest. Vandaar dat ik zonder nadenken op de avances van mijn moeder was ingegaan. Met als gevolg dat ik nu twee lekkere meiden voor handen heb. Om dat te doen waar je als geile jongeling alleen maar van kunt dromen. De beide vrouwen keken en wachten op mijn reactie. Ik was te overdonderd om iets te zeggen. Mijn moeder hakte de knoop door. “Ik ga douchen, hij is helemaal van jou tot ik terug ben.”
Tante Emma ging voortvarend te werk. Binnen de kortste tijd, lagen haar jurk, haar BH en haar slipje op de grond. Ze keek me wellustig aan. “Wel Brian vind je het leuk wat je ziet?” Ik knikte zonder een woord te zeggen. Ik wist nog steeds niet wat me overkwam. Emma liep langzaam naar mij toe. Een tel later was haar kale vlezige kutje recht voor mijn gezicht. Ik stond op, nam haar in mijn armen en gaf haar een lange hartstochtelijke kus. Mijn pik reageerde direct. Emma drukte haar onderlijf tegen mij aan toen ze mijn stijf wordende lul voelde in mijn boxershort. Ze kuste me kreunend. En voordat ik goed en wel besefte wat er gaande was, lag mijn boxer op de grond. Emma omklemde mijn stijve lul. “Hhmm een lekker forse jongen, daar houd ik wel van.” Ik gleed met mijn handen over haar rug en masseerde zacht haar stevige billen. Haar bilnaad was warm en vocht. Langzaam schoof ik door naar haar kutje. Emma spreidden haar benen een beetje en ik duwde in vinger in haar natte kut. “Jaahh jaahh lekerrrr,” zuchtte ze.
Ze leidde me naar een stoel en ging op mijn schoot zitten. Ze pakte één van haar grote tieten en duwde de tepel in mijn mond. Ik omklemde de tepel stevig met mijn lippen en mijn tanden. Ik voelde de tepel harder worden. Ik zoog en beet zacht. Emma kreunde. Even later bewerkte ik de ander tepel. Ik werd steeds geiler en mijn lul werd steeds harder en Emma kreunde en hijgde steeds heftiger.
“Ik wil mijn harde lul in je natte kut duwen.” Emma glimlachte naar me. “Ik wil je in mij voelen, wat mijn zus heeft gevoeld wil ik ook beleven.” Ze stond op en ging met gespreide benen weer op mijn schoot zitten. Ze greep mijn harde lul en leidde hem behendig naar haar verlangende kut. Mijn eikel raakte haar natte kut. Ik wilde haar langzaam veroveren. Maar Emma dacht daar anders over. Mijn lul raakte haar schaamlippen en ze ramde in één beweging door. Ze kneep haar kutspieren samen, zodat mijn maximaal werd gemasseerd bij het naar binnen dringen. “Wauw, wat heb je een zalige strakke kut,” was het enige dat ik kon uitbrengen.
Emma bleef stil zitten haar forse tieten voelde ik lekker tegen mijn borstkas, mijn hart klopt wild. Onze lippen vonden elkaar weer in een hartstochtelijk zoenen. Onze tongen zochten amechtig naar de gevoeligste plekjes in elkaars mond. Emma begon langzaam op en neer te bewegen. Ik liet het over me komen, bij iedere stoot van mijn tante voelde ik mijn lul harder worden. Emma had zich steeds minder in bedwang. Geleidelijk aan stootte ze sneller en heftiger onder het uitkreunen van in mijn beleving oergeluiden. Ze stuiterde letterlijk op mijn lul op en neer. Ik stelde vast dat tante Emma een lekker strak kutje had. In mijn verbeelding strakker dan die van mijn moeder.

Ik tilde haar op en legde haar op tafel. Dit had tante Emma niet verwacht. Ze keek verbaasd en verschrikt. Ze sloeg haar benen om mijn heupen. Ik boog mij voorover en zoog aan haar tieten. Ze begon spontaan te kreunen. Haar tepels werd hard in mijn mond. Ik beet zacht en zoog stevig. “Hmm jahjah, ga door zuig me klaar jah jah.” Ik zette de kop van mijn lul tegen haar natte kut. Dat voelde warm en vochtig. Ik perste mijn eikel in haar grotje. Ik wachtte. Ik merkte dat Emma geiler werd, ze duwde haar heupen naar voren om mijn lul dieper in zich te krijgen. Maar ik hield alleen mijn eikel in haar kutje. Ik voelde hoe ze haar kutspieren samentrok. “Brian neuk me, neuk me kom diep in me ik wil je helemaal voelen, vul me!”
Ik kon me niet meer beheersen en wilde me ook niet meer beheersen. Ik begon fel en snel te stoten. We neukten als konijnen zogezegd. Mijn tante bleef maar kreunen. Zij kreunde en hijgde op de meest sletterige manier, nooit heb ik een vrouw onder mij zo intens en geil horen kreunen. Toen ik voelde dat ik dreigde klaar te komen. Stopte ik met stoten. “Ga door geile dekhengst ga door.” “Rustig Emma, langzaam op bouwen laat ons heftiger klaar komen.” Maar tante Emma was volkomen los geslagen en ging ongeremd tekeer en schreeuwde, “mmm jah jah neuk me Brian neuk mijn kut hard en diep. Neuk me klaar sluit mijn kut vol.” Ik greep haar bij de schouders en ramde mijn lul in en uit haar kut als een drilboor. Tante Emma schreeuwde dat ze ging klaar komen. “Ohoho jaahh jaahh, neuk me klaarr, ik kommm ik kommm. Neuk me, neuk me, spuit me klaar, neuk me klaar!”
De woorden van tante Emma maakten mij nog geiler en met een paar diepe stoten kwam ik klaar. Ik perste mijn lul zo diep mogelijk naar Binnen. “Auw, auw, jaahh je neukt mijn baarmoeder auw, jaa ga doorrrr.” Op dat moment begon ik te spuiten. Schot na schot spot ik mijn warme zaad diep in haar onder lijf. “Jaahh jaahh ik voel je warme zaad, Brian lieve jongen ik voel je warme zaad.”
Ik boog mij voorover en begon aan één van haar gezwollen tepels te zuigen, terwijl mijn harde lul langzaam in en uit haar kut bewoog met een soppend geluid. Geleidelijk kwamen we weer tot ons zelf. Mijn half slappe lul schoot uit haar kut. Mijn zaad sijpelde langzaam uit haar kut en langs haar dijen. “Oohh Brian, waarom hebben we dit niet eerder gedaan?” “Dat weet ik niet, maar we kunnen wel afspreken om het van nu af aan vaker te doen.” “Ja heerlijk, zolang ik hier woon het liefst ieder dag.”

Aan het gestommel boven hoorden we dat mijn moeder klaar was met douchen. Emma was bezig haar slipje aan te trekken toen mijn moeder binnen kwam. “En wat heb ik gemist?” “Dat wat ik heb meegemaakt,” zei Emma, terwijl ze haar beha weer aantrok.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 16827 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Van het één komt het ander (2)”

Plaats een reactie