BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vader, moeder, dochter en haar vriend slot.

Zij had hetzelfde idee, en dus stonden ze weer voor elkaar. Hij ging weer aan de kant, en zij deed hetzelfde. De twee lachten erom. Ze keken elkaar diep in de ogen, hun oprechte vreugde ontspande de situatie. Ze liep langzaam naar hem toe, zonder haar ogen van hem af te wenden. Hij dacht dat ze langs hem heen wilde. Hij deed een stap terug van de deuropening, en draaide zich opzij om haar door te laten. Ze keek weer naar hem, ze stonden weer voor elkaar. Ze kwam langzaam dichterbij. Ze stonden dicht bij elkaar, toen ze haar armen om zijn nek sloeg. Ze trok zijn hoofd naar beneden, en drukte haar lippen voor de laatste keer op de zijne. Ze nestelde zich even tegen hem aan. Hij bewoog niet. Hij genoot ervan haar nabijheid te voelen, hoe haar grote stevige borsten tegen zijn lichaam drukten, en haar linkerbeen tussen zijn benen duwde. Hij wilde haar vast pakken, maar hij durfde niet. Het duurde niet lang, maar het was genoeg om hem weer op te winden. Hij kon niet voorkomen dat zijn lul weer hard werd. Zij had het ook gevoeld, en ze maakte zich los van hem. Ze keek hem aan, en zei zacht: “Bedankt voor deze geweldige avond.” Ze wilde weg lopen, ook al was het heel moeilijk voor haar, maar het was de juiste beslissing. “Slaap lekker.” Isabelle glimlachte. Ze draaide zich om, en keek naar de opvallende bult in zijn spijkerbroek. Ze kon gewoon niet geloven dat hij weer zo opgewonden was. Ze wilde de eerste stap zetten. Plotseling ging haar linkerhand naar zijn kruis. Ze begreep het zelf niet, maar ze kon er niets aan doen, ze streelde over de grote bult in zijn broek. “Ik wens je fijne, en geile dromen.” Ze keken elkaar weer aan, voordat ze haar hand terug trok, en weg wilde lopen. Hij kon het niet geloven, hij verzamelde al zijn moed, en greep haar linkerarm. Ze draaide zich naar hem toe. Hij liep naar haar toe, en trok haar naar zich toe.

Ze keek boos naar hem: “Tom alsjeblieft, we moeten niet verder gaan.” Hij negeerde het, en drukte zijn lippen stevig op haar licht geopende mond. Hij trok na een paar seconden zijn lippen van haar mond terug. Hun ogen ontmoetten elkaar. Ze kwam langzaam dichterbij. Dit keer drukte zij, haar licht geopende lippen tegen zijn mond. Hij deed zijn lippen uit elkaar, sloeg zijn handen om haar middel, en pakte haar zachtjes dieper in haar stevige billen. Haar lippen gingen weer open. Ze keek hem aan maar zei niets. Ze verlangden allebei naar meer, hun opwinding voor elkaar was groter dan enige bezorgdheid. Ze was geil, en ze wist dat hij dat ook was. De spanning was ondraaglijk, maar toch aarzelden ze. Haar lippen kwamen langzaam dichterbij. Het was als een gewelddadige bliksemflits, toen hun lippen elkaar weer ontmoetten. Nu was er geen weg meer terug. Hun tongen dansten snel wild samen. Hun tongzoen was ongeremd en vol lust. Ze sloeg haar armen om hem heen, en nestelde zich dicht tegen hem aan. Ze kon duidelijk zijn keiharde lul voelen. Hij kneedde haar stevige billen terwijl ze wild tegen elkaar drukten. Hij drukte zich stevig tegen haar aan, en duwde haar tegen de deurpost. Ze genoot van zijn veeleisende manier van doen, ze wilde hem eindelijk helemaal voelen, en tilde haar linkerbeen op. Hij begreep het onmiddellijk, liet zijn rechterhand los van haar stevige billen, om over de rok heen tot aan de zoom te gaan. Tom voelde de warmte van haar huid door de open poriën van haar nylons. Hij probeerde haar rok hoger te duwen, terwijl hij genoot van het heerlijke gevoel, deze magische stof, onder zijn vingers. De strakke rok zorgde voor moeilijkheden, hij slaagde er alleen in om zich een weg te banen naar de bovenkant van haar nylons, de strakke snit liet niet meer toe. Ze haalde zwaar adem. Ze keek hem in de ogen met een veranderde, geile blik, terwijl ze zijn hand van haar been duwde, en zich uit zijn omhelzing terugtrok.

Ze keerde hem de rug toe, en liep op haar hoge hakken de keuken in. Ze opende daar de riem en de ritssluiting van haar rok. Hij liep achter haar aan naar de keuken. Ze liet de rok van haar heupen glijden, en duwde hem naar beneden. De rok gleed langzaam langs haar benen en ze stapte eruit. Ze voelde zijn hete adem in haar nek, terwijl hij haar haar opzij streek. Hij kwam dichterbij, zoende haar nek, en zijn linkerhand gleed omhoog naar haar topje. Zijn harde lul drukte tegen haar rug. Ze kon er bijna niet meer tegen, ze was zo geil door alles wat er nu gebeurde, en ze wilde zijn harde lul eindelijk diep en stevig in haar kutje voelen. Zo, precies zoals ze zich dat in haar dromen vaak had voorgesteld. Ze ging met haar hand weer naar zijn kruis, maar hij legde haar handen op de voorkant van de enorme keukentafel, en drukte haar bovenlichaam op het tafelblad. Zijn handen grepen de tailleband van haar slipje, en trokken langzaam haar slipje uit. Hij ging achter haar op zijn knieën zitten, en streelde haar in nylons gehulde benen. Hij nam zijn tijd. Zijn vingers verkenden haar benen centimeter voor centimeter. Hij maakte haar nog geiler dan ze al was. Hij had eindelijk de slip aan haar voeten. Ze tilde haar hakken een voor een op, en schopte het slipje weg. Ze hoopte eindelijk om die heerlijke lul van hem in haar kutje te krijgen, en spreidde haar dijen verwachtingsvol. Vanuit deze positie had hij een heel goed zicht op haar natte, wijd open Kutje. Haar binnenste schaamlippen waren prominent te zien, en glanzend roze. De betoverende geur van haar kutje drong door zijn neus. Hij kwam langzaam overeind, en streelde haar dijen. Ze voelde zijn vingers langzaam naar haar kutje gaan. Ze kon niet wachten tot hij haar eindelijk zou neuken. Zijn vingers gingen van achteren naar de buitenkant van haar dijen, en verder omhoog over haar heupen.

Hij streek het langzaam over haar middel in de richting van haar schaamhaar. Ze kreunde toen zijn vingers haar schaambeen bereikten, en met zachte druk over haar uitstekende klit wreven. Ze pakte de rand van de tafel met haar handen vast. Zijn vingers trokken haar natte schaamlippen uit elkaar, en ze schreeuwde hardop. Ze smeekte hem: “Houd op om me zo te kwellen, neuk me eindelijk met die heerlijke lul van jou!” De betoverende geur van haar kutje drong zijn neus binnen. Hij kon en wilde ook niet langer wachten, hij liet haar los en maakte zijn broek open. Zijn harde lul stond rechtop, terwijl hij zijn spijkerbroek en short naar beneden duwde. Hij ging pal achter haar staan, en viel op zijn knieën. Ze voelde zijn lul tussen haar billen. Hij nam zijn lul in zijn hand, en duwde zijn lul naar haar natte kutje. Hij trok zijn eikel door haar vochtige schaamlippen, zonder er helemaal in te gaan. Ze schreeuwde weer. Haar knieën begaven het. Ze stond op het punt om op een enorme manier klaar te komen. Ze kon dit spel nauwelijks volhouden. Hij pakte met zijn linkerhand haar heup vast, en trok haar naar zich toe. Met de andere hand plaatste hij zijn eikel bij de ingang van haar hete kutje. Plots en onverwachts voor haar drong zijn harde lul diep en krachtig in haar kutje. Ze kreunde luid: “Aaaahhhhh …” Het was een plezierige pijn die door haar lichaam ging. Nooit eerder had een man haar zo snel en gewelddadig gepenetreerd. Ze werd overweldigd door haar geilheid. Zodra hij zijn lul helemaal in haar kutje had gestoten, begon hij haar te neuken met krachtige en snelle stoten. Hij had maar een paar stoten nodig, voordat haar hele lichaam zich aanspande. Haar opgekropte geilheid van de afgelopen weken leek zich een weg uit haar lichaam te banen tot een geweldige climax. Haar lichaam schokte wild, haar kut spieren leken zijn harde lul te willen verpletteren. Ze schreeuwde haar geilheid uit, en greep de tafel vast.

Terwijl hij haar met elke stoot verder naar een soort van bewusteloosheid neukte. Ze was in trance. Ze hoorde haar genotskreten ver weg, en ze had geen controle meer over haar lichaam. Haar benen waren zacht, als gelei. Het duurde even voordat de gewelddadige golven van haar orgasme verdwenen. Ze ontspande zich langzaam, en haar ademhaling werd oppervlakkiger. Pas toen de hevige samentrekkingen van haar kutje afnamen, realiseerde hij zich dat hij niet was klaargekomen. Hij zat nog steeds met zijn harde lul diep in haar hete, natte kutje. Hij kon het zelf niet geloven. Ze kwam langzaam terug naar de realiteit, ze was compleet gelukkig, en lag uitgeput met haar bovenlichaam op tafel. Het eerste wat ze voelde: Tom, zijn sterke handen, hoe die zachtjes over haar benen streelden. Ze genoot van deze tederheid. Langzaam realiseerde ze zich ook dat zijn harde lul nog steeds in haar kutje zat. Ze vond het heerlijk om zijn lul nog steeds zo diep in haar kutje te voelen. Hij had andere plannen, en begon zijn lul langzaam heen en weer te bewegen in haar kutje, om haar weer op te winden. Ze voelde zich ongemakkelijk bij deze bewegingen. Haar gevoelige kutje was overprikkeld. Ze draaide zich heen en weer, probeerde zich terug te trekken van zijn harde lul. Ze legde haar armen op het tafelblad. Ze wilde overeind komen, maar het lukte niet. Hij pakte haar heupen vast met zijn sterke handen, en hield haar stevig vast. Met langzame, krachtige diepe stoten neukte hij haar gevoelige kutje veeleisend. Ze gaf zich over aan zijn lul. Na korte tijd genoot ze des te meer van de hernieuwde penetratie. Hij merkte dat haar aanvankelijke weerstand in plezier was veranderd. Hij verhoogde het tempo. Ze kreunde luid, en drukte bij elke stoot haar bekken stevig tegen hem aan. Ze wilde gewoon een vrouw zijn, en ongeremd worden geneukt door deze onverzadigbare grote lul. Hij voelde hoe zijn ballen begonnen te borrelen. Hij wilde nog niet zo snel klaarkomen. Het was pure seks voor beiden. In zijn puurste vorm, ongeremd en dierlijk, gaven ze zich over aan hun lust. Hij varieerde het tempo zo goed als hij kon. Eerst waren zijn stoten langzaam en diep, even later weer snel en krachtig. Ze voelde dat haar benen haar niet langer konden dragen, en dat elke spier in haar lichaam ritmisch samentrok. Bij elke stoot verstrakte haar kutje, en bewogen haar voeten wild heen en weer.

Ze voelde weer een gewelddadig orgasme over haar heen rollen. Hij had het gevoel dat hij in een bankschroef zat, en had moeite om niet uit de pas te lopen met de onvrijwillige samentrekking van haar kutje. Hij sloeg nog een paar keer hard toe voordat zijn lichaam verstijfde, en zijn trillende lul het sperma diep in haar kutje spoot. Onverbiddelijk pompte hij zijn sperma in haar strakke kutje, dat nog steeds strak aan het krimpen was. Uitgeput lag hij half naast haar en half op haar op tafel. Ze herstelden langzaam van deze intense ervaring. Hij was de eerste die zijn krachten herwon. Hij voelde de zware ademhaling van haar. Hij draaide zich opzij en ging rechtop op de tafel zitten. Hij ging naast haar zitten en keek haar een tijdje aan. Zijn linkerhand streek haar losse haar opzij, en zijn lippen zoenden zachtjes haar nek. Ze voelde zijn tedere strelingen toen ze bijkwam. Haar hartslag kwam langzaam tot bedaren. Ze draaide haar hoofd om en keek op in zijn richting. Ze glimlachte naar hem, uitgeput maar gelukkig. Ze had wat meer tijd nodig. Langzaam kwam haar kracht terug en ze kwam overeind. Aan de binnenkant van haar dijen drong het mengsel van sperma en haar kutgeil langzaam naar beneden. Het kon haar niet schelen, ze voelde zich licht en tevreden, alsof ze dat in lange tijd niet had gedaan. Ze keek hem aan, en trok zijn hoofd naar haar toe. Ze tongden elkaar lang en teder.

Ze trok zich even later terug, en liet zich van de tafel glijden. Ze glimlachte naar hem, en zei zacht: “Lieverd, ik wil vanavond niet alleen zijn.” Ze pakte zijn hand, samen liepen ze naar haar slaapkamer. Even later vielen ze in elkaars armen in slaap. De volgende morgen was ze al vroeg wakker. Ze keek naast zich, en zag dat hij nog sliep. Ze kwam heel stilletjes uit bed, pakte een slaaphemdje uit de kast en trok dat aan. Ze keek naar zichzelf in de spiegel, en zag een vrouw, die zich weer op en top vrouw voelde. Het glanzende slaaphemdje met dunne spaghetti bandjes maakte het helemaal af. Haar tepels werden hard door de stof van het hemdje, en drukten door de dunne stof heen. Ze pakte een paar slippers, en liep zachtjes de slaapkamer uit naar beneden. Ze liep door naar de keuken, en begon met de voorbereiding van het ontbijt. Ze zette koffie, en maakte broodjes klaar. Daarna liep ze naar boven om hem wakker te maken. Ze streelde hem over zijn haren, en boog zich voorover om hem wakker te zoenen. Hij deed zijn ogen open, heel even niet wetend waar hij was. Maar toen hij haar gezicht voor zich zag, was hij blij met wat hij zag. Ze zag er gelukkig uit, en hij wist dat hij de oorzaak daarvan was. Ze zei zacht: “goedemorgen lieverd. Kom je er zo uit? Ik heb het ontbijt voor ons klaargezet. Als je zo naar beneden gaat, ga ik even douchen. Daarna kom ik ook naar beneden. Oké?” Hij knikte, maar toen hij haar wilde pakken, was ze hem te snel af. Lachend liep ze naar de badkamer. Terwijl ze onder de douche stond hoorde ze hem naar beneden gaan. Ze droogde zich af, en liep naar haar slaapkamer. Ze ging voor de grote spiegel zitten, en maakte zich op. Ze twijfelde heel even wat ze aan wilde trekken, maar ze wist eigenlijk al wat ze wilde. Ze liep naar haar commode, opende een paar laatjes, en pakte de lingerie die ze aan wilde trekken. Achter in een laatje lag een setje, bestaande uit een BHtje met halve cups, en een bijpassende string. Dat had ze een hele tijd geleden al gekocht voor een spannende avond met haar man, maar had het tot dit moment niet aangehad.

Uit een ander laatje pakte ze een jarretellegordel met acht jarretelles, en een paar dunne, glanzende lichte nylons met een donkere naad. Ze gespte de jarretellegordel om haar heupen, en rolde daarna de nylons over haar benen, om ze vast te maken aan de jarretelles. Daarna trok ze de string en het BHtje aan. Uit een van haar kasten pakte ze een kort jurkje dat ze aantrok. De boord van haar nylons kwam een beetje onder de zoom van het jurkje, maar ze wist, dat ze hem daar een mega plezier mee zou doen, want hij geilde daar op. Als laatste een paar naaldhakken, waardoor haar heupen naar voren werden gedrukt. Toen ze de slaapkamer uit wilde lopen aarzelde ze even. Ze liep terug, en trok de string weer uit. Ze keek nog even in de spiegel en zag een vrouw die wist wat ze wilde. In een paar woorden: ze wilde hem! Toen ze op haar naaldhakken de keuken binnen kwam lopen keek hij op. Met grote ogen zat hij haar aan te kijken! En in die ogen zag ze, dat ze had bereikt wat ze wilde. Ze wilde begeerd worden! Nee, ze wilde veel meer! Ze wilde zijn vrouw zijn deze dag! Ze kwam naast hem staan, en streelde hem over zijn haren. Toen boog ze zich voorover en gaf hem een intense tongzoen, die hij gretig beantwoordde. Zacht vroeg ze; “en, bevalt het wat je nu ziet?” Met hese stem zei hij; “voor tweehonderd procent. Je ziet er geweldig uit.” “Dank je wel voor het compliment, voor jou doe ik alles vandaag.” Als vanzelf ging zijn hand naar haar billen. Teder streelde hij haar billen onder het jurkje. Hij voelde dat ze geen slipje aan had. Ze lachte opgewonden, toen ze zijn reactie zag. Ze pakte zijn hand, en legde die onder het korte jurkje op haar kutje. Ze zag zijn ogen zo mogelijk nog groter worden, en wist dat ze het juiste had gedaan. Ze pakte zijn hoofd vast, keek hem aan, en zei; “lieverd, dit kan zo niet doorgaan. Jij bent de vriend van mijn dochter, en ik wil heel graag dat dat ook zo blijft. Begrijp je wat ik bedoel?” Hij knikte, en wilde iets zeggen, maar ze hield hem tegen. Zacht zei ze; “je hoeft niets te zeggen. Jij hebt me laten genieten, zoals ik de afgelopen jaren niet heb genoten. Mijn man geeft me ook genoeg, maar jij hebt me laten voelen dat leeftijd niet belangrijk is, als het aankomt op seks. Je hebt me weer een vrouw in optima forma laten zijn. Je hebt steeds aan mijn genot gedacht, en niet aan het jouwe. Daarvoor ben ik je dankbaar. Ik beloof je, dat ik vanaf nu ook rekening met jou zal houden bij alles wat ik doe in ons gezin. Ik weet nu waar jij van geniet, en daar zal ik rekening mee houden, zodat je steeds weer van mij kunt genieten, bij alles wat ik draag.” Ze stopte even om hem een intense tongzoen te geven.

Toen ging ze verder, en zei; “maar vandaag ben ik helemaal van jou. Je mag alles met me doen. Wat jij wilt vandaag, dat gebeurt. Kun je je daar in vinden lieverd?” Hij stond op, en nam haar in zijn armen. Ze drukte haar lijf dicht tegen hem aan. Ze wist dat hij het had begrepen, en dat zij bij alles wat er hierna gebeurde, ook rekening zou houden met zijn wensen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 6371 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Vader, moeder, dochter en haar vriend slot.”

  1. Dat was een adembenemende reeks met prachtig opgebouwde spanning tussen een rijpe vrouw en een jonge man die uiteindelijk uitmonde in een geil seksspel tussen beide waarin de (schoonmoeder) zich tot en met begeerd voelt en totaal verwend wordt.
    Dit smaakt naar meer

Plaats een reactie