BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn geile dochter en ik (17)

Eva en Daniëlle… (1)
Het weer in ons kikkerlandje kan af en toe best grillig zijn, maar af en toe ook verrassend. Zo ook nu weer. Eind april, het was al dagen ruim 20 graden, de zon scheen en het was echt aangenaam. Morgen zou het weer zo’n dag worden. En na al die bleke wintermaanden was ik zelf ook een beetje bleek geworden. Tijd voor een gezonde kleur. Met mijn Juultje had ik afgesproken de volgende dag er maar van te gaan genieten. Nu ben ik geen liefhebber van al die strandjes met luidruchtige mensen en dus ga ik altijd naar het naaktstrand bij ons in de buurt. Lekker rustig en geen last van tan lines achteraf. Rond een uur of twaalf waren we op de plaats van bestemming. Ik keek om me heen en zag dat het uitzonderlijk rustig was. Waarschijnlijk moest men er nog een beetje aan wennen zo vroeg in het jaar. Op het hele strandje en aangrenzende grasveld zag ik hooguit 10 mensen, veelal koppeltjes. We spreidden onze handdoeken uit en lieten onze kleren zakken. Meteen voelde ik de eerste zonnestralen op mijn blote huid. Met een goed gevulde tas; broodjes, water, wijn en snacks zouden we de middag wel doorkomen. Ik vond wel dat we ons even moesten insmeren met zonnebrand. Ik deed de rug van Julia terwijl ze zelf de rest insmeerde. “Zal ik jou even doen mam,” vroeg ze met het flacon in de aanslag. “Ga maar op je buik liggen.” Ze smeerde me helemaal in en vroeg me me om te draaien, ze zou de voorkant ook wel even doen. Nu ben ik geen exhibitionist dus ik keek om me heen. We hadden echt geen bekijks en zei dat ze het mocht doen. Eerst mijn benen, mijn buik, waarbij ze haar hand eigenlijk net iets te lang over mijn schaamstreek en clitoris-piercing wreef, omhoog naar mijn borsten. Ook dat was weer meer kneden als smeren. Ze rondde het af door over me heen te bukken en me een kus op mijn mond te geven. We aten een broodje en strekten ons uit op de handdoek. Zij op haar buik, ik op mijn rug met mijn benen iets uit elkaar waardoor ik het warme zonnetje ook op mijn kut voelde.

Ik had een kwartiertje liggen dommelen en keek even op. Twee strakke meiden hadden het nog veel te koude water getrotseerd en ik zag aan hun stijve tepels dat het nog niet echt aangenaam moest zijn. In het voorbij lopen, ze liepen hand in hand, vroeg ik of het niet te koud was. Ze zei dat je er even doorheen moest maar dat het dan wel te doen was. “Maar mag ik jou ook een vraag stellen? Zijn jullie een stelletje? Want jullie schelen wel een beetje in leeftijd.” Ik vertelde dat we moeder en dochter waren en zei: “Hoezo?” Ze bekende dat ze stiekem had gekeken toen we elkaar insmeerden en dat ze het op een gegeven moment wel erg intiem vond zoals Julia dat deed. Ik voelde dat ik een beetje begon te blozen. Of was het het zonnetje? Julia was inmiddels ook overeind gekomen en mengde zich in het gesprek. “Yep, het is mijn moeder, maar ook wel mijn beste vriendin. Maar zo te zien zijn jullie wel een stelletje?” De muts! Ging ze die twee nou uithoren. Het antwoord dat ze kreeg was bevestigend. Ze waren al tien jaar bij elkaar en nog steeds verliefd. Ik dacht dat dat het was maar Julia vervolgde: “Oh vertel eens. Ik ben best benieuwd. Kom er lekker even bijzitten.” Ik had het niet verwacht maar de blonde van de twee zei dat ze even hun handdoek gingen halen. Ze liepen weg en ik keek Juul aan. “Joh, dat kan je toch niet maken…” Ze lachte en zei dat ze het wel spannend vond. Meer tijd kreeg ik niet want de meiden waren al weer terug.

Nadat ze zichzelf even goed hadden voorgesteld en eenmaal goed zaten ging Julia verder. Hoe oud zijn jullie. ”Allebei 33.” En al snel daarna hoe ze het deden, hoe ze seks hadden. Ik wist even niet wat ik moest zeggen, stoppen kon ik haar niet meer. Het dekseltje was nu van het potje. De meiden waren er verrassend heel open over en toen het woord beffen viel keek mijn meisje me aan. Met een schalks lachje zei ze: “Dat doen wij ook vaak hè mam!” Amai, hoe ver zou ze gaan. De roodharige van de twee keek me aan en zei; “WOW, echt? Doen jullie het echt met elkaar dan?” Ik kon er niet meer omheen en kon het alleen maar bevestigen. “Oh, wat gaaf,” was de reactie. “Dat hoor je ook niet vaak, moeder en dochter…” Een klein beetje schaamde ik me wel over deze onthulling maar ergens prikkelde het me ook. Julia en het stelletje waren het meest aan het woord en ik liet het een beetje over me heen komen. “Maar als jullie het doen? Zijn jullie dat ook een beetje verliefd?” Ik wist niet wat ik moest zeggen, mijn kleine draakje wel. “Toen ik geboren werd was het eerste dat ik voelde mama’s kut, toen weliswaar onbewust. Maar nu bewust. Ik heb altijd veel van haar gehouden. Ik heb haar verleid en nu spelen we ook lekker met elkaar.” Veel heftiger kon het niet worden dacht ik. Wel dus. Al pratende kwamen er ook alle details bij, hoe, wat, wanneer, hoe vaak.” De roodharige, Eva, leek van haar onthullingen te smullen. Helemaal toen Julia vertelde dat we regelmatig samen met spuitende orgasmes klaar kwamen. De reactie van Eva was of we het ook wel eens met andere vrouwen hadden gedaan samen. Julia liet haar weten van niet, draaide zich naar mij om en zei: “Maar ik denk dat we dat ook wel eens willen proberen hè mam?” Ik was met stomheid geslagen en kreeg meteen in de gaten dat het er haar vanaf het eerste moment om te doen was geweest. Ik stamelde wat maar de gedachte er aan wondt me ook wel op. Na een uurtje babbelen en nadat de wijn tevoorschijn was gekomen, was het Eva die ons uitnodigde om een keer een avond bij hun langs te komen. Ik overlegde een op een met Julia, die me er al gauw van overtuigde om het te doen. De afspraak stond.

Nummer 521, Vijfde verdieping… In de grote spiegel achter in de lift keek ik naar ons tweeën. Julia met haar nauwsluitende jeans en kanten topje, Ik in mijn strakke leren broek, doorkijkblouse en zwarte kanten strapless bh. Zij op sneakers, ik op hoge hakken. Echt twee hoertjes, dacht ik. Linksaf of rechtsaf? We hoefden niet lang te zoeken, want Daniëlle stond ons al op te wachten in de deuropening. We werden met een welgemeende zoen verwelkomd door allebei de meiden. Het was een heel ruime flat, echt gezellig en intiem ingericht. Een zithoek met twee leren tweezits bankjes. En het rook er heel lekker. Een beetje naar appeltaart. Allebei hadden ze een simpel, leuk jurkje aan, blote benen en ze liepen op blote voeten. Al na een paar minuten nadat we zaten hadden we een kop koffie met Amaretto voor ons staan. Ook zette Daniëlle twee literkaraffen met water en glazen op de tafel. Ik vertelde ze dat ik niet te veel kon drinken omdat we met de auto waren. Eva zei me dat ik me geen zorgen hoefde te maken en dat zij zelf ook niet veel zouden drinken en ze wees naar het water: “Kijk maar…” Al tijdens de koffie liet Eva, die naast me zat, haar vingers door mijn krullen glijden. “Wat heb je prachtig haar Thamara, ik ben gewoon jaloers.” Ik voelde haar hand zakken over mijn rug, langzaam naar beneden. En weer naar boven, nu onder mijn blouseje. Ze wreef zachtjes over mijn rug en ineens… Ik voelde hoe het slotje van BH losschoot en hoe hij onder mijn blouse naar onder zakte. Op een sneaky manier had ze hem met één beweging los gekregen. “Die heb je vanavond toch niet nodig lieverd.” Ze namen duidelijk allebei het initiatief om het ijs te breken, want tegenover mij zag ik hoe Daniëlle inmiddels haar mond op een van de tepels van Julia had. Ik kreeg het er een beetje warm van, op een goede manier wel te verstaan. Ik draaide mijn hoofd naar haar toe en zonder iets ze zeggen gaf ik een zoen op haar wang. Het volgende wat ik voelde was hoe ze de bovenste knoop van mijn leren broek losmaakte en in de iets ruimere band nu haar hand over mijn venusheuvel liet zakken. Toen haar vinger mijn piercing raakte ging er een heerlijke huivering door me heen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8292 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Mijn geile dochter en ik (17)”

Plaats een reactie