BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Beschuitje eten P2

Solange kroop tegen me aan en we knuffelden, streelden en genoten van het moment. “Heb je zin in een glas champagne?” vroeg ik naar verloop van tijd. Terwijl ik in het bad ging staan trok ze de stop er uit. “Ben je er klaarmee?” vroeg ik. “Echt niet, het water kan een warme vleug gebruiken.” Lach ze. Toen ik met 2 gevulde flutes het bad instapte blokkeerde ze mij en ging tussen mijn benen zitten. Ze zoende mijn bovenbenen, onderbuik. Mijn geslacht reageerde met kleine stapjes en tilde zijn kop omhoog. We toastte op een geweldige ervaring. Daarna ging ze op haar knieën zitten en kuste mijn torso en hals. Haar heerlijke borsten gleden lang mijn half stijve lul die verder groeide. “Stoute jonge…” gniffelde ze. Met in haar linkerhand de champagne en in haar andere hand mijn geslacht begon ze mij traag af te trekken. Ze duwde haar borsten naar voren en ving mijn geslacht er tussen. Ik stootte zachtjes heen en weer terwijl zij haar borsten samenperste. Ze verbrak de blik en haar lippen sloten om mijn eikel. Telkens Als ik naar links keek zag ik het groen van Utrecht liggen en als ik naar rechts keek zag ik ons in de grote spiegel.

“Vind je het geil om ons te zien?” Vroeg ze met een lach. ”Je bent mooi en lekker, en JA, ik geniet van het uitzicht dat wij bieden.” Ze lachte in de spiegel en wijde haar aandacht weer aan mijn genot. Haar mond en haar heerlijke borsten waren een onoverwinnelijk paar en met een luide kreun liet ze me keihard komen. Deels in haar mond en deels over haar borsten. Voordat ze terug het bad in gleed depte ze mijn zaad met de grote fluffy handdoek weg. Ik liet me naast haar zakken. “WOW, je bent geweldig…” Ze kuste mij op mijn mond. “Er is meer wat we kunnen beleven…” Zo zaten we te mijmeren, nippend van de heerlijke Veuve. Het badwater koelde weer langzaam af. “Zullen we opnieuw het bad vullen of heb je zin in een hapje eten?” Ze gniffelde. “Ik heb nog geen zin in een beschuitje… Dat hebben we nog niet verdient. Maar een snackje gaat er altijd in.” Ze loopt naar de telefoon en doet een bestelling bij roomservice. Daarna slaat ze een badjas om en danst door de kamer. Ik ga bij haar staan en samen dansen we. Onze naakte lichamen raken elkaar, de opwinding neemt weer langzaam toe.

“je wordt weer hard…” giechelt ze en streelt mijn lijf. Er wordt op de deur geklopt. “Roomservice” klinkt het zacht. Solange sluit haar badjas en ik schuif het toilet in. Ze opent de deur en een trolley wordt naar binnen gereden. “Zet de lunch daar maar neer.” Zegt ze de nieuwsgierig rondkijkende dame. Ietwat teleurgesteld, want zonder fooi verlaat ze de kamer.

Solange zet de serveertafel naast het grote bed en gaat op het dekbed liggen. Ik ga bij haar liggen en samen knabbelen we van een verzameling kleine hapjes. De praten wat over werk en over ons zelf. Terwijl ze ligt maak ik de ceintuur van haar badjes open en streel haar lijf. Dan uw ik haar op het bed en pak een handje aardbeien en verspreid deze over haar lichaam. Van haar knieën, via haar liezen, venusheuvel lang haar navel op haar borsten en haar hals. Ze kirt omdat de aardbeien koud zijn. Op mijn knieën zit ik naast haar op het bed. “Welke aardbei wil je dat ik als eerste op eet?” Ze lacht alleen maar. De eerste die ik op eet is die in haar hals. Ik streel met mijn tong en zoen de plek waar het vruchtje gelegen heeft. Dan duik ik omlaag naar haar bovenbenen. Ik kus zachtjes de huid om de aardbeien en eet de eerste op en biedt de tweede aan bij haar mond. Ze eet voorzichtig de rode heerlijkheid op. Dan de aardbei bij haar navel…

Ik ga tussen haar gespreide benen zitten en terwijl mijn mond vanaf haar schaamheuvel omhoog gaat, als zoenend, laat ik mijn lul lang haar been omhoog glijden. Ik neem de aardbei tussen mijn lippen en plet het zachte vruchtje. Druppels sap lekken op haar huid. Ik kruip verder omhoog om de aardbei aan haar over te dragen. Mijn pik glijdt daarbij van haar heup via haar lies langs haar schaamlippen. Ze stuwt haar onderlijf zachtjes omhoog in een poging mijn eikel te vangen. “NEE!” zeg ik streng. “Ik wil je eerste wat anders laten voelen…”

Ik kruip omlaag en kus haar schaamheuvel en duw haar schaamlippen met mijn tong open. Ik tref haar clitpiercing. Ze kreunt zacht. “Owwwww… ja doe het.” Dit is voor mij een first. Likken bij een vrouw met een clitpiercing. Ik lik en speel met het juweeltje. Sabbel op haar lipjes en dan neem ik haar met twee vingers. Haar schede trekt samen en laat los. Ze kreunt en steunt en dan komt ze met een luide kreet klaar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 5517 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Beschuitje eten P2”

Plaats een reactie