BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oude klusjesman ontmaagd meisjes op zomerkamp!

“Sylvia please ga mee wordt vast super” zegt Tanja. Mijn vriendin heeft makkelijk praten die alles van haar ouders mag doen. Zomerkamp met jongens, speurtochten, spannende activiteiten, kampvuren, sport, bonte avonden lijkt mij ook gaaf. Papa is duidelijk; “Sylvia houdt op met zeuren, je bent pas zestien”. Ik roep; “Tanja ook! Het is kamp van 14 t/m 16! Wij zijn zelfs de oudste!”. Stampvoetend loop ik naar mijn kamer en ga straks ook niet eten!. Mama heeft met papa gepraat en met een lijst regels van hem brengen de ouders van Tanja ons naar de Drentse natuur. Mijn vriendin heeft een belangrijk detail blijkbaar niet gelezen, behalve een paar mannelijke begeleiders zijn er alleen maar meisjes op het kamp. Tanja verontschuldigt zich; “Sorry Syl als ik dit had geweten en ik heb zo zin in leuke jongens!”. Als wij aankomen is het haar vergeven het zomerkamp ziet er geweldig uit.
Onze tweepersoonstent is gezellig ingericht, lekker ruim met zelfs een goed matras. De zon doet nu al goed zijn werk en na een gezellig informatief ontvangst gaan wij kajakken. Na moeizaam instappen volgt een heerlijke tocht die lichamelijk veel vraagt. Vermoeid vallen enkele meisjes bij het uitstappen in het water. Wij kunnen niet achterblijven en doorweekt gaan wij onze tent binnen.
Ondanks dat wij even oud zijn ziet mijn knappe vriendin Tanja er volwassenen uit. Prachtig halflang zwarte haren, 1.72 lang met een strak slank figuur met stevige borsten.
Helaas kan ik met mijn korte blonde haren en een klein mollig lichaam niet in haar schaduw staan. Drogen met een handdoek vraagt Tanja; “Syl wil jij mijn rug drogen?”. Van haar schouders wrijf ik over de gladde rug tot haar strakke mooie kontje. Tanja zegt; “Draai je om dan doe ik jouw rug”. Zij heeft een nieuwtje, hij heet Tom, terwijl zij verliefd over hem praat gaat haar hand over mijn bolle billetjes met een vinger via de anus voelt zij mijn kaalgeschoren kutje. Ik stamel; “Wat doe je…..dit kan niet”, als haar vinger tussen strakke schaamlipjes de clitoris bespeelt ben ik verkocht. Met harde tepeltjes van opwinding laat ik mij in de tent door mijn vriendin vingeren. Door een bewegende vingertopje in het kutje met haar duim over de clitoris gaan de rillingen door mijn lijf. Als Tanja haar mond op de mijne doet sijpelt het sap uit mijn kutje over de benen. Door het tongen is mijn orgasme zo hevig dat ik door de benen zak.
Mijn vriendin kleed zich aan en loop de tent uit of er niets is gebeurd.
—————————————————————
In de grote tent zijn de voorbereidingen van het eten in volle gang.
Door de warmte zijn de zijkanten van de tent opgerold waar iedereen in zwemkleding zit. Behalve mijn vriendin die ik in de tent niet kan ontdekken. Met een bord eten voor mijn neus komt zij eindelijk naast mij en fluistert geheimzinnig; “Moet je zo wat laten zien”.
Langs het sanitair gebouw lopen wij in het bosgedeelte waar de chalets van het kamppersoneel staan. Tussen struiken door wijst zij naar een chalet waar een oude man met een buikje over zijn zwembroek zit.
Tanja verhoogt het tempo, zodra wij uit zijn buurt zijn zegt zij; “Hij is de klusman die mij ongewenst heeft gepakt”. Als ik wat lacherig doet wordt zij geïrriteerd; “Dan geloof je het toch niet” en loopt door. Tanja roept; “Je bent gewoon jaloers geen man wil jou pakken”. In de gezamenlijke tent blijf ik boos ver uit haar buurt. Het kampvuur wordt aangestoken waarbij de kampleider lollig probeert te doen. Ik ben totaal niet in de stemming en besluit om mijn hoofd fris te maken. In het sanitair gebouw hoor ik; “Meisje even wachten”. Waar de klusjesman mee bezig is geen idee maar de meeste deuren zijn dicht. Met een schroevendraaier aan de deur zegt hij; “Neem deze maar”.
Hij blijft in de deuropening staan waardoor ik ‘klem’ kom te staan, hij fluistert; “kan je rug even wassen”. Weet even niets te antwoorden, de oude kalende man gaat mee in het douchehok , mijn shirtje gaat omhoog, bikinibehaatje omlaag, hij voelt de vadsige tietjes en zuigend aan de tepels vingert hij mijn kutje geil. Met mijn rug tegen de koude tegels sta ik te trillen op mijn korte mollige beentjes, terwijl iemand zich bij een wastafel wast stroomt bij mij het sap uit mijn kutje. Om niet op vallen draait de klusjesman de kraan open, met de korte broek op de enkels bungelt onder zijn buik een behoorlijke slappe lul. Het is de opmerking van Tanja die mij op de knieën laat gaan, trekkend aan zijn stijve lul duwt hij zijn eikel tussen lippen, onwennig lik en zuig ik hem af. Met zijn handen door mijn blonde korte haren gaat zijn lul steeds dieper, bijna kokhalzend druipt speeksel uit mijn mondhoeken. In douchehok klettert waterstralen op de grond, in spanning zuig ik hard door, de man kreunt zachtjes; “O meisje…doe je mond open…..”. De oude klusman trekt hard aan zijn lul, drukt de eikel op mijn tong, spuit ladingen sperma erover in mijn keel. Het lauwe zaad wat proeft naar fruitmelk slik ik tot de laatste druppel op. Hij doet zijn broek omhoog, zodra het veilig lijkt loopt hij weg. Onder de douche spoel ik eerst mijn mond en wast de vreemde ervaring van mij af.
———————————————-
Bij het kampvuur wordt er gezongen, gedanst en gezellig geklets. Tanja die zich blijkbaar schuldig voelt reikt een drankje aan; “Sorry Syl, het spijt mij echt had het niet moeten zeggen”. Ik gebaar dat het wel goed zit en wij voegen ons bij de dansende meisjes. Als het vuur langzaam begint de doven gaat Tanja douchen en ik naar onze tent. Wat een hitte, laat de luik open, doof het licht voor de muggen, ga in de slaapcabine naakt op het matras liggen. Mijn vriendin komt puffend binnen; “Wat heet hier niet normaal”, naakt gaat zij zoveel mogelijk aan de andere kant van het matras liggen. Het is te warm om haar te vertellen van mijn avontuurtje en ben blij als ik eindelijk in slaap val.
Een heerlijk ochtendbriesje laat mij langzaam ontwaken en voel de hand van Tanja over mijn borstjes via de buik naar beneden glijden. Slaperig met gesloten ogen laat ik haar gewoon tussen de benen gaan, mijn schaamlipjes worden door haar vingers uit elkaar gehouden, voel haar tong over de clitoris door mijn kutje gaan. Het zo ontspannen dat mijn orgasme mij in een heerlijk roes laat liggen. Vaag zie ik Tanja naakt staan, die haar voeten langs mijn hoofd zet, de mooie slanke benen gaan gehurkt, met haar vingers houdt zij de schaamlipjes open en duwt die zachtjes op mijn mond. Met mijn tong over het klitje door haar kutje proef ik vaginaslijm die mij gulzig laat beffen. Ik houdt haar benen vast om krachtig mijn hoofd te bewegen om mijn tong in de kut te steken. Tanja ademt zwaar, haar kutsap gaat als druppels over mijn tong in de mond, proevend slik ik haar lichtzoete sap door. Wat rillend gaat zij op het matras liggen om bij te komen. Ik trek een laken over ons waaronder wij een tijdje weg dommelen. Uit omgevingsgeluiden maken wij nu op dat het gezamenlijke ontbijt al is begonnen. Wij schieten snel onze bikini’s aan om ons bij de groep te voegen. De kampleider neemt de gelegenheid om de activiteiten te benoemen. Uit een ooghoek zie ik de klusjesman in een karretje zitten met een laadbak vol balken en planken. Ik tik Tanja aan die naar de kar kijkt, zij fluistert; “Syl dat is zeker voor vlot bouwen”. Wij kiezen voor een andere activiteit, Tanja gaat weer voor kajakken en ik maak een grote fout!
———————————————————–
De kampleider roept; “Meisjes! Even jullie aandacht!”. Als eindelijk iedereen stil is gaat hij verder; “Voordat jullie naar de begeleider, begeleidster van jouw activiteit gaan pak een lunch box van tafel, veel plezier”. De kampleider komt bij onze begeleider en zegt lachend; “Jan je bent niet populair, heeft het nog zin anders moeten de meisjes een andere keuze maken?”. Ik stamel; “Zwemmen is ook goed”. Het andere meisje, sorry dat ik het zeg die echt dik en lelijk is wilt graag bouwen.
Klusman Jan zegt; “Met z’n drieën kunnen wij wel een blokhut maken”. Zittend op de laadbak tussen de bouwmaterialen is het wel een leuk ritje door het bos. Verwonderd hoe groot het bos vertelt Miranda dat zij door haar figuur op het kamp wordt gepest. Dat is nu de redenen dat zij veel kleding aanheeft. Op het moment dat ik haar wil adviseren om de pesterijen bij de leiding te melden stopt het karretje.
Tussen bomen ver van de bewoonde wereld leggen wij de materialen op een open veldje. Na wat uitleg van Jan gaan wij spontaan aan de slag. Met balken, planken, grote houten pennen en hamer heb ik er echt plezier in. Miranda heeft last van de warmte wat Jan niet verbaast en zegt; “Trek wat uit anders leg je het af”. Zij weet net als ik dat hij gelijk heeft en trekt in schaamte haar jeans, vest, shirt langzaam uit. Dat een meisje van mijn leeftijd zoveel vetrollen en enorme borsten kan hebben. Met planken in de weer zie ik Miranda wat stamelend fluisteren tegen de klusjesman. Aannemend dat zij hem vertelt van pesterijen ga ik vrolijk door met wat een blokhut moet worden. Onder gezang van fluitende vogels heb ik tegen de stut al een rij planken waar ik net overheen kan kijken. Het uitzicht is schokkend als ik de hangborsten van Miranda op haar geribbelde buik zie hangen waar onder de vingers van Jan door haar vadsige kut schuift. Hangend tegen het karretje laat zij zich zichtbaar graag vingeren. Met een druipende kut gaat zij door de knieën, terwijl zij aan zijn lul trekt likt zij de dikke eikel en neemt de stijve pik in de mond. Verlamd met de hamer in mijn hand staar ik van mij af en zie het dikke meisje gebukt half in de laadbak met haar mollige benen wijd staan, de oude kalende Jan richt en zie langzaam zijn enorme stijve in de vette kale kut verdwijnen, zij kreunt; “O meneer…oooh….wat is dit lekker…….”. Met zijn grote handen vast op haar dikke kont neukt hij het meisje helemaal geil. Haar soppende kut en gekreun ‘overschreeuwen’ het gezang van de vogels. Trillend op haar cellulitis benen, met de buik en hangtieten schuivend over de laadbak komt zij klaar. De man kreunt; “O meisje….oooh….jaaa….ik kom….ooooh….ik spuit nu in jou….jaaa….”. Al stotend spuit de oude man zijn ladingen sperma diep in de vette kut van het meisje. Als hij zijn lul eruit haalt hangt het meisje uitgeput over de laadbak en zie zaad uit haar vadsige kut druipen.
Ik moet even een paar met mijn hoofd schudden om weer bij te komen.
De klusjesman en Miranda zijn ook aan de slag gegaan waardoor onze blokhut gestalte krijgt. Vindt het echt leuk om te bouwen wel jammer dat de klusjesman geen interesse voor mij heeft. Het gekke is dat ik eigenlijk niet wil toch kan ik niet uitstaan dat al zijn aandacht aan Miranda geeft. De gedachten dat hij haar aantrekkelijke vindt maakt mij onzeker. Na de lunch gaat de tijd heel snel, terwijl wij op het karretje wegrijden kijk ik met voldoening naar onze blokhut. Miranda die weer ik de dikke kleren zit fluistert; “Ben geen maagd meer, het was super, ben jij nog maagd?”.
Heel stoer met een grote leugen; “Allang niet meer”.
————————————————
Het is inmiddels de vierde dag op het kamp waar ik constant de verhalen over Tom moet aanhoren. Mijn vriendin Tanja is helemaal gek van haar eerste vriendje. Het vreemde is dat het mij nu wordt vertelt terwijl mijn vriendin mij vingert tijdens het douchen. Met onze tongen krioelend over elkaar onder warme stralen vingeren wij ons heerlijk klaar. Gelukkig is het buiten nu minder warm en dat maakt een speurtocht prettige.
Het thema is natuur daarom moet wij tijdens de tocht bepaalde bladeren meenemen. Met geluk dat in mijn groepje iemand zit met groene vingers gaat het spoedig. Met ook nog een meisje die wij voor de grap speurhond hebben genoemd komen wij in de middag als eerste aan.
Voor de tent zie ik de groep van Tanja een uur later melden. In de verte zie ik mijn vriendin langs het sanitair gebouw naar de chalets lopen. Blijkbaar wil die schijnheil zich weer ongewenst laten pakken.
Tanja is uitzicht verdwenen, het is mijn nieuwsgierigheid, boosheid of jaloezie dat ik zonder na te denken bij Jan op de deur klopt. Hij staat nog nat van een douche in een badjas en is verbaast; “Sylvia wat doe jij hier?”. Ik zeg; “Ik moet Tanja spreken”. Met vragende ogen laat hij mij binnen waar geen spoor van haar te vinden is. Hij vraagt; “Jouw andere vriendin Miranda waar is die gebleven?”. De klusjesman heeft niet in de gaten dat zijn badjas loshangt met de blik op zijn enorme slappe zak zeg ik stom; “Ik ben toch mooier dan Miranda”. Het is mijn eigen schuld dat hij onderuitgezakt op de bank zijn stijve door mijn mond laat gaan. Met vele compliment wordt ik uitgekleed en naakt op zijn bed gelegd. Met zijn vinger stimulerend over mijn clitoris kust hij mij op de mond. Gatver, toch laat ik zijn tong over die van mij gaan waardoor mijn kutje zeiknat wordt.
Kijkend naar spotjes op het plafon gaan mijn benen wijd, voel de eikel tussen de schaamlipjes, hij drukt door de maagdenvlies, schuift door en begint mij rustig te neuken. Elke stoot laat mij kreunen; “O meneer…ooh…wat lekker…oooh….”. Zijn enorme stijve door mijn strakke kutje rekt elke spier op laat het spannen waardoor het sap stroomt; “O shit….wow….ik kommm….oooh meneer…….”. Mijn schoppende mollige beentjes worden bij de enkels gepakt, met de benen wijd omhoog wordt ik diep geneukt. Met een schuddend buikje, bungelende kleine tietjes voel ik zijn handen knijpen in de enkels; “O meisje…..ik komm…..”. Met zijn lul diep in mij voel ik zijn kloppende eikel krachtige ladingen sperma spuiten. Als hij zijn stijve eruit haalt druppelt zijn zaad tussen mijn schaamlipjes. De oude man rolt van mij af om samen bij te komen.
——————————————–
De volgende dag heb ik behoefte aan een rustige activiteit en laat de kwast over het doek gaan. Rustig schilderen is moeilijk met een tetterende Jasmijn naast mij. Het meisje ook zestien jaar is duidelijk veel te klein voor haar leeftijd. Zij is een opvallende verschijning niet alleen door haar lengte maar ook haar korte rode haren, lichte huidskleur met vele sproetjes. Na een halfuurtje begin haar verhalen over haar eerste vriendje Nick te vervelen.
In een heerlijk zonnetje kijk ik wat de andere meisjes op het doek schilderen. Er zit duidelijk geen Rembrandt tussen, ik hoor achter mij het geluid van een bekend karretje, Jan roept; “Is er iemand die behoefte heeft om een blokhut af te breken”. Jasmijn vraagt; “Is dat midden in de zon?”. Jan lacht; “Het is midden in het bos, spring maar op de laadbak”. Waarom ik naast Jasmijn gaat zitten, geen idee en wij laten ons rijden naar de blokhut. Er is schaduw genoeg toch eigenlijk te warm om wat te doen. De klusjesman is zo slim alles uit te trekken behalve zijn slip. Het kleine meisje is duidelijk geobsedeerd door de bobbel en vraagt; “Meneer is die net zo groot als die van mijn vriendje?”. Terwijl ik op de houtenpennen sla en deze vraag hoor denk ik ‘doe normaal Jasmijn’. Toch schijnt zij het echt te menen en wilt alles weten over de eerste keer. Tja dat moet je juist aan Jan vragen die weet wel hoe hij het kleine roodharige meisje moet voorlichten. Na een korte voorlichting zit Jan op een boomstam die zich door het meisje laat trekken en pijpen. Met haar handje om de enorme stijve likt zij de lul en eikel, die hij tegen haar mond drukt, zij laat zijn lul erin schuiven en zuig de klusman af. Door de warmte met uitzicht krijg ik niets meer uit mijn handen en kijk toe hoe jan nu hard aan zijn pik trekt, zijn spuitende eikel richt in de mond van het meisje die alles gulzig doorslikt. Na een bekertje water zegt zei tot verbazing; “Dank u voor de les meneer was erg lekker”. Sorry, ben ik nu gek of is het meisje dom en naïef. Hoe dan ook eindelijk gaan wij met z’n drieën aan de slag. De warmte eist zijn tol ook Jasmijn en ik gaan tot de bikini uit de kleren. Het kleine meisje heeft geen buikje wel stevige prille tietjes, zij is redelijk slank maar wel korte pootjes. Dat zij met haar spierwitte lichaam voel sproetjes niet in de zon mag is wel duidelijk. Met nog een helft te gaan nemen wij pauze en doen ons tegoed aan water. Jan vraagt; “Jasmijn nu heb ik een vraag, klopt dat roodharige meisjes ook rood schaamhaar hebben”. In plaats van dat zij gewoon ja of nee kan zeggen doet zij haar bikinislipje omlaag.
Als de klusman door de rode schaamharen haar kutje betast denk ik ‘zij is haar eerste vriendje wel heel snel vergeten’ en laat zich gewoon vingeren door die oude Jan. Of het niet genoeg is pak hij een kleed waar zij op klaar gebeft wordt. De schoppende korte pootjes worden bij de enkels gepakt, de klusman duwt de eikel tussen de schaamlipjes, hij kijkt haar vragend aan en als zij knikt drukt hij door haar maagdenvlies, schuift door en begint het meisjes rustig te neuken die alles bij elkaar schreeuwt van genot. Met zijn lul schuivend door de strakke kut, masseert hij haar prille tietjes, zuig de tepels hard en begint haar te tongen. Met haar nagels in zijn rug vloeit het sap uit haar kutje, met korte harde stoten wordt zij het meisje helemaal stuk geneukt. Op het moment dat mijn slipje nat wordt spuit de oude klusman zijn ladingen sperma in het meisje. Nu dat iedereen zijn orgasme heeft gehad kunnen wij eindelijk verder afbreken.
————————————————————-
Omdat morgen onze laatste dag zijn er vandaag feestelijk activiteiten.
Barbecueën, dansen, toneel, zingen en dansen wat allemaal in openlucht kan gebeuren. Het is gezellig om de hele dag door te brengen met alle meisjes en begeleidsters. Tanja mijn mooie slanke knappe vriendin met prachtige halflang zwarte haren heeft zich speciaal voor deze dag opgemaakt. Natuurlijk kan ik niet voor mij houden dat de oude klusman twee meisje en mij heeft ontmaagd. Tanja fluistert; “Vier, ondanks mijn vriend Tom kon ik hem niet weerstaan”. Wij worden gevraagd om even op te letten er blijkt nog een quiz te zijn. Voor de barbecue mogen wij tijd voor ons zelf nemen. Tanja zegt; “Ik denk dat ik even een bezoekje breng aan de klusman”. Zo mooi als zij eruit ziet maak ik geen enkele kans en loop wat jaloers het terrein over. Het is vreemd als ik Tanja een andere route zie nemen en volg haar uit nieuwsgierigheid. Op gepaste afstand over bospaden zie ik Tanja bij een caravan aankloppen waar de begeleidster van sport opendoet. Zij is een slanke mooie vrouw van rond de dertig die Tanja op de mond kust. Na tien minuten loop ik langs struiken om te kijken of ik naar binnen kan gluren. Achter de caravan kan ik net genoeg zien om te weten dat ik rustig langs de klusman kan. Na het bezoek met zijn zaad nog druipend uit mijn kutje neem ik een hamburger van de barbecue. Tanja die zich heeft omgekleed komt met een worstje naast mij zitten, ik fluister; “En hoe was het bij de klusman?”. Zij grijnst; “Net zo lekker als dit worstje”. Na een geweldig avond vallen wij in slaap tot ik morgens weer met een likkende tong in mijn kutje wakker wordt. Nadat wij elkaar een orgasme hebben bezorgt pakken wij de boel in. Papa en mama die ons ophalen zien bij toeval de oude klusman het terrein opruimen.
Papa lacht; “Als dat de enige man is op het kamp had ik mij geen zorgen hoeven te maken”. Tanja roept; “Papa van Sylvia dit is een zomerkamp voor meisjes!”. En ik denk ‘Tanja dat wist je al voor die tijd’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9301 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Oude klusjesman ontmaagd meisjes op zomerkamp!”

Plaats een reactie