BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn geile dochter en ik (15)

Gelijke monniken… (1)

Het was vrijdag eind van de middag. Ik was nog even bezig in de studio toen mijn man Ben binnenkwam met een weekendtas. “Ik kom even gedag zeggen, ik ben maandagavond weer terug. Zal je braaf zijn als ik weg ben?” Ik gaf hem een kus en hij stapte weer naar buiten. Hij had samen met een partner een zakelijk afspraak in Duitsland dus ik had dit weekend het huis voor mij alleen. Ook wel eens lekker toch? Maar had wel zin in een ander gezelschap dus pakte ik de telefoon: “Hoi liefje, met mama. Heb je dit weekend iets te doen? Zo niet, kom je dan lekker bij mij logeren?” Ik hoopte dat ze kon komen. “Lijkt me gezellig mam, maar ik kan pas morgenmiddag komen, ik heb ’s morgens nog iets te doen oké?” Ik was er helemaal happy mee, gaf haar, zo goed als kwaad als dat kon door de telefoon, een kus en hing op. Voor ik de deur achter me dicht trok liep ik nog even naar mijn ‘schatkamer’ in mijn kantoortje en zocht wat ‘speelgoed’ uit dat me dit weekend van pas zou komen. Met een plastic tas vol spullen liep ik naar huis, 500 meter verderop in de straat. Dat wordt dus een avondje lekker relaxen dacht ik bij mijzelf toen ik de open haard aanstak. Na mijn gebruikelijke borreltje en een hapje eten stak ik wat kaarsen aan voor de gezelligheid. Nu nog even die strakke kleren uit. Ik haalde een zijden kaftan uit de kast, licht, luchtig en heel doorzichtig. Ik keek even naar mijzelf in de spiegel en keurde mijzelf goed. Na een uurtje TV ze hebben gekeken had ik er eigenlijk wel genoeg van en pakte het boek waar ik mee bezig was, ik nestelde me op de bank in de warme gloed van de haard. De tijd gleed voorbij en ik had mijn hand in mijn kruis gelegd. Ik speelde al lezende een beetje met mijn klitje en raakte een beetje opgewonden. Ik deed de kaarsen, verlichting en haard uit en dook onder het warme dekbed, samen met een vibrator. Zachtjes neukte ik mijn natte spleet onder de dekens tot ik na een beschaafd orgasme in slaap viel.

Zaterdagmorgen 11 uur. Ik had lekker lang uitgeslapen en maakte bij een kop koffie wat plannetjes. Huis aan kant, boodschappen, lunch en dan niks. Wachten op mijn dochter. Ik was weer even in mijn boek gekropen toen halverwege de middag Julia binnen stapte. Ze was verstandig geweest en had een lange warme jas aangetrokken. Buiten was het kil en grauw. Ze hing de jas aan de kapstok en zag dat ze daaronder toch alleen maar weer een sexy topje aan had dat haar navel en strakke buik vrij liet. Ik maakte een opmerking en zei dat dat toch veel te koud was voor deze tijd. Daarop trok ze lachend haar topje omhoog, schudde wat met haar tieten en zei: “Mam, a hoe never gets cold.” Daarmee kon ik het doen. De rest van de middag vermaakten we ons gewoon ouderwets gezellig, dronken een goed glas wijn, maakten samen het eten en rond acht uur zaten we aan een lekkere Irish Coffee dicht naast elkaar op de bank. We hadden ’s middags zitten babbelen en ook al onze seks avontuurtjes waren de revue gepasseerd. Het kon nu ook weer niet uitblijven dat we aan elkaar begonnen te plukken en frutselen. Ik had mijn BH al uitgetrokken en allebei streelden we elkaars tepels en borsten. Ik pakte haar bij haar hand en zei :”Schatje, kom we gaan naar boven. Hand ik hand liepen we als een verliefd stelletje naar mijn slaapkamer. Ik stak wat dikke kaarsen aan deed een bescheiden schemerlampje aan. Op de rand van het bed zittend hielpen we elkaar uit de kleren en zegen achterover op het bed. Al zoenend en vrijend werden we allebei steeds natter en onze vingers wisten de weg naar onze kutjes te vinden. Na een minuut of tien elkaar lekker gevingerd te hebben vroeg ik haar midden op het bed te gaan liggen. Ik had mijn voorbereidingen getroffen. Half op haar liggend en een beetje vrijend pakte ik het koord dat ik al aan de spijlen van het bed had bevestigd en knoopte het rond haar pols. Ze deed of ze het niet in de gaten had en liet ook gewillig haar ander hand vastbinden. Al zoenend zakte ik langs haar lichaam naar onder. Ook aan het voeteneind had ik twee koorden hangen. Ik trok haar ene been opzij en knoopte het koord rond haar enkel. Nu pas vroeg ze: “Mam, wat ben je aan het doen?” Zonder meteen antwoord te geven spreidde ik haar benen en binnen enkele ogenblik lag ook haar andere been vast. Ze lag spread eagle op mijn bed en het was een bloedgeile aanblik. Pas toen gaf ik antwoord. “Je vroeg me toch vanmiddag hoe ik de pijn had ervaren in de kelder bij Mo. Ik kan het niet helemaal uitleggen, maar nu ga ik een beetje met je spelen.” Ik pakte de fles massageolie en begon haar strakke lijfje er mee in te smeren. Strelend langs haar tepels, buik, kutje en benen.

Ik wist dat ze dit wel lekker zou vinden, alhoewel ze zich nauwelijks kon bewegen. Ik pakte een plastic cup met daaraan een stevige pomp en plaatste het schaaltje volop haar gladde kut. Voorzichtig begon ik te pompen. Ik zag al gauw dat haar labia een beetje begonnen te zwellen. Julia lag zacht te kreunen. Ik pompte verder en het duurde niet lang voor het schaaltje helemaal gevuld was met het opgepompte kutvlees. Ik liet het zitten en kroop naar haar tieten. Op het nachtkastje had ik een potje hot balsem staan dat ik gebruikte als ik weer eens een gevoelige schouder had. Na het aanbrengen voel je je hele huid gloeien. Ik stak mijn vinger in het potje en smeerde een likje op een van haar tepels. Er gebeurde nog niets tot ik ging masseren. “Oohh, wat is dat mam, het wordt heel heet, het brand gewoon, aahhh.” Met mijn vlakke hand smeerde ik het wat meer uit en ik voelde haar tepel groeien. Ook haar andere tiet kreeg dezelfde behandeling met hetzelfde effect. Ik pakte met twee handen de eerste borst weer beet en begon hem te kneden, toen de andere. Ze lag van geil genot met haar onderlijf te draaien. Ondertussen kneep ik nog een paar keer in de pomp en zoog het schaaltje nog steviger aan haar kutje. Haar tepels waren nu echt groot en klaar voor de volgende fase. Ik pakte 2 klemmen en kneep onder haar tepel de tepelhof plat. Voorzichtig zette ik de klem vol op de tepel. Ze slaakte een kreetje toen ik hem losliet. Toen de volgende. Ik voelde dat ze haar tiet probeerde weg te trekken maar natuurlijk lukte het haar niet. Zachtjes tikte ik er tegen, ze zaten goed en ze gaf kreunend te kennen dat ze ze ook voelde. Ik zakte weer naar haar kut en verwijderde het schaaltje. Een glanzende, super gezwollen, kut kwam te voorschijn. Ik wreef er mijn vingers langs en tussen haar vette schaamlippen. Julia huiverde en lispelde: Oh mama, wat is dat een lekker gevoel, ga door…”Maar dat was niet helemaal mijn plan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6307 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn geile dochter en ik (15)”

  1. Jesssus Thamara wat een heerlijk geil verhaal weer. Je begint soft en dan zo lekker dominant bij je lieve dochter. Nou ja Lief en GEIL die meid van jou. Love it! Mooi verteld. Meer…. pls

Plaats een reactie