BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Paula past op

Ik ben Paula en heb op seksueel gebied iets heel bijzonders heb meegemaakt. Gezien de verhalen die ik er over heb gelezen ben ik blijkbaar niet de enige die die bijzondere ervaring heb gehad. Maar voor mij was het een intense belevenis en ik wil gewoon ergens mijn verhaal kwijt. Ik had namelijk nooit verwacht dat ik seks zou hebben met een hond. Het stond zeker niet bovenaan mijn verlanglijstje. Maar lezen er over vond ik wel spannend en bezorgde mij harde tepels en een nat kutje. Ik ben goed gevuld zonder overgewicht en haar tot op de schouders, donkerblond. Ik heb D cup borsten, maar die spelen in dit verhaal nauwelijks een rol. Het begon allemaal toen mijn broer vroeg of ik op hun hond wilde passen, omdat hij en zijn vrouw onverwacht op vakantie gingen. Rocky is een Duitse herder, een reu. Ik kom regelmatig op bezoek bij mijn broer en schoonzus en ken Rocky goed en kan ook goed met hem opschieten. Het kostte mij dus geen moeite om ja te zeggen.
De avond voor dat ze weggingen, bracht mijn schoonzusje, Jannie, de logee, omdat ze de volgende dag een vroege vlucht hadden. Ze gaf me de nodige instructies over uitlaten en eetgewoontes. Achteraf moet ik vaststellen dat ze me niet alles had verteld. Toen ze wegging, zei ze met een brede glimlach, “ik hoop dat hij van je geniet.” “Dat zal vast wel goed komen,” was mijn reactie, zonder te vermoeden welke wereld er achter die woorden schuil ging.

Rocky was snel gewend. Hij was wel sterker dan ik had gedacht. Dat merkte ik tijdens het wandelen. Ik hield hem aangelijnd om te voorkomen dat hij in een voor hem vreemde buurt zou weglopen. Als we gewandeld hadden, kwam hij bij mij zitten en ging ik met mijn handen door zijn vacht. Op een avond zat ik tv te kijken. Ik had me vlak daarvoor gedoucht en droeg een kort jurkje. Rocky kwam binnen ging op mijn voeten liggen. Ik begon hem te strelen en wreef zonder er over na te denken over zijn buik. Hij richtte zich op en duwde zijn neus tussen mijn benen. Ik schrok en probeerde hem weg te duwen. “Rocky stop, niet doen,” en meer van dergelijke bevelen. Maar deze bevelen hadden geen enkel effect.
Hij duwde zijn snuit naar voren en even later snuffelde hij aan mijn slipje. Met een uiterste poging probeerde ik hem van mij af te duwen. Maar deze krachtsinspanning werd spontaan teniet gedaan toen hij mijn door mijn slipje bedekte kutje begon te likken. Sidderingen van genot trokken door mijn lijf. Mijn tepels werden spontaan hard.

Dit was een sensationeel gevoel dat geen enkele man mij ooit had bezorgd. Rocky bleef maar likken. Ik werd meer en meer opgewonden. De gedachte dat het fout was had ik snel weggeduwd. Ik spreidde mijn benen om Rocky alle gelegenheid te geven mij te likken. Mijn slipje was drijfnat door het gelik van Rocky aan de buitenkant en mijn overvloed aan kutsappen aan de binnen kant. Ik trok mijn slipje wat aan de kant om de ruwe tong van Rocky direct te voelen. Toen gingen echt alle remmen los. Binnen de kortst mogelijke tijd kwam ik heftig klaar. Golf na golf trokken de orgasmes door mijn lijf. Het was een tomeloos gevoel van opwinding en klaar komen. Bij iedere lik van de tong trok mijn kut zich samen en kwam er weer kutsap naar buiten en dat spoorde Rocky weer aan om nog heftige en steviger te likken. Ik verbeelde mij dat hij probeerde zijn tong in mijn kut te duwen.
Het duurde niet lang of een geweldig orgasme deed mijn lichaam ontploffen. Ik had niet het gevoel ooit zo heftig te zijn klaar gekomen. Scheuten van genot en wellust trokken van mijn kut naar mijn harde tepels. Ik hijgde en gilde van puur genot. Mijn hele lichaam trok samen en tintelde. Het heftige gekreun, gegil en gebrom was Rocky blijkbaar het signaal te stoppen. Langzaam kwam ik weer tot mezelf en werd mijn ademhaling weer normaal. Ik aaide Rocky over zijn kop en hij gaf mij een lik over mijn gezicht. Voor mij zat er niets anders op om me maar weer even te gaan douchen.

Honden zijn gewoonte dieren. Dus als ik gedoucht had en mijn badjas naar de kamer kwam, duurde het maar even of Rocky begon enthousiast mijn kutje te likken. En zo werd ik avond aan avond naar een heftig orgasme gelikt. Rocky kon geen genoeg krijgen van de geur en de smaak van mijn kutsappen en ik niet van zijn gelik. Ik zat nog na te hijgen toen ik de punt van zijn rode lul uit zijn schacht zag steken met op die rode punt een paar druppels. Het zal toch niet dat Rocky van mij klaar komt? Schoot het door mij heen. Ik ging met mijn hand naar zijn buik en streelde hem zacht. Ik aarzelde en het kostte me een paar pogingen om zijn pik aan te raken. Hij liet het allemaal toe. Ik pakte zijn schacht en ging langzaam hen en weer. Het voelde warm aan Ik merkte al snel dat als ik zijn schacht en pik streelde en masseerde Rocky begon te hijgen. “Hij verschilt niet van andere mannen,” bedacht ik.

Ik ging weer naar boven om me te douchen. Rocky liep met me mee. Hij stond dicht bij me en probeerde met zijn snuit bij mijn fris gewassen kutje te komen. Hij snuffelde en liet zijn tong erover gaan. Heerlijk! Maar door zijn charmante aanraking stootte ik onhandig een doosje van de het tafeltje toen ik mijn kam wilde pakken om mijn haar te doen. Het lege doosje rolde onder het bed. In ging op mijn knieën om het op te rapen.
En voor dat ik besefte wat er gebeurde besprong Rocky mij. Hij begon heftig te stoten. Hij raakte mijn billen en mijn dijen maar niet mijn verlangende natte kutje. Na de schrik leek het mij ook wel spannend en opwindend om echt geneukt te worden. Ik zag dat Rocky schuin achter mij stond. Ik greep één van zijn voorpoten en probeerde me zo te draaien dat hij recht achter mij kwam. Uiteindelijk lukte mij dat. Toen voelde ik zijn stotende lul tussen mijn dijen en af en toe tegen mijn kutje. Ik manoeuvreerde mij zelf nog wat naar achteren. En plotseling schoot zijn harde lul in mijn kut. “Jaahh nu ben ik echt je teefje, neuk me neuk me.!! Het voelde fantastisch, dit was een compleet nieuwe ervaring. Tranen van vreugde en genot liepen over mijn wangen. Ik kreunde en gilde van een intens en diep gevoel. Rocky begroef zijn harde pik bij iedere stoot dieper in mijn geile onderlijf. Zijn harde pik ramde razendsnel in mijn kut op en neer. Zaaaligghh!

Tijdens het stoten voelde ik iets hards tegen mijn kutlippen. Ik schrok, maar Rocky ramde en stootte gewoon door. Voor hem was het blijkbaar normaal. Plotseling had ik het gevoel helemaal open te scheuren en iets groots in mijn natte kut werd geduwd. Ik besefte dat dat de beruchte knop is waar iedere vrouw over spreekt, die door een reu bereden is. Ik was nog nooit zo gevuld geweest. Bij iedere stoot van Rocky had ik het gevoel te barsten. Maar het was een zalig gevoel, zo vol zo heftig. Ik leefde in een voortdurende staat van orgasme. Mijn lichaam tintelde en rilde mijn kutspieren trokken telkens samen. Het genot en het orgasme raasde door mijn geile lijf. Mijn hart ging tomeloos te keer. En Rocky bleef maar stoten. Het was een heerlijk geil gevoel zijn teefje te zijn. Mijn tepels waren gezwollen en hard. Ik drukte mijn tieten op het bed en wreef heen en weer om nog geiler te worden, maar kon dat nog? Bij iedere samentrekking van mijn kut voelde ik de knoop en de dikke lul van Rocky. Zalig scheuten van geil genot schoten heen en weer van mijn kut naar mijn tepels. Mijn clitje was tot het uiterste gezwollen.
Plotseling stopte mijn geile vriendje met stoten, maar op dat moment voelde ik een merkwaardig en opwindend gevoel in mijn onderlijf. Rocky’s dikke harde lul klopte. Het drong tot mij door dat hij bezig was zijn sperma in mij te persen. Schot na schot spoot hij zijn warme zaad diep in mijn onderlijf. Ik weet eigenlijk niet wat ik voelde, alleen dat ik eindeloos genoot en klaar kwam, dat het genot mijn lichaam teisterde, dat mijn kut samentrok en dat ieder plekje in mijn geile kut door de harde lul van Rocky werd aangeraakt. En dat ik constant lag klaar te komen. Rocky bleef zijn zaad lozen.

Rocky ademde zwaar en wilde zich terugtrekken. Ik hield mijn kutspieren aangespannen dus mijn geile vriendje moest nog even geduld hebben. Toen zijn pik en zijn knoop wat geslonken waren kreeg Rocky zijn vrijheid. Zijn lul schoot met een ploppend geluid uit mijn kut. Hij snuffelde nog even aan mijn druipende kutje. Hij wilde zich blijkbaar overtuigen of hij zijn werk goed gedaan. “Goed gedaan jongen. Dit gaan we vaker doen,” was mijn reactie. Terwijl de spanning langzaam uit mijn lijf wegebde, ging uitgebreid zijn lul likken.

Jannie kwam Rocky alleen kwam ophalen. Terwijl we zaten te kletsen, probeerde Rocky zijn neus tussen mijn benen te duwen. En dat ontging Jannie niet. Ik probeerde hem weg te duwen. Ze zat glimlachend te luisteren toen ik vertelde hoe Rocky en ik met elkaar op konden schieten. Jannie riep Rocky. Hij liep naar toe en legde zijn kop op haar schoot, maar bleef mij aankijken. Af en toe deed Rocky pogingen tussen Jannies dijen te snuffelen en dat liet ze toe terwijl ze naar me knipoogde. Terwijl ze hem over zijn kop aaide, vroeg ze, “was hij goed?” Jannie keek naar me en ik aarzelde om te antwoorden. Maar voordat ik kon antwoorden zei ze: “Ik hoop dat hij je hetzelfde plezier heeft gegeven als hij mij altijd geeft.” Ik werd rood en keek haar aan. “Schaam je niet, want ik heb hem getraind mij te dekken of neuken als dat beter klinkt. Ik vind het heerlijk. Ik hoop dat hij jou ook heeft verleid.” “Eh ja ja het was een sensationele ervaring. Ik vind het jammer dat hij weer weg gaat.” “Geen punt schat, ik kom af en toe wel eens met Rocky langs als manlief aan het werk is. Je belt maar als je naar de pik van Rocky verlangt.” “Oh dat lijkt me fantastisch, mijn kutje wordt al nat bij de gedachte alleen al.” “Maar wel één advies, lipjes open is OK, maar mondje dicht.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 13529 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Paula past op”

Plaats een reactie