BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Beschuitje eten… P1

Na een paar dagen begeleiding in Brussel draaide ik tegen ,08:00 uur, bij Meerkerk bij een tankstation de parking op. Een stop voor koffie en een toiletbezoek. Binnen bij het toilet de welke bekende betaalpaal. Ik trek mijn cc. Dat gaat niet. Achter mij sluit een dame aan, lang blond haar in een staart, ski-jack, rok tot haar knieën en mooie lange laarzen. “Doet het ding het niet?” vraagt ze. Ik antwoord, “alleen op muntjes.” “Kut, heb ik niet op zak!” zegt ze. Ik pak mijn portemonnee en zie meerdere munten van vijftig cent en geef haar er één. Ze keek me niet begrijpend aan. “Kom op, je staat hier niet voor je lol” lach ik. Snel schiet ze langs me heen. “Dank je!” roept ze terwijl ik mijn muntje in de automaat.

Na het noodzakelijke en het handen wassen loop ik terug de shop in. Daar staat de dame van zojuist bij de koffietafel. “Latte, espresso of koffie, my tread.” Zei ze. Als we aan de koffie staan stelt ze zich voor, Solange, en vertelt over haar werk in Breda en dat ze op weg is naar Groningen. “Het is laat geworden, ik stop inmiddels voor mijn 2e shot cafeïne. Wat doe jij voor de kost?” Ik vertelde over mijn werk als persoonsbeveiliger en het PT werk dat ik doe en waarvoor ik een youtube kanaal heb met gemiddeld 75.000 views per item. “Ow wow, behalve een mooi koppie heb je dus ook een lekker lijf.” Veronderstelde ze. “Sixpack and brains.” Reageerde ik. “Dan zou ik wel eens met je willen trainen en een beschuitje willen eten.” Gniffelde ze.

“Als ik je uitnodig voor die beschuitjes in een mooie kamer bij VD Valk in Houten…” probeerde ik. Zonder te verblikken of te blozen stemde ze toe. En zo reed ik even later achter een mooie fel rode Mini aan. Onder weg even bellen met het hotel. Ik bestelde een Suite met jacuzzi en zicht op Utrecht, ontbijt al op de kamer en fles van mijn favoriete Veuve Clicquo champagne. Ja, ik heb een goed jaar gehad. We liepen samen naar de balie, ze gniffelde toen ik vroeg naar de boeking van Mister & Misses Smith. Na het wapperen met mijn CC zoefden we even later in de lift naar de 14e verdieping. Onder weg naar boven legde ze haar armen om mij heen. “Gaan we eerste beschuitjes eten of mag ik van je training genieten?” De knuffel werd een kus en een volle tongzoen. Een goed begin is het halve werk. Na het openen van de suite was het even stil Solange liep naar de ramen en genoot van het uitzicht. Dit gaf mij de tijd haar goed in mij op te nemen. Met hakken bijna mijn lengte, 1,9 mtr. Lang blond haar tot over haar schouders, slanke heupen, mooi kontje verpakt in een kokerrok met kleine split. Haar benen waren nauwelijks zichtbaar door de laarzen die ze droeg.

Op het bureau stond de Veuve met twee flutes. Iets verder op stond het gewenste ontbijtje met beschuitjes. 😊 Ik liep naar haar toe en sloeg mijn armen om haar heen. Ze kroelde zich in mijn armen, “mooi hoor…” klonk het zacht. Ze draaide zich om en zoende me opnieuw. Langzaam duwde ze mij nar het grote bed. Daar moest ik gaan zitten. “Show me your sixpack!” klonk het streng. Ik strekte mij uit en keek haar strak aan. “Ruilen, mijn shirt tegen jouw blouse?” Ze lachte en begon de knoopjes één voor één los te maken. 1 van boven en 1 van beneden. Even verbrak ik het zicht op haar en trok mijn shirt uit en span mijn buik aan. “ wow” klonk het zacht, Solange rijkte naar voren en streelde mijn body en haar vingers volgende de lijnen van mijn sixpack. Dit voelde zo goed! Ze streelde verder en ik genoot van haar handen. Na een heerlijke kus stapte ze terug. “Wil jij mij niet onthullen?” Met mijn blik gericht op haar gezicht open ik het laatste knoopje van haar blouse. Ik open de panden en aanschouw haar in een prachtige BH verstopte borsten. Haar huid is licht gebruind en vol met kleine sproetjes. Ik kuste de huid die niet meer bedekt was, haar hals, de opkomst van haar borsten langs het kanten randje van haar BH. “Je bent opwindend” complimenteerde ik haar. “Jij ziet er mannelijk uit.” Zei ze.

“Zin in champagne of wil je de jacuzzi in?” Ze keek me aan. Hebben we dat allemaal ter beschikking. Tot morgen 12:00 uur. Dan moeten we uitgecheckt zijn.” Ze glimlachte. “Dat belooft wat.” Zie liep door de grote suite naar de jacuzzi en opende de kraan. De aanblik van haar lichaam nog deels in kleding was veel belovend. “Doe je rok eens uit.” Vroeg ik. Ze lachte, “En dan alleen in mijn laarzen, slipje en BH voor je lopen? Geilaard!” Ik stond op, schopte mijn sneakers uit en liet mijn pantalon zakken. In de spiegel van de badruimte keek ze aandachtig toe. Zonder verdere aanmoediging maakte ze het ristje en knopje los en schoof het rokje omlaag. “Stunning” was het enige woord wat mij te binnen schoot. Ze maakte wat dancemoves en draaide traag mijn kant op. Ze liep al draaiend en shakend op mij af. “We hebben minsten 20 minuten tot het bad bruikbaar is…”

Ze duwde mij op het bed en kwam schrijlings over mij heen zitten. We zoenden, streelden en verkenden elkaar. Ik streelde haar mooie billen door het half kanten slipje. Ze bokte en schuurde haar kruis over mijn steeds harder worden de geslacht. “Wil je meer zien?” klonk het zacht. Ik wilde zeker meer! Behendig bond ze mijn ogen dicht met mijn shirt. Toen pakte ze mijn handen en leiden deze naar de sluiting van haar BH. “Click…” zachtjes liet ik het kleding stuk zakken en voelde haar borsten zachtjes langs mijn borst strijkenken. “Nog 5 minuten…” zei ze, “dan kunnen we het bad in. Heb je zin in een snelle?” Ik knikte van nee. “Met jou Solange wil ik een onvergetelijke middag en nacht beleven.” Zei ik. Ze stond van mijn schoot op en pakte mijn handen en zette deze op haar schouders “Verken me…”

Dat deed ik. Van haar schouders traag over haar rug omlaag richting haar billen. Ze stopte mij daar. Ik schoof naar haar flanken en omhoog. Ik voelde de zachte randen van haar borsten en kwam weer bij haar schouders uit. Met mijn vingertoppen streelde ik haar lippen en volgde haar kaaklijn. Langs haar hals richting haar borsten. Mijn duimen gleden traag over haar borsten tot ik haar harde tepeltjes trof. Ik streelde ze en kneep er voorzichtig in. Ze kirde zacht. Verder omlaag en terwijl ik over haar buik ging draaide Solange zich om. Langs haar navel, over haar onderbuik. Ik trof wat stoppeltjes op haar venusheuvel.

TRRRRRRRRRRRRRRRING. “Blijf staan!” Ze liep weg, ik hoorde de kraan van het bad stopen en ze kwam terug en vleide zich weer tegen mij aan. Nu stond ze met iets gespreide benen en ik liet mijn vingers haar vrouwelijkheid verkennen. Voor het eerst in mijn leven trof ik een clit piercing. Ik speelde er voorzichtig mee. Iets lager voelde ik dat haar schaamlippen kletsnat waren. Ze pakte mijn linkerhand beet en duwde deze weg. De wijsvinger van mijn andere hand duwde ze tussen haar schaamlippen en stuurde mijn vinger naar mijn mond en liet mij zo haar kutje proeven… Ik rilde van genot. “Genoeg voor nu.” Zei ze kordaat. “Ik breng je naar het bad. Jij wacht tot ik het zeg, dan doe jij je laatste kledingstuk uit en stap je er ook in.” Even later stond ik met mijn banden aan de badrand en hoorde hoe Solange in het water stapte. “Nu jij…”

Ik wist dat ze keek… Dus spande ik mij spieren extra aan, haalde mijn hand lang mijn vrijwel harde geslacht en schoof mijn boxer omlaag. Ze kirde licht bij het zien van mijn geslacht. “Die gaat passen…, denk ik.” Klonk haar stem zacht. Ik keek haar glimlachend aan en ging tegen over haar zitten. Ze vertelde over haar werk als hostess en dat ze af en toe werd gevraagd voor avond en nacht werk tegen speciaal tarief. “Dat is bij mij niet anders… Sinds de film The Bodyguard krijg ik zulke vragen ook wel eens. Meestal van vrouwen twee keer ouder dan ik ben.” “En?” wilde ze weten. “Ik zet mijn lijf in voor hun veiligheid maar niet voor hun geiligheid.” Lachte ik.

Solange kwam half overeind en kuste me. Ik legde mijn handen op haar billen en ze zakte door haar knieën en kwam op schoot zitten. We zoenden, streelden, onze tongen worstelden. Haar handen verkende mijn lijf en mijn handen het hare. Ze duwde haar schaamheuvel tegen mijn harde geslacht. “Hier?” “Jazeker en NU!” zei ze. Ze pakte mijn geslacht beet en stuurde deze tussen haar schaamlippen. Tuurlijk was ze nat en glad, maar het badwater werkte iets schurend. Ze duwde door en met een kreun schoot mijn geslacht geheel in haar. Even zat ze stil. Ik voelde haar schede knijpen en loslaten. Dan begint ze traag te bewegen. Eerst kleine bewegingen en steeds verder verlaat mijn geslacht haar voordat ze weer terugkeert. Het water om ons heen golft steeds meer. Ik heb haar billen in mijn handen en bijt af en toe in haar tepels als zij ze aanbied. Ze kreunt en steunt. Ze gaat er voor. Heel even en ze komt met een luide kreun klaar. Haar lijf verslapt, haar hoofd zak op mijn schouder.

Na een paar minuten kust ze me teder op mijn lippen. “Jezus, wat was ik daar aan toe. Ben jij ook…?” Nog voordat ik reageer verontschuldigt Solange zich. “Ik zal het goed maken!” belooft ze. “Hoeft niet, ik heb genoten van je lijf en van jouw orgasme.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 5726 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Beschuitje eten… P1”

Plaats een reactie