BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zaterdagmiddag ontmoeting

Ben geboren in een klein Brabants dorpje als Johannes Maria huppelde pup, als ik naar de lagere school ga destijds nog de eerste klas zijn we met negen kinderen in twee klassen en samen met Pieter zijn wij de enige jongens, dus we moeten zitten plassen en leren haken en breien naaien moeten we later zelf maar leren.

Als we 16 zijn blijken er veel meer meisjes dan jongens in het dorp en dat bood mij de kans om haast met alle meisjes wel eens gezoend te hebben.
Heb zeker de helft wel eens gevingerd en een kwart heb ik hun kutjes gezien gevoeld en van zes heb ik zelfs mijn pik in gestoken om uiteindelijk te moeten trouwen met Diana een lekker mollig meisje van 17 toen ik twintig was.

We hebben een leuk leven samen, krijgen drie prachtige meiden die het zelfde probleem hebben als haar moeder altijd geil, omdat we de meiden de prikpil adviseren weten we in ieder geval dat ze niet zo vroeg zwanger worden als Diana.
Ze worden dan niet zwanger maar gaan wel allemaal vroeg op kamers door het hele land heen dus we pakken samen behoorlijk uit op seksueel gebied.

Als we terug zijn van een heerlijk rondreis door Afrika blijkt Diana een vreemde ziekte opgelopen te hebben om daar een half jaar later aan te overlijden.
Het verlies is behoorlijk groot dus loop heel veel rond in het bos waar we niet ver vandaan wonen waar we samen ook heel veel gelopen hebben.

Ben drie jaar verder en de verschrikkelijke december maand komt er weer aan, sinterklaas komen de kinderen natuurlijk voor hun kerstcadeautje die ze graag in klinkende munt uit betaald zien worden, we maken er een mooi feestje van en ik ben een klap geld armer maar help hen natuurlijk door hun financiële problemen heen.

De eerste kerstdagen komen de meiden nog bij me maar ze hebben andere belangen dus zit dan met de kerst ineens een jaar alleen.
Ik ben op een mooie frisse zaterdag aan het wandelen helemaal achter in het bos als ik iemand op een bankje zie zitten die aan het pad staat waar ik langs loop.

Als ik vlak bij ben kijkt de vrouw blijkt het te zijn mijn kant op, Johan wat doe jij hier vraagt ze zo ver van huis, Emmie zeg ik wat doe jij hier.

Emmie is een van de meisjes die ik vroeger nooit gezoend heb ze liep altijd met een boog om me heen en ik dacht nou voor jou tien anderen hoefde toch mijn best niet voor haar te doen.
We kletsen even weg waarna ze na een tijdje zegt kom zitten kunnen we mooi over de landerijen kijken de reeën kom zo.

We kletsen een uur weg zij blijkt getrouwd te zijn geweest met Klaas de steenrijke boerenzoon maar die is zeven jaar terug overleden aan kanker, ik vertel van onze vakantie en de ellende erna om dan een tijdje stil vooruit te kijken, de reeën lijken niet te komen ga je mee kopje koffie drinken vraagt ze dan.
Waar gaan we heen vraag ik en wijst naar links en meld dat de boerderij die je ziet van haar is, krijg uitleg hoe ze uitgekocht zijn waar we geboren zijn en Klaas toen deze boerderij gekocht heeft van zijn oom, als we die kant oplopen verteld ze dat ze twee doodgeboren baby’s heeft gehad dus we hebben besloten er maar mee te stoppen.

Kijk haar aan en dan lacht ze een beetje vreemd, ja we zijn er echt mee gestopt zegt ze waaruit ik opmaak geen baby’s meer maar later blijkt dat hij helemaal zijn ballen aan de kapstok heeft gehangen.

Aangekomen bij het huis zie ik gelijk nadat ik binnen ben een zwembad die ze nooit meer gebruikt geeft ze aan af en toe komt mijn nichtje de dochter van mijn zus lekker zwemmen.
Haar zus Laura die heb ik mogen vingeren wat was dat een heet beest gaat er door me heen, in de grote eikenhouten keuken wat je smaak moet zijn word me vanuit een peperduur koffieapparaat een cappuccino aangeboden, smaakt super dan doet ze pas haar jas uit en zie ik een hele andere Emmie.

We noemden in onze jeugd haar wel kamerolifantje maar van een olifantje is niets meer over, zie een mooie strakke legging om een heerlijk strak kontje, onder de loshangende trui is nog wel haar flinke borsten te zien maar een buikje die is weg.

We drinken de koffie ze laat me het huis zien wat veel te groot is voor een vrouw alleen denk ik, vanuit de kamer keuken lopen we een berde lange gang in naar achter, links en rechts deuren om als eerste haar slaapkamer te mogen zien.
Vier bij vijf meter grote kast groot bed waar zij elke nacht alleen in rondtolt maar geeft aan dat het wel heel eenzaam is daar.
De badkamer die er aan sluit alleen voor haar is haast net zo groot, het bubbelbad is al vijf jaar niet gebruikt geeft ze aan en daar kan je zo lekker met z’n twee in liggen, even denk ik nou zouden we eens moeten proberen maar vroeger zou ik het gelijk zeggen nu niet meer.

We kijken een logeerkamer die ook super is nog een logeerkamer waar ik iets zie dat ik denk wat moet dat daar, een haak en rond aan het plafond maar verder niet veel bijzonders of het moet het zeiltje op het bed zijn, dan komen we achter in de hoek waar we een kamer in komen lopen die gelijk aangeeft waarvoor die bedoelt is.

De achtergevel is van onder tot boven van glas in de ruime kamer zie ik een schildersezel staan een podium is te zien en verder heel veel schilderijen van mannen en vrouwen maar ook een aantal stillevens.

Wouw wat een mooie ruimte wat een prachtige schilderijen en bekijk er een van, je zal haar wel herkennen hoor ik haar zeggen, zo heb ik haar nooit gezien beken ik wel met een mini bikini aan zeg ik.
Valt het mee vraagt ze waarop ik aangeef dat ze wel heel veel op haar lijkt ze ziet er om op tevreden uit net als jij.
Dan zie ik ook Klaas hangen zijn pik is net niet te zien en als ik hem bekijk geeft ze aan dat het een maand voor zijn overleden gemaakt is hij heeft hem zelf nooit klaar gezien.

Zou jij niet voor me willen poseren als ik nog langs twee naakte vrouwen loop waarbij hun geslachtsdelen niet te zien zijn, een adonis zoals jij mag hier toch niet aan ontbreken lacht ze, adonis zeg ik en kijk haar vragend aan.
Ja dat wij nooit gezoend hebben heeft me een weddenschap te maken en met een afspraak met mijn zus.
Afspraak en weddenschap vraag ik haar, ze begint te lachen en geeft aan dat later misschien nog wel eens te vertellen, ze laat me in de schuur zien wat Klaas zijn hobby was en zie haast een hele showroom met alleen maar kevers en een Cayman.
Heb belooft ze te houden dus deze rotten mooi weg vind jij die lelijke dingen mooi, die Cayman gaat nog wel een kever vind ik niks, ze loopt weer naar buiten laat me haar moestuin zien die nog omgespit moet worden.
Heb jij daar tijd voor? hoeft niet voor nietes, kijk haar aan en zeg werk vijf dagen in de week nee dat is niet voor mij weggelegd maar weet misschien er wel iemand voor, ja die heb ik al maar die heeft het drukker met mij dan met de tuin.

Kom je toch bij mij een kopje drinken als hij hier is, we lopen nog even rond maar dan begint het te regenen en sprinten we het huis weer in, koud geworden zegt ze kan jij de houtkachel aanmaken maak ik wat te eten.

Maak de houtkachel aan was vroeger wel goed in vuurtje maken getuige de camping die voor de helft afbranden na een kampbuurtje die ik maakte toen ik een jaar of negen was.
Kachel brand snel om niet veel later Emmie met twee borden nasi aan te zien komen, hoop dat je he lust heb het zelf gemaakt geen van de Chinees, ze gaat naast me op de bank zitten borden op schoot dus vraag of ze hier altijd eet.

Krijg uitleg dat ze dat altijd doet normaal staat de tv ook aan of de radio mis iemand in huis zo het is zo groot zo stil.
We hebben de borden leeg ze vraagt of ik meer wil maar was een dik bord dus heb genoeg, heb je zin in een ijsje heb Cornetto’s in huis, streel over mijn buik zeg dat ik eigenlijk wel genoeg heb, laat je me nu alleen een ijsje eten dat is niet echt gastvriendelijk van je.
Nou vooruit omdat je zo aandringt lacht ik om elk met een ijsje haast tegen elkaar aan te komen zitten.
De haard knappert lekker ze vraagt me of ik die stilte niet ervaar om later met een mok koffie ze tegen me aan komt hangen, duurt even maar dan leg ik mijn arm over haar schouder en ze kruipt helemaal tegen me aan, zo blijven we wel een uur zitten zonder ons te bewegen.

Haar hand streelt heel zachtjes over mijn buik en als ik de gelegenheid krijg geef ik een kusje op haar hoofd in het heerlijk ruikende al grijs wordende haar.
Zit jij ook zo lekker vraagt ze zonder me aan te kijken, mis dit zo zeg ik heerlijk onderuit gezakt mijn vriendin op mijn schoot ja dit mis ik, zak dan eens onderuit leg je voeten op tafel zegt ze.

Voeten op tafel zeg ik, je weet toch wel hoe dat moet net zoals je dat vroeger thuis deed waar je moeder zo kwaad om werd, schop mijn schoenen uit zak iets onderuit en leg mijn voeten op haar tafel.

Ze zakt iets onderuit met haar hoofd op mijn schoot en vraagt of dit niet veel lekkerder ligt, heerlijk zeg ik en moet even terug denken aan haar zus die ik in deze positie bij haar borsten heb gepakt, heb mijn hand op haar zij liggen en denk even zou ze dat graag willen.

Beweeg mijn hand wat langs haar zij schuif hem langzaam richting haar borst en omsluit die na een tijdje, ze geeft geen kik maar voel een spijkerharde best wel grote tepel, kneed haar borst rustig voel dan haar hand langs mijn been omhoog komen.

Het duurt maar even of haar hand knijpt zachtjes in mijn pik die heel snel groeit, we zijn zo even bezig geen hand onder haar truitje, geen hand mijn broek in als ik haar zachtjes hoor vragen zullen we voor de houtkachel plaats nemen.

We komen overeind pakken elkaars handen vast lopen naar het kleed voor de houtkachel om daar languit tegen elkaar aan te gaan liggen.
Onze monden vinden elkaar van een boterzacht kusje zakt het langzaam aan weg tot een heerlijk gepassioneerd zoenen.

Haar vingers maken mijn overhemd los ik doe haar truitje uit zij mijn hemd om dan weer even te zoenen, haar hand streel door mijn weinige borsthaar, onze tongen gaan af en toe heel diep om dan mijn hand onder haar bh te drukken en die omhoog wip.

Haar borsten zijn een beetje slap maar voelen nog best wel lekker aan, haar tepels zijn groot en dik heerlijk hard dus speel er wat mee, haar vingers maken mijn broek los tijdens het zoenen dus help een beetje.

Daar lig ik alleen nog in mijn onderbroek en dat is nou niet gelijk de mooiste die ik heb, haar hand schuift mijn broek in en trekt me heel langzaam een beetje af, ik stroop haar broek omlaag en neem gelijk de slip mee die ze aanheeft.
Omdat ik haast omgedraaid lig doe ik haar benen wat van elkaar druk mijn lippen op haar schaamlippen.
Haar schaamlippen zitten zo strak aan elkaar dat ik wat moeite heb ze met mijn tong van elkaar de likken.

Als ik ze eindelijk van elkaar heb zoek ik haar klit op om daar heel even aan het harde knopje te likken, met twee handen pakt ze me bij mijn haar, voorzichtig dit is de eerste keer zegt ze.
Wat gaat er door me heen is zij nog nooit gebeft, lik en sabbel wat aan haar strakke lippen pruts een vinger haar strakke kut in en weer doe je voorzichtig dit ken ik niet, heeft deze meid onder een steen gelegen gaat er even door me heen kan het niet geloven.

Ben haar klit nu best lekker aan het likken twee vingers diep in haar en ze begint zowaar ook wat te hijgen en kreunen, wat is dit lekker hoor ik na een tijdje maar stop maar word wel erg gevoelig, kan niet gevoelig zijn denk ik je bent drijfnat tussen je benen maar draai me om kus haar die heel heftig beantwoord word.

Haal in mijn blote kont een flesje wijn uit het wijnrek om weer op haar aan te lopen met twee glazen en de fles.
Zullen we die in bed nuttigen hoop ten minste dat je blijft vannacht, ik zak bij haar op de grind schenk twee glazen vol en geef aan dat ik graag blijf maar hier is het zo heerlijk warm, we klinken kussen en hoor dan dat ik dingen deed die Klaas nooit gedaan heeft en deden het alleen maar.

Onze glazen zijn leeg dan kijkt ze me aan en vraagt blijf je slapen en alles wat erbij hoort of zet ik je thuis af dat we elkaar een andere keer weer zien.
Kus haar zeg dat we elkaar goed genoeg bekeken hebben om te blijven slapen en alles wat erbij hoort, we nemen elkaars hand vast lopen naar haar slaapkamer om daar de vraag te horen of ik me eerst douchen wil, jij vraag ik en ze geeft aan van mij niet heb zin om dat bed onder mijn billen te voelen.

Ik sla het dekbed open druk haar zachtjes achterover en ze begrijpt zich aan me vast om zo op elkaar op het bed terecht te komen.

Schat kom je in me ik wil je in me voelen hoop dat dit de eerste echte goede vrijpartij word, ik kus haar druk haar benen van elkaar zak er tussen en mijn pik gaat op de reuk af en druk ik hem tussen haar lippen, kijk haar aan en vraag of ze er klaar voor is, onze monden zakken weer op elkaar en mijn pik zakt diep weg in haar heerlijke drijfnatte kut.

Ik neuk haar heel rustig een tijdje ze hijgt puft dat ik zo groot en dik ben, ben niet super groot maar best trots op mijn 19cm en zeven centimeter omtrek, draai je eens om schatje ga ik je super verwennen.
Je geloofd het niet maar Emmie weet niet dat er een Doggy style standje is maar denk dat ik haar in haar anus wil pakken, leg uit dat ik niet aan haar anus zal komen kom dan net iets dieper en kan je lekker strelen, als ze dan eindelijk op haar knieën zit breng ik mijn pik in haar lekkende kut en hoor haar harder kreunen dat ik wel heel diep kom.

Heb mijn arm om haar heen streel langs haar klitje en ze begint steeds harder te hijgen en kreunen, wat doe je dit lekker zegt ze een aantal malen maar vraagt dan weer of ik stoppen wil word weer gevoelig, schatje ben jij nooit klaargekomen je staat op het punt klaar te komen zeg ik voel het aan je samentrekkende kutje.

Blijf haar klit nog een beetje strelen druk mijn pik lekker diep die heerlijk samentrekkende kut in om haar dan als ik mijn sperma in haar spuit aan mijn pik heb shaken.
Wat lekker ga door dit is verdomme lekker dus druk die pik van me nog maar eens diep in haar streel wat steviger langs haar klit en dan schokt ze nog harder om na een tijdje de spanning uit haat te voelen zakken.

Draai haar op haar rug ga op mijn zij naast haar liggen complimenteer haar met hoe mooi ze is en wat een super vrouw zij is, ze draait naar me toe slaat haar armen om me heen begint te huilen om al huilend me te vertellen dat ze dit allemaal zo gemist heeften we zoenen nog een tijdje om dan in slaap te vallen.

De volgende ochtend word ik wakker in een leeg bed en bedenk me hoe heerlijk ik geslapen heb, is de slaapkop wakker hoor ik Emmie zeggen die ik niet zie, wat heb ik heerlijk geslapen maar waar ben je.
Dan komt ze de slaapkamer binnen gelopen in een mooi doorzichtig nachthemd met een zwart slipje er onder, ook zie ik een gordeltje waar nylons aan zitten, in haar hand heeft ze een groot dienblad en meld dat we ontbijt op bed gaan nemen.

Ze heeft warme broodjes kopje koffie maar ook verse Jus de Orange maar laat me door de stof ook haar nog steeds of alweer spijkerharde tepels zien.
We kletsen wat tot ze me vraagt of daar nog wat leven in te krijgen is, vraag hem zeg ik kijken of hij je nog lief vind na gisteravond, ze kruipt tegen me aan begint me te kussen en zegt dan dat ze nog nooit Klaas zijn ding in haar handen heeft gehad.

Wat heb jij veel gemist zeg ik dus we kussen even ik pak een borst en haal mijn hand tussen haar benen door en mijn pik staat alweer paraat, zal haar slip uitdoen maar ze geeft aan dat het niet hoeft, kijk even en zie dat er geen kruis in zit dus kruip tussen die heerlijk slanke benen en breng die pik in haar.
We kussen ik neuk en ze wil een nadere keer wel meer standjes leren maar nu alleen zo het is zo lekker.
Neuk heerlijk rustig die soppende kut van haar al zoenend en zij krabt me tegen dat ik klaar sta te komen haast d Evelien van mijn rug.
Benen om me heen geslagen me tegemoet komend als ik stoot en heerlijk mijn sperma in haar spuit.
Lig nog even na te stoten we kussen nog steeds als ik eindelijk van haar af rol, wat doe jij het lekker zegt ze om nog een bak koffie te nemen en we daarna haar bad in duiken, we kunnen heerlijk elkaar aan kijken haar voet heeft ze tussen mijn benen gedaan en vraagt of ik het haar wil leren hoe je een man verwent.
Je bent goed bezig lach ik om als mijn pik hard staat haar beide voeten tussen mijn benen te hebben en ze me daarmee wat aftrekt.

Mijn pik staat snoeihard maar ga zo nooit klaarkomen vertel ik haar, ze kruipt naar me toe zet haar mond op die van mij, voel haar hand mijn pik omsluiten en begint er heerlijk aan te trekken.
Heerlijk rustig trekt ze me af ik speel met een tepel om dan te horen of ik nog een vinger in haar wil brengen.
Ik breng mijn hand van haar borsten tussen haar benen om gelijk te voelen hoe nat ze daar is, twee vingers haak ik in haar sop ze in en uit onze monden zijn in een gevecht gewikkeld die we beide niet winnen en haar hand trekt steeds sneller.

Ik ga klaarkomen zeg ik waarop zij aangeeft zij ook, ik voel de sperma naar buiten komen en zij trekt haar heupen onder zich waardoor mijn vingers er gelijk uit glijden, wil ze terug drukken maar dan kijkt me me met grote ogen aan.
Je zit in mijn kont zegt ze en het doet niet zeer, sorry zeg ik dus trek ze eruit, voel de laatste sperma als vanzelf uit me lopen en haar lichaam schokt nog een beetje top haar hand blijkt.

Ze zakt naast me in het bad krijg een kusje en dan de vraag of ze het een beetje goed deed, was volgens mij niet de eerste keer zeg ik zo goed was het, echt was dit de eerste keer zegt ze om na nog een kusje ons af te spoelen onder de douche en op zoek gaan naar mijn kleren die nog bij de houtkachel liggen.

Kleed me aan als ik Emmie de kamer in zie komen in een heel net keurig jurkje, ze tilt de voorkant omhoog, zie dat zij weer een gordeltje om heeft weer met van die mooie nylons en geen slipje kan je me pakken als je zin hebt lacht ze.

We zitten weer voor de houtkachel deze keer op elk een stoel als ze me vraagt of ik niet een tijdje bij haar in wil voor een beetje les en genot.
We hebben het er een tijdje over hoe ze het in haar gedachten heeft staan komt wel als een verassing maar neem haar aanbod aan.
Haal mijn spullen van huis die ik nodig ben, ondergoed kleding laptop en zo nog wat spulletjes, zit naast haar op de bank als ze een been over mijn schoot heen legt.
Kussen elkaar en ze pakt mijn hand legt die tussen haar benen en zegt dat ze wat genot wil, we zoenen een eind weg breng mijn vingers haar natte kut weer in, na een tijdje de vraag te horen wil je hem ook weer eens even in mijn anus drukken.

Ik kus haar dit is voor mij de eerste keer dat ik het bewust doe, heb ooit Diana eens per ongeluk in haar kont gedrukt maar dat was een tel dat ik er in zat en toen hebben we maanden geen seks meer gehad, mijn kletsnatte vingers druk ik tegen haar kringspier aan en zakt er redelijk makkelijk in om een zware diepe kreunt te horen.
Wat lekker is dit ga dieper druk die hele vinger in me, ik zak van de stoel af ga voor haar zitten druk mijn mond tegen haar lippen en de vinger na even weer goed nat gemaakt te hebben zo haar anus in, duurt maar even of ze komt op mijn mond en vinger klaar.
We hebben ons weer voor de kachel naar laten zakken zoenen en krijg de vraag om haar nog even te nemen.
Zak tussen haar benen begin haar te neuken om de vraag te horen welke standjes ik allemaal kan, draai haar op me zodat ik onder lig en zij mijn pik diep in haar, ze begrijpt het gelijk en begint me heerlijk te bereiden, wil je nog even van achter dan ga je zo lekker diep.
Hoppa zit achter haar die anus lokt me wel maar druk hem toch haar druipende kut in maar mijn duim zet ik tegen haar anus om die er maximaal in te drukken.
Ja lekker dieper harder ja wat is dit lekker, sla mijn arm om haar heen streel haar klit en niet veel later komt ze onwijs hard en luidruchtig klaar, neuk haar nog even plat liggend op de grond zonder enige actie van haar meer en spuit mijn ballen nog maar even in haar leeg.

Na bijgekomen te zijn maar weer eens een bak koffie genomen te hebben verteld ze me dat ze haar zuster even moet bellen dat ze je hier niet aantreft als verassing.
Ze hangt tegen me aan beide naakt om dan haar zus te bellen en hem op de luidspreker zet, hee meisje hoe gaat het, goed alleen die meid van me is weer zo dwars heeft een vriendje die niet deugt, ach dat zij je moeder ook tegen je en tegen mij en je ziet wat er van gekomen is.
Maar even wat anders zeg ken jij die Johannes Maria huppelde pup nog waar je in bed hebt gelegen je weet wel die met de lange pik, nou heb niet met hem in bed gelegen zegt ze was dat maar zo die vent zou goed moeten kunnen neuken maar mij heeft hij alleen heerlijk klaar gevingerd de eerste die dat voor elkaar kreeg.

Zet je even op face time kunnen we elkaar aankijken praat wat makkelijker is goed zegt ze doe ik het ook, Emmie zwaait naar haar zus die gelijk zegt heb je niks aan of zo zie je tieten, klopt zit naakt, maar waarom vraag je nu of ik hem nog herinner.
Nou gisteren kwam ik hem achter tegen het bos aan tegen en hij was zo aardig dacht nodig hem uit voor een bakje, en toen greep hij je gelijk denk ik onze maagd Maria gegrepen door Johannes de doper lacht ze.

Nou kijk wat er naakt naast me zit en dan zie ik Manon haar zus vol in beeld, hallo Manon je was me dus nog niet vergeten, zit jij soms ook naakt naast mijn zus.
Emmie kantelt de camera en zegt geloof je het nu om onze gezichten weer in beeld te nemen, ik neem hem een tijdje in huis voor zolang het leuk is dan weet je het als je morgen komt dat ik niet alleen zit, Manon krijgt een rooie kop zegt dat ze het even moet laten bezinken omdat ze dat nooit verwacht had.

Ze kussen naar elkaar om dan beide op te hangen, wedden dat ze met een half uur hier staat lacht Emmie, blijven we zo op haar wachten of trekken we wat aan wat ik maar voorstel.

Woon nu een week bij Emmie hebben dit verhaal samen geschreven en misschien dat we wel meer gaan plaatsen omdat ons gevoel zegt dat er wel wat leuks te gebeuren staat.

Groetjes Johannes en Emmie

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7690 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Zaterdagmiddag ontmoeting”

  1. Ondanks dat het warrig verhaal,is het goed te begrijpen. Je kunt daaruit ook afleiden dat het ook waargebeurd is. Ik vond het zeer zekers opwindend en zou graag meer van die waargebeurde verhalen lezen.

  2. Het is een beetje warrig, dit verhaal. Doordat er geen, of in elk geval veel te weinig leestekens, zoals , en . worden gebruikt, lijkt het wel of één alinea soms wel uit vijf achter elkaar geschreven zinnen bestaat. Als je daar rekening mee houdt met een volgend verhaal, zul je zien, dat het verhaal er een stuk beter uitziet, maar vooral ook, dat het lekker leest.

    • Ben het met je eens Max,ik vermoed dat het hun eerste verhaal is en ze nog moeten uitzoeken hoe het allemaal beter kan.

      Zou zelf identieke fouten maken omdat ik nooit goed was in verhalen schrijven,of opstel zoals men dat in de jaren 60 op school noemde, had bijna altijd een onvoldoende, gelukkig was de rest van het vak Nederlands veel beter.

Plaats een reactie