BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Cock en de moordenaar met een sluitend alibi!

Rechercheur De Cock zit met de handen in zijn haren, waarom is niets in deze zaak wat het lijkt. Een jonge vrouw Linda die aangifte tegen de burgemeester heeft gedaan is vermoord. De burgervader heeft een sluitend alibi en voor de rest wijst niets op een andere verdachte. Collega Vledder komt laat binnen; “Morge De Cock wat gaan wij doen?”. Hij krijg geen reactie, mompelend pakt De Cock zijn hoed, Vledder trekt zijn jas van de stoel om samen naar café Lowietje te gaan. Met hun glas nemen zij de zaak door, er komt een vrouw binnen; “Bent u De Cock?”. Hij neemt even zijn hoed af; “Jawel mevrouw met C-O….C-K”. Zij stelt zich voor; “Ik ben Karin Willems moet u direct spreken maar niet hier”. Op het bureau is de verrassing compleet, Karin beweert dat zij heeft gezien dat de burgemeester de jonge vrouw Linda heeft vermoord.
De Cock zegt; “Mevrouw Willems als een officiële verklaring aflegt kunnen wij u beschermen”. Zij wordt zenuwachtig, pak haar jas; “Sorry ik durf niet” en loopt gehaast het bureau uit.
Een detail van de moord geeft De Cock voldoende redenen om de burgemeester nogmaals aan de tand te voelen. De ondervraging levert weer niets op, hij heeft een sluitend alibi. Terug op het bureau wordt de hij opgevangen door Buitendam; “De Cock, mijn kantoor, Nu!”.
Met één voet over de drempel krijgt hij de wind van voren: “Ben jij nou helemaal gek geworden”. De Cock zucht; “Wat nou weer commissaris?”.
Buitendam is ziedend; “De burgemeester heeft gebeld! Hoe haal je het in je hoofd!”. De Cock blijft rustig en zegt; “Een verdachte blijft een verdachte”. Buitendam schutterend; “D’r uit de Cock, d’r uit!”.
—————————————————
De wachtcommandant Els Peters roept; “Kramer! Werk aan de winkel!”. Vledder passeert de balie: “Alles goed Peters?”. Zuchtend; “Nee Vledder dat is het niet, loop is mee”. Els sluit een verhoorkamer af; “Vledder jij bent de vrouwenkenner hier op bureau, ik wil je mening, ben ik te dik?”. Met zijn handen in de zak zegt hij laconiek; “Kleed je uit dan vertel ik het”. Haar onzekerheid is zo groot dat de blonde wachtcommandant haar uniform uittrekt. Vledder heeft zijn handen over elkaar en zucht; “Peters de rest moet ook uit”. Lopend om haar naakte mollige lichaam kijkt hij naar enorme hangborsten, drilbuik, mollige cellulitis benen, dikke hangkont vol putten, hij fluistert; “Ik ben meer van het slanke, wie weet, doe je benen is uit elkaar”. Een vadsige venusheuvel met een uitpuilende kale kut heeft zijn aandacht. De nuchtere wachtcommandant laat zich keuren door Vledder. Hij laat de gigantische hangborsten door zijn handen glijden, zuig de tepels hard en wrijft stevig tussen haar mollige benen. Gelaten laat Els twee vingers in haar kale kut gaan en met een duim wordt haar enorme clitoris gestimuleerd. Het soppend van haar kut maakt Vledder geil, hij duwt haar langzaam achterover op de tafel, met zijn broek op de knieën, pakt hij haar enkels vast, houdt haar mollige benen wijd omhoog, druk zijn stijve lul in haar vadsige kale natte kut en begint wachtcommandant Els stevig te neuken, zij kreunt: “O Vledder…dit kan niet….mijn man….oooh….”. Elke stoot maakt haar geil, haar sap vloeit al uit haar kut over de tafel. Haar modder vette lichaam trilt en schudt, Vledder neukt haar zo diep, zij voelt zijn ballen tegen haar clitoris; “O Dick…..ik ga komen….oooh ik kommm…..”. Terwijl haar sap rijkelijk uit haar kut spuit wordt zij stevig doorgeneukt, het aanzien van de schuddende vetrollen en borsten wordt Vledder te veel, hij drukt nog een keer, houdt zijn kloppende eikel diep in haar kale kut en spuit haar helemaal vol. Als hij zijn broek optrekt ziet hij zijn sperma uit de kut van de wachtcommandant druppelen. Hij grijnst; “Els je bent veel te dik” en loop de verhoorkamer uit”.
—————————————————————–
Hij mikt zijn hoedje op de kapstok ;“Morge Ab, weet jij waar Prins zit?”; vraagt de Cock. Collega Ab Keizer kijkt over zijn beeldscherm hem aan; “Vera zit bij Buitendam voor haar jaarlijkse beoordeling”. De Cock bromt; “Moet dat nu, wij hebben nog steeds een moord op te lossen”. Hij loopt naar Buitendam, die zegt; “Wat moet je nu weer, je ziet toch dat ik bezig ben”. De Cock zegt geërgerd; “Ik heb Vera nu nodig want….”. Hij wordt onderbroken; “D’r de Cock, d’r uit”. De mooie roodharige agente Vera zit gespannen door alle kritiek die zij te verstouwen krijgt.
Buitendam waarschuwt; “Als je weer wordt geschorst dan volgt er ontslag”. Vera is ten einde raad; “Alstublieft Buitendam, wat moet ik doen?”. Hij snauwt; “Dat heeft toch geen zin, je gaat altijd je eigen gang”. Van schrik stoot Vera wat van zijn bureau, op haar knieën zoekend ziet zij het naambordje onder zijn stoel liggen. Kruipend onder het bureau tussen de benen van Buitendam wilt zij het bordje pakken. Het zijn de zorgen om haar baan dat zij hem probeert gunstig te stemmen. Terwijl Buitendam de telefoon opneemt wrijft Vera tussen zijn benen, zij rits zijn gulp open en haalt zijn slappe lul eruit. In de wetenschap dat zij niets te verliezen heeft trek zij de lul stijf, de voorhuid naar achteren en laat haar tong krioelen over zijn eikel. De commissaris legt de telefoon neer, laat zijn bureaustoel zakken, gaat onderuit zitten om zich goed te laten pijpen. Vera likt zijn enorme dikke lul, sluit haar lippen erover en begint hem goed af te zuigen. Vera voelt handen door haar rode haren gaan, haar hoofd wordt op en neer geduwd. De dikke lul neukt stevig, kokhalzend sijpelt haar speeksel uit de mondhoeken. Haar hoofd wordt krachtig kort snel op en neer geduwd, de smaak van voorvocht geeft een orgasme aan, Buitendam kreunt; “O Vera…..ik kom klaar…..”. Hij drukt zijn kloppende eikel diep, zij voelt de krachtige stralen sperma ver in haar keel spuiten. Noodgedwongen slikt zij het lauwe zaad door, veegt haar mond droog. Zij vraagt; “Mag ik nu blijven?”. Buitendam zucht; “D’r uit Prins, d’r uit”.
—————————————————————–
Vledder wordt opgewacht door de Cock; “Dick kom, ik wil die Karin Willems nog een keer spreken”. Haar voordeur is opengebroken, Vledder loopt met een getrokken pistool door het huis. De Cock voelt het al, zij zijn te laat en vinden mevrouw Willems dood in de living.
De Cock zegt; “Dick, bel de TR en Den Koninghe maar”. De lijkschouwer weet het zeker; “Gisteravond tussen acht en twaalf, gewurgd, de rest krijg je na de sectie”. De Cock vraagt; “Kan het een beetje snel Ennaeus”. Vledder grapt; “er bestaan geen snelle lijkschouwers”. De Koninghe bromt; “Oppassen jongeman”. De Cock schudt zijn hoofd; “Vledder houdt eens op om die man te plagen…..kom het is tijd voor een borrel”. Op de achtergrond in het café klinkt ‘Bij ons in de Jordaan’, Vledder kijkt door het venster naar een lekker hoertje, de Cock vraagt; “Dick waar staan we?”. Hij draait een shaggie; “Twee gewurgde vrouwen, onze enige dader de burgemeester heeft een sluitende alibi voor beide moorden”. Lowietje zet een borrel neer, tapt een pilsje en zegt; “De Cock, weet je wie hier gisteren was…Pistolen Paultje”. De Cock herhaalt verbaast; “Pistolen Paultje?”. Lowietje zet het pilsje neer; “Maar weet je Cock, het was zijn broer, als twee druppels water”.
De Cock krijgt zijn eureka moment; “Kom Dick wij gaan”. Hij neemt snel een slok en loopt achter de Cock aan.
——————————————————————–
“Wat een puinhoop”; zucht Ab Keizer. Vera lacht; “Appie wat had je dan verwacht in een oude archiefkelder”. Stapels dossiers puilen uit stoffige dozen, Vera veegt een bureau schoon, Ab zegt; “Ik heb gehoord dat jij wordt ontslagen”. Zij knikt; “Ik heb Buitendam geprobeerd te plezieren maar het is niet gelukt”. Collega Ab heeft advies; “Kruip met hem in bed”. Vera stamelt; “Appie ik heb al jaren geen seks gehad, zou niet weten hoe”. Hij lacht haar uit; “Stel je niet aan, ik heb jaren niet gefietst toch rij ik zo weg”. Vera vraagt zijn hulp, Appie zegt; “Ben je nu helemaal gek, ik ben gelukkig getrouwd”. Om hem te verleiden knoop zij de blouse los, toont haar borsten, de volle iets hangende tieten maken nog geen indruk. Ten einde raad gaat alles uit, naakt met haar strakke lichaam met schoonheid sproetjes probeert zij Ab te verleiden. Met haar mooie rode haren, zwoele lippen gaat zij voor hem op de knieën, Ab smeekt; “Niet doen….mijn vrouw…..”. Vera doet zijn broek omlaag; “Wow ik had niet gedacht dat Indo’s een grote lul hadden”.
Ongewenst laat hij zich door haar aftrekken, zij doet de voorhuid terug, likt zijn bruine eikel, hangend tegen dozen wordt Ab gulzig afgezogen. Strak om zijn lul wordt hij gepijpt; “O stop…mijn vrouw….dit kan niet…..”. Gebukt spreid Vera haar mooie lange slanke benen, een glanzend geschoren kutje nodigt hem uit, zij voelt zijn eikel tussen de schaamlippen; “Kom…… druk door….neuk mij alsjeblieft….” het genot om eindelijk een stijve te voelen laat haar kut soppen; “O Appie ga door…neuk me…..”. Elke stoot van haar collega komt aan, de tempo gaat omhoog, met haar handen steunend aan het bureau wordt Vera keihard geneukt. Trillend op haar benen stroomt haar sap over zijn razende lul; “Vera….ik komm…..”. Ladingen sperma spuiten door haar kut, de doorstotend lul laat haar schreeuwen; “O God…..ik kommm…. …”. De lul gaat uit haar zeiknatte kut, voldaan zakt zij door de knieën, terwijl Appie zijn broek ophijst, zegt hij; “Dit doe ik nooit meer…..ik ben getrouwd”.
———————————————————-
Ab Keizer komt fluitend op het bureau, Vledder zegt; “Appie wat ben jij vrolijk”. Hij lacht; “Ik ben je voor geweest, heb Vera en beurt gegeven”. Wat geïrriteerd roept Vledder; “Ja vast, geloof je het zelf”. Niet veel later komt Vera die tot ergernis van Vledder ook fluitend binnen. Els Peters ziet De Cock het bureau binnenkomen en roept; “Je moet eerst naar Buitendam!”. Hij zucht, loop langs zijn kantoor, de deur vliegt open, Buitendam roept; “De Cock, mijn kantoor, nu”. Met zijn handen op de rug vraagt de commissaris: “Waar staan wij nu De Cock?”. Hij is Ad rem; “Hier commissaris”. Buitendam zegt; “Laat je grapjes maar achterwege, ik wil dat je het onderzoek naar de burgemeester stopt en d’r uit De Cock”.
Vol onbegrip loopt hij naar zijn bureau, de spanning is daar om te snijden; “Wat hebben jullie?”. De Cock staat na de te denken; “Dick, Appie jullie gaan nu in de buurt van de burgemeester alle woningen na met de vraag of zij weten dat hij een broer heeft?”. Hij kijkt Vera streng aan en zegt; “Jou wil ik spreken op mijn kantoor”.
De Cock schuift de deuren; “Vera ik Ab gesproken die wilt aangifte tegen jou wilt doen wegens seksuele intimidatie”. De Cock schudt zijn hoofd; “Ab is gelukkige getrouwd en jij dwingt je collega te laten neuken”. Vera heeft spijt; “De Cock ik zal het nooit meer doen”. Hij maakt haar blouse open , met zijn gerimpelde handen in de beha masseert hij haar dikke tieten, hij fluistert; “Als je wilt blijven moet je meewerken”.
Vera kan niets anders dan zijn pantalon openritsen, trekt aan zijn oude slappe lul, langzaam voelt zij de lul van De Cock in haar mond groeien, gerimpelde vingers gaan haar geschoren kut binnen. Vera schrikt als zij deuren hoort schuiven en hoort; “Ga door Prins”. Naakt wordt zij op het bureau gelegd, De Cock spreid haar slanke lange benen; “Voor u……commissaris”, hij drukt zijn dikke lul in de geschoren kut en begint Vera rustig te neuken die de lul van De Cock moet zuigen, hij grijnst; “Buitendam onze Vera blijkt een lekkere slet”. Terwijl de commissaris zijn dikke lul door haar kut gaat masseert hij de slappe volle borsten en stimuleert al neukend met zijn duim haar clitoris, De Cock kreunt; “Vera doe je bek open”, hij drukt zijn eikel op haar tong en kijkt hoe zijn ladingen sperma over haar tong spuitend in haar keel gaan. Vera slikt zijn warme zaad smakelijk op, haar kut sopt van de dikke lul, schoppend met haar benen komt zij klaar, Buitendam bromt; “De Cock….houdt haar benen vast’. Eindeloos wordt Vera door de commissaris geneukt, De Cock moedigt hem aan; ”Je hebt niet iedere dag de kans op een jonge collega, kom spuit haar vol”. Het helpt, Buitendam drukt nog een keer en loost zij zaad in Vera. Zij is zo van de wereld dat zij niet merkt dat er nog een oude man binnenkomt, hij vraagt; “Is dat niet Vera?”. De Cock lacht; “zij ligt nog klaar, als jij de collega ook een beurt wilt geven”. De grote oude brede man laat zich dat geen twee keer vragen. Met de broek op knieën richt hij zijn lul op de druipende geschoren dikke kut, Vera voelt haar schaamlippen oprekken, vermoeid laat zij zich neuken; “O dokter……….wat een grote lul…..mijn god….”. De lijkschouwer ramt zijn enorme lul tot de ballen, mooie Vera spreidt haar benen verder, zij trekt de schaamlippen uit elkaar en spuit kutsap met urine over zijn benen. De lijkschouwer haalt zijn stijve lul eruit, richt zijn eikel en spuit het gezicht van Vera onder, het sperma sijpelt over haar rode haren, ogen en wangen. Trillend van haar orgasme likt zij resten sperma van haar gezicht. De Cock zegt; “Laat Ab met rust anders kun je als nog vertrekken”.
———————————————————
Appie en Dick zijn niet veel wijzig geworden van het buurtonderzoek. De Cock denkt hardop; “Hoe kan het dat de zekere moordenaar van twee vrouwen een sluitend alibi hebben”. Met het dossier onder de arm vertrekt hij naar huis. Zijn vrouw krijgt amper contact; “Jurre, je bent er niet uit”. De Cock slaat op de tafel; “Stom, hoe kon ik zo stom zijn”. Het kan geen toeval zijn dat de burgemeester tijdens beide moorden bij een klassiek concert zat. Het is een reeks en het laatste concert is volgende maand. Volgens de Cock gaat de burgemeester weer toeslaan. De volgende dag op het bureau laat Vera Prins weten dat zij per direct haar baan opzegt. Zij heeft onverwachts een baan aangeboden gekregen en gaat carrière maken in het buitenland. Veel tijd om afscheid te nemen is er niet als Vledder roept; “De Cock wij hebben een serieus probleem”. Met hoge snelheid scheurend zij door de stad en komen bij het huis aan. Het is al met linten afgezet, het hele korps is er, in de kamer ligt een man badend in bloed, Den Koninghe zegt; “De Cock, twee uur geleden, minstens tien messteken, rest na de sectie”. Appie heeft info verzamelt; “Man tweeënvijftig, burgemeester, zijn vrouw is met een bebloed mes aangehouden”. Buitendam is helemaal opgefokt; “Daar ligt je moordenaar De Cock! Hoe kun je zo stom zijn! Er gaan koppen rollen!”. De Cock laat het van hem afglijden, loop door het huis opzoek naar bijzonderheden. In het kantoor van de burgemeester voelt hij onder het bureau een knopje. De boekenkast schuift uit elkaar, de ruimte erachter liggen dvd’s, De Cock zegt; “Vledder in beslag nemen en naar ons bureau”.
Het nieuws dat de burgemeester is vermoord door zijn vrouw gaat als een lopend vuurtje. Het leven staat één dag stil in Amsterdam. Lange gaat niet want de stad moet bruisen en het leven gaat door.
——————————————————
De wachtcommandant Els roept; “De Cock eerst naar Buitendam”.
“De Cock mag ik je voorstellen Iris de Graaff”. Haar vriendelijke gezicht met mooie ogen en donkerbruin gekrulde haren bevalt hem wel. De Cock wordt minder enthousiast als hij hoort dat zij net uit een jaar ziekteverlof komt. Iris heeft een trauma opgelopen door een overval op een benzinestation. Door haar inschattingsfout is er een dode gevallen. De Cock zeg; “Iris loop eens mee”. Langs de balie roept hij; “Els, ik zit in verhoorkamer drie en wil niet gestoord worden”. In een kale ruimte met grijze muren kijkt De Cock zijn nieuwe collega Iris kritisch aan; “Gebruik je drugs?”. Zij schrikt; “Nee, echt niet”. Hij is niet overtuigt; “Ik geloof je niet, je hebt een trauma gehad, gebruik je drugs?”. De Cock blijft die vraag stellen, Iris wordt onzeker, stroop in paniek haar mouwen op: “Kijk dan, schoon!” De Cock zegt streng; “Ik ben niet gek Iris, je spuit op andere plekken”. Bang om niet aangenomen te worden, kleed zij zich in wanhoop helemaal uit. Naakt op blote voeten hoort zij hem zuchten; “Je bent een stuk kleiner en wat mollige dan Vera”. Iris wordt onzeker en laat toe dat de oude chef haar onderzoekt.
Vastgenageld aan de grond in de verhoorkamer schuiven gerimpelde vingers door haar kut, eindeloos wordt zij gevingerd, haar benen gaan door haar orgasme uit elkaar, het kutsap druipt over haar benen. Vermoeid wordt zij achterover op de tafel geduwd, zonder na te denken spreid zij haar benen, voelt zijn dikke lul in haar kut schuiven; “O De Cock….wat lekker….oooh……”. Met zijn pantalon op zijn knieën neukt hij haar stevig en laat haar borsten door zijn handen glijden. Er wordt op de deur geklopt, De Cock roept keihard; “Buiten wachten! Kom zo!”. Dat laatste is zeker, hij voelt zij orgasme komen en spuit ladingen sperma diep in haar kut”. Hij doet zijn pantalon dicht en zegt; “Iris jij meld je morgen”. De Cock loop de deur uit waar Vledder hem opwacht; ”De Cock op die dvd’s staat behalve porno ook de moorden op”. De Cock; “Laat mij raden, de burgemeester”. Vledder knikt en vraagt; “Wie zat er dan bij die concerten?”. De Cock lacht; “Laten wij daar tijdens een borrel over nadenken”.
‘Ik verscheurde je foto heb je brieven verbrandt in mijn hart……..’ klinkt het gezellig in café Lowietje. Na een nip van zijn borrel zegt de Cock; “Dick, jij gaat morgen met Appie en Iris naar het huis van de burgemeesters, nemen alle foto’s en brieven in beslag”.
——————————————————————
Tijdens de huiszoeking roddelen Dick en Ab over hun nieuwe collega. Zij vinden haar niet geschikt vanwege haar trauma om veldwerk te doen. Iris krijgt alles mee; “Jullie moet niet denken dat ik mij niet kan verdedigen”. Dick lacht; “Oké bewijs maar, geef je een kans”. Ab houdt Iris gebukt in een nek klem en roept; “Laat zien dan”. Snakkend naar adem geeft zij een stopteken, Dick fluistert; “Ab houdt haar nog even vast” en rukt de broek van Iris uit, schop de benen uit elkaar, voelt waar haar kut zit, ramt zo zijn stijve erin en begint Iris keihard te neuken; “O Ab die slet is al nat man”. In een grote kamerspiegel ziet Dick zijn enorme lul door de kut van Iris gaan die gebukt met een klemmende arm van Ab wordt vastgehouden. Dit is te geil voor hem en spuit tijdens harde stoten ladingen sperma diep in haar kut, hij kreunt; “O Ab wat een kut, nu jij”. Ab zegt; “Sorry ben getrouwd”. Iris krijgt het benauwd; “Niet meer”. Dick zegt; “Ab ik zal niets zeggen”. De hoofd van Iris gaat weer in de klem en voelt de stijve van Appie in haar kut gaan. Trillend met een druipende kut wilt zij alleen nog maar geneukt worden. Na een flinke lading van Ab laat zij zich graag door Dick nog een keer neuken. Een paar uur later brengt de inhoud van een brief met het adres de oplossing.
Zoals altijd wordt na een zaak getoost bij De Cock in huis.
Iris zegt; “Er was gewoon een dubbelganger”. De Cock zucht; “Tja zo simpel is het”. Ab zegt; “En de vrouw burgemeester had bij toeval de dvd met de moorden gezien”. Zijn vrouw heeft een beetje medelijden met de burgemeester en zegt; “Jurre is het nu nodig om zijn reputatie om zweep te helpen”.
Vledder reageert; “Zoals uw man altijd zegt; “Moord blijft Moord”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3990 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De Cock en de moordenaar met een sluitend alibi!”

  1. Dank je wel
    Als echte fan van Baantjer
    was het voor mij heel leuk om dit
    verhaal te schrijven.
    Het is wel vijfentwintig jaar geleden
    dat ik de complete serie heb gekocht.
    En kijk nog steeds met plezier.
    Als Els naar De Mol kijkt gaat bij mij De Cock in de dvd speler

Plaats een reactie