BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Uitdagen in de schoenenwinkel.

Er zijn twee dingen die voor mij absoluut van belang zijn. Een daarvan is wetende dat mijn vrouw een jarretellegordel en nylonkousen onder haar rok draagt. De ander is dat iedereen naar haar kijkt, en zij laat andere mannen haar op die manier zien.

Het begon jaren geleden toen we op een zaterdag gingen winkelen, vlak voordat we uit eten gingen. Tegen die tijd was ze meesterlijk in het plagen van mij, terwijl we ons aankleedden. Ze zou beginnen met haar jarretellegordel, nylonkousen en hoge hakken. Ze droeg nog niets anders, toen ze haar haar en make-up afwerkte. Ze wist hoeveel het me opwond, en ze vond het heerlijk om me de hele avond te plagen, voordat we weer naar huis gingen. Op deze specifieke avond zei ze, dat ze nieuwe pumps nodig had voor haar werk, en dat we vroeg genoeg moesten gaan, voor het avondeten, om bij een schoenenwinkel te stoppen. Met haar winkelen was niet iets waar ik echt naar uitkeek, maar bij haar zittend op haar make-upkrukje, terwijl ze alleen nylons en hoge hakken aanhad, dan was ze erg overtuigend. Ze maakte de outfit af met een eenvoudig zwart jurkje die boven de knie viel.

Ik moet je zeggen dat ze tweeëndertig was, toen dit voor het eerst gebeurde. Bij een feestje zorgde de combinatie van een zeer goed figuur, geweldige benen en haar vermogen om het voor haar te laten werken altijd, als ze een kamer binnenkwam. Ze was en is nog steeds een klassieke schoonheid. En ze kleedde zich altijd om indruk te maken en een beetje te plagen, zonder eruit te zien als een slet. We hadden genoeg tijd om de schoenenwinkel in en uit te gaan voordat we gingen eten, dus ik stemde ermee in, om met haar mee te gaan naar de winkel, op weg naar het restaurant. Toen ze uit de auto stapte, maakte ze een beetje een show, door haar jurkje omhoog te laten komen, om me een goed uitzicht op haar dijen en kousen te geven. En toen realiseerde ik me opeens, dat ze haar slipje had uitgedaan, voordat we het huis verlieten. Ik kon duidelijk haar goed getrimde kutje zien, prachtig omlijst door haar zwarte nylons en jarretelles. Toen kwam ineens de vraag, waar ik niet op voorbereid was. Toen we hand in hand de winkel binnenliepen, fluisterde ze in mijn oor; “Zou het je opwinden wanneer de schoenenverkoper mij zo zag?”

Ik was echt niet zeker. Een deel van mij dacht van wel. Maar ik wist niet zeker, of ik wilde dat vreemde mannen mijn vrouw zo zagen. Ik was er zeker van, dat ze me alleen maar aan het testen was, en nog meer plaagde. Dat zou ze natuurlijk nooit doen. Terwijl we door de winkel snuffelden, vroeg een knappe jongeman of hij ons van dienst kon zijn. Mijn vrouw liet hem een paar zeer sexy zwarte pumps met een enkelbandje zien, en zei dat ze die in maat achtendertig wilde proberen. We gingen zitten toen hij de pumps ging halen, en ze vroeg het nog een keer. “Hij is schattig om te zien, en ik heb zin om hem mijn kutje te laten zien.” Ze vroeg opnieuw of dat me zou opwinden, en ik vertelde haar dat ik het echt niet wist. “Nou, we zullen het zo te weten komen, denk ik, zei ze. Als je er last van hebt, sta dan gewoon op en loop weg, maar als je het echt leuk en opwindend vindt, kies dan een ander paar voor mij om te passen. Maar dan wel een paar met vet hoge hakken, zodat ik voor hem kan paraderen, en hem geil maken. Dat is onze code,” legde ze uit.

De jongeman kwam terug met de pumps, en nam plaats op het krukje voor mijn vrouw. Op dat moment had ze zichzelf al in de juiste houding gezet, dus haar jurkje was net hoog genoeg boven haar knie, om nog steeds correct te zijn. Ze bood hem haar rechtervoet aan, hij ondersteunde die onder haar enkel, en verwijderde haar pump. Toen deed hij de nieuwe pump aan, en gespte de enkelband vast. Er was tot dusver niets gebeurd. Maar toen ze van voet wisselde, deed ze dat op zo’n manier, dat haar jurkje wat verder omhoog kwam, en hij goed zicht had op de boord van haar nylons en de jarretelles. Hij probeerde niet naar haar te staren, maar de arme jongen kon het niet helpen. Hij friemelde aan de gesp van de tweede pump, waardoor haar been een beetje bewoog, en dat zorgde er voor dat haar jurkje nog iets meer omhoog ging. Ik wist het eerst niet zeker, maar nu wist ik twee dingen. Hij kon in ieder geval een deel van haar kutje zien, en ik werd zo geil als boter, toen ik haar zo zag spelen met die jongen. En hij ook, want zijn stijve lul zat krap in zijn broek.

Ze stond op en liep heen en weer door de winkel. De sexy hoge hakken zorgden ervoor, dat haar in nylons gehulde benen er geweldig uitzagen, en zowel de jongen als ik, konden onze ogen niet van haar afhouden. Toen wist ik het ineens! Ik vond het inderdaad leuk, maar ook opwindend, als andere mannen haar zo konden zien. Toen ze terugliep, herinnerde ik me onze kleine code. En toen ze vroeg wat ik er van dacht, zei ik dat ik ze wel leuk vond, maar ze zagen er een beetje strak uit. “Ik ga wel even kijken of er misschien mooiere hakken zijn, zei ik tegen haar. Misschien moet je dan een maatje groter proberen.” Ik kon zien dat ze dolgelukkig was, maar ook geil begon te worden, want ze kneep haar knieën tegen elkaar aan. “Ja, zei ze, wil de deze in een halve maat groter pakken? En kijk ook of ze in het bruin zijn.” Toen ze ging zitten, streek ze haar jurkje niet glad. Ze liet de zoom een beetje op haar dijen rijden. Het was niet erg druk in de winkel, en terwijl hij weg was, vertelde ze me hoe blij ze was dat ik ervan genoten had.

“Ik kon zien dat je er van genoot. Die jongen heeft het niet meer. Heb je gezien dat hij met een stijve lul voor me zat? Volgens mij ben jij ook geil, of heb ik het mis?” En voordat ik kon vragen wat dat betekende, was hij terug met twee paar pumps. Ze tilde haar voet op zijn dij, zodat hij het enkelbandje kon losmaken. Ze liet haar knie hoger laten gaan dan nodig was, zodat ze hem een goed zicht op haar kutje kon geven. Ze zat erbij, alsof er niets ongewoons aan de hand was, en voor de voorbijganger was het gewoon het passen van een paar pumps. Maar bij elke kleine beweging gingen haar benen verder uit elkaar, en werd zijn uitzicht beter. Hij wilde heel graag helpen met de grotere pumps, en het volgende paar. Elke keer dat hij haar pumps verwisselde, kreeg hij haar nylons, haar jarretelles en haar kutje te zien. Toen kwam ik aanlopen met een paar open rode pumps met een vette naaldhak, die met hele dunne enkelbandjes gedragen moest worden. Ze pakte ze aan, streelde over de naaldhakken, en gaf ze toen aan de jongen. “Deze wil ik ook graag passen. Wil je me daarbij helpen?” De jongen knikte zonder iets te zeggen. Ze zette haar voet weer op zijn dij, en met trillende handen maakte hij de enkelbandjes vast. Ze stond op, en legde haar hand op zijn schouder, terwijl ze zei; “wil je me even ondersteunen, want het zijn wel echt hele hoge hakken.” Hij hielp haar overeind, en even later liep ze op die geile naaldhakken door de winkel. Het was een genot om haar zo te zien lopen, mijn lul stond op knappen. Ze ging weer op de pas stoel zitten, en keek de jongen intens aan.

De arme jongen had inmiddels een vette erectie, en ik ook. Het moest hem duidelijk zijn dat het geen ongelukje was. Ze geilde gewoon met hem. En toen kwam ze met haar volgende grote verrassing. “Geniet je van het uitzicht?” vroeg ze, schijnbaar verlegen. Hij begon er een beetje schaapachtig uit te zien, wetende dat hij gepakt was. “Het is oké, vervolgde ze. Ik wil gewoon dat je er echt van geniet. Maar ik wil ook weten hoeveel je ervan geniet.” Terwijl hij het een moment geleden beschaamd keek, was dat opeens verdwenen. Nu was hij stoutmoedig geworden, en zei hij dat hij het uitzicht geweldig mooi vond. Hij keek naar mij, en vertelde me hoeveel geluk ik met zo’n opwindende en sexy vrouw had. Ik antwoordde dat ik het er helemaal mee eens was, en toen kwam de verrassing. Ze vertelde hem dat ze de pumps die ik had uitgezocht zou nemen, en dat, wanneer hij de bruine pumps erbij zou doen, ze hem meer zou laten doen, dan alleen maar naar haar kutje kijken.

Ik was geschokt, maar ook opgewonden door haar reactie! Daar hadden we het nog niet over gehad, en ik wist niet zo goed wat ik ervan vond. Maar het kostte hem geen seconde tijd om ermee in te stemmen. Toen schoof ze haar billen dichter naar de rand van de stoel, waardoor haar jurkje nog verder omhoog kwam. Ze zei tegen hem, dat hij haar moest helpen om haar oorspronkelijke pumps weer aan te trekken, en zich onderweg met haar te vermaken. Daarna zette ze haar voet in zijn kruis. Hij trok nu de pumps uit, maar nam alle tijd, en liet zijn handen over haar kuiten glijden, terwijl ik toekeek. “Wil je me nog verder aanraken?” vroeg ze. Hij antwoordde niet, maar schoof gewoon zijn hand comfortabel over haar kuit, onder haar knie, over haar dij, omhoog tot aan haar kutje. Verrassend genoeg was ik niet boos. Sterker nog, integendeel. Ik kon niet wachten om haar thuis te krijgen. Ik wilde het avondeten overslaan, en naar huis gaan. Maar ze genoot veel te veel van zichzelf, om op dat moment weg te gaan.

Ik ging naar de stoel aan de andere kant van het gangpad, om zowel een beter zicht op hen te krijgen, als te kijken naar tegemoetkomende klanten. Ik zag dat hij een vinger in haar kutje stak, en toen twee. En toen kwam er nog een verrassing. Terwijl hij zijn vingers in en uit haar kut werkte, ging ze met haar hand naar beneden, om met haar klit te spelen. Het duurde niet lang, of ze gleed nog verder naar beneden in de stoel, en begon zwaar te ademen. Ik kon het kutvocht zien opkomen, en wist wat er nu ging gebeuren. Ze slaagde erin om niet te schreeuwen, zoals ze thuis altijd doet als ze klaarkomt. Maar ze kon het niet laten om haar kutsap naar buiten te spuiten, wat hem echt verraste. Ze zorgde ervoor, dat de mouw van zijn hemd en een deel van zijn hemd doorweekt werden met haar kutsap. Maar hij ging gewoon door.

Hij bleef haar kutje vingeren, en zorgde ervoor dat ze voor de tweede keer klaarkwam. Tegen die tijd had ik alle moeite, om te voorkomen dat ik mijn lul uit mijn broek trok, en mezelf aftrok. Na het tweede orgasme herstelde ze zichzelf, op een manier waarop ze hem lieten, weten dat dit al het plezier was dat hij zou hebben. Maar terwijl hij stond, reikte ze naar zijn dij, liet haar hand langs zijn been omhoog gaan, en pakte zijn ballen en lul lichtjes vast. “Misschien zal ik op een dag iets voor je terugdoen,” zei ze. Toen keek ze me aan, en knipoogde. Maar ze bleef zijn lul door zijn broek strelen. En terwijl ze hem met één hand streelde, duwde ze met de andere haar jurkje omhoog, om hem nog één keer aan te kijken. We kregen die dag beide paren pumps gratis. De jongen zei, dat hij geen tijd had om ze af te rekenen, omdat hij zich moest omkleden, met een gigantische natte vlek op zijn broek, het resultaat van de manier waarop ze over zijn lul streelde, en hem zo in zijn broek liet klaarkomen.

En dat was nog maar het begin.

In de weken die volgden, kregen veel mannen de charmes van mijn vrouw te zien. En ik werd het nooit beu om haar te zien pronken, en zelfs af en toe de stijve lul van een man af te trekken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 6800 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Uitdagen in de schoenenwinkel.”

  1. Hi Max,

    Mooi geil verhaal. Past helemaal bij mijn levensstijl en ervaringen.
    Jammer dat Gert er niet een belevenis van mij heeft bijgezet.
    Wij zouden perfecte maatjes zijn.

    Liefs, Inga

Plaats een reactie