BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Katja woont weer tijdelijk thuis

Jaap en Lucy hebben drie volwassen dochters. Mooie meiden met lekkere lichamen. Meiden die in alle eer en deugd opgevoed zijn. Jaap was een vader met strakke regels, zoals niet te bloot en te uitdagend rondlopen en de badjas gesloten houden en dergelijke. Alleen in de liefde wilde het met de meiden niet zo erg lukken. De meiden trouwden, heel opvallend, met oudere mannen, maar zijn in de loop van de jaren ook weer gescheiden. Zou die liefde voor oudere mannen iets met hun vader te maken hebben. Zomaar een gedachte die opkomt. Het gevolg was dat één van hen, Katje, weer tijdelijk thuis kwam wonen. Ze trok in haar oude slaapkamer, wachtend op en zoekend naar een eigen onderkomen. Katja heeft grote borsten waar ze trots op is en die worden opgeborgen in een 85DD bh. Zij droeg graag strakke T-shirts en soft bh’s zodat ze kon laten zien wat ze in huis had, zonder ordinair te worden.

Een van de eerste avonden dat ze weer thuis woont, komt ze ’s avond voordat ze in bed stapt nog even met haar ouwelui praten over haar omstandigheden en de lopende vechtscheiding. Ze heeft haar nachtkleding al aan, een T-shirt en een pyjamabroek. Het is niet helemaal volgens de regels zoals Jaap die vroeger hanteerde. Maar Katja is nu volwassen en bepaalt haar eigen regels, realiseert hij zich.

Jaap beseft ook dat Katja een verrekte mooie volwassen vrouw is geworden, die hem begerig maakt. Hij heeft moeite om zijn ogen niet naar haar borsten en haar duidelijk zichtbare tepels te laten dwalen. Het strakke T-shirt accentueert elke ronding van haar lichaam. Een aanblik die elke gezonde man een erectie zou bezorgen, dus ook Jaap.
Als ze uitgepraat zijn zetten ze de TV nog even aan en blijven de hangen in een soft erotische film. Jaap ziet tot zijn verbazing en opwinding dat de tepels van Katja duidelijk hard worden bij het kijken naar opwindende scènes. Jaap heeft problemen om zijn erecties bij dergelijke scenes te verbergen. Het vindt het wat gênant tegenover Lucy als blijkt dat hij van wildvreemde vrouwen een stijve krijgt. Hij zit wat onrustig te draaien en te schuiven en is bang dat zijn vrouw en dochter zijn probleem opmerken.

Toen Katja nog thuis woonde had ze de gewoonte om haar vader altijd een dikke welterusten-knuffel te geven. Deze oude gewoonte zette ze voort toen ze weer thuis woonde. Geen probleem als je in je dagelijkse kleding bent. Ze stond nu op en drukte zich tegen Jaap die ook was opgestaan. Zijn piemel was inmiddels half slap. Hij voelde haar harde tepels.
Drukt zij nu haar onderlichaam tegen zijn slappe piemel of verbeelde hij zich dat? Het gevolg van dit alles is wel dat Lucy ’s avond een flinke beurt krijgt. Wat ook op valt is dat Katja praktisch iedere avond in de nacht kleding nog even komt praten, zogenaamd over de lopende scheidingsprocedure.

Op één van die avonden gaat het mis. Jaap vergeet zijn stijve springt op en geeft Katja een welterusten-knuffel. Als ze de erectie van vader Jaap tegen haar onderlichaam voelt, hapt ze naar adem. En als reactie duwt ze haar onderlijf extra stevig tegen hem aan. Ze drukt haar kruis hard tegen zijn kruis. Ze houdt hem vast alsof ze hem niet wil laten gaan. Op dat moment realiseert Jaap zich dat hij zijn harde lul in haar kruis drukt. Het is gewoon gebeurd. Maar Lucy ziet het ook en schrikt, maar zegt niets. Katja ziet de uitdrukking op haar gezicht en loopt snel weg en verdwijnt haastig naar haar slaapkamer.
“Een beetje slordig om zo met je dochter om te gaan,” zegt Lucy. “Ja, dat is de natuur, die laat zich niet dwingen.” Lucy staat op en gaat naast Jaap op de bank zitten en legt haar hand op zijn nu weer slappe lul. Er wordt niets gezegd, maar door het gedoe met Katja zijn ze wel allebei lekker geil geworden. Lucy schuift haar hand in zijn huisbroek en omvat zijn half slappe lul. Jaap kreunt zacht en geniet, zijn lul ook want die staat binnen de kortste keren weer strak overeind. Lucy trekt zijn broek omlaag, opent haar mond en laat de harde pik van Jaap naar binnen glijden. Jaap valt in de categorie zwaar geschapen. “Wat je dochter ingang heeft gezet zal ik afmaken, geil baasje van me.” Jaap grijpt haar hoofd en bepaalt het neukritme. Bij iedere stoot voelt hij zijn eikel achter in haar keel kloppen. Lucy probeert zijn lul zo diep mogelijk in haar keel te krijgen. Het maakt haar bloedgeil.
Onder het pijpen ziet ze kans haar rok en haar slipje uit te krijgen. En een geile Lucy is ook altijd een beetje dominant. “Ga op de grond liggen,” zegt ze tegen Jaap. Hij doet wat hem gezegd wordt. Als hij met zijn harde lul recht omhoog op de vloer ligt hurkt Lucy over hem heen. Ze laat zich zakken tot haar kut zijn eikel raakt. Jaap duwt zijn heupen omhoog. “Ho, ho, wacht even, ik bepaal wat er gebeurt.” Langzaam laat ze zich zakken en verdwijnt de majestueuze lul van Jaap tussen haar geschoren kutlippen.
Langzaam gaat Lucy op en neer, als ze zakt knijpt ze haar kut samen. Jaap kreunt en hijgt en het duurt maar even of hij komt heftig klaar. Hij duwt zijn heupen omhoog om ze diep mogelijk in de natte gespannen kut van Lucy te dringen. Schot na schot spuit hij zijn zaad in haar grot. Lucy kreunt en steunt dat ze klaar komt en dat ze zijn warme zaad voelt. Jaap ziet hoe zijn sperma uit haar kut druipt langs zijn harde lul op zijn ballen. Lucy laat zich voorover zakken. Jaap voelt haar harde tepels op zijn borst. “Ik wist niet dat Katja je zo geil gemaakt had,” fluistert ze in zijn oor. “Maar dat mokkel ziet er wel ontzettend en geil en opwinden uit in haar nachtkleding. Jammer dat ze mijn dochter is, maar anders . . . . .” “Geilen op je dochter dat ik niet van je gedacht, maar laten we afspreken dat zij je opgeilt en ik je neuk!”

En zo ontstaat er door Katja een situatie waar ze zich mogelijk van bewust is, maar die ze ook over zich heen laat komen. Ongeacht de film die ze bekijken heeft Jaap iedere avond een duidelijk zichtbare lul als hij Katja omarmt voor de welterusten-knuffel. Gevolg is dat Jaap en Lucy iedere avond met het nodige gekreun klaar komen. Geluiden die Katja niet onberoerd laten. Als ze haar moeder naar die zogenaamde vreemde geluiden vraagt, krijgt Lucy alleen maar een kleur en mompelt iets dat ze zich geen zorgen hoeft te maken.

Lucy werkt in de verpleging met de afspraak dat ze overdag werkt en alleen in bijzondere omstandigheden eventueel ‘s avonds en of ‘s nacht wil werken. En dat gebeurt af en toe. En zo zitten Jaap en Katja op een avond alleen thuis te kijken naar een film met de nodige erotiek. Jaap voelt zijn erectie groeien en de tepels van Katja worden hard en dus duidelijk zichtbaar. “Heb je het koud?” vraagt Jaap. “Nee, hoezo?” “Wel, ik zie je harde tepels en duidt er bij vrouwen op dat ze het koud hebben.” “Of dat ze toe zijn aan beurt,” is de gevatte reactie van Katja. “Oh, sorry,” mompelt Jaap. “Ja, ik woon hier al weer een tijdje zonder seks en met buren in de slaapkamer naast mij die zich volgens mij ieder nacht helemaal, suf neuken.” Jaap weet niets te zeggen, maar verschiet wel van kleur. Katja stapt enigszins gepikeerd op en loopt heupwiegend en hijgend naar haar kamer, Jaap met een stijve lul achterlatend.

Even later staat Jaap op en gaat naar boven en stapt zonder er bij na te denken Katja’s kamer in. Het lijkt of ze daarop had gerekend, want ze omarmt hem gretig. Hij voelt meteen haar harde tepels tegen zijn borst prikken. En zijn keiharde lul duwt tegen haar onderbuik. Katja perst haar onderlichaam tegen zijn harde lul. De vaderlijke controle van Jaap verdwijnt en zijn geest vult zich met incestueus verlangen naar zijn dochter. Ze blijven dicht tegen elkaar staan en hij denkt te voelen dat haar tepels nog harder worden. In zijn gedachten is ze niet langer zijn dochter, maar een sexy begeerlijke volwassen vrouw. Zijn lust neemt het heft in handen en hij glijdt met zijn hand onder haar T-shirt en begint haar D-cups te strelen. Tussen zijn duim en wijsvinger rolt hij een tepel. Hij drukt zijn lippen tegen haar hals. Hij voelt haar opgewonden hartslag in de aderen van haar nek. Hij voelt een trilling door haar lichaam gaan. Haar ademhaling is kort en gehaast.
“Pa, dit mag eigenlijk niet. Ik ben je dochter,” kreunt ze zachtjes in zijn oor. Jaap antwoordt niet. Hij stroopt haar T-shirt op en beweegt zijn mond van haar nek naar haar tieten en zuigt aan de harde tepels. “Jaahh, jaahh,” hijgt Katja. Hij likt en begint dan zachtjes op haar tepel te bijten. Ze legt haar hand op zijn achterhoofd en trekt hem stevig tegen haar borst. Weer kreunt Katja, “We zouden dit niet moeten doen, pa.” “Wil je echt dat ik stop?” Katja treuzelt met antwoorden en na een lange pauze, hijgt ze kreunend, “Neehh!”

Jaap blijft aan haar borsten zuigen en sabbelen terwijl hij een hand in haar pyjamabroek steekt. Ze draagt geen slipje. Haar kutje is kletsnat en zijn vinger glijdt soepel naar binnen. Hij steekt twee vingers in haar natte kutje en beweegt ze langzaam in en uit. Hij bijt zachtjes in haar harde tepel. Haar lichaam trilt en ze komt kreunend klaar. Jaap moet haar stevig vast houden, om te voorkomen dat ze door haar knikkende knieën zakt.

Zodra het orgasme voorbij is en ze weer op haar benen kan staan, valt Jaap op zijn knieën en trekt broekje naar beneden. Katja legt haar handen op zijn schouders om het evenwicht te bewaren als ze uit haar broek stapt. Jaap kust haar navel terwijl hij zich likkend een weg baant naar haar kutje. Hij legt zijn handen op haar heupen en laat haar op de rand van het bed zitten. Hij knielt tussen haar benen en duwt ze van elkaar om goed toegang te krijgen tot haar druipende kutje. Hij leunt voorover en blaast zijn hete adem over haar spleet. Ze rilt en laat het over zich komen. Hij spreidt haar schaamlippen open met zijn duimen en blaast weer op haar kutje. Haar clitoris begint te zwellen en kruipt uit zijn schuilplaats. Jaap buigt naar voren en sluit zijn lippen om haar clitje en begint te zuigen. Katja slaat klapt haar dijen dicht en klemt Jaap’s hoofd vast. En weer raast er een orgasme door haar geile lijf. “Jaahh ik kommm. Ik kommm. Jaahh,”

Zodra haar orgasme afneemt, opent ze haar dijen. Jaap begint langzaam haar kutje te likken van onder naar boven en weer terug. Hij probeert met zijn tong zo diep mogelijk binnen te dringen, alsof het zijn pik is. Katja trekt zijn gezicht strak tegen haar kut. Zij probeert zijn tong te neuken. En even later komt Katja weer heftig klaar. “Jaahh ik kommhhm. Ik kommhhm.” Het orgasme neemt als een tsunami bezit van haar.

Terwijl Katja ligt bij te komen ontdoet Jaap zich van zijn kleren. Zijn harde lul staat als een stormram naar voren. Er wordt niet gesproken. Jaap pakt Katja vast en manoeuvreert haar op haar handen en knieën om haar op z’n hondjes te neuken. Katja hijgt en trilt van geile ingehouden spanning en opwinding.
Haar schaamlippen glinsteren van het vocht. Jaap duwt zijn harde pik er tegen aan. Er gaat een schok door Katja. Ze duwt haar billen naar achteren om de lul van Jaap in zich op te nemen. Maar Jaap beweegt zich naar achteren zodat alleen zijn eikel haar kutlippen raakt. Katja kreunt, “neuk me, neuk me, ik wil je lul in mij voelen, ik ben zo geil, neuk me.” Jaap wacht nog even en duwt dan zijn eikel in haar natte kut. “Jaahh jaahh,” zucht Katja. Langzaam perst hij zijn harde lul in haar natte maar strakke kutje.

Hij duwt zijn pik zo ver mogelijk naar binnen en hij voelt hoe zij haar kutspieren samentrekt. Het voelt alsof er aan zijn lul gezogen wordt, of hij leeg gemolken wordt. Heel langzaam trekt hij zijn lul weer terug, totdat alleen zijn eikel nog in haar kutje zit. Weer wacht hij een moment en dan verovert hij weer heel langzaam centimeter voor centimeter haar zalige strakke kut. In een tergend traag tempo neukt hij zijn geile dochter. Katja brult en gromt en begint een beetje van de wereld te raken.
Weer trekt Jaap zijn lul terug tot alleen zijn eikel nog in haar kut zit. Hij wacht even en stoot dat met een felle forse stoot zo diep mogelijk in de verlangende kut van zijn geile dochter. “Auw auw, jaahh jaahh, je neukt mijn baarmoeder auw ja, dat is lekker neuk me diep, dieper!”
En dan begint Jaap zijn dochter in een regelmatig tempo te neuken. Hij stoot stevig en diep zodat hij telkens haar baarmoeder raakt. Een pijn die zijn dochter nog geiler maakt. Vader en dochter bouwen snel een super orgasme op.
Ze zweten en trillen allebei, ze brommen en grommen. Katja spant haar kutspieren aan om Jaap intens te voelen. Jaap grijpt haar heupen on zijn harde lul zo diep mogelijk in zijn geile dochter te duwen. “Ik voel je warme zaad,” brult Katja als Jaap schot na schot zijn sperma in haar onderlichaam spuit. Hij buigt zich over haar heen en pakt haar borsten, laat haar tepels tussen duim en wijsvinger rollen. “Jaahh, dat is lekkerrrrr.”
Zo genieten ze na van een verbazingwekkend en uitputtend orgasme.
“Blijf je vannacht bij me slapen,” smeekt Katja.
“Geen probleem, maar we moeten wel op tijd opstaan, voordat Lucy thuis komt.”

De volgende morgen zitten Lucy en Jaap aan de koffie. “Heb je lekker geslapen met Katja?” Jaap verschiet van kleur. “Eh hm eh ehm . . .” mompelt hij. “Ja jongen, ons bed was vanmorgen, toen ik thuiskwam, onbeslapen en ik kon me niet voorstellen dat je het al had opgemaakt. Dus voor mij was het duidelijk, je hebt met Katja geslapen en haar geneukt. Of heb ik ongelijk?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 10220 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Katja woont weer tijdelijk thuis”

  1. Inderdaad een super geil verhaal.
    Jonge vrouwen die lang alleen zijn worden vaak geil van de eerst stijve lul die ze ontwaren, moeder natuur heeft hen zo geschapen, voor mannen is dit ook als ze maar borsten of een kutje opmerken.

Plaats een reactie