BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

vakantie seks met kennissen

Ik ben Mark (27) en getrouwd met Kim (25) allebei een drukke baan en zo als bij de meeste stellen wordt de seks dan van zelf wel minder.
Mijn Kim een mooie blonde vrouw met haar tot over de schouders een paar mooie billen waar ik nog geregeld een stijve pik van krijg als ik er naar kijk, een paar b cup borstjes en een mooi gezicht, kortom, ik heb niets te klagen.
Kim heeft een vrouwelijke collega Evi (32) het is ook meer een vriendin geworden de dames gaan geregeld samen kleding shoppen en zitten samen op voetbal. Evi is donker blond ook mooi slank maar heeft een paar grotere borsten dan mijn Kim, ik schat een grote cup D.
De dames stelden voor om samen een weekend op vakantie te gaan. Van mij hoefde dat niet want de man van Evi, Willem (35) is wat nors en er komt niet veel geluid uit.

Maar wat de dames in de kop hebben gebeurt vaak, dus we kwamen bij zo’n huisje van center parks, Evi had het geregeld en het zag er heel netjes uit en in een aparte ruimte van het huisje zat een jacuzzi en sauna.
Wij gingen naar onze slaapkamers, haalden de koffers leeg, Kim liet onze zwemkleding op het bed liggen want die zouden wie avond nog wel nodig zijn voor de sauna en jacuzzi.
Even later zaten de dames aan de wijn want ze hadden vakantie en dan kon wijn wel rond 3 uur s, middags besloot Evi, Willem en ik kregen een fles bier en het werd steeds iets gezelliger vooral naar een paar wijntjes.
Een paar uur later stelde Evi voor om in de sauna te gaan.
Kim en ik gingen naar onze slaapkamer en Evi en Willem naar de kamer van hun, Kim trok haar bikini aan en ik mijn zwembroek, ik keek naar mijn vrouwtje, wat had ik het toch getroffen met zo’n mooie vrouw.
Naakt was ze mooi, maar in haar bikini ook om op te vreten, zij heeft een sexy bikini met van die vetertjes op de heupen, ik voelde mijn pik zelfs wat groeien, tot Kim zei kom op ik hoor de anderen al naar de sauna gaan.
Wij kwamen bij de sauna openden de glazen deur en daar lag Evi en Willem naakt op een badlaken.
Evi keek ons aan en zei jullie mogen de zwemkleren wel aan houden hoor maar gaan altijd naakt dat is fijner. Kim trok gelijk haar topje en broekje uit, kom zei Kim of schaam jij je.
Snel trok mijn zwembroek uit en stapte in de sauna, ik kwam vlak bij Evi te zitten en kon mijn ogen niet van haar borsten af houden en zag dat mijn pik groeide snel hield ik mijn hand er voor en sloot mijn ogen.
Na een kwartier zweten stelde Evi voor om in de jacuzzi te gaan, het ding was voor zes personen maar ik zat bijna klem tussen Evi en Kim na 5 minuten hoorden wij een telefoon Willem verontschuldigde zich want hij moest die even op pakken het was vast van zijn werk.
Ik voelde een hand op mijn been, het moest die van Evi zijn want die zat aan die kant van mij, terwijl zij dromerig met haar ogen onder uit zat voelde ik nu haar hand op mijn pik, natuurlijk stond dat gelijk stijf. Met de tong ging Evi langs haar lippen en streelde mijn pik en trok mijn velletje onder uit.
Wat moest ik doen mijn vrouw naast mij en haar vriendin die met mijn pik speelde.
Gelukkig kwam Willem net binnen anders vreesde ik dat ik was klaar gekomen.
Willem stelde voor om nog een rondje sauna te doen.

De dames stapten uit de jacuzzi en ik volgde nu zag ik 3 paar ogen naar mijn pik gaan die stijf stond, hij van zich zelf al groot niet extreem maar 20 cm haalt hij wel ik moet vaak rustig aan doen van Kim met neuken omdat hij er anders te ver in gaat.
Even later zaten we in de sauna en Evi hield mijn pik goed in de gaten.
Na weer een kwartier stelde Evi voor om in de tuin te gaan om af te koelen, want dat was beter en dan zonder kleding. Gelukkig zat er een schutting tussen de huisjes, waarschijnlijk omdat er vaker naakt wordt gelopen bij die huisjes met sauna.
Kim ging op een stretcher liggen en Evi zei ik zal je ven in smeren anders verbrand je, dat insmeren leek meer op een massage en ik zag de hand van Evi ook langs de kut lipjes gaan van mijn vrouwtje die schokkend reageerde ik stond er met Willem wat bij en deden net of wij het niet in de gaten hadden, maar stonden allebei wel met een stijve pik.
Die van Willem was een cm 15 en niet te dik die van mij dus een cm of 20 en wel de helft dikker.
Evi zei een beetje lallend (de drank was goed aan gekomen) tegen mijn Kim, moet je zien die mannen van ons met een stijve pikken. Evi zei ik voorzichtig ik zou die grote pik van Mark wel eens in mijn kut willen hebben.
Kim werd stil en zei zachtjes van mij mag dat maar dan wil ik de pik van Willem in mijn kut en in mijn kontje, dat lijkt mij altijd al lekker maar die pik van Mark is te groot en ben bang dat mijn kontje kapot gaat.
Evi ging staan en liep op mij af en pakte brutaal mijn pik stevig vast, het leek net of haar kerel er niet bij was, zo brutaal pakte zij mijn pik en trok er aan en keek mij in de ogen en zei, hoe wil je mij neuken.
Ik zag Willem nu bij Kim, hij zat al aan Kims kutje.
Normaal ben ik nog al jaloers maar zo’n kans als deze kreeg ik niet vaak, ik lag inmiddels op mijn rug met mijn stijve in de zeiknatte kut van Evi zij had heerlijke binnen lippen die er uit puilden, en haar stevige grote borsten deinden voor mijn ogen heen en weer.
Ik keek op zij en zag hoe Willem mijn Kim neukte, even later zat Kim op haar knieën en drukte Willem zijn pik in het kontje van Kim die zichtbaar genoot en vol kreunde.
Ik kwam al snel klaar, Evi pakte mijn pik in de mond en zoog hem in no time weer stijf, nu hield het wat langer vol maar nu kwam Evi klaar.
Kim en Willem waren nog rustig bezig tot Evi, het kutje van Kim begon te masseren en vingeren, toen viel Kim plat neer en zei dat zij wilde slapen. De volgende ochtend werd Kim wakker met een kater, en mompelde dat zij vreemd had gedroomd over dat iemand haar kontje had geneukt.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6732 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “vakantie seks met kennissen”

Plaats een reactie