BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat een lekker neukerdje…

Ik had er echt zin in. Een redelijk grote fotoshoot voor een interieurbedrijf elders in het land. 2 dagen op locatie. Van te voren had ik een B&B geboekt. Op de website zag het er perfect uit en toen ik in mijn kamer stond zag ik dat hij al mijn verwachtingen overtrof. De complete, tweede etage in een oud gerestaureerd pand. Groot, modern ingericht en een meer dan luxueuze eigen badkamer. Echt met volledige privacy. De rest van de dag verliep ook alles op rolletjes. Na me te hebben omgekleed, een zomerjurkje en een paar enkellaarsjes met hak, toog ik naar een nabijgelegen bistro voor een hapje. Om negen uur stapte ik weer naar buiten maar tijd om nu op mijn kamer te gaan zitten was het nog niet. Op weg naar het naar het restaurantje was ik langs een kroegje gekomen dat me wel wat leek. Beetje bruin, een soort rock and roll cafeetje met lekkere muziek. Het was een doordeweekse dag en het was er nog rustig toen ik binnen stapte. Al gauw vond ik een barkruk aan het einde van de bar. Hier zou ik de volgende uurtjes wel kunnen doorbrengen. Met mijn borrel voor me zat ik even te scrollen en te appen op mijn IPhone toen ik in mijn ooghoek, verderop aan de bar, een leuke knul zag die regelmatig naar me zat te kijken. Ik besteedde er verder niet veel aandacht aan tot er ineens een nieuw glas whisky voor me stond. Aan het meisje achter de bar vroeg ik waaraan ik die te danken had. Het was al snel duidelijk. Ik pakte het glas, hief het omhoog om met hem te proosten en tikte met mijn andere hand op de kruk naast me om hem uit te nodigen. Even later zat hij naast me.

Ik schatte hem achter in de 20, zeker 15 jaar jonger dan ik. Een lekker ding wel. Ik stelde me voor: “Hoi ik ben Thamara, ik zag dat je naar me zat te kijken.” Ik overdonderde hem blijkbaar een beetje daarmee. Even later kwam er uit: “Uuuhh… ja. Je bent gewoon een heel mooie vrouw en ik houd van vrouwen die wat ouder zijn als ik. Vooral blonde vrouwen als jij. Ik heet trouwens Trian.” Hij was vrijgezel en ik vanavond ook weer eventjes. Na wat over en weer gepraat probeerde ik hem even uit. “Wat vind je dan aantrekkelijk aan vrouwen van mijn leeftijd?” De borreltjes die we hadden maakten hem al wat vrijer als in het begin. “Ja, wat moet ik zeggen. Vrouwen van midden in de veertig zijn altijd al een fantasie van me geweest. Ik vind ze veel geiler als die jonge meiden. Ik denk dat ze ook wat meer ervaring hebben en…” toen wat aarzelend; “en ik ben gek op op wat rijpere kutjes.” Wow, die durfde! Ik vond hem steeds leuker worden, zou ik hem meenemen naar mijn B&B? “Trian, heb je het dan wel eens gedaan met een vrouw als ik?” Ik had de hele tijd met mijn benen over elkaar gezeten en draaide me een beetje naar hem toe, benen nu naast elkaar. Het bleek inderdaad nog steeds een fantasie van hem te zijn. “Zou je het met mijn willen doen?” vroeg ik zonder enige schaamte. Hij wist even niet wat hij moest zeggen maar knikte, me een beetje verlangend aankijkend. Ik zat hem met succes te verleiden en ging een stapje verder.

“Dus je houdt van rijpe kutjes? Eerlijk zeggen, hoe moeten die er uit zien dan?” Even was het stil. “Ik houdt niet van die heel strakke meisjeskutten. Ik wordt helemaal geil als ik een kut zie met die lekkere, wat grotere, schaamlippen.” Had die jongen geluk. Ik ben best wel trots op mijn kut. Mijn binnenste schaamlippen zijn best wel groot, geen lappen rosbief, nee, op een goede manier. Ik keek even om me heen en zag dat het wel kon. Ik pakte zijn hand en legde die op de binnenkant van mijn been, onder mijn jurkje. “En wat denk je hier van?” vroeg ik terwijl ik hem naar mijn inmiddels natte kruis leidde. Hij keek me aan en ik voelde hoe hij mijn stringetje op zijn schoof. Zoekend wreef hij zijn vinger langs mijn labia. Wat verder en even later had een van mijn grote schaamlippen tussen zijn vingers. Ik fluisterde in zijn oor: “Je mag er wel aan trekken hoor.” Ik voelde hoe hij hem wat langer trok waardoor de aanhechting bij mijn clitoris ook gevoeliger werd. “MMM, lekker liefje, doe maar, ik wordt geil van jou,” zei ik nu zachtjes. Hij was over de drempel en zijn vinger gleed nu tussen mijn schaamlippen naar de ingang van mijn neukgrotje. Hij stak nu een beetje naar binnen. Ik moest mijzelf in bedwang houden hier aan de bar. Ik legde mijn hand op zijn schouder en trok hem een beetje naar me toe. Met een zoen op zijn wang zei ik: “Schatje, ga je met me mee zo? Ik ben botergeil en wil lekker met je vrijen en neuken.”

Even later stonden we buiten in de avondschemering. Het was een paar minuten lopen naar mijn kamer. In het smalle straatje waar we doorheen liepen trok ik hem een portiek in. Ik knoopte mijn jurkje los tot mijn ceintuur. “Neuk me nu, hier tegen de muur, doe het,” zei ik terwijl ik zijn jeans losknoopte. Even geen voorspel, ik wilde nu een pik. En wat voor eentje. Hij was lekker groot en, nadat ik er even aan had staan trekken, binnen enkele seconden keihard. Ik lichtte mijn been op en trok mijn slipje opzij. Met een: “Naai me Trian, naai je rijpe teef,” trok ik zijn lul tussen mijn benen. Mijn kut was nat als een dweil en met een welgemikte stoot zat hij in me. Bij elke beweging in mijn flamoes werd ik hard tegen de muur gedrukt. Ik had niet veel nodig en binnen enkele minuten wist hij me tot een orgasme te neuken. Dit was een schot in de roos. Hij wilde een rijpe MILF en ik wilde een harde lul. Ik liet mijn orgasme even van me afglijden en pakte zijn hand. “Nu mee geil ding. Ik wil dat je me zo nog lekker verder klaar neukt.” Zonder te veel lawaai te maken liepen we de twee trappen op naar mijn kamer. Ik duwde hem meteen op het bed, trok als een speer mijn jurkje uit en dook boven op hem. Hij mocht zich zo wel uitkleden. Hij wilde een rijpe kut, die kon hij krijgen. Ik ging schrijlings over zijn gezicht zitten met mijn natte kut boven zijn gezicht. Hij had de boodschap meteen begrepen en trok mijn schaamlippen ver uit elkaar. Zijn tong vond mijn clitoris en begon me meteen te likken.

Wat een heerlijke tong had die gozer. En lang ook. Hij wist hem zelfs ver in mijn kutgat naar binnen te duwen. Ik liet me voorover vallen, knoopte zijn broek los en bevrijdde zijn harde leuter. Niets langzaam of voorzichtig, nee ik wilde hard genomen worden. Ik sloot mijn mond om de pik en begon hem meteen fors te pijpen. Ik kneep in zijn harde balzak en nam zijn pik zo diep mogelijk in mijn mond. Hij moest naakt nu… Ik kroop van hem af en begon hem zo snel mogelijk uit te kleden. Ik wilde zijn staaf weer in me voelen. Op handen en knieën zittend bood ik hem mijn soppende grot weer aan. “Neuk me Trian, neuk me als een loopse teef.” Opnieuw greep hij me bij mijn schaamlippen en trok ze nu echt ver uit elkaar. Ik voelde hoe zijn eikel bij me naar binnen werd gedrukt. “Naai me hard, zo hard als je kan, Ik wil je… nu!” Ik voelde mijn kutvlees splijten toen hij hem in een keer helemaal bij me naar binnen boorde. Hij begreep wat ik wilde en sloeg me hard op mijn gespannen billen. Zo hard dat het zeer deed. Dat was wat ik wilde. Ik lag te kermen bij elke stoot die bij me binnen kwam. Onderlangs voelde ik dat hij mijn tieten pakte en ook dat was niet echt zachtjes. Hij begon ze stevig te kneden en kneep hard in mijn tepels. Ik kreunde en kermde. Ik werd gillende gek van die jonge vent die me lekker hard neukte. En hij had uithoudingsvermogen. Al 5 minuten ramde hij zijn fallus in mijn flamoes en ik moest het nu laten lopen. Met zijn pik diep in me liet ik er de eerste ferme stralen kutsap lopen. Hij liet zich er niet door van de wijs brengen en bleef door rammen. Mijn orgasme hield niet op en ik lag onbeheerst te schokken. Ik werd steeds grover. “Godver, dek je geile teef, naai me klaar. Ik wil je sperma in mijn kut voelen…” Ononderbroken naaide hij me zeker een kwartier voor hij ook begon te steigeren. Hij boorde zijn pik zo diep in mijn kut dat ik dacht dat hij in mijn baarmoeder zat. En grommend perste hij zijn zaad diep in mijn onderbuik. Allebei, badend in het zweet, vielen we voorover op het bed. Ik lag gestrekt en hij bovenop me. Zijn pik nog steeds in mijn kut verankerd. “Oh lieve geile Trian,” dacht ik bij mijzelf; “Jammer dat ik niet mee naar huis kan nemen morgen.” Ik heb hem die nacht bij me laten slapen. Wat een lekker neukerdje was dat…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10277 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Wat een lekker neukerdje…”

  1. Thamara wat lekker geschreven weer. Ik zie die milf helemaal voor me. Zit hier nu met een dikke lul achter m’n bureau. Als m’n collega zo weg is lees ik t nog eens en spuit ik lekker m’n ballen leeg. Gaaf geil verhaal. Love it

  2. Ik kan me hier zeker wel in vinden.
    Oudere vrouwen hebben iets speciaals, al kan ik daar figuurlijk niet echt een vinger op leggen.
    Maar lekker zij ze wel. Al sla ik een jong snoepje ook zeker niet af.
    En vrouwen die willen neuken om te neuken, uit pure lust? Ja, waarom niet? Mannen doen het ook.

Plaats een reactie