BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Friend with benefits, the challenge

Erik en ik zijn nu ruim een half jaar friend with benefits van elkaar. We kennen elkaar van school en ging vroeger vaak samen op stap. Toen een half jaar geleden vlak achter elkaar onze relatie stuk liep besloten we dat we geen nieuwe relatie meer wilde maar wel lekker wilde genieten. 2 maanden terug besloten we om the challenge in te voeren waarbij we de afspraak maakte dat we elkaar 1x per maand een opdracht gaven die we niet mochten weigeren.

Erik wilde graag beginnen omdat hij waarschijnlijk dacht dat ik toch zou afhaken maar ik besloot om hier mijn voordeel uit te halen. De eerste challenge wat ik van hem kreeg was dat ik zijn sperma moest doorslikken. Hij wist dat ik dit niet wilde maar ik stemde in op 1 voorwaarde dat hij zijn uitdaging voor 100% zou accepteren en ook Erik stemde hiermee in. Ik nam zijn piemel in mijn mond en hand en deed hem lekker verwennen. Ik speelde met zijn voorhuid en probeerde zijn piemel steeds verder in mijn keel te laten glijden. Toen hij klaarkwam moest ik bijna kokhalzen maar ik probeerde dit te onderdrukken en slikte als een goed sletje zijn warm zaad door. Hij was zeer trots op me dat ik eindelijk voor het eerst in 20 jaar, voor het eerst in mijn leven zaad had geslikt.

Erik wilde graag zijn opdracht weten maar ik liet hem in spanning wachten tot we de volgende keer weer seks hadden. 3 dagen later waren we weer samen en was het moment aangebroken dat Erik zijn challenge moest gaan doen. Ik vond het een leuke actie om hem mijn kutje laten schoon te likken als we klaar waren met seks maar ik vertelde hem dit niet aan het begin. Ik liet hem volledig zijn gang gaan en hoopte dat hij mij kut zo vies mogelijk maakte. Toen hij klaarkwam zij ik dat het tijd was voor zijn challenge en vertelde hem wat ik verwachte. Hij probeerde onder zijn afspraak uit te komen maar ik herinnerde hem aan onze afspraak en liet hem geen andere keuze dat zijn lot te accepteren of mij nooit meer te zien. Erik was te trots om zijn ego aan de kant te zetten en nam zijn nederlaag als een man. Met enige tegen zin begon hij mijn zojuist vol gespoten kutje te beffen. Bij iedere lik duwde ik zijn hoofd harder tegen mijn kutje zodat zijn tong steeds dieper erin ging.

Erik wilde wraak en daagde mij uit voor een 2de challenge te doen. Ik waarschuwde hem voor de gevolgen maar hij was er niet bang voor want iets ergers als zijn eigen sperma op likken kon ik hem niet aan doen. Ik moest wederom als eerste starten en deze keer dacht Erik me stil te krijgen door anale seks voor te stellen. Ik had in het verleden altijd geweigerd maar ik mocht nu geen nee zeggen en liet hem zijn gang gaan. We gebruikte veel glijmiddel maar ik moet eerlijk zijn dat het toch echt wel pijn deed. Erik was helemaal gelukkig maar kon het niet lang volhouden zo geil werd hij van mijn kont en binnen een paar minuten kwam hij al klaar.

Een paar dagen later maakte ik hem opnieuw gelukkig. Hij mocht mij nog een keer anaal neuken maar hij moest ook zijn eigen challenge volbrengen. Hiervoor had ik een buttplug gekocht voor hem en deze moest hij in vanaf dat ik ook maar aan zijn lul zat tot dat die klaarkwam. Zijn aarzeling was weer net zo erg als toen hij hoorde dat hij zijn eigen zaad moest likken maar hij zij deze keer niks en pakte het glijmiddel om aan zijn opdracht te beginnen. Voor mij was de 2de keer anaal al een stuk prettiger als de eerste keer en denk als we dit vaker doen ik het zelfs leuk ga vinden. Erik was duidelijk minder blij met zijn buttplug want hij had er moeite mee om een stijven te houden waardoor de seks deze keer erg lang duurde.

Na afloop pesten ik Erik dat ik hem nu al 2 keer harder had gepakt als hij mij. Hij wilde direct de volgende challenge afspreken want hij had een hele heftige waarmee hij me zeker stil zou krijgen. Ik werd ligt opgewonden van deze maar ik besloot om gewoon ja te zeggen en hem weer harder terug te pakken. Hij wilde dat we voor elkaar 1 intieme bodymod zouden uitzoeken maar elkaar niks te vertellen vooraf tot dat het zover was. Ik dacht niet na over de opties die dit had en stemde in. Erik was wederom verbaast en had nooit verwacht dat ik ja zou zeggen.

2 weken later gingen we samen shoppen en eenmaal in de stad stopt Erik bij een piercingshop. Ik moet me melden aan de balie van hem want ik hem een afspraak. Dit is de eerste challenge waar ik zenuwen van krijg maar tegelijk word ik hier wel erg nat van ga naar binnen om me te melden. De man achter de kassa begint te lachen als ik mijn naam zeg. Hij had niet verwacht dat ik zou komen maar verwijst me door naar een kamer waar ik me kan uitkleden en plaats mag nemen op de stoel. Erik loopt mee naar achter maar omdat ik niet goed weet wat de man bedoelt met uitkleden vraag ik aan Erik wat de bedoeling is. Erik zeg dat ik helemaal naakt moet plaats nemen en dat ik de rest van zelf ga ervaren. De man aan de kassa is minimaal 50 het zou wel heel beschamend zijn als hij binnenkomt terwijl ik hier helemaal naakt lig er zou toch vast een vrouw komen om mij te helpen? Erik zwijgt en ik begin me maar uit te kleden. Door het onbekende raak ik steeds meer opgewonden en terwijl ik op de stoel plaatsneem voel ik mijn kut natter en natter worden.

Zoals verwacht komt die oude man van achter de kassa binnen en ik loop helemaal rood aan van schaamte. De man zegt dat ik me geen zorgen hoef te maken hij weet wat hem te doen staat. Ik krijg een blinddoek en 2 oorkleppen waardoor ik niks zie of hoor. De man tikt tegen de binnen kant van mijn benen waardoor ik weet dat ik deze open moet doen. Hij pakt mijn klit vast en doet hier wat aan trekken en duwen. Ik voel soms zijn vingers glijden omdat ik echt super nat ben. Ineens voel ik doeken die mijn natte kut moeten afdrogen. Niet veel later voel ik iets scherps aan de binnen kant van mijn clitoriskap ik weet nu dat ik dus een clit piercing ga krijg en probeer me schrap te zetten voor de naderende pijn. De pijn duurt niet lang maar is intens scherp en ik voel enkele tranen komen. Niet veel later zit de man aan mijn tepels en nu hoef ik niet meer na te denken en weet ik dat ook mijn tepels een piercing gaan krijgen. Ik dacht dat de eerste het ergste zou zijn maar de 2de deed veel meer pijn omdat je weet wat er komen gaat terwijl de eerste vooral afwachten is. Als de man klaar is zet hij mijn oorkleppen en blinddoek af. Door de pijn was ik even mijn schaamte vergeten maar die moet ik nu direct weer onder ogen komen terwijl hij me met een grote glimlach aankijkt. Ik mag op staan en even in de spiegel gaan kijken. Ondanks dat ik niet echt van piercings hield vond ik het wel oké uitzien en gezien het feit dat ik de pijn nu toch had doorstaan zou ik ze er zeker niet uithalen.

De eerste weken hadden we geen seks omdat mijn clit en tepels toch erg pijnlijk en gevoelig waren. Na 2 weken maakte ik Erik blij en mocht hij voor het eerst kijken naar mijn piercings nu de zwelling en blauwe plekken wegwaren. Maar hij kreeg zijn challenge ook direct. Ik had wat bondage spullen gekocht waarmee ik hem vastbond aan het bed en hem een blinddoek om deed. Ik praten hem een beetje door de tijd heen maar begon eerste zijn piemel in te smeren met verdovende cream. Ik vertelde hem dat ik liever voor hem was als dat hij voor mij was. Ik wilde niet dat hij zoveel pijn zou ervaren als dat ik zou hebben. Zijn piemel werd snel stijf maar door de cream volledig gevoelloos dus het was een kwestie van tijd of zijn piemel was weer slap. Alles bij elkaar duurde het 30 minuten halverwege melde Erik dat hij een sterk beknellend gevoel ervaarde maar ik ging er niet op in.
Toen ik Erik zijn blinddoek afdeed kreeg hij bijna een hartaanval. Wat hij zag kon niet echt zijn??? Wat heb je gedaan vroeg hij met grote angstige ogen???

Ik begon helemaal bij het begin. Ik heb op internet wat informatie opgezocht deze week en vond een klem die ik kon bestellen met een handleiding waarmee in Afrika heel makkelijk mannen besneden worden door niet opgeleiden verpleegsters. Door de verdovende cream zou je niet veel pijn moeten ervaren dus daar smeerde ik je piemel mee in. Ik heb de klem aangebracht en heb zoveel mogelijk huid erdoor heen getrokken. Toen ik hem vastzetten voelde jij dat sterk beknellend gevoel en een paar minuten later heb ik je hele voorhuid afgeknipt. Er zal geen terug weg meer voor jou zijn die ik gelukkig wel heb als ik mijn piercings uit doen. Erik is totaal verslagen en zit vol ongelooft naar mij te luisteren. Ik probeer hem wel gerust te stellen door hem het volgende te vertellen. Een paar jaar geleden heb ik seks gehad met een besneden jongen en dat was voor mij de beste seks ooit. Die jongen kon gewoon klaarkomen en ondanks dat hij niet beter wist als besneden zijn kon hij wel genieten van seks. Alleen was dat voor mij de beste seks die ik ooit had gehad.

Erik wil dat ik hem los maak en dat ik vertrek dus ik doe wat hij vraagt en ga naar huis. Ik hoor 2 maande niks meer van hem en als ik app hoe het gaat reageert hij niet. Maar na 2 maanden krijg ik dan toch een bericht van hem met de vraag of ik langs wil komen. Zonder te antwoorden besluit ik langs te gaan en hem te verrassen. Bij aankomst zegt hij niks ik word naar binnen getrokken, uitgekleed en zonder voorbereiding duwt hij zijn droge onbeweeglijke piemel in mijn kut. Ik merk duidelijk dat hij besneden is als we voorheen geen voorspel hadden gleed zijn piemel makkelijk naar binnen doordat deze uit zijn voorhuid kwam. Nu is er geen beweging en duwt hij hard zijn droge pik in mijn kut wat een pijnlijk en branderig gevoel veroorzaakt maar ik heb geen recht om hier iets van te zeggen. Ik laat Erik zijn gang gaan en het duurt niet lang of ik ben super nat. Zijn strakke piemel voel ik hard op en neer gaan en zijn eikel is duidelijk voelbaar nu er geen huid meer overheen rolt. Het duurt niet lang of ik hem mijn eerste orgasme en er zullen snel meer volgen. Als hij klaarkomt duwt die zijn piemel in mijn mond en dit is de eerste keer dat ik mijn eigen kut proef. Dit in combinatie met zijn zaad moet ik wederom bijna kokhalzen maar ik weet dat dit mijn straf is en probeer het zo goed mogelijk te nemen als dat ik maar kan. Nadat ik zijn zaad heb geslikt besluit ik zijn piemel extra te verwennen en blijf hem nog even pijpen. Ik pak zijn piemel met mijn hand vast om hem extra te stimuleren en merk nu goed hoe strak zijn huid zit. Met spuug moet ik zijn piemel nathouden want de huid beweegt totaal niet als ik hieraan wil trekken. We besluiten om verder te seksen en Erik neemt me keihard in mijn kont. En ook dit accepteer ik in de poging om het goed te maken met hem. Een 2de orgasme zit er niet meer in voor Erik en als hij uitgeput is staakt hij.

Na een ongemakkelijke stilte vraag ik hoe het met hem is. Hij is boos en gefrustreerd maar moest nu absoluut seks hebben om even te kunnen ontspannen. Erik laat zien hoe strak zijn huid is en verteld dat er te veel is verwijderd. Slap zit zijn resterende huid al strak en zodra hij stijf wordt blijft er te weinig huid over waardoor er meer huid van zijn buik en balzak op zijn schacht wordt getrokken. Hij is bij de huisarts geweest en deze vermoed dat er zeker 3 tot 4 centimeter huid te veel verwijderd is. Erik bekend dat aftrekken zonder glijmiddel bijna niet gaat. Zijn schacht heeft te weinig gevoel en zijn eikel is te gevoelig om droog gestimuleerd te worden. Daarom heeft hij mij toch maar vergeven en moest hij mijn kut weer hebben.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7938 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Friend with benefits, the challenge”

  1. Ik heb verschillende ‘Friends with benefits’, maar met nog geen een met wederzijdse ‘challenges’. Sommige 1x per maand, sommige 4x per jaar…. maar wat een geil idee, ik weet zeker dat er toch wel 1, wellicht 2 meer, er in voor zijn om zoiets te organiseren. Ik haal wel inspiratie uit jou verhalen en laat je weten wanneer het gelukt is via een extra commentaar op dit verhaal. Beloofd!

Plaats een reactie