BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Als mijn vrouw van huis is ontwaakt mijn dochter (deel 1)

Het is nog vroeg en ik lig in bed en ben klaar wakker. Wakker geworden van de voordeur nadat mijn vrouw naar haar werk ging. Ik heb een behoorlijke ochtenderectie. Ik overdenk wat ik zal gaan doen. Zal ik het bed uitgaan of nog even blijven liggen. Zo te horen is de badkamer nog vrij. Dat betekent dat dochterlief, nu al 21 jaar maar nog steeds thuiswonende, niet hoeft te werken anders was ze meteen ná mijn vrouw wel naar de badkamer gegaan om op tijd op haar werk te zijn. Ik hoor geen water lopen. Ik besluit nog heel even te blijven liggen.

Ik speel wat met mijn erectie. Ik fantaseer daarbij dat ik vreselijk goede seks heb. Daar schort het nog al aan de laatste maanden. Als ik er over nadenk kan ik me niet eens meer herinneren wanneer ik het laatst echt geneukt hebt. Meestal keek ik dan een filmpje en trok mezelf af. Ik besluit ook nu om weer een filmpje op te zoeken op mijn telefoon. Al vlug heb ik wat gevonden en speel wat met mijn lul. Ik heb het geluid uit staan want ik wil niet dat mijn dochter het hoort. Na een tijdje hoor ik mijn dochter over de gang lopen. Ik hoor hoe ze de badkamer in gaat en de deur dicht doet. Vervolgens hoor ik dat ze op het toilet zit. Ik hoor haar plassen want ik hoor hoe het klatert in de pot. Ik merk dat ik opgewonden raak als ik inbeeld hoe ze daar nu zit met haar benen licht gespreid, met die straal die uit haar naar beneden stroomt, Ik word er heet van. Het is wel eens voorgekomen dat we samen in de badkamer waren. Daar doen we thuis niet moeilijk over. Ik heb toen ook wel eens via de badkamerspiegel een stiekeme vlugge blik geworpen naar haar als ze op de wc zat te plassen. Maar ik kon nooit te lang kijken want hoewel het mijn eigen dochter is hield mijn lichaam daar geen rekening mee en voelde ik in die gevallen altijd dat mijn lul begon te groeien. En ik kon toch niet laten blijken dat ik een stijve van haar krijg.
Ook nu word ik bloedgeil als ik me inbeeld hoe ze daar nu weer net zo zit.

Ik word weer terug in de realiteit getrokken als ik hoor hoe de wc doorgespoeld wordt en de badkamerdeur open gaat en sluit. Alleen hoor ik haar daarna niet aan de slaapkamer voorbij lopen. Ook hoor ik haar kamerdeur niet open gaan. Mijn ogen zijn gericht op de slaapkamerdeur. Ik zie hoe heel langzaam de deurklink naar beneden beweegt. Vlug doe ik mijn telefoon uit en leg hem onder mijn kussen. Ik kan nog net doen alsof ik slaap alleen kan ik mijn erectie onder de lakens niet meer verbergen. Ik wacht maar er gebeurt niets. Ik besluit heel voorzichtig door het spleetje van mijn ogen te kijken. Ik zie dat de slaapkamerdeur half geopend is en mijn dochter op de drempel staat en naar het bed kijkt. Het kan niet anders of ze ziet mijn ochtenderectie. Ik weet niet of ik me nu moet schamen of dat ik boos moet zijn omdat ze staat te kijken, of dat ik trots moet zijn dat het haar opwindt. Ik zie door het spleetje van mijn ogen dat ze alleen een onderbroekje aan heeft. En dat ze geen beha aan heeft. Wat heeft dat kind toch een heerlijke borsten. Ik voel mijn lul groeien. Wat moet ik doen. Ik kan niet ineens mijn hand op mijn laken leggen. Maar het is al te laat. Mijn lul blijft groeien en komt los van mijn buik. Ik voel het laken langs mijn eikel schuren. Ik doe maar gewoon alsof ik slaap dan hoef ik me later ook niet te verantwoorden over het hebben van een erectie. Ik zie dat het haar ook niet ongemoeid laat. Ze stopt haar hand in haar broekje en wrijft over haar kut. Na een tijdje beweegt ze sneller en ik zie hoe haar andere hand over een van haar borsten beweegt. Ze staat gewoon te masturberen! Dan ineens stapt achteruit en doet ze de slaapkamer deur dicht. Ik hoor dat haar slaapkamerdeur openen gaat en weer sluit. Daarna hoor ik het kraken van haar bed en weet ik dat ze weer in bed is gaan liggen.

Mijn lul is keihard. Ik trek me af maar wil niet klaar komen. Ik heb geen handdoek en kan het bed niet bevuilen. Vlak voor mijn hoogtepunt stop ik en besluit meteen te gaan douchen. Ik wil voorkomen dat ze straks misschien wéér in de deuropening van mijn slaapkamer staat. Onder de douche kan ik het beeld van zojuist niet van mijn netvlies krijgen en speel weer met mijn nog harde lul. Ik neem een handje douchegel en laat mijn paal soepel door mijn hand gaan. Ik ben bijna bij mijn hoogtepunt als ik de badkamerdeur open hoor gaan. Vlug draai ik me rug naar de badkamerdeur en kan zo nog net mijn stijve lul verbergen. Zou ze iets gemerkt hebben? Ik denk van niet en doe net alsof ik niks gemerkt heb van het gluren in de slaapkamer. Ik hoor na een tijdje de wc doorspoelen. Ik blijf voor de zekerheid nog even met mijn gezicht, en met mijn erectie, naar de muur staan. Als ik me dan omdraai zie ik dat ze nog gewoon in de badkamer staat. Ze staat voor de wastafel in de spiegel te kijken. Als ze ziet dat ik me omdraai kijkt ze mijn kant op. “Heb je lekker geslapen?” vraagt ze met een grijns. Ik moet in mijn rol blijven en met doen alsof ik van niets weet natuurlijk. “Ja hoor, best” zeg ik. “Ja dat is te zien” zegt ze lachend terwijl ze met haar hoofd naar mijn kruis knikt. Tja, hoewel die niet meer in volle sterkte omhoog wijst is aan alles te zien dat dat nog maar net voorbij is. Ik krijg het er benauwd van. En Ik weet niet waarom maar ze lijkt niet van plan te zijn om de badkamer te verlaten. Ik kan het niet laten om haar te bekijken en hoor door mijn hoofd gaan dat ze een vreselijk lekker lichaam heeft. Ik weet dat het niet hoort maar het is gewoon wel zo. En dan heeft ze ook nog eens zo’n geil zwart stringetje aan. “Je staat toch niet naar mij te kijken hè, want dan wordt die stijve van je nooit slap” Ik begrijp dat omdraaien en wegkijken zinloos is omdat ze mijn stijve lul allang gezien heeft. Gênant voor mij. Hoewel het haar niets lijkt te doen. Sterker nog: ze doet het erom en pest me ermee. Dan realiseer ik mij ineens dat ze al naar de wc was geweest vóórdat ik ging douchen. Dus waarom kwam ze dan opnieuw de badkamer in? Of is zij juist degene die MIJ komt begluren.

Ik besluit haar te confronteren met haar wc bezoek maar doe net alsof ik haar niet in de deuropening van de slaapkamer heb gezien. Ik zeg: “wat kom je eigenlijk doen, jij was vanmorgen toch al naar de wc geweest, of heb ik dat gedroomd?” Ze geeft geen antwoord maar komt voor me staan. Dan zegt ze heel zwoel: “Ik denk dat ik vannacht hetzelfde gedroomd heb als jij. Ik werd wakker en was zo geil” Mijn keel knijpt samen. Wat zegt zij nou? “Ik heb stiekem jouw slaapkamerdeur geopend om te zien of je toevallig wakker was. Maar je sliep en ik zag een gigantische erectie bij je onder je laken.” Terwijl ze dit zegt kijkt ze naar mijn kruis en komt mijn lul in een rap tempo omhoog. “Ik wist precies wat er onder dat laken lag. Ik heb je wel vaker in de douche met je lul zien spelen. Ik fantaseer er vaak over hoe dat zou voelen, zo’n dikke paal in mijn natte kutje.”

Ze heeft het nog niet gezegd of ze streelt met één hand onder mijn ballen door. “Wat doe jij nou” roep ik verbaast. “Je denkt toch niet dat ik gek ben” zegt ze, “Ik weet allang dat mama en jij geen seks meer hebben. Telkens als mama naar het werk gaat sta jij met een stijve onder de douche. Dat is niet omdat je net seks met haar gehad hebt want daarna zou je geen stijve hebben. Die harde heb je alleen maar omdat je aan je lul zit”. Dat loeder heeft nog gelijk ook. Ik kan het wel tegenspreken maar daar trapt ze niet in.

Ze gaat met haar andere hand om mijn lul en begint me af te trekken. En dat doet ze goed ook. Want hoewel ik me schaam dat ik een stijve heb terwijl ik tegenover mijn eigen dochter sta voel ik nu alleen maar lustgevoelens. Mijn lul wordt harder en harder. Ik beeld me in dat ik zo super geile seks heb. Ik zou haar nu het liefst keihard gaan neuken maar dat kan niet. Maar tegelijk voel ik die lekkere zachte handen over mijn paal glijden. Ik fantaseer dat mijn handen op haar borsten liggen, dat ik die ronde rijpe tieten van haar kneed. Dat ik met haar tepels speel terwijl ik gruwelijk gepijpt word. Als ik mijn ogen open doe en maar beneden kijk zie ik mijn lul diep in haar mond zitten en liggen mijn handen op haar hoofd. Te laat, denk ik. Ik hou haar hoofd stevig vast en duw mijn lul diep in haar mond. Ik ben zo geil dat er nu geen weg meer terug is. Ik ga haar straks neuken ook. Maar eerst pomp ik mijn paal stevig in haar mond en spuit ik zo mijn zaad in haar keel. Ik voel dat ik ga komen. Ik kreun. “Oh ja, ik kom” roep ik. Ik hou haar hoofd vast, druk mijn paal zo ver als mogelijk in haar mond en voel mijn knop in haar keel wegzakken. Ik voel mijn eerste lading sperma vertrekken en diep in haar keel verdwijnen. Ik voel haar slikken. Meteen spuit ik nog een keer.

Ik trek haar overeind en draai haar om. Mijn grote handen gaan over haar lijf. Ik grijp haar waar ik haar grijpen kan. Ik fluister in haar oor dat wat er nu gebeurt tussen ons moet blijven. Ik hoor haar zeggen: “Tuurlijk papa, ik wil dit zelf maar al te graag. Ik wil je voelen. Die warme grote lul. Ik wil dat je me neukt. Dat je die dikke paal in me stopt en me laat voelen hoe zo’n dikke paal voelt”. Ik duw haar voorover, ik heb nu geen remmingen meer. Ik wil haar om mijn lul voelen. Ik wil haar mijn harde lul laten voelen. Ik wil haar bezitten. Ik pak mijn lul met één hand vast en mijn andere hand sla ik om haar buik en druk met mijn vingers haar schaamlippen uit elkaar. Ik stuur mijn lul in de juiste richting en duw hem in één beweging in haar. Ik hoor een diepe kreun van haar. Dan leg ik mijn handen in haar zij en beweeg in hoog tempo mijn harde lul heen weer. De badkamer vult zich met het slaan van mijn ballen tegen haar volle schaamlippen. Bij elke stoot hoor ik haar kreunen. Steeds harder, steeds langer. “Oh pappa, neuk je kleine meisje. Neuk me hard. Laat me die dikke paal voelen. Oh lekker. Ja, neem me. Ik wil voelen hoe je je zaad in me spuit.” Ik heb niet veel meer nodig en kreun dat ik ga komen. Ik spuit mijn zaad en hoor haar roepen “Oh ja ik voel het in me spuiten. Kom, geef me alles” Nou dat gaat vanzelf. Na de eerste lading komt meteen de tweede. Ook die blijft niet onopgemerkt. “Oh ja meer. Ik voel het warme zaad. Ik voel je paal opzwellen. Ik wil ook klaarkomen. Ik wil meer pappa. Kom mee naar de slaapkamer.” Zij komt overeind en trekt me mee de badkamer uit. Ik kan nog net de handdoek meegraaien. Naast het bed droog ik me af. Ik zie haar geile borsten. Ik zie hoe ze mijn lul staat te observeren. Ze roept: hij blijft maar hard! Ga liggen, dan ga ik op je zitten”. Snel trekt ze haar string uit.

Ik grijp die heerlijk borsten die als rijp fruit voor mijn ogen dansen…

Het kan mij niks meer schelen. Ik heb in tijden niet zulke geile seks gehad. Ik wil de hele dag wel neuken. Ik lig nog niet op mijn rug of ze zit naast me op het bed. Ze gaat tussen mijn benen zitten en ik voel hoe ze mijn ballen één voor één in haar mond neemt. Dan gaat ze met haar tong langzaam omhoog. Ze raakt mijn plekje. Alsof ze nooit anders gedaan hebt. Gulzig laat ze haar mond over mijn paal zakken. Ik ben elke seconde meer verbaast over hoe diep ze over mijn paal zakt met haar mond. “Oh schatje, wat doe je?” vraag ik. Antwoord krijg ik niet. Niet in woorden in elk geval. Ze pijpt alsof haar leven er vanaf hangt. Ik heb al teveel gespoten anders had ik spontaan weer klaargekomen.
Dan gaat ze over mij heen zitten en trekt ze haar kut uit elkaar en laat ze zich zonder pardon op mijn harde paal zakken. Ik vraag me af waar ze die grote paal van mij laat. Mijn kleine meisje. Ze geeft geen krimp. Sterker nog, ze begint hard op en neer te bewegen en ik voel mijn ballen tegen haar kut slaan, zo hard beweegt ze. Ik grijp die heerlijk borsten die als rijp fruit voor mijn ogen dansen. Ik bijt op haar tepels. Ik bijt in haar armen. Dan hoor ik haar grommen en roepen: “Godverdomme, wat ben jij geil.” Ze wipt hard op een neer en dan hoor ik haar roepen: “Ja, jaa, ik ga komen, jaaah.

Ik probeer met haar af te spreken het hier niet over te hebben. Met niemand. Maar zij zegt “we kunnen dit toch vaker doen, als ze naar haar werk is?”. Ik denk er over na, want het was gruwelijk lekker, als ik haar alweer hoor zeggen: “of als ze boodschappen aan het doen is.” Ik denk nog: die is brutaal. Maar tegelijk vind ik het wel wat. Even een snelle beurt tussendoor op de meest onverwachte momenten. Hmmm. Geil.

Ik heb nog veel meer ideeën die ik met mijn ‘kleine meisje’ wil doen. Van de gedachten alleen al gaat ie al weer staan. Het ontgaat haar niet en ze zegt: “waar denk je aan pappa, want hij wordt alweer hard”. Ik zeg niks, dat blijft een verrassing. Eerst ontbijten. Ik heb trek gekregen van dat neuken.

Ik ga de woonkamer in en maak ontbijt. Net als ik me afvraag waar zij blijft komt ze de kamer in. Ik weet niet wat ik zie. Ze ziet er super geil uit. Ze heeft het meest geile setje aan wat ik kan bedenken: een zwarte string, en behaatje met kwart cups waar haar borsten supergeil op rusten en bij het naar voren bukken overheen dreigen te vallen. En zwarte kousen. Daar word ik zó geil van, als die langs mijn huid schuren. “Vind je dit wat”, vraagt ze. “Ik vind het super”, hoe weet je dat zo te kiezen? “Ik weet toch wat voor filmpjes jij kijkt, pap.”, zegt ze met een knipoog. Hoe dan, denk ik. Maar ik vermoed dat ik het weet. Die heeft natuurlijk mijn telefoon net op bed onder het kussen gevonden en in de browser gekeken.

Ik besluit de bal terug te kaatsen en vraag wat voor filmpjes zij kijkt. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is zegt ze: “Nou die met drie of vier mannen, minimaal. Niet van die jonge gasten, maar echte mannen. En dat ze dan allemaal om me heen staan. En ze moeten wel wat meebrengen natuurlijk. Dat ik er ook wat van voel. Zoals bij die van jou.” Mijn bek valt open. “En dat ik dan niks in te brengen heb. Dat ik aan alle kanten gevuld word. ” ik weet niet wat ik hoor. Mijn onschuldige meisje. Die fantaseert dat ze aan een gangbang deelneemt.

Wordt vervolgd…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14303 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Als mijn vrouw van huis is ontwaakt mijn dochter (deel 1)”

Plaats een reactie