BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weer vroeg wakker van mijn nachtdienst 2

Was een zeer rustige en fijne nacht werken geweest en had nog voldoende energie over ging na de nachtdienst richting mijn auto om weer naar de twee meiden die de hele nacht niet uit mijn kop zijn geweest en had zeer zeker wel verliefde gevoelens voor Saskia maar wilde niet direct het van de hoge toren blazen naar jan & alleman was echt een dame waar ik op zo vallen dat had mijn slanke zusje prima door en zou dan ook erg graag als een dief in de nacht weer naar binnen sluipen bij mij thuis wilde niet de twee meiden wakker maken vond dat zij wel eens even lekker mochten uit slapen .

Was heel erg ondeugend geweest en was bij mijn vaste warme ambachtelijke bakker lang gegaan en in mijn werk outfit paar heerlijke verse broodjes en croissantjes gehaald voor hun natuurlijk ook voor mij zelf en was mijzelf ook niet vergeten hoor zetten mijn reis naar mijn huis in het vroege ochtend licht voort reed de parkeerplaats op en was heilig van overtuigd dat er nog een diepe rust zou zijn bij mij thuis wat ook zeker het geval was als een dief in de nacht deed ik de deur van het slot en zag een kleine schaduw op de badkamer waar ik las kwam naar de keuken .

Hey HOI hoe was jou nacht dienst Bart ……

Jeetje wat een plaatje meid ben jij Sas ,!!!! Ja kijk maar eens even goed ….

Slaap nu eenmaal net als jou jou zus lekker met helemaal niks aan zo lekker is dat Bart je zou het ook eens moeten proberen hoor KNUL, Nou wie weet sta ik daar wel voor open met jou samen en grijp haar eens lekker beet .

O O O weet wel waar je moet zijn h e y bij mij ben niet gek hoor maar is ook echt super fijn dat je mij hier bij jou zus te blijven slapen is echt wel even toe aan een gesprek partner en weet niet half hoe fijn ik het vond om eens met jou te mogen kennis te maken en vind je echt een T O P kerel maar zou zeggen pak even een heerlijke douche na lange nacht werken zou niks liever willen dan die mooie body & billen eens te zien zonder iets er om heen .

Nou wat weer houd jou er van om dit fijne intieme momentje samen eens te doen laten uit komen en ruk mijn werk shirtje bij de drukkers met een ruk open , M M M bent echt een leuke jongen hoor Bart en mag ik jou laatste stukje stof ook zo eens even helpen met los maken .

JA Hoor ik hou je niet tegen hoor geeft mij direct de kans om jou lekkere ronde vrouwelijke dingen eens heerlijk te pakken .

Jeetje Bart ben de echt eerste knul die mij dit laat gebeuren ben echt volle vaart in de stemming om eens lekker als ADAM & EVA te zien en niet inhouden maar gewoon doen mag alles met mij doen als je maar wel even rustig aan doet daar tussen mijn benen is twee jaar niks meer naar binnen bij mij en zal wel weer even slikken worden van die prachtige volle dikke ronde volle eikel van jou .

O O O M M M zit echt direct voor de juiste ingang bij mij , Jeetje wat is dit lekker zeg Saskia is gewoon precies voor ons twee gemaakt hoor en duw rustig en met passie en gevoel hem stukje bij beetje verder bij haar naar binnen en krijst het uit van genot en plezier .

Jeetje wat een lekker dikke PIK heb jij man is werkelijk echt een genot om weer eens echte sex te hebben met jou weet wel dat ik hier weken van heb naar verlangt om weer eens de man die mij hart in vuur en vlam zet in mij te voelen komen en kom steeds meer in de wolken van jou BART .

Hoor de deur van de badkamer open gaan en zie mijn zusje staan te kijken dat Saskia volle vaart van achter gepakt wordt door mij kijk maar eens even hoe lekker die lieverd en staat te genieten schiet haar maar eens lekker volle vaart vol met jou vast dikke warme dikke witte zaad.

Is het lekker Saskia ,Ja echt had niks te veel gezegd over hem hoor gaat als een KANON in mij tekeer en zal nog maar een paar knallen nodig hebben voor ik echt tot een ongekende manier ga komen voel aan alles dat dit tot een orgasme gaat dat niet gewoon is en help graag een handje mee bij haar en streel haar mooie streepje even met mijn lange vrouwen nagels van haar intieme vrouwelijke delen en kruist dat het er aan komt en flinke vocht spuit ze naar buiten dat Bart het laatste zetje geeft dat hij klaar komt in haar en volle dikke warme zaad naar buiten lopen in haar .

Jezus wat een hoeveelheid laat jij in mij komen Bart. Ja niet zo gek toch die heeft maanden en jaren lopen zaad sparen en dat is dan niet zo gek dat hij flinke massa laat lopen op jou super lekkere smalle sneetje toch .

Die twee zijn echt tot over hun oren op elkaar gesteld en heeft een flinke dikke witte massa die langs Saskia haar benen loopt wat zijn weerga niet kent .

M M M je weet niet half hoe lekker je mij hebt laten klaar komen mannetje was weer eens echt puur genieten had dit echt nog niet verwacht maar zeer welkom hoor ben al weer twee half jaar zonder enige vorm van intiem contact en hoorde van jou zus dat jij wel eens een match zou kunnen zijn met mij dat heeft die meid meer dan goed gezien jeetje was is dit onwijs lekker en goed klaar komen zeg weet wel dat ik dit nog eens graag een keer met je over wil doen vandaag hoor maar laat me even tot mijzelf komen .

Hup terug er onder jij Saskia en draai even de heerlijke bad kraan open zal je zo direct even een heerlijke ontbijtje komen brengen dat heb je wel even nodig en verdient van deze inspanning tussen ons twee …….

Onwijs lekker zo zo,n groot ligbad met jets dat heb je wel meer dan verdient schat hoor wil je graag vragen komen week met mijn zus hier te blijven en wie weet wel eens te kijken of er meer is tussen ons twee lekkere Saskia die bolletjes van jou zijn perfect mooie maat om eens lekker puur natuur te gaan deze vrije dan voor jou en mij zullen we wel eens even haar spulletjes hier na toe halen .

Saskia heeft een fijn gesprek partner aan mijn zus en heeft een string van mijn zusje geleend voor deze eerste dag samen prachtige baby blauwe weet ook precies waar ik knal harde pik van krijg bij haar ,jeetje wat een prachtige billen heb jij daar in Sas ,

Ja die zus van jou weet exact waar ik van hou en zit echt vele maten beter dan die kloten dingen van de Zeeman & H E M A……

Daar zal dan als je deze week hier komt wonen snel een einde aan komen hoor sexy string daar wordt ik echt bloedje geil van en super wild van bij mij thuis dan komt jou poesje niks te kort hoor .

Hoe dit verder afloopt lees je in deel 3

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 3809 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Weer vroeg wakker van mijn nachtdienst 2”

Plaats een reactie