BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weer vroeg wakker van mijn nachtdienst

Hier mijn eerste verhaal op deze site ….

Had echt nog wel even willen blijven liggen maar werd brut wakker gemaakt door de bel van mijn intercom waar ik woon. Was netjes in mijn duster naar de bel gelopen wat tot mijn grote vreugde mijn enige zus zag staan .

Was super leuke meid die echt twee druppels water mijn moeder is en super sportief is geheel tegen mijn tweede natuur in was nooit zo sportieve jongen geweest moest het meer hebben van harde lange dagen werken in de zorg .

Hoi had eigenlijk even moeten bellen maar moest je echt even zien broer van mij wilde even wat met delen ben door vriendje op straat gezet en wil erg graag even vertellen voordat je van ma het hele verhaal te horen krijgt .

Dikke tranen rollen over haar mooie kopie en druk haar even lekker tegen mijn body aan en laat haar direct binnen komen bij mij geef haar de ontvangst die zij verdient als oudere broer vind het geen enkel probleem dat je mij dit slechte nieuws komt brengen heb nog een kamer en bed voor jou hier vrij hoor en bent ten alle tijden welkom bij mij .

M M M super lief hoor ging al weken steeds minder tussen ons en enk dat hij een verhouding heeft met de buurvrouw van nummer 44 die zijn zeer close samen zou je echt super dankbaar zijn als je mij onderdak zou willen geven Bart .

Kan jou gewoon niet aan je lot overlaten lieve kleine meid nou zo klein ben je ook niet meer ik maar denken dat jij volmaakt fijn had bij Pascal maar bent echt meer dan welkom heb alleen deze week nachtdienst geef je nu direct de sleutel en doe gewoon of je thuis bent en laat je maar eens lekker verwennen door een heerlijk warm bad en kan gewoon je ontvangen wie je wil als ik aan het werk ben hoor zolang hij maar niet hierover de vloer komt om ik wil hem komende weken hier niet zien hoor .

Saskia heeft mij al beloofd te helpen met het over zetten van mijn spullen zoals mijn kleding en persoonlijke dingen zou erg graag willen dat je haar ook eens leert kennen is echt een meid die fijn en oprecht& eerlijke meid is die weet wat ze wil en nog single is hoor van de meiden van haar team dat ze op lange slanke mannen valt in uniform dus zou zomaar eens wat kunnen zijn waar jij van houd .

Nou klinkt niet gek hoor weet wel dat ik vaak onregelmatig werk en moet daar me kunnen omgaan zet zo eerst eens even het bad voor je aan en heb nog heerlijke rozen badschuim uit mijn kerst pakket van afgelopen jaar in de kast staan .

Yes neem me niet kwalijk met jou billen en benen is nog steeds niks mis hoor wordt echt eens een keer tijd dat je dat ding van jou eens gaat gebruiken Bart is niet alleen om mee te plassen hoor wil jou erg graag eens aan Saskia voor stellen heb haar zojuist een berichtje gestuurd dat ik onderdak heb voor een paar weken .

S U P E R H O O R zo broer en doet een paar hartjes erbij zetten welke dag komt uit dat we jou spullen daar weg gaan halen die van jou zijn en zal echt alles eruit halen wat van jou is wat door jou is betaald en wil erg graag eens komen kijken wat ik nog voor jou kan doen meid weet wel dat ik er voor je ben en zou graag willen dat je weer komt op Hockey bij ons ……..

Jeetje wat denk je van heden avond eens een bakkie komen doen SAS , Prima hoor is hij dan ook thuis J A.

Saskia had ik gevraagd om ook te komen eten kom dan rond half zes dan is hij nog hier wil graag jou aan hem voorstellen zou maar zo eens een leuke match kunnen zijn .

Had na een heerlijke bad sessie even een prachtige kleedje aan gedaan en even naar de JUMBO hier om de hoek heerlijke Pasta gehaald weet dat Sas & Bart daar gek op zijn en wilde hem eens even bedanken voor de super fijne warme ontvangst hier had dit meer dan verdient en vond dat hij wel eens bijzonder lekkere maaltijd had verdient van mij voor de eerste ontmoeting met SASKIA.

Wow weet dat zij erg goed voor de dag zo komen deze eerste avond hier bij mijn Broer Bart Had echt heerlijke pasta schotel uit de oven gemaakt als de BEL gaat en zie Bart naar de knop lopen die de deur beneden doet open maken voor Saskia .

Jezus wat leuk jou te ontmoeten Bart direct een paar kussen vliegen over & weer en zie dat die mooie meid hem echt leuk vind en doet als een G E N T E L M A N haar uit haar jasje helpen .

M M M zie dat Bart mijn broer haar echt leuke meid vind en had echt goed en bij het juiste einde tussen SASKIA en mijn enige broer die lang geleden verliefd is geweest die ik stiekem meer detail
over hem had verteld tijdens onze fijne vriendschap .

Bent klasse jongen dat jij haar direct onderdak geeft BART…

Niet meer dan mijn plicht zeg ik tegen Saskia zo als dat hoort toch als enige broer toch !!!!

WOW wat een heerlijke Pasta is dit Saskia nipt samen een paar flinke slokken van de witte wijn maar welk moment gaan we nu jou spulletjes bij je EX op halen meid .

Ben morgen vrij dus kan morgen de gehele dag dat is toch de dag dat hij voor zijn werk weg is zal als ik jou was maar eens heerlijke avond samen met Saskia hier even lekker bij kletsen die meid is zo goed voor jou dat ze gewoon hier kan blijven deze avond samen mocht ze daar voor open staan natuurlijk .

Ja dat wil ze wel denk ik gebruik gewoon mijn slaapkamer heb heden ochtend alles lekker fris en schoon op bed gelegd dat is gewoon fijn voor jou & Saskia dat je niet voor dag en douw hier heen hoeft te rijden en heb alles voor twee leuke &fijne meiden die samen weer gaan hockeyen samen schat ik zomaar is wel een mooie afleiding voor haar en goed om weer eens sportief haar ding te zoen die fijne en leuke knul maar eens Saskia .

O O als hij net zo goed zoent als hij tussen de lakens is lijkt mij dat erg fijn doe jij maar eens even kijken wat voor mooie knul hij is in zijn broeder pakje .

Nou meiden doen jullie maar eens even leuke en fijne avond samen hebben ,Nee zo makkelijk en snel kom jij niet van mij af BART ……

Wil even je lekker voelen en vast houden voor de eerste keer heb ik weer eens lekker super harde knoppen in mijn sport BH van jou Mannetje is veel te lang geleden dat ik zo lekkere knul heb mogen zien voelen en zoenen .

Hoe dit verder loopt lezen jullie in deel 2

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5627 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Weer vroeg wakker van mijn nachtdienst”

  1. Het is duidelijk je eerste verhaal… Wanneer je een verhaal leesbaar wilt maken voor iedereen, dan is het heel prettig, om elke zin op te bouwen. Zoals de eerste zin:
    Ik had echt nog wel even willen blijven liggen, maar werd bruut wakker gemaakt, door de bel van de intercom, waar ik woon. Ik was netjes in mijn duster naar de deur gelopen, waar ik tot mijn grote vreugde, mijn enige zus zag staan .
    Zo wordt een verhaal veel prettiger om te (laten) lezen.
    Veel succes met je volgende verhaal.

Plaats een reactie