BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn dagdroom.

De bijeenkomst was ongelooflijk saai. Waarschijnlijk wist helemaal niemand precies waarom ik hier zat. Ik kon ook niet veel zeggen over dit onderwerp, en de beslissingen in die vergadering, hadden ook niet de minste impact op mijn werk. Ik probeerde echt om het gesprek te volgen, maar hoe langer het duurde, hoe saaier het werd. En dus was het slechts een kwestie van tijd voordat mijn geest in een opwindende dagdroom afdwaalde… Het opdringerige gepiep van mijn mobieltje kondigde een bericht aan. Met een paar handelingen ontgrendelde ik het display, en las: “Hallo lieverd. Vanavond heb ik weer zin om op een geil en erotisch avontuur te gaan. Jij ook?” Nogmaals, het was bijna alsof er gedachteoverdracht was, want het was nog geen tien minuten geleden, dat ik soortgelijke gedachten had. Met trillende vingers typte ik mijn antwoord in de mobiele telefoon: “Absoluut. Ik heb er echt zin in. Wat moet ik aan doen?” Ik wist precies dat de vraag: “Wat gaan we doen?” volkomen zinloos was, want hij ging het toch niet verklappen. En dus liet ik me verrassen, wetende dat hij niets zou doen of vragen, wat ik niet leuk vind. We waren tenslotte nu al dertien jaar samen. Een andere piepje zorgde voor meer informatie. “Alles is voor je geregeld, en ligt voor je klaar in de slaapkamer. Neem een lekker lang, warm bad. Ik haal je om half acht op. Ik hou van je, lieverd! “Met mijn vingers nog steeds trillend, antwoordde ik:” Oké. Ik houd ook van jou!” Zodra ik in het huis was, de deur was niet eens goed gesloten, liep ik al de slaapkamer in, en bekeek de kleren die door hem waren neergelegd.

Toen ik alles zag, wist ik dat het een spannende avond zou worden, zoveel was zeker. Voor het bed stonden een paar gloednieuwe hoge hakken, in mijn favoriete kleur paars. Ik vond een leren minirok, en een strakke zwarte coltrui op het bed. Ernaast lag een korset met zes jarretelles, met een bijpassende string en nylonkousen. Ik pakte het korset op, en controleerde het. Het was een korset van Victoria Secret. Ik floot zachtjes tussen mijn lippen. Hij had echt uitgepakt met dit korset! Opgewonden liet ik mezelf in de badkuip zakken, en probeerde ik te raden wat er vanavond zou gebeuren, maar door een gebrek aan aanwijzingen kon ik er niets van maken. Toen ik me afgedroogd had, trok ik langzaam en voorzichtig de klaarliggende outfit aan, en bekeek het resultaat in de grote spiegel. Zoals altijd, had mijn liefje stijl en smaak getoond. Ik moest toegeven dat de combinatie van korset, string, nylons en hoge hakken er prachtig uitzag. Toen trok ik de korte rok en de coltrui aan. Mijn haar viel over de coltrui, mijn taille werd perfect geaccentueerd door de strakke snit, en de strakke leren rok was net lang genoeg, om de jarretelles niet te onthullen. Om precies half acht ging de bel. Meteen deed ik de deur open, en zei: “Schatje, je bent gek…” De rest van wat ik wilde zeggen, bleef in mijn keel steken. De taxichauffeur keek me beschaamd aan, en zei; “Ik word verondersteld u op te halen, mevrouw.” “Oh, oké. Ik dacht dat je iemand anders was,” zei ik. Ik kon hem nog steeds horen mompelen: “natuurlijk,” terwijl hij terugliep naar zijn taxi. Ik heb de deur achter me op slot gedaan, en liep daarna achter hem aan naar de auto. Hij hield de autodeur voor me open, en ik ging achterin de taxi zitten.

Toen ik instapte, gleed de zoom van mijn rok een beetje omhoog, en de taxichauffeur kon nog net een stukje van mijn nylonkousen zien. Meteen keek hij opzij, een beetje beschaamd, wat ik echt geweldig vond, hoewel ik het helemaal niet erg zou hebben gevonden, als hij nog een stukje dichterbij had gestaan. We reden naar het centrum, en even later zag ik mijn lieverd voor een van onze favoriete restaurants staan, met een paarse roos in zijn hand. De taxi stopte, en mijn liefje betaalde de chauffeur de zestien euro voor de rit, met een biljet van twintig euro. Hij zei direct dat dat teveel was. “Dat klopt,” zei ik luid, en mijn liefje keek me een beetje verward aan. Zodra ik uit de auto stapte, viel ik om de nek van mijn liefje. “Hallo. Je bent gek. Zoals altijd,” voegde ik eraan toe. Hij grijnsde gewoon zelfverzekerd, en we tongden elkaar lang en hartstochtelijk. “Als je zo doorgaat, moet ik de tafel daar annuleren, en kan de taxi ons direct terugbrengen”, grapte hij. “Nooit, ik heb honger. En historisch gezien, wordt het dessert alleen na het eten geserveerd,” lachte ik, en we liepen samen naar het restaurant. Ik voelde zijn ogen op mijn benen die me, zoals altijd, opgewonden maakten. We hadden een prachtige tafel, in een meer afgelegen hoek van het restaurant. Zo konden we volledig ongestoord over iedereen en de wereld praten. Tot ik zo nonchalant mogelijk de vraag stelde: “Wat gaan we vandaag doen?” Natuurlijk kreeg ik niet het antwoord dat ik wilde, gewoon een zelfverzekerde glimlach. “Vertrouw je me?” “Voor meer dan dertien jaar onvoorwaardelijk,” zei ik. “Laat je dan verrassen. Ik denk echt dat ik mezelf overtroffen heb vandaag!” Na het eten wandelden we door het voetgangersgebied in de binnenstad, in de richting van het uitgaanscentrum, naar een van mijn favoriete cocktailbars. Op weg daarheen, kwamen we langs het theater, en mijn liefje trok me verrassend het donkere steegje erachter in. Ik maakte me al klaar, om hartstochtelijk te worden getongd in het donkere steegje, maar werd doelbewust naar een grote deur getrokken. Tot mijn verbazing, glipten we door de deur naar binnen, en bevonden we ons in een volledig donkere kamer.

Ik voelde dikke kabels op de grond, en strompelde langzaam mijn liefje achterna, die in ieder geval een hele zachte gloed produceerde met zijn mobieltje. Zo vond hij zijn weg, zonder te struikelen. Ja, hij had de weg gevonden, maar waarheen? Ik was helemaal in de war, maar vertrouwde hem, zoals altijd, zonder voorbehoud. We liepen over een houten vloer. Ik kon nog steeds niet verder dan een halve meter kijken, in het zwakke licht van het scherm van de mobiele telefoon. Toen stopte mijn liefje plotseling, draaide zich naar me toe, en tongde me teder en hartstochtelijk. Het display van de mobiele telefoon ging uit, en dus tongden we in volledige duisternis. Met een ruk maakte mijn lief zich van me los, en tikte op zijn mobiele telefoon. Ik kon zien dat hij de videofunctie selecteerde, inclusief het videolicht, wat me meteen vreselijk verblindde. Hij deed zijn schoenen uit, en zette daarmee de mobiele telefoon op twee meter afstand, zodat hij ons zou verlichten, en natuurlijk ook filmde. Achter het felle licht zag ik nog alleen maar volledige duisternis. Nu realiseerde ik me echter, dat ik op het podium van het speelhuis stond. “Je bent gek, schatje. Weet je waar we zijn?” vroeg ik ongelovig. Hij legde gewoon een vinger op mijn lippen, en zei: “Natuurlijk heb ik de hele zaak hier georganiseerd, vergeten?” “Maar waar vandaan, hoe,” stamelde ik, helemaal overweldigd. Zijn vingers sloten mijn lippen weer. “Vertrouw me maar. Het is goed,” zei hij, en tongde me meteen hartstochtelijk. Natuurlijk vertrouwde ik hem, en gaf ik me over aan zijn zoen, en aanrakingen.

Ik voelde zijn handen bijna overal tegelijk over mijn lichaam strelen, en stond op toen zijn handen mijn coltrui pakten, en die zachtjes over mijn hoofd trokken. Hij snakte naar adem, en keek me aan. En ik wist dat hij het geweldig vond wat hij zag. Ik leunde verleidelijk voor hem. De paarse inzetstukken van de jarretelcorsage gloeiden in het licht van de handcamera. De leren minirok omhelsde mijn heupen, en glinsterde zachtjes. Hij gooide de trui de duisternis in, kwam naar me toe, en friemelde vakkundig aan de rits van mijn leren minirok. Meteen daarna gleed die over mijn heup op de grond. Ik stapte eerst plagend met één hoog gehakte voet er uit, en schopte hem toen ook met de andere voet de duisternis in. Nu stond ik alleen op het toneel van het theater, in mijn jarretellengordel, mijn nylons en hoge hakken. Omringd door totale duisternis. Het licht van de lamp van de mobiele telefoon, zorgde ervoor dat ik niets buiten het licht kon zien. Mijn lieverd stapte even uit dit licht, en verdween even helemaal in het donker in zijn donkere pak. Even later stapte hij terug in de verlichte ruimte, met een paarse roos in de hand. “Ik zou je deze roos willen geven, als teken van mijn ongelooflijke liefde en genegenheid vandaag, hier en nu,” zei hij met luide stem. Zijn gezicht en de stevige stem, hadden een ongelooflijk erotisch en opwindend effect op mij. “Kniel neer,’ zei hij veeleisend, en ik deed wat me werd gezegd. Hij gaf me een paarse lippenstift, en zei: “Je bent al perfect, mijn liefste, Maar ik zou die paarse lippenstift heel graag op je lippen willen hebben.”

Met sensuele bewegingen bracht ik de lippenstift aan, pakte de roos, en keek hem verwachtingsvol aan, vanuit mijn geknielde positie. Langzaam kwam hij naar me toe, zijn riem en broek openend. Ik was de weg even kwijt. Aan de andere kant was de situatie extreem erotisch, en was ik bang om verrast te worden, maar toen herinnerde ik me, dat ik mijn lieverd gewoon moest vertrouwen. Ik likte vol verwachting mijn lippen, toen hij steeds dichter bij me kwam. “Wil je?” vroeg hij zacht, en ik knikte. Ik trok zijn broek nog verder naar beneden en zijn harde lul sprong letterlijk in mijn gezicht. Vakkundig en geoefend, masseerde ik zijn harde lul met mijn vingers. Ik voelde meteen de nattigheid tussen mijn benen, en wist dat het een onvergetelijk avontuur zou worden. “Film je ons met je mobiele telefoon,” vroeg ik, terwijl ik doorging met masseren. “Ja,” zei hij kortaf, heel goed wetende dat dat me opwindt, en me helemaal niet stoort. Ik keek recht in het felle licht, en liet mijn hoofd heel langzaam in de richting van het dieprode puntje van zijn stijve lul gaan, en likte het druppeltje dan meteen op met mijn tong. Mijn liefje kreunde zacht, en zijn hele lichaam trilde, toen ik zijn lul met één snelle beweging, diep in mijn mond liet verdwijnen. Ik zoog en likte zijn lul hartstochtelijk, opgewonden door de situatie, en de ongewone plek. De laatste kick gaf me het feit, dat we het later in de video allemaal nog eens konden zien. Opeens trok mijn liefje zich terug, trok zijn broek op, en nam de roos uit mijn hand. “Blijf zo,” fluisterde hij. Hij ging achter me staan, en begon langzaam over mijn lichaam te strelen met de roos. De delicate bladeren van de roos op mijn huid, voelden fantastisch aan, en mijn adem stokte, telkens als hij in iets meer erogene zones kwam.

Hij speelde met mij en mijn opwinding, en wist precies dat ik het niet lang meer zou kunnen volhouden. Toch zei hij: “Sta op!” Hij verdween even uit het licht, en spreidde toen een grote zwarte vacht uit op de houten vloer. “Ga op je rug liggen,” zei hij op een veeleisende toon, en ik deed wat me werd gezegd. Zijn spel met de roos begon helemaal opnieuw. Hij liet de zachte bladeren van mijn rechterenkel omhoog gaan, de nylonkousen knetterden in de volledig stille kamer. Op het korte stuk, tussen het kant van de jarretelkousen en de corsage, kromp ik ineen wanneer hij mijn blote huid aanraakte. Toch bleef de roos over mijn buik dwalen, en daarna over mijn borsten. Van daaruit weer naar beneden, en nu naar beneden over de binnenkant van de dijen. Mijn lichaam trilde, schreeuwde letterlijk om zijn aanraking, maar hij bleef me uitdagen. Kort daarna stopte hij de roos tussen mijn borsten, en had ik de aangename geur in mijn neus. Mijn lieverd ging echter voor me liggen, voorzichtig, maar eiste dat ik mijn benen verder uit elkaar spreidde, en streelde zachtjes de binnenkant van mijn dijen met zijn vingers. Mijn hele lichaam beefde, toen hij zijn hoofd tussen mijn benen drukte, en de blote huid boven de nylonkousen kuste. Eerst de rechterkant, dan de linkerkant, en dan weer terug. Smekend drukte ik mijn bekken tegen hem aan, en toen, geheel zonder waarschuwing, trok hij bliksemsnel mijn slipje opzij, en stootte zijn tong diep en hard, rechtstreeks in mijn kletsnatte kutje! Ik kreunde, en schrok ervan, hoe hard het lawaai in de grote zaal de volledige stilte verbrak. Mijn benen trilden ongecontroleerd, en vroegen om meer. Ik klauwde mijn vingers in zijn hoofd, en drukte hem stevig tegen mijn kutje.

Ongeremd genoot ik van de bewegingen van zijn tong, op mijn meest gevoelige puntje, mijn klit. Ik probeerde niet te kreunen, uit angst dat iemand ons zou horen. Maar ik herkende al snel de zinloosheid van wat ik deed, want door het te onderdrukken, kreunde ik kort, maar heel ongecontroleerd en luider. Ik drukte het hoofd van mijn liefje steeds steviger tegen mijn kutje, drukte mijn bekken stevig tegen zijn tong, en voelde mijn eerste orgasme langzaam in me opkomen. Het komt zelden voor dat ik alleen door zijn tong klaarkom, zonder zijn vingers te gebruiken om te helpen. Daarom wilde ik absoluut niet dat hij nu zou stoppen. De spieren diep in mijn lichaam spanden zich steeds meer samen, mijn ademhaling werd steeds haperend en ongecontroleerd, en ik zakte weg in een permanent laag gekreun. De spieren in mijn benen trokken oncontroleerbaar, en ik voelde dat ik dicht bij mijn eerste orgasme was. Ik drukte mijn bekken nog strakker tegen zijn gezicht, en verloor kort daarna de controle en alle remmingen volledig. Met een scherpe schreeuw, kwam alle seksuele energie in mijn lichaam vrij, in een ongelooflijk orgasme. Ik greep zijn achterhoofd vast, en bleef hem tegen mijn natte kutje drukken. Hij smakte met zijn lippen, en likte mijn liefdessap op. Bevend kwam mijn lichaam langzaam weer tot rust. Plotseling hoorde ik een geluid, buiten ons nu bekende sprankje licht. Meteen verstijfde ik van angst. Geweldig, nu zijn we ontdekt, was het eerste wat in me opkwam. Tijdens orale seks op het toneel van het theater. In mijn jarretellengordel en nylonkousen. Ik zag de kop al in de krant. Ik probeerde rechtop te gaan zitten, maar mijn schatje duwde me terug op de grond. “Maar,” stamelde ik zacht. “Psst,” hoorde ik hem zeggen. En toen: “Alles is in orde, geloof me.” “Ja, maar…” Weer onderbrak hij me, en zei: “Ja, dat klopt, maar alles is in orde. We hebben toeschouwers. Maar dit is gepland, omdat ik weet hoezeer het je opwindt. Maar ze blijven verborgen in de donker, je zult ze niet zien, alleen horen.”

Na de eerste schok, vond ik het idee en de enscenering erg leuk. “Ken ik ze? Hoeveel zijn het er?” Vroeg ik lichtelijk in paniek, de hele kamer zou vol kunnen zijn. “Nee, jij kent ze geen van allen. En er zijn drie stellen die elkaar ook niet kennen!” Ik ontspande me weer. Mijn liefje weet heel goed, dat ik er in principe dol op ben om bekeken te worden. En ik hoor graag de geluiden van andere stellen die seks hebben. Op dat moment vond ik het ongelooflijk spannend, om te weten dat er drie koppels op minder dan vijf meter afstand waren, die naar me keken, maar ik kon ze niet zien. “En ze doen ook iets,” fluisterde ik. “Voor mij is het net zo pikdonker achter het licht als voor jou. Ik heb geen idee. Maar als we hun verder kunnen opwinden, horen we misschien iets,” fluisterde hij terug. Opnieuw opgewonden door de situatie, trok ik mijn lieverd naar me toe, en we tongden elkaar teder. Toen legde ik hem op zijn rug op de grond, en knielde ik over hem heen. Met een ruk, trok ik zijn broek naar beneden, en zijn harde lul stond meteen steil in het felle licht van de gsm-lamp. Ik nam geil de paarse eikel tussen mijn lippen, en zoog er langzaam en met smaak op. Afwisselend likte ik zachtjes de schacht, en nam hem toen bijna volledig in mijn mond. Het duurde niet lang, voordat ik de eerste veelbetekenende geluiden uit de zaal hoorde. Te stil naar mijn smaak, en ik kon nog niet duidelijk identificeren wat er gebeurde. Gemotiveerd door de eerste kleine successen, ging ik verder. Ik gleed over mijn liefje heen, trok mijn slipje opzij, en liet me onvoorwaardelijk door zijn harde lul spietsen. Ik kreunde zachtjes, toen zijn dieprode eikel mijn schaamlippen uit elkaar duwde, en toen met een ruk tot aan zijn ballen in mijn kutje verdween. Met cirkelvormige bewegingen, reed ik op zijn lul. Hij bevrijdde mijn borsten, die in het felle licht dobberden op het ritme van mijn bewegingen.

Onze enorme schaduw achter ons volgt elke beweging. Een hete rilling liep over mijn rug, toen mijn liefje de roos pakte, en mijn tepels streelde met de zachte bladeren. Ik kreunde weer, en registreerde luider en duidelijker, geluiden uit de zaal. Een vrouw kreunde zachtjes, terwijl er duidelijke zuig en lik geluiden te horen waren. Ik stelde me haar man voor, die voor de fauteuil knielde, en haar kutje tussen haar wijd gespreide benen likte, terwijl ze geil naar ons optreden staarde. Ik vroeg me af, of ze ook nylons droeg. Ik hapte naar adem, toen mijn liefje met een rozendoorn in mijn tepel prikte. Hij grijnsde brutaal naar me. Toen hoorde ik een riem rinkelen, en opgewonden gefluister verderop. De situatie maakte me opgewonden, ik leunde voorover naar mijn lieverd toe, en fluisterde in zijn oor: “Het is geweldig! Je hebt jezelf overtroffen. Dat is gewoon gestoord. Ik houd van je!” Ik ging weer rechtop zitten, en begon mezelf te strelen, met mijn hand tussen mijn benen. Zoals altijd als ik dat doe, en tegelijkertijd op de stijve lul van mijn schatje rijd, duurde het niet lang, en langzaam kondigde mijn tweede orgasme zich aan. Ik liet mijn lust de vrije loop, en kreunde luider en luider, naarmate ik dichter bij mijn orgasme kwam. De vrouw, die duidelijk werd gelikt door haar man of vriend, viel bijna automatisch in hetzelfde ritme als ik, en samen kreunden we steeds luider. Aangezet door de geluiden van hun opwinding, duurde het niet lang, en mijn tweede orgasme schoot letterlijk door mijn lichaam. Geheel ongeremd, kreunde ik luid de donkere hal in. Ik genoot van de blikken op mijn lichaam, hoewel ik niet wist wie naar me keek. Tegelijkertijd hoorde ik echter dat de vrouw haar orgasme ook beleefde in scherpe kreten. Verderop was er maar één man aan het kreunen, ze had waarschijnlijk zijn lul in haar mond, terwijl hij genoot van het optreden. Ik gleed langzaam van mijn lieverd af, en ging op mijn rug liggen. “Fuck me please,” smeekte ik hem. Meteen zat hij tussen mijn benen, duwde ze uit elkaar, en penetreerde mijn kutje met een stoot van zijn lul. Hij begon snel ritmisch te bewegen, en ik genoot van elke stoot van zijn lul in mijn kutje. Met zijn duim wreef hij, soms teder, soms harder over mijn klit, en ik kon het niet helpen, om steeds maar weer te kreunen.

Vooral toen hij even afremde, en dan weer harder stootte. Ik voelde mijn derde orgasme alweer in mijn lichaam opkomen, toen ik een vrouw uit het publiek hoorde fluisteren: “Neuk me van achteren!” Dit werd gevolgd, door een ritmische klap van twee paar billen, die met elkaar in botsing kwamen. De geluiden wonden me op, in combinatie met de bewegingen en de liefkozingen van mijn lief. Plots kwam de vrouw met een luide schreeuw tot haar orgasme, en ook de man kreunde luidkeels van opwinding. Dat had ik graag gezien, maar de verbeelding liet me het tafereel, geïnspireerd door de geluiden, voor mijn innerlijk oog zien. Dat was teveel voor mij, en ik kwam als een complete verrassing voor de derde keer klaar. Mijn lichaam trilde, en ik spetterde mijn kutsap op mijn liefje. Hij keek me verrast aan, en zijn lippen zeiden: “Ik houd van je, schat!” Zoals altijd, gaf hij me wat tijd om mezelf te herpakken na een orgasme, maar begon toen opnieuw met ritmische bewegingen om mijn kutje te neuken met zijn harde lul. Ik was al helemaal de weg kwijt, en wist absoluut niet, of ik die avond nog iets van mijn lichaam zou kunnen eisen. Maar al snel voelde ik het bekende trekken diep in mijn lichaam, dat normaal gesproken weer een orgasme inluidt. Mijn liefje trok zijn lul uit mijn kutje, gleed naar beneden, en likte met plezier het kutsap van mijn schaamlippen. Ik rilde en trilde over mijn hele lichaam. Toen duwde hij me twee vingers diep in mijn kutje, en masseerde mijn klit. Ik kreunde hardop, ik wist wat er zou gebeuren, als ik me eraan overgaf. Maar het kon me niet meer schelen, en ik genoot van elke beweging en stoot van zijn vingers.
Links van mij hoorde ik de typische pijpgeluiden, waardoor ik nog meer opgewonden raakte, en kort daarna alle spieren in mijn lichaam weer samentrokken. In een ongelooflijk lang orgasme spatte ik mijn kutsap op mijn liefje. Hij was al doorweekt. Ik heb een van mijn weinige dubbele orgasmes tot nu toe meegemaakt, want terwijl die al een beetje wegzakte, kwam de man met luid gekreun klaar in het donker. Aan de geluiden te horen, zou hij nu zijn sperma in de mond van zijn vriendin pompen. Zonder dat ik het merkte, werd ik er opgewonden van, zodat ik meteen weer een orgasme kreeg, opnieuw kutsap spoot. Trillend over mijn lijf, lag ik op de zwarte vacht, schudde met mijn hoofd, overdonderd door het orgasme dat ik net had gehad. Ik kon niet meer, mijn lijf was op. Ik vroeg mijn lief om in de negenenzestig houding te komen liggen, zodat ik zelf niet meer zoveel hoefde te bewegen. Ik opende mijn mond, en even later drukte hij zijn stijve lul in mijn mond, terwijl hij met zijn tong over mijn schaamlippen likte. Dat zorgde er voor dat ik nog een keer klaarkwam. Het duurde niet lang, voordat mijn liefje capituleerde. Zijn hele lichaam spande zich, en onmiddellijk daarna voelde ik het bekende trillen van zijn lul in mijn mond. Ik drukte zijn billen stevig tegen mijn gezicht, om zo zijn lul nog dieper in mijn mond te krijgen. Hijgend genoot ik van het hete sperma, terwijl het in golven in mijn mond werd gespoten. Mijn liefje kreunde luid, en zijn hele lichaam trilde op het mijne.

“Mevrouw Nijland,” hoorde ik een stem zeggen. Ik knipperde met mijn ogen. Mijn dagdroom loste langzaam op. De vergadering was blijkbaar voorbij, en de kamer was al leeg, behalve het hoofd van de IT-afdeling. Ik zag dat hij op me neerkeek. Keek hij naar wat ik net had gedroomd? Eigenlijk kon het me niet schelen, ik voelde me goed, en ik keek uit naar de avond, en op de sterke handen van mijn lieverd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 5722 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn dagdroom.”

    • Dank je wel Kevin, maar ik heb dan ook een goede leermeester, die toevallig precies zo heet als jij.

Plaats een reactie