BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn dochter woont weer thuis

David had nog nooit seksueel naar zijn dochter gekeken. Zij was simpelweg zijn lieve kleine meid, al was ze dan nu volwassen. Maar toen die kleine meid door een scheiding weer bij hen kwam wonen deden zich een paar gebeurtenissen voor die er voor zorgden dat hij haar als een vrouw ging zien. De kleine meid verdween.

Mijn naam is David en mijn vrouw heet Karin. We zijn iets meer dan dertig jaar getrouwd. We hebben twee kinderen die de deur uit zijn. Maar onlangs is de 29-jarige Jolanda 29, weer, tijdelijk, bij ons ingetrokken. Ze ligt in scheiding en hoopt als alles is afgerond weer een eigen woonruimte te krijgen. De slaapkamer van Karin en mij bevindt zich op de eerste verdieping. Maar ik slaap de laatste twee jaar een verdieping hoger, zodat mijn vrouw bevrijd is van mijn heftige gesnurk en zij ook weer voldoende nacht rust krijgt. Naast de kamer waar ik slaap bevindt zich een ruime logeer kamer. En dat werd de kamer van Jolanda.

Karin en ik hadden een normaal seksleven, waarbij we ieder het initiatief namen als we geil waren. En dat waren we regelmatig. Maar dat werd een beetje ontregeld toen ik naar boven verhuisde. Ik moest de trap af als ik seks wilde en Karin moest naar boven als ze in een geile stemming was. Toen mijn dochter weer bij ons introk, veranderde het helemaal. We wilden niet betrapt worden op het heen en weer sluipen tussen slaapkamers. Dus maakten van te voren afspraken. Ik zou bijvoorbeeld een tijdje beneden blijven nadat Jolanda zich had teruggetrokken in haar kamer. Hierdoor verdween de spontaniteit en kreeg Karin het gevoel dat het een goedkope aangelegenheid werd, seks op bestelling zeg maar. Na een paar weken stopten onze seksuele afspraken helemaal. Zo raakten we allebei seksueel behoorlijk gefrustreerd, maar zochten niet naar een oplossing.

De slaapkamer van mijn dochter ligt pal naast de kamer waar ik nu slaap. Onze hoofdeinden stonden tegen de muur tussen de beide kamers. We sliepen met onze hoofd ongeveer een meter van elkaar. Op sommige avonden hoorde ik het gezoem van haar vibrator. Vaak gevolgd door de geluiden en bewegingen die er op duidden dat ze zich vingerde. Ik wist bijna zeker dat Jolanda niet door had, dat ik wist wat ze deed met haar vibrator en haar vingers. Ik bleef altijd heel stil liggen, in de hoop dat ze tenminste zou denken dat ik sliep. Elke keer dat ze dit deed, had ik de neiging om me samen met haar af te trekken. Maar ik deed het niet, omdat ik het gevoel had dat dat niet kon. Ik wachtte meestal tot ik haar hoorde kreunen en hijgen, voor mij het signaal dat ze was klaar gekomen. Dan wachtte ik een tijdje tot het stil was en ze waarschijnlijk in slaap was gevallen. Dan stond ik op en sloop stil naar de badkamer en trok mezelf af om zo mijn spanning in mijn onderlijf kwijt te raken. Waarbij ik de indruk had fikse hoeveelheden zaad te spuiten, meer dan bij een hand-job door Karin.

Dit ging een paar weken door. Het gevolg was dat ik meer en meer op een geile manier naar mijn dochter keek. Het was een lekkere meid met alles er op en er aan. Als ik haar zag lopen en bedacht dat die ’s nachts hooguit een meter bij mij vandaan sliep, dan kreeg ik spontaan een stijve. Ik denk dat Jolanda die extra aandacht opmerkte, omdat ze me een paar keer betrapte toen ik naar haar borsten of kruis keek. Ze probeerde meestal te doen alsof ze het niet merkte dat ik keek. Maar af en toe als Karin niet keek, ging ze met haar hand door haar kruis of ze tilde haar borsten op en duwde ze in mijn richting.
Dit ging weken door. Maar soms als Jolanda dacht dat ik niet keek of dacht dat ik juist wel keek, trok ze aan haar kruis om haar slipje los te maken van haar kutje. “Die slet heeft een nat kutje,” schoot door mij heen. Mijn lul begon gelijk op te spelen en te groeien. Ik verliet de kamer en trok mij af op het toilet. “Pa wat ben je onrustig,” zei Jolanda. “Inderdaad, dat valt mij ook op,” was de reactie van mijn vrouw Karin.

Onze avonden verliepen routinematig; we keken vaak naar een tv-film en daarna naar bed. Als we naar bed gingen kusten Karin en ik elkaar stevig. Karin ging naar de slaapkamer beneden en ik naar boven. Ook Jolanda kreeg van mij een stevige knuffel en een welterusten. Die stevige knuffel gaf mij de gelegenheid even lekker tegen haar borsten te drukken. Ze glimlachte naar me en omhelsde me ook stevig. In de loop van de tijd merkte ik dat ze haar tieten harder tegen mij aandrukte. Nu kon dat ook bijna niet missen, want volgens mij had ze D-cup tieten met forse tepels. En een beetje afhankelijk van de kleding kon ik met grote regelmaat haar harde tepels voelen. Maar ze deed of er niets aan de hand was en drukte ze regelmatig haar onderlichaam met kracht tegen mijn soms harde lul. “Welterusten pa,” zei ze dan met een knipoog. Het waren ook de avonden dat ze lang en intens met haar vibrator vriendjes speelde en heftig kreunde als ze klaar kwam. Tijdens die geluiden trok ik me langzaam af.

Op een avond toen er geen interessante film te vinden was, begon ik uit verveling een zoektocht langs de zenders. En zo kwam ik terecht op een zender met een romantische film, waarbij veel scenes eindigden in zeer expliciete vrijpartijen. De reactie van Jolanda en Karin was niet negatief en dus liet ik deze zender in beeld. De film was voorbij en Karin en Jolanda hadden allebei rode wangen en ik een opgewonden stijve. Ik kuste Karin welterusten en kon het niet laten even lekker in haar tieten te knijpen. Toen ik Jolanda omhelsde, zuchtte ze. Ik was mijn stijve vergeten en toen onze onderlichamen elkaar raakten, voelde ik Jolanda trillen en ze drukte haar tieten nog steviger tegen mij aan. Ik schrok en verbrak de knuffel, zei welterusten en ging snel terug naar mijn kamer boven. Even later hoorde ik Jolanda de trap op komen.

Ik lag in mijn bed met mijn stijve lul recht overeind. Ik trok mezelf langzaam af. Even later hoorde ik de vibrator van Jolanda. Binnen de kortst mogelijke tijd hoorde ik aan de geluiden van haar bed en haar gekreun, dat ze heftig klaar kwam. Ik kon me niet meer in bedwang houden, ging snel met mijn hand op en neer en ook ik kwam heftig kreunend klaar. Ik weet nog steeds niet waarom ik zo luid kreunde, maar het was een heerlijke ontlading. Tot de deur op ging en Jolanda vroeg, “Pa is er wat, gaat het wel goed met je?”
Ik schrok me rot terwijl mijn zaad tussen mijn vingers door sijpelde, zag nog kans mijn boxer weer omhoog te trekken. Gelukkig lag het laken grotendeels over me heen. Om de situatie te redden deed ik of ik sliep. Ik veinsde te snurken, want dat was immers de reden dat ik niet meer bij Karin sliep.
Jolanda kwam dichter bij en ik voelde dat ze bleef staan kijken. Even later tilde ze het laken op en zag mij nog steeds harde lul die gedeeltelijk boven mijn boxer uitkwam.
“Hé ouwe geilaard lig je je lekker af te trekken. Ben je zo geil door de film of ben je geil omdat je mij hoorde klaar komen.” Ik gromde een beetje en deed of ik lekker sliep. “Moet ik mama wakker maken en vragen of ze boven komt? Of ga jij liever naar haar kamer. Volgens mij is zij ook behoorlijk geil door die film.” Ik gromde en snurkte nog steeds en probeerde duidelijk te maken dat ik diep in slaap was. Maar ik verbaasde mij er wel over dat mijn lieve kleine Jolanda zich gedroeg als een ervaren slet. Toen ze mijn stijve jongeheer zag zei ze, “Zo dat is een lekkere jongen, zo heb ik ze een tijd niet gevoeld. Jammer dat je mijn vader bent anders had ik het wel geweten. Oh pa, wat een lekkere jongen heb jij. Zoiets heb ik lange tijd niet meer gezien.” Ze boog zich voorover en haalde haar tong over mijn eikel. Ze wachtte even en likte nog een keer. “Ouwetje, zal ik je eens lekker verwennen, of mag ma dat alleen doen.” Weer zei ik niets en deed nog steeds of ik sliep. Jolanda boog zich voorover en begon over mijn nu weer harde lul te wrijven. Om het niet te intiem te maken trok ze mijn boxer zover omhoog dat mijn lul helemaal werd bedekt. Jolanda wreef in een rustig tempo. Haar boven lichaam bewoog op het ritme van haar wrijven. Ik gluurde door mijn oogleden en zag haar fantastische tieten zacht wiegen in haar open hangende nachtjapon. Ze had volgens mij harde stijve tepels.
Ik speelde het spel mee en kreunde zacht, omdat ik weer een hoogtepunt voelde naderen. Twee hoogtepunten vlak na elkaar en dat op mijn leeftijd ik wist niet dat ik nog zoveel potentie had. Het duurde niet lang of ik kwam weer kreunend klaar. Toen ik uitgespoten was, haalde Jolanda haar hand van mijn kloppende lul en zei, “Welterusten pa ik kom nog wel weer eens langs.”
Ik werd de volgende ochtend wakker met de gedachte bijzondere natte droom gedroomd te hebben, en de sporen in mijn boxer bevestigden deze droom.

Toen ik ging ontbijten zat Karin en Jolanda al aan een kop koffie en een geroosterde boterham. Jolanda glimlachte naar me en vroeg of ik ook een geroosterde boterham wilde. Ik bedankte en schonk mezelf een kopje koffie in. Ik was opgelucht dat Jolanda normaal reageerde.

Een paar avonden later zaten we weer naar een film te kijken waar niet veel aan was. Ik begon wat te zappen en kwam weer op de romantisch erotische zender terecht. We belanden midden in een hete neukscene. Karin zuchtte diep en Jolande liet zich ontvallen dat ze daar ook wel weer aan toe was.
Tegen middernacht trokken we ons allemaal terug in onze slaapkamer. Ik was bijna in slaap gevallen toen ik een beweging hoorde bij de deur van mijn slaapkamer. Ik opende mijn ogen en zag Jolanda daar staan in een lichtblauwe nachtjapon. Door het nachtlicht in de gang kon ik de contouren van haar borsten zien en ik zag dat ze geen slipje aan had.

Ik lag op mijn rug met een nog steeds stevige erectie. Ik deed weer of ik sliep. Jolanda tilde het laken op en zuchtte diep door wat ze zag. “Hm, pa wat heb je een heerlijke lul.” Ze schoof mijn boxer naar beneden en mijn lul sprong verend omhoog. “Als ik je lul zie word ik jaloers op ma,” fluisterde ze. Ze boog zich voorover en kust mijn eikel en likte zacht.
“Eh ja die heeft wel het eerste recht, maar die is er nu niet.” Jolanda schrok en had niet gedacht dat ik zou reageren. “Maar jij hebt een stijve en volgens mij ligt zij zich door de film van vanavond heftig te vingeren. Je doet haar tekort.” “Maar jij mompelde onder de film dat je er ook weer aan toe was. Kan ik je misschien helpen.” “Eh, jah, eh ma heeft de eerste rechten, maar als jij genoegen neemt met een stand-in dan doe ik graag mee.” Jolanda stapte bij mij in bed. “Maar als we er verder niet over praten is er volgens mij geen haan die er naar kraait.”

Jolanda opende haar mond en liet die over mijn eikel zakken. Ze ging langzaam op en neer. Telkens voelde ik mijn lul kloppen achter in haar keel. Ik greep haar hoofd vast om haar zo diepe mogelijk op mijn harde lul te duwen. Af en toe kokhalsde Jolanda, maar ze gaf geen krimp en ging in een rustig tempo op en neer. Een sensatie maakte zich meester van mijn lichaam. Gepijpt worden in zo’n tergend en super geil makend tempo had ik nog niet eerdere meegemaakt. En dat gebeurde dan ook nog door mijn dochter een extra geile sensatie. Karin was over het algemeen van het snelle op en neer om mij snel te laten spuiten. Ik lag te sidderen en trillen van puur genot. Ik voelde dat ik ging spuiten. Ik greep Jolanda haar hoofd en duwde mijn harde lul diep in haar kloppende keel. En op dat moment begon ik te spuiten, schot na schot spoot ik mijn warme zaad achter in haar keel. Jolanda rochelde en hoest en deed verwoede pogingen als mijn romige sperma door te slikken. Ze hief haar hoofd op langzaam gleed mijn van het vocht glimmende lul uit haar mond. Het zaad sijpelde uit haar mond en droop op haar tieten. Ze keek me glimlachend aan.

Ze zat op haar knieën naast me. Ik schoof mijn hand tussen haar dijen, het voelde nat en warm. Ik wreef zacht hen en weer. Jolanda kreunde zacht. “Pa, ik ben zo geil neuk me alsjeblieft, neuk me, ik wil die lekkere lul van je in mijn natte kut voelen. Blus mijn geile brand, neuk muhhh.” Terwijl ze dat vroeg tilde za haar been over me heen. De gespreide benen gaven me een fantastisch zich op haar kut. ze had gevulde schaamlippen met daar tussen haar kleine kutlipjes die glommen van haar kutgeil. Ze greep mijn harde lul en leidde die naar haar natte kutje. Ik duwde mijn heupen omhoog en voelde hoe mijn eikel tussen haar warme kutlippen schoof. “Jaahh, jaahh,” hijgde Jolanda. Ik wachtte in spanning af wat er zou gebeuren. En toen liet Jolanda zich langzaam zakken, mijn harde lul drong langzaam bij haar naar binnen. Ik voelde hoe ze haar kutspieren samentrok om niets van het heerlijke binnen dringen te missen. “Jaahh, jaahh, jaahh, kom diep in mij, neuk me diep,” waren de enige worden die mijn geile Jolanda als een mantra herhaalde. Ik voelde dat haar sappen langs mijn pik stroomden.

Even later zaten we schaambeen op schaambeen. Jolande haalde haar heupen iets omhoog en dat gaf mij de gelegenheid om met langzame in en uit bewegingen in het natte kutje op en neer te gaan. Het duurde maar een paar slagen en Jolanda kwam heftig intens en diep kreunend klaar. Ze greep zich met kracht vast aan mijn haar en spande haar kutspieren. “Oh pa wat was dat lekker wat heb je me lekker geneukt ik wil nog een keer ik wil dat je me nog een keer klaar neukt. Oh wat had ik dit nodig.” Nadat ze wat tot rust gekomen was, kneep ik in haar tepels en stak mijn tong in haar oor. Ze huiverde van na ijlend genot. Ze begon te kreunen en onze lippen vonden elkaar in een gepassioneerde kus. Onze tongen schoten en dansten in en uit elkaars mond.

Weldra lag Jolanda op haar rug en spreidde haar benen. Ik kuste teder haar lichaam en beet en zoog zacht haar gezwollen tepels. En tot mijnverbazing kwam ze weer klaar, een golf van orgasme trok door haar trillende lichaam. Ik liet mijn hand over haar buik naar haar clitje glijden en begon zacht te wrijven en stak mijn middelvinger in haar kut. Zo spelen we een tijdje met elkaar. “Pa, neuk me, please,” hijgt ze.
Ik ging tussen haar warme dijen liggen en duw mijn harde lul langzaam in haar verlangende natte kut. Jolanda trok haar benen op en duwde haar heupen omhoog. Ik duwde mijn lul zo diep mogelijk naar binnen. Ze slaat haar armen om mijn heen. “Oh pa wat vul je me lekker, wat voelt dat goed, neuk me klaar, neuk me klaar, spuit me klaar, geile dekhengst.”
Ik voel hoe mijn pik begint te krampen en op weg ben naar een heftig hoogtepunt. Ik kan me niet meer beheersen en begin wild te rammen en te stoten. “Je neukt mijn baarmoeder, auw auw, jaahh, je neukt mijn baarmoeder, auw ja ga doorrrr!” En na een laatste stoot begin ik te spuiten, schot na schot spuit ik de kut van mijn dochter vol, die ook weer heftig klaar komt. Bij ieder schot zaad voel ik haar kutspieren samen trekken. Ze slaat haar nagels in mijn rug en duwt haar heupen met kracht omhoog.
Langzaam komen we weer tot ons zelf. Jolanda ontspant zich, mijn lul krimpt en schiet uit haar kut. Een warme golf zaad en kutsappen loopt langs haar dijen.

Hopelijk duurt het nog voordat mijn dochter een eigen onderkomen vindt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 16262 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn dochter woont weer thuis”

Plaats een reactie