BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

familie hulp

Hallo allemaal ik ben Willem en dit is mijn levensverhaal. Op mijn zestiende ben ik door jeugdzorg uit huis gehaald want mijn ouders waren door problemen allebei aan drank en drugs verslaafd. En zo heb ik tot heden bij pleeggezinnen geleefd. Bij het laatste gezin ging dat ook niet goed en leef ik al tijdje op straat. Nu zit ik op politiebureau Bloemendaal , want ben voor shoplifting gepakt, Ik had honger en pikte brood en beleg. Door mijn opvallende achternaam, mijn familie stamt uit zweden, kwam de agent met de vraag of ik soms familie in Bloemendaal had want die naam kwam hier vroeger ook voor. deze meneer was inmiddels gescheiden maar de vrouw woonde nog hier wel eens waar onder haar eigen naam en de agent had met deze dame contact opgenomen of zij misschien de voogdij op zich zou willen nemen. Zij stond als zeer sociaal bekend en  was nu onderweg naar het bureau. 10 minuten later stapte zij binnen en ik was direct onder de indruk van haar uitstraling en uiterlijk. een lange slanke vrouw, lang blond haar in lange vlecht , gekleed in wijde zijden blouse met daaronder een leren rok en paar super hoge hakken, kortom een mooie verschijning.

Na half uurtje praten wilde zij onder haar voorwaarden wel voor mij zorgen. ik had weinig keuze want of ik ging akkoord met haar voorwaarden of anders werd ik overgedragen aan justitie. en zo ging ik met tante mee. Voor het bureau stond een dikke auto met chauffeuse te wachten , een mooie jonge vrouw in zwarte broek en zwart shirt gekleed wat strak om haar body zat bovendien was ze kaal. en zo reden wij weg . zo Willem nu ga ik je leven voor 100 procent bepalen, ga je dat niet accepteren dan zit je snel op het bureau en bij justitie. En nu gaan we eerst naar een privékliniek hier in het dorp voor een eerste medische controle. Daar aangekomen gingen we via de achterzijde naar binnen waar we werden opgewacht door een mooie donkere dame in lang wit schort. ik mocht plaats nemen op een kruk en moest mijn shirt uit trekken, vervolgens werd bloeddruk gemeten en nog een aantal dingen. Ook kreeg ik een aantal injecties en tante zou binnen het uur de eerste resultaten horen en zo gingen we verder naar het huis van tante ergens in het buitengebied van Bloemendaal in de bossen. We stopten voor een groot hek wat langzaam open ging en na paar minuten kwam werkelijk een gigantisch huis te voorschijn.  Zo Willem hier woon ik en jij dus voorlopig ook.

Nadat we uitgestapt waren kwam uit het niets een kopie van de chauffeuse tevoorschijn met twee dobbermans naast haar. Laat ik ff voorstellen zij tante. Dit zijn Lisa en Elsa mijn twee persoonlijke assistentes en bodyguards, hebben een paar jaar bij de USA special forces getraind en beheersen een aantal vechtsporten dus pas maar op en geen grapjes met ze. Zo liepen we naar binnen en zou ik mijn kamer zien , zeg maar gerust een hele ruime kamer met super groot bed, bureau met computer en groot flat screen tv daarnaast een grote inloopdouche en vervolgens een sportruimte met veel apparaten om te trainen en daarachter had je een binnenzwembad. Zo zei tante nu ga je eerst wat eten want je bent veel te mager en zo bracht Elsa of Lisa want het verschil zag ik niet een dienblad met bruine belegde boterhammen en groot glas melk en vol smaak at ik alles op want had al tijdje weinig gegeten. Na een kwartiertje kwam tante terug. Ze had zich onder tussen omgekleed en droeg nu een soort van hele lange witte jurk die alles bedekte. ze ging tegenover mij zitten met de mededeling dat ik moest luisteren naar haar verhaal mijn historie kende ze al . Ze was 20 jaar getrouwd geweest en sinds 3 jaar gescheiden van de man aan wie ze tijdens haar huwelijk alles had gegeven. Ze was er uiteindelijk achter gekomen dat hij haar hun hele huwelijk lang had belazerd met veel vrouwen.na haar scheiding had ze daar heel veel verdriet van gehad ,was erg depressief geweest en erg ziek. Ze had alopecia gekregen een buikontsteking waardoor ze steriel was geworden.  Door hulp van vele goede vriendinnen was ze uit het dal geklommen en de rechter had haar bijna het hele vermogen van haar man toegewezen zodat zij nu zeer rijk was. vandaar ook dit grote huis met open mond had ik zitten luisteren en ik heb inmiddels goede berichten van de kliniek ontvangen dat je clean bent en geen enge ziektes hebt. En nu zetten we de volgende stap en dat is een goede wasbeurt en ik ga je scheren want dat lange vette haar kan niet. Dus zat ik nu op een kruk in de douche en was tante mij eerst met de tondeuse en daarna een scheermes mijn hoofd kaal te scheren. Vervolgens ging de douche aan en pakte tante twee sponshandschoenen en deed er een ruime portie vloeibare zeep op en begon me van top tot teen te boenen en niet zachtjes maar heel stevig en ik begon over mijn hele lichaam te gloeien, ook mijn kleine wimmie werd stevig gewassen en dat bleef niet zonder effect en begon te groeien.

Mooi zei tante dat ziet er goed uit je hebt vooraan gestaan bij het uitdelen, je hebt een supergrote lul en daar ga je veel plezier aan beleven als laatste nam tante de sproeier en met een harde waterstraal spoot ze alle zeep weg.  Daar stond ik in mijn blote kont met een halve erectie . droog je af en dan kom je met me mee. zo gezegd zo gedaan. We liepen de gang door tot de ingang van tantes verblijf.  Ik keek naar binnen en zag een heel groot hemelbed en in de hoek een enorme badkuip voor minstens 8 personen. Wacht hier zei tante tot ik je roep en maak de rits op mijn rug los. De jurk die tante droeg had een rits van de nek tot op de grond en die moest ik los maken. Zo gezegd zo gedaan en tante deed een paar passen naar voren en de achterzijde viel compleet open en tante was volledig op een superklein knalrood na volledig naakt. Ze stapte naar een hoge tafel toe met nog steeds haar rug naar mij toe en deed wat aan haar gezicht en plots wist ik wat alopecia was…een ziekte waar je al je lichaamshaar verliest. ze had opeens een pruik in haar handen en haar hoofd was kaal, net als de tweeling.  Vervolgens liep ze naar de kuip en liet de jurk van haar schouders vallen en stapte nog steeds met haar rug naar me toe in de bad kuip en liet zich zakken in het vele schuim zodat ik alleen haar gezicht kon zien en ze zei kom nu en ga op de rand tegenover me zitten en dat deed ik. Het water was heerlijk van temperatuur. Zo zei tante, ik kan je alles geven wat je wilt maar daar moet je wel wat voor doen. Jarenlang heb ik geen sex gehad en dat ga jij me uitgebreid geven, ik heb gezien dat je een superlul hebt en die gaan we nu testen of alles werkt, en vervolgens ging tante staan. Het rode stringetje had ze nog aan het had een open kruisje een een parelketting die tussen haar schaamlippen verdween. Tante had het figuur van amber rose. mooie brede heupen slanke taille en een paar echt grote stevige tieten met dikke tepels met piercings. Ze pakte mijn hoofd en drukte het tegen haar kut aan, zuig de parelketting langzaam uit mijn kutje en dat deed ik en ondertussen was mijn pik met schokjes omhoog gekomen en mijn eikel paars aangelopen. De ketting was er nu uit en met haar handen trok ze de strikjes van de string los ,daar stond tante voor mij nu compleet naakt.

Langzaam zakte ze in het schuim tot haar hoofd op hoogte van pikmans was. Met haar puntje van de tong streelde ze mijn eikel en het leek alsof hij bleef groeien en langzaam nam ze mijn eikel sussen haar knalrode lippen en zoog mijn pik naar binnen en begon mij heerlijk te pijpen. Dit had ik nog nooit meegemaakt en al snel begon het te koken in mijn ballen en riep vervolgens dat ik ga komen, even haalde tante mijn pik uit haar mond en zei ik wil alles van je en ik ga je tot de laatste drup leegzuigen, je weet toch dat je voor 100 procent van mij bent dus alles wil ik en vervolgens zoog ze mijn pik weer volledig tot aan mijn ballen naar binnen en ondertussen was mijn pik zeker tot 20 cm gegroeid tot achter in haar keel pijpte tante mij en plots met een kreun kwam ik shot na shot klaar in de mond van tante en geen drup ging er verloren, ik zag echt sterretjes. Tante stond weer op en drukte haar lippen op die van mij en haar tong gleed naar binnen en ik kreeg een lange tongzoen met mijn eigen sperma. Ondanks mijn klaarkomen bleef kleine wimmie stokstijf rechtop staan. Tante ging nu wijdbeens op de rand van het bad zitten en zei me haar kut te likken en dat was geen probleem ik had de smaak te pakken en voor mij een bloedgeile milf met een heerlijke kut en meteen drukte ik mijn tong op de gezwollen kutlippen en ik proefde een heerlijk nectar tante was goed geil en zeiknat en al snel had ik haar klitje gevonden. Zeg maar gerust klit en met veel gevoel want ik had de smaak te pakken likte ik haar kut en tante genoot duidelijk en kreunde geil van ga door ga door en haar onderlijf begon na tijdje heftig te schokken en met haar handen duwde ze mijn hoofd tussen haar dijen.  Het schokken werd heftiger en met een oerkreet kwam tante op mijn tong klaar en een dikke straal nectar spoot uit haar kut. Langzaam liet ze zich onder mij zakken en weer kreeg ik een dikke lange tongzoen we lagen nu op ons knieën tegenover elkaar in de super kuip er ze nam mijn pik tussen haar dikke stevige tieten. ik kon geen littekens zien of het silicone gevulde tieten waren dus waren ze puur natuur en na een heerlijke tiet massage was pikkeman weer op volle sterkte.

Tante ging met haar kont naar mij toe staan en haar handen op de rand van het bad nu wil ik dat je mij als een geil teefje lekker van achter neukt en schudde vervolgens met haar geile kont ik pakte haar bij haar heupen en liet mijn pik door haar bilnaad glijden.  Stop hem er in, ik wil je voelen en ik duwde mijn eikel richting haar openstaande kut en in het zelfde moment ramde ik naar binnen. Een kreet liet tante over haar lippen komen en tot aan mijn ballen was ik in de kut van tante ga door ik wil je doe maar ruig laat zien dat je het kunt en rustig pompte ik door en de toeten van tante zwaaiden als koeienuiers heen en weer langzaam voerde ik het tempo op en aan de geluiden van tante te horen was ze bijna bij een orgasme en zelf was ik daar ook al bijna.  Met een paar ferme tikken op die mooie kont kwam tante gillend klaar op het moment dat ik ook kwam en haar kut volspoot met minstens 6 dikke stralen tante kon niet meer op haar benen staan en liet zich onderuit zakken en ik deed het zelfde. Zo bleven we nog even liggen. Met haar hand masseerde ze mijn pik met de mededeling dat ik was goed gekeurd. Uit het niets kwam Lisa of Elsa tevoorschijn met een paar handdoeken en begon tante nadat ze uit bad was gestapt af te drogen. Voor mij was er ook een handdoek en de mededeling dat er op mijn kamer een maaltijd klaar stond en dat ik maar goed moest uitrusten want morgen was weer nieuwe dag. Tante wuifde mij nog een kushand toe en zo verdween ik naar mijn nieuwe slaapkamer. Er stond inderdaad op het bureau een groot dienblad met schalen klaar en het rook goed ik liep nog steeds in mijn blootje met een handdoek om me heen en zag dat mijn oude kleren inmiddels weg waren en na een heerlijke maaltijd legde ik mijzelf maar bloot op mijn bed.en viel snel in slaap. Tot het moment kwam dat ik bruut gewekt werd door een van de twins met de mededeling dat het tijd was voor de ochtendtraining. Er lag een klein broekje voor mij klaar en zo begon ik op de lopende band en dat alles onder toezicht van Lisa of Elsa. En zo begon een nieuwe dag.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10894 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “familie hulp”

Plaats een reactie