BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dochter komt te vroeg de douche uit Deel 2

Eric had een vervelend rapport te schrijven voor zijn werk in zijn eigen vrije tijd, dit deed hij in de logeerkamer, maar zijn vrouw Melody kwam plots binnen voor een vluggertje terwijl hun dochter Tania in de douche stond, net toen ze elkaar begonnen op te hitsten liep hun dochter de logeerkamer binnen. Melody was echter zo geil geworden dat ze het idee had gekregen om hun zeventien jarige dochter gewoon met hun mee te laten doen. Op dit moment knielde zij naakt voor haar mans bedekte kruis terwijl haar verassend gewillige dochter achter haar vader plaats had genomen en de wens uit sprak om zijn verboden penis te kunnen zien.

Melody maakte langzaam de knoop van Eric’s broek los, hierna haalde ze de rist van zijn gulp naar beneden, ondertussen greep zijn dochter Tania zijn broekrand vast en met een knikje van haar moeder trok ze haar vaders broek in een ruk naar beneden. Pap had nu nog alleen maar een zwarte boxer aan waarin zijn erectie duidelijk zichtbaar was, Tania kon zich niet meer inhouden, ze duwde haar kleine lichaam in haar vaders rug terwijl haar linkerhand afgleed naar zijn kruis. Zijn dochter kleine handje op zijn kruis werd teveel voor Eric, gelukkig pakte Melody de randen van zijn boxer vast en trok hem naar beneden. Gelijk zodra hij vrij kwam pakte Tania haar vaders harde pik vast.

Tania had al eerder een keer een pik in haar hand gehad en wist wat er van haar verwacht werd en zo ging ze nauw gevolgd door haar moeder die nog steeds op haar knieën voor haar mans kruis zat haar eigen vader masturberen. “Oh mam, kijk hij word nog groter en harder in mijn hand” zei Tania die haar vaders pik vasthield boven de borsten van haar moeder die er nu tegen aan wreef. “Ja Tania” reageerde ze terug “precies zoals de bedoeling is. Ja duw hem lekker tegen mijn borsten aan liefje” Tania deed dit en haar moeder kirde “oh, ik hou hiervan”

Melody’s tepels werden hard en ze boog zich naar beneden toe en begon aan haar mans genotsknots te likken die nog steeds vast werd gehouden door haar minderjarige dochter. Eric keek geil naar beneden naar zijn vrouw en zei “oh, ja lik mij pik liefje”
“Ja mamma” zei zijn dochter achter hem “laat mij het zien hoe het moet doen, ik wil het zo ook proberen!” Tania liet zodra ze dit gezegd had haar vaders pik lost en haar moeder kwam op haar kont voor haar vaders kruis zitten en bracht de eikel van zijn pik haar mond in, Tania ging tegenover haar staan om het allemaal zo goed mogelijk te kunnen zien. “Ja, ja liefje” kreunde haar vader “zuig aan mijn eikel, knijp in mijn pik”

Een minuut lang sabbelde zijn vrouw aan zijn harde pik toen liet ze hem uit haar mond vallen en keek haar dochter aan en zei “nu ben jij aan de beurt lieverd.” Tania knikte naar haar moeder, deed een stap naar voren en ging net zoals haar op haar blote kont op de vloer van de logeerkamer zitten. Haar moeder stond op en kwam op haar knieën tegenover haar dochter zitten. Eric liep met zijn harde pik fier naar voren stekend naar haar toe, maar Melody schudde haar hoofd en zei “Nee stap over je dochter heen lieverd”

“Ah, God ja” kreunde haar vader toen hij zijn pik zijn dochters verboden mond voelde ingaan…

Zijn blik op zijn vrouw houdend stapte hij over zijn dochter die half op de vloer lag heen zodat zijn kont bijna tegen haar gezicht aan kwam, als een speelse baby pakte zijn zeventienjarige dochter achterlangs zijn harde pik vast en van schrik viel hij bijna voorover zodat hij nu op handen en voeten terecht kwam en gebogen was over zijn dochters hete lichaam. “Mmm, ik kan niet wachten om je ding te proeven” zei Tania terwijl ze zijn pik naar haar mond toe trok. Melody keek naar haar dochter en zei “Laat maar eens zien of je de les begrepen hebt, Tania”

Tania greep haar vaders pik nog wat beter vast en sloot toen eindelijk haar mond om haar vaders eikel heen, net als haar moeder haar net voorgedaan had. “Ah, god ja” kreunde haar vader toen hij zijn pik zijn dochters verboden mond voelde ingaan. Melody begon zichzelf te vingeren terwijl ze naar de verboden actie van vader en dochter keek en stond op en klapte in haar handen en zei “genoeg” Tania liet haar vaders eikel uit haar mond vallen, ze gaf nog een rukje aan zijn pik en liet hem toen ook los.

Eric en Tania kwamen ook overeind en Melody ging met haar rug naar haar man en dochter staan en zei “Steek asjeblieft die lekkere pik van je vader mijn kutje in, Tania” Eric deed een stap naar voren terwijl Tania weer haar vaders harde pik vast pakte. “Met plezier mamma” antwoordde Tania haar moeder. Ze gaf haar vader nog een paar trekjes en keek hem aan en vroeg “Vind je het lekker pappa?”
“O ja, echt wel” gaf Eric terug als antwoord “stop asjeblieft niet liefje”
Tania begon haar vaders pik weer af te trekken, maar een kuch van haar moeder deed haar stoppen.

“Ga je hem er nog in steken?” vroeg Melody ongeduldig. Tania liet gelijk haar vaders pik los en ging aan de kant, Eric deed een stap naar voren, pakte zijn pik voor het eerst deze middag zelf vast en dauwde hem in een keer zijn vrouws wachtende smachtende tunnel in. “Ahhh, fuck Eric” zei Melody luid “Je pik is in tijden niet meer zo hard geweest, dit is lang geleden zeg”
“Ooohhhh” is het enigste wat Eric kon uitbrengen nu hij eindelijk een natte kut om zijn staalharde pik voelde.

“Ontspan mamma” zei Tania “ik wil zien hoe je ermee omgaat.”
Eric keek naar zijn naakte dochter en dacht hoe geweldig het zou zijn om zo meteen met haar te kunnen neuken, maar nu was eerst zijn geile vrouw aan de beurt hij pakte haar borsten vast voor extra steun en begon haar als een bezetene in een rap furieus tempo voor de geïnteresseerde blik van zijn bloedeigen dochter te neuken. Tania volgde de geile neukpartij tussen haar ouders met een zeer nauwlettend oog, het duurde niet lang voordat haar moeder het hele huis bij elkaar schreeuwde. “Oh shit Eric, oh shit Eric” kreunde haar moeder “rijg mij aan ja harde pik, leef je helemaal uit in mij, ohhh” kreunde ze “neuk mij de zevende hemel in voor de ogen van onze dochter, ohh”

Eric keek opnieuw naar het naakte lichaam van zijn dochter en voorde tegen alle verwachtingen zijn tempo nog meer op en niet veel later met een oorkreet waarvan de hele beurt had wakker kunnen worden spoot hij zichzelf leeg in een kut zoals hij zichzelf nog nooit leeggespoten had, straal naar straal spoot zijn vrouw natte doos in. Met een kreun duwde hij zijn pik nog een paar keer Melody’s schede in en hij liet zich toen moe en voldaan op het logeerbed vallen. Melody schreeuwde ondertussen van genot zoals ze nog nooit geschreeuwd had, op deze manier was ze nog nooit door haar man uitgewoond, was ze überhaupt nog nooit geneukt. Voordat haar man zich in haar leegspoot had ze al zeker drie orgasmes gehad en toen ze straal naar straal sperma haar baarmoeder voelde inschieten kwam ze gelijk een vierde keer. Voordat haar vierde orgasme was weggeëbd trok Eric zich uit haar terug en toen ze weer tot haar zelf kwam ging zo op het bed naast haar man zitten. Tania had dit allemaal met ongeloof aan gekeken, zo had ze nog nooit mensen zien neuken, en ze kon niks anders dan haar ouders een applausje geven die haar beide met liefde een geilheid aankeken terwijl ze dit deed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11277 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Dochter komt te vroeg de douche uit Deel 2”

Plaats een reactie