BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn achttiende verjaardag.

Mijn moeder, met wie ik alleen woonde sinds ze gescheiden was, was destijds een zeer aantrekkelijke en erotische vrouw. Op vijfenveertig jarige leeftijd had ze gemakkelijk met elke vijfendertig jarige kunnen concurreren. Ze was vrij lang en normaal gesproken slank. Door haar grootte waren haar benen natuurlijk erg lang. Haar zwarte haar viel net op haar schouders. Haar borsten waren nog heel goed te zien, niet te groot en niet te klein, maar toch heel strak. Omdat ze een perfect lijf had, kon ze bijna alles dragen. Na haar scheiding bloeide ze letterlijk op. Vroeger had ze niet zoveel op met kleding en make-up, nu kleedde ze zich opvallend sexy, en droeg ze hele opwindende make-up. Maar niet overdreven en vulgair, nee, ze vond altijd de juiste balans. Ik denk dat ze toen ook afscheid had genomen van haar hele collectie broeken. Hoe dan ook, vanaf dat moment heb ik haar nooit meer in spijkerbroek of pak gezien.

Ze had haar kledingkast compleet veranderd. Die bevatte bijna uitsluitend kostuums, en allerlei soorten rokken. Ze had ook geen schoenen meer zonder redelijk hoge hakken. Hoe weet ik dat nu zo precies? Nou, welke jongen van mijn leeftijd heeft niet vaak de kledingkast van zijn moeder geïnspecteerd en daarbij ideeën opgedaan? Dus natuurlijk heb ik ook haar wasmand niet weggelaten tijdens mijn inspecties, en wat er in lag, maakte me nieuwsgierig en geil. Zo waren haar kousen laatjes, met uitzondering van enkele nylonkousen, bijna uitsluitend gevuld met doorschijnende panty’s. Alle kleuren waren daar vertegenwoordigd. En geen van haar panty’s had dat lelijke verstevigde broekje. Nee, ze waren allemaal volledig transparant en erg glad en glanzend. Toen kreeg ik prompt een stijve lul, als ik een van deze panty’s in mijn hand had.

Maar terug naar mijn moeder.
Omdat ik de inhoud van haar kast bijna beter kende dan zij, lette ik natuurlijk steeds meer op wat ze droeg, en bij welke gelegenheid. Telkens als ik stiekem naar haar benen keek, wist ik dat ze weer zo’n ragfijne panty onder haar kleding droeg. Mijn fantasie heeft in ieder geval altijd veel voeding gehad. Maar vroeger, toen we nog niet alleen woonden, liep ze vaak heel vrij door het huis. Ze rende door het appartement met alleen een lange blouse en slipje aan. Maar omdat ze zich nu zo opvallend kleedde, deed ze dat niet meer. Er moest een reden zijn, en om dit te onderzoeken, sloop ik op een avond naar haar slaapkamerdeur, en keek ik stiekem toe hoe ze zich uitkleedde. Ik hield me stil als een muis, om niet ontdekt te worden. Ik zou me erg schamen. Het was eigenlijk heel dicht bij de deur en precies in mijn gezichtsveld. Toen ze vervolgens haar jasje en blouse uittrok, wist ik waarom ze niet meer zo onthullend voor me was. Bij dit onverwachte gezicht kreeg ik een stijve lul. Ze droeg eigenlijk alleen een zwarte, en dunne panty op haar blote huid, geen slipje erover, of eronder. Haar stevige billen glinsterden verleidelijk onder het dunne nylon. Maar toen draaide ze zich om, en mijn adem stokte weer. Waarom had mijn moeder geen schaamhaar?

Op haar leeftijd hadden alle vrouwen toch deze donkere driehoek tussen hun benen. Maar er was niets. Had ze, zoals ik eerder had gehoord van vrienden, haar schaamhaar weg geschoren? Het werd me nu te veel, ik was zo geil als boter! Ik rende naar mijn kamer, en trok mijn broek uit. Meteen sprong mijn stijve lul eruit, en na een paar schokkende bewegingen kwam ik klaar! Toen ze de volgende ochtend bij mij aan de ontbijttafel ging zitten, dwaalden mijn gedachten meteen terug naar haar met glanzend nylon bedekte, geschoren kutje. Het was maar goed, dat de tafel de grote bobbel in mijn broek verborg. Ze had die dag een paar afspraken, en vertelde me dat ze laat thuis zou zijn. En als ik dan nog wakker was, konden we mijn verjaardag nog even vieren. Want ik werd de volgende dag achttien jaar. Eigenlijk had ik nooit veel aandacht besteed aan het uitgebreid vieren van mijn verjaardag, maar als ze zo aandrong, dan kon ik vanavond in ieder geval haar mooie, in kousen gestoken benen bekijken en de rest van de nacht opgewonden raken. Die ochtend droeg ze haar grijze, zeer krappe pakje, een witte zijden blouse, haar dunne grijze, glanzende panty en haar grijze suède pumps met een hele hoge hak. Ze zag er zo lekker uit, toen ze de deur uit liep en weg ging. Omdat ik toch vakantie had, en geen date had, had ik nu de hele dag om aan mijn seksuele behoeften te voldoen.

De aanblik van haar geschoren kutje, maakte me zo opgewonden, dat ik besloot om mijn lul ook te scheren. Dus ging ik naar de badkamer, kleedde me uit, en verwijderde mijn schaamhaar met haar scheercrème en haar scheermes. Toen ik klaar was, bekeek ik mezelf in de spiegel. Het zag er best wel een beetje vreemd uit. Ik dacht nog bij mezelf: dat maakt je jaren jonger. Ik glimlachte. Toen ging ik in mijn nakie naar haar slaapkamer. Toen ik haar was box opendeed, kreeg ik een prompt weer een stijve lul. Ik viste een van haar dunne huidkleurige panty’s uit de box, en liet hem door mijn hand glijden. Hoe zou het voelen, om dit delicate materiaal over je hele lijf te voelen? Deze gedachte liet me nu niet meer los. Ik wist dat niemand me kon zien. En toen trok ik heel voorzichtig de glanzende panty van mijn moeder aan, zodat er geen ladders kwamen. Want dat zou haar zeker zijn opgevallen. Zodra ik de panty tot aan mijn middel op trok, groeide mijn lul nog meer. Dat kwam waarschijnlijk door de geweldige wrijving van de dunne nylon stof over mijn lul. In de grote slaapkamerspiegel kon ik mezelf nu helemaal zien.

Het voelde niet alleen extreem geweldig, nee, het zag er ook erg geil uit voor mij. Mijn stijve lul was duidelijk te zien onder het dunne nylon, en duwde als vanzelf bijna uit de elastische band bij de taille. Ik wilde vandaag ten volle van dit gevoel genieten, dus hield ik de panty aan, en trok ik een van mijn wijde geplooide broeken eroverheen. Ook deed ik mijn overige kleren weer aan. Zo bracht ik de rest van de dag door. Voordat mama thuiskwam, wilde ik de panty weer uittrekken. In de tussentijd heb ik nog naar een film gekeken. Ik moet echter op een gegeven moment in slaap zijn gevallen, want ik werd pas wakker toen ik de sleutel van mijn moeder hoorde in de voordeur. Oh jee, ik had haar panty nog onder mijn kleren! Het was te laat, ik kon hem niet meer uitdoen, laat staan terug leggen in de box. Dus ik deed alsof er niets aan de hand was. “Hallo, liefje, ik ben thuis. Maak jij even een fles champagne voor ons open, het is bijna middernacht, en dan kunnen we achttiende verjaardag proosten. Ik ga nog even snel naar de badkamer, om me een beetje op te frissen.”

Ze zei mijn schatje! Ze was blijkbaar in een zeer goede bui, anders noemde ze me altijd bij mijn voornaam. Ik haalde een fles en twee glazen uit de keuken, en schonk wat in. Ik hoorde haar vanuit de badkamer naar de slaapkamer gaan, en terugkomen. Ik had alleen de tv en een klein hoeklampje aan laten staan. Het was dus niet bijzonder licht in de kamer. “Moet ik het grote licht aandoen?” vroeg ik. “Nee, laat het gewoon zo, het is zo veel comfortabeler. Kom op, laten we proosten. Het is twaalf uur, en je bent vanaf nu achttien.” We pakten de glazen, en toostten op elkaar. Nadat we allebei een slok hadden gedronken, pakte ze het glas uit mijn hand, en zette het op tafel. Ze zei; “Helaas heb ik op zo’n korte termijn geen cadeautje voor je kunnen kopen, maar je krijgt wel een echte verjaardag zoen van je moeder, oké?”

Ik was totaal perplex, wat had dat nu weer te betekenen? Zo’n aanbod had ik echt niet verwacht. “Nou, wat is er nu, niemand kan naar ons kijken. Je hoeft je dus voor niemand te schamen.” Ik had een echte brok in mijn keel, en dus knikte ik maar. Met beide handen trok ze nu mijn hoofd naar zich toe. Haar ogen waren gesloten. Haar felrood gestifte mond stond een beetje open, en haar vochtige lippen glommen verleidelijk. Ik voelde de warme lippen al op de mijne. Maar wat was dat? Ze duwde haar natte tong tussen mijn tanden, en gebruikte die om mijn mond binnen te dringen. Terwijl ze mijn tong met die van haar bewoog, trok ze me met haar handen dichter naar zich toe. De eerste keer dat ik haar lijf zo aanraakte, kreeg ik een stijve lul. Ze moest het nu gewoon voelen. Mijn lul drukte tegen haar buik. Ik weet niet hoe lang de kus duurde, volgens mij moeten het minuten zijn geweest, maar toen liet ze mij plotseling los, en zei: “Dus wat… was dat een opwindend cadeau voor een jonge man, nietwaar?” Stil en nauwelijks hoorbaar, fluisterde ik: “Ja, mam, dat was echt gaaf. Oh sorry, ik bedoelde het was geweldig.”

“Je hoeft je niet te verontschuldigen, of denk je dat ik de omgangstaal onder jongeren niet ken? Cool is een mooi woord, en als het van toepassing is, dan mag je dat best zeggen.” Ze deed een stap achteruit, nam haar glas in haar hand, keek op me neer en zei: “Trouwens, ik weet dat het cool voor je was, het kan toch niet over het hoofd worden gezien.” Ik keek ook neer op mezelf nu. Oh god, mijn broek had een enorme bobbel. Het kon met de beste wil van de wereld niet over het hoofd worden gezien. Ik keek weer op, en had waarschijnlijk het roodste hoofd dat je maar kunt hebben. Mama had haar glas weer weggezet. “Trouwens, ik vind het echt vleiend als je zo’n geweldige stijve lul krijgt, zelfs met een simpele tongzoen van je oude moeder.” En toen gebeurde er iets wat ik nooit in mijn leven voor mogelijk had gehouden. Tijdens haar laatste zin greep ze met één hand mijn stijve lul vast.

Ik kon me niet bewegen van de schok, en bleef stokstijf staan. Terwijl ze met haar hand mijn lul door mijn broek masseerde, fluisterde ze: “Veel volwassen mannen zouden trots zijn om zo’n prachtig exemplaar te kunnen laten zien. Ik moet zeggen dat ik er als moeder echt trots op ben. Kom op, geef me nog een zoen.” Ze drukte haar hete lippen weer op mijn mond, en duwde haar tong in mijn keel. Ze masseerde mijn lul nog steeds heel zachtjes door mijn broek. Toen ze voor de tweede keer haar lippen van mijn mond haalde, fluisterde ze opnieuw: ‘Vertel eens, word je soms zo geil van mijn panty? Ik was net in de slaapkamer, en mijn kousen la stond wijd open. En ik mis een van mijn dunne huidkleurige panty’s. Kun je me misschien vertellen waar die zou kunnen zijn?” Shit, daar had ik niet meer aan gedacht.
Ik wilde haar toch terugbrengen. En nu stond ze voor me en wreef over mijn lul, en ik had nog steeds haar panty aan. “Je kunt eerlijk zijn, ik ben er niet boos op je over, en ook van mij zal niemand iets te weten komen, dat beloof ik je.” Ik had mezelf weer een beetje onder controle, en dus antwoordde ik rustig: “Ja, mam, ik vind die dunne nylon stof echt spannend. Maar ik wilde heel graag je panty terug leggen voordat je thuiskwam.” Nu liet ze mijn lul los, ging op de bank zitten en zei: “Kom op, ga lekker bij me zitten, ik wil graag even met je praten.” Voordat ik ging zitten, kon ik haar mooie benen in kousen bekijken. Haar rok was behoorlijk omhoog geschoven, waardoor een flink stuk van haar dijen bloot kwam te liggen. Ik ging een eindje bij haar vandaan zitten, maar ze kwam meteen weer dichter bij me zitten. “Maak je geen zorgen, ik zal je echt niet bijten, of had je het gevoel dat ik je eerder zou bijten? Ik wil gewoon weten waar je mijn panty’s hebt verstopt. Of heb je die helemaal niet verborgen? Misschien heb je hem zelfs wel aan.”

En toen lag haar hand weer op mijn dij, en ging langzaam omhoog. Omdat ik niets zei, sprak ze weer. Nog stiller dan voorheen, fluisterde ze in mijn oor: “Dat klopt, je hebt mijn panty echt aan. En hoe voelt dat voor jou? Net zo spannend als misschien voor mij? Word je er geil van, als je stijve lul tegen het dunne nylon wrijft? Kijk je daarom misschien vaker naar mijn benen in kousen? Nou vertel me, niemand kan ons horen of zien. En dat houd ik zeker voor mezelf.” Ik had nu al mijn moed verzameld. Het maakte toch niet meer uit. Ze wist alles al. Bovendien wreef ze nog steeds over mijn dikke lul, door mijn broek heen. “Ja mam, je hebt in alles gelijk, ik weet al heel lang dat je panty’s alleen op je blote huid draagt. En het is niet de eerste keer dat ik in je was box heb gerommeld. Maar vandaag deed ik voor het eerst echt een panty van jou aan. En natuurlijk heb je mooie benen, zeker in die mooie, dunne glanzende panty. Ik heb stiekem al heel vaak gezien wanneer je je uitkleedde. Toen zag ik dat je geen string of slipje onder je panty droeg.” Terwijl ik dit allemaal opbiechtte, merkte ik hoe ze met haar vingers aan mijn rits zat te trekken.

Ze trok de rits helemaal naar beneden, en liet haar hand naar binnen glijden. Haar warme hand lag op mijn harde lul, die nu alleen nog bedekt is met fijn nylon. “Mmmh, liefje, dat voelt nog lekkerder aan, dan door je broek. Ik zeg het maar, je moeder is veel nerveuzer dan je denkt. En dat je zo gek op mijn benen bent, maakt me natuurlijk bijzonder trots. Kom op, leg je hand erop.” Ze pakte mijn hand en legde die op haar dij. “Nou, het voelt zeker geweldig, dit delicate nylon op een warme dij. Niet waar?” “Ja, mam, dat is echt geweldig.” Ik liet mijn handpalm voorzichtig heen en weer cirkelen op haar been.
Het nylon knetterde erg erotisch. “Je mag je moeder best wat meer verkennen, niemand zal het merken.” En ze duwde mijn hand onder haar rok. Maar dat hoefde eigenlijk niet, want ik ben zo geil geworden, dat ik mijn hand direct op haar glad geschoren kutje durfde te leggen. Het kruisje van haar panty was al drijfnat, en met mijn middelvinger duwde ik het dunne nylon een beetje in haar kutje. Ze kreunde zacht. De schokkende bewegingen op mijn lul zijn gewelddadiger. Ik wist dat ik het niet lang kon volhouden. Moeder en zoon zaten in de verduisterde woonkamer, en speelden met elkaar op hun in nylon verpakte geslachtsdelen. Toen trok ze plotseling haar hand terug. Net op tijd, anders was ik waarschijnlijk in mijn panty klaargekomen. “Kom op, sta op eens op. Recht voor me. Ik wil je helemaal zien. ” Ik stond op, en ging voor mijn moeder staan. Ze spreidde haar benen een beetje, en ik ging nog een beetje naar voren.

Oh, wat geweldig, mijn moeder zoog op de lul van haar zoon!

Haar gezicht was nu heel dicht bij mijn buik. Ze pakte met haar vingers mijn riem vast, en maakte hem open. Meteen gleed mijn wijde broek tot aan mijn enkels. Daar stond ik gewoon voor haar, in haar huid kleurige panty. Mijn keiharde lul drukte krachtig tegen het delicate nylon van de panty. “Mijn God, het ziet er net zo cool uit als het voelt. Maar vertel eens, heb je daar beneden geen haar, of is dat een perfecte intieme scheerbeurt?” “Maar mam, jij hebt je billen ook geschoren, dat zag ik laatst door het sleutelgat.” “Dat is niet erg, liefje. Ik vind het echt geweldig, dat je alles hebt weg geschoren. Ik geil op een glad geschoren lul.” Ze greep met beide handen mijn billen in mijn panty, en begon ze te strelen. Toen trok ze me wat dichter tegen zich aan. Mijn kloppende lul was nu recht voor haar gezicht. Ik sloot mijn ogen. Ik voelde haar warme, vochtige lippen die over mijn eikel gingen.
Ze had haar enigszins open mond direct op mijn in nylon verpakte lul gedrukt, en begon die nu met haar lippen te masseren. Ze drukte haar benen stevig tegen elkaar, en onze panty’s wreven tegen elkaar. Haar handen dwaalden over mijn billen. Met één vinger ging ze herhaaldelijk langs de zoom van de panty tussen mijn billen. Zo nu en dan drukte ze zelfs het delicate nylon in de inkeping tussen mijn kontwangen. Ze leek nu echt geil te zijn. Als een wilde, bewerkt ze nu mijn hele onderlichaam in de panty, en liet geen stukje weg. Ik had heel dapper mijn handen op haar achterhoofd gelegd en dat stevig tegen mijn lul gedrukt. Toen zag ik ineens haar tanden. Ze scheurde de panty ermee open, en mijn harde pik kwam eruit. Meteen pakte ze mijn stijve vast, en stopte hem zo ver mogelijke in haar knalrode mond. Oh, wat geweldig, mijn moeder zoog op de lul van haar zoon!

Ze stak nu haar middelvinger door het gat in de panty, tussen mijn billen, en omcirkelde mijn kleine, geschoren kontgaatje. Maar dat is was nu teveel. “Alsjeblieft mama stop, ik denk dat ik zo klaarkom!” Ik wilde haar hoofd met mijn handen wegduwen, maar ze liet het niet toe. Slechts even liet ze mijn lul uit haar mond glijden. ‘Kom op, mijn jongen, laat het dan maar komen. Kom jij maar lekker klaar in mijn panty. Wat is dat geil! Je moeder wil alles van haar lieveling, alles.” Mijn stijve pik verdwijnt weer in haar natte mondje. En toen gebeurde het! Ik kwam klaar in haar mond, en spoot een enorme stroom sperma. Ik zag, hoe ze alles probeerde door te slikken. Maar dat zou haar waarschijnlijk niet helemaal lukken. Het was te veel. De rest van mijn sperma liep uit haar mondhoek. Met haar tong likte ze het van mijn langzaam slapper worden lul. Toen trok ze me naar zich toe. Ik knielde tussen haar benen. Ze nam mijn hoofd in haar handen, trok me naar zich toe, en gaf me een hete en intense tongzoen. Haar speeksel, vermengd met de rest van mijn eigen sperma, wond me weer op, en mijn lul begon weer te groeien. Ze maakte ze haar lippen los van de mijne, en fluisterde tegen me: “Zou mijn kleine jongen nu misschien eens echt zijn moeder willen ontdekken? Alleen maar kijken door het sleutelgat is op den duur wat onbevredigend.” Ze pakte mijn hoofd en drukte het direct op haar nylonbenen. Mijn handen zaten meteen weer op haar sexy, in de panty gehulde dijen, en gleden langzaam onder haar rok.

Ik duwde tot haar heupen. Nu zag haar geschoren panty kutje recht voor mijn ogen. Ze was kletsnat tussen haar benen. Ze spreidde haar benen zo ver als ze kon, en kon ik eindelijk mijn mond op haar nylon kutje drukken. Mmh, de geur en smaak van haar kletsnatte kutje maakten me weer zo geil als boter. Bovendien begon ze nu te kreunen als een hoertje. Er kwamen woorden uit haar mond, die ik niet voor mogelijk had gehouden, althans niet bij haar. “Ja! Kom op, mijn kleine hengst, lik je moeders kut door de natte panty! Druk je natte tong tussen mijn schaamlippen.” Dat hoefde ze me eigenlijk helemaal niet te vertellen. Ik was sowieso weer geil. Ik gebruikte nu ook mijn tanden om haar panty te verscheuren, om bij haar gezwollen schaamlippen te komen. Ik stak mijn tong diep in haar kutje, en likte het uitgebreid af. Ik legde een hand onder haar kont, en door het gat in haar panty duwde ik nu een vinger tussen haar billen. Die zat nu precies in haar bekken. “Kom op! Steek hem in mijn kont!”

Dat hoefde ze me ook niet te vertellen, want ik drukte mijn vinger al in haar aars. Dat was blijkbaar teveel voor haar, want ineens stond ze op, begon luid te kreunen, en had waarschijnlijk een eerste, dierlijk orgasme, dat maar niet wilde eindigen. Maar op een gegeven moment was ook zij zo uitgeput, dat ze zich gewoon liet vallen, en de afgelopen minuten met gesloten ogen voorbij liet gaan. Ik ging naast haar op de bank zitten, en onmiddellijk ging haar hand naar mijn toch al keiharde lul. Ze boog zich naar me toe, en fluisterde heel zacht in mijn oor: “En nu, mijn kleintje, wil ik je dikke lul in mijn kutje voelen. Je moet het zo diep mogelijk in mijn kutje stoten, en het kutje van je moeder helemaal met sperma vullen. Wil je dat?” Wat een vraag! Ik kon alleen al klaarkomen bij de gedachte eraan! Mijn moeder knielde op de bank, en legde haar armen op de armleuning. Daarbij stak ze provocerend haar hete nylon kontje omhoog. ‘Kom op, en ga achter me staan. En dan duw je je grote lul in het kutje van je geile moeder.” Ik sprong meteen op, en ging heel dicht achter haar staan. Mijn lul stond recht en gezwollen, om uit de panty te barsten.

Ik pakte haar nylon billen met beide handen vast, en duwde ze uit elkaar. Toen plaatste ik mijn lul precies bij de opening van haar hete kutje en stootte hem van achteren in haar natte kutje. Ik stootte hard, en het volgende moment neukte ik mijn moeder met gelijkmatige en diepe stoten. Het duurde nu ook niet lang meer. Toen ik merkte, hoe mijn moeder hijgend en kreunend op weg was naar haar volgende orgasme, kwam het weer enorm bij me op. Op het moment dat ik mijn warme sperma in haar kutje pompte, en onze sappen samensmolten tot een glibberig, heet slijm, kwam ze gillend klaar! We hadden samen een geil orgasme, dat maar niet leek te stoppen. Toen we naast elkaar op de bank zaten, en bijkwamen van de hete neukbeurt, draaide ze haar gezicht naar mij toe, en zei: “Dat was de meest verboden en heetste neukpartij van mijn leven. Ik hoop dat je geen slecht geweten hebt, en ook net zoveel plezier had als ik. En als we beloven ons geheimpje voor elkaar te bewaren, dan hebben we allebei veel plezier samen, de komende jaren. Het ijs is in ieder geval gebroken, en we hoeven ons niet meer voor elkaar te verstoppen. Beloof me, dat je met me over al je geheime verlangens zult praten. Ik begrijp, en accepteer echt bijna alles.”
Toen liep ze naar haar slaapkamer. En ik liep achter haar aan, want ik wist dat ze me graag naast zich wilde hebben in bed. Even later lag ik dicht tegen haar aan, met het goede gevoel, dat er vanaf nu veel zou gaan veranderen in mijn seksleven. Mijn moeder ontdekte al gauw mijn seksuele voorkeuren, en verleidde me steeds weer, en bepaald niet tegen mijn wil natuurlijk. Nee, het was het meest opwindende en coolste dat me in mijn jonge leven was overkomen. En het begon net. Met haar toestemming kon ik nu in al haar lingerie laatjes snuffelen, en haar panty’s pakken wanneer ik dat wilde. Ja, en als ik het had gevraagd, zou ik zelfs in haar panty door ons appartement kunnen lopen. Maar ze was me voor geweest, en ze had gezegd dat ik ook dat altijd mocht doen. Ik hoefde mijn stijve lul niet eens meer voor haar te verbergen, wat ik regelmatig kreeg als ik haar nylon panty droeg.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 14337 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn achttiende verjaardag.”

Plaats een reactie