BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dochter komt te vroeg de douche uit Deel 1

Eric zit achter het bureau op de logeerkamer. Normaal gesproken deed hij dit nooit maar omdat een belangrijk rapport af moest voor morgen had hij zijn werk mee naar huis genomen. Om er aan kunnen te beginnen moest hij zichzelf streng toespreken. Hij zei luid op tegen zichzelf “Verdomme ik moet nu echt aan de slag gaan.” Hij had net de eerste zin op papier gezet toen de deur van de logeerkamer open ging en zijn vrouw Melody binnen liep. Ze liep naar hem toe en vroeg “tegen wie was je net aan het praten schat?” Eric schudde zijn hoofd en mompelde “Uhm, niemand.” Melody kwam naast haar man staan keek naar de lege blaadjes papier en vroeg “Zo hoe gaat het, enige processie gemaakt?” Weer schudde Eric zijn hoofd “Helaas nog niet lieverd.”

Melody gaf een aai over zijn borstkas en boog zich voorover om hem te kussen terwijl ze vroeg “Wat denk je van een kleine pauze terwijl Tania zit te douchen?” Eric kuste zijn vrouw terug en antwoordde “mmm, je weet hoe veel ik va een vluggertje hou, ik kan je gewoon niet weigeren, liefje.” Met een groeiende pik in zijn broek stond Eric op en pakte zijn vrouw vast en vroeg “Zullen we naar onze slaapkamer gaan” Melody keek haar man verliefd aan en schudde haar hoofde en antwoordde “Nee liefje, we hebben geen tijd te verspillen, we kunnen het gewoon hier doen.”

Eric gaf een knikje en trok haar paarse shirt uit terwijl zij zelf haar BH los maakte en op het moment dat hij haar shirt weg smeet, gooide zij haar BH weg . Eric duwde zijn kruis haar kont in terwijl hij haar middel begon te aaien “Wat ben je weer lief voor mij met je strelingen” zuchtte Melody. Ze keerde zich om en maakte zijn bloes los en liet hem op de grond vallen. Melody duwde haar borsten tegen zijn borstkas terwijl hij de kromming van haar rug streelde en haar linker tiet aaide en Melody purde en zei “Kom op Eric, waar wacht je op ik ben al nat verdomme.”

“Sssh” reageerde Eric terug “Ik denk dat ik voetstappen hoor” ging hij verder “er is iemand achter de deur.” Op dat moment ging de deur open en stapte hun dochter Tania de kamer in met een groene handdoek om haar middel. Ze deed haar hand voor haar mond en zei “Mam? Pap?” terwijl ze de ontblote boven lichamen van haar ouders bekeek. “Oh, excuseer mij,.. Sorry, ik ga wel weg” stamelde ze terwijl ze aanstalten maakte om de logeerkamer te verlaten.

Haar ouders keerde zich naar haar toe en haar vader Eric had de zelfde reactie als haar en stamelde “Uhm, Tania… hoi!” Maar haar moeder Melody keek met een geile blik naar haar dochter en zei “Oh, mij Tania. Je bent wel heel snel uit de douche gekomen dit keer” Melody bekeek haar net zeventienjarige dochter van top to teen en vervolgde met zwoele stem “Liefje, pap en ik zullen je alles uitleggen!”

Melody liep naar haar dochter toe en legde haar handen op haar schouders en zei “Kijk, ik ga je nu iets geheims en heel speciaal vertellen” Wetend wat zijn geile vrouw van plan was liep Eric naar zijn dochter toe, die keerde zich om naar hem en voordat ze er erg in had, had haar vader zijn handen bij de omslag van haar handdoek en begon hij hem los te maken, terwijl hij dit deed aaide haar moeder haar wang. “Mam, Pap? Wat doen jullie.”

“Wees niet bang, schatje” zei haar moeder met een lieftallige stem “je gaat dit leuk vinden.” Eric keek zijn seksueel avontuurlijke vrouw aan en zei “Oh, ja, dat gaat ze zeker.” Hij trok de groene handdoek van haar lichaam en deed een stap naar achteren om haar mooie lichaam goed in zich op te nemen, zijn vrouw omhelsde haar dochter gelijk en bracht al snel haar handen naar haar nog onberoerde vagina. Een kreuntje ontsnapte uit Tania’s mond toen haar moeder met twee vingers met haar spleet begon te spelen “Oh, mamma, ja!” zei Tania ondanks haarzelf. Melody twijfelde even om hiermee door te gaan “Stop niet mam,” zei Tania met een kreun, “Ik vind het lekker hoe je mij aanraakt.”

Eric kon zich niet meer inhouden en stapte naar voren en bracht zijn linker hand naar zijn dochter uitdagend borstjes toe en boog zich voorover naar haar mond toe terwijl hij op een iets wat hese stem zei “Geef mij een kusje Tania, wees niet bang.” Ondertussen terwijl vader en dochter elkaar begonnen te zoenen duwde moeder twee vingers haar vagina in. “Oh, liefje wat ben je nat” fluisterde Melody in haar dochters oor. Hiermee was Tania overstag, het kon haar niks meer schelen dat het haar ouders waren die haar nu zo geil maakte. Vooral niet nu ze haar vaders erectie tegen haar been aan voelde.

Melody zag dit ook en deed een stap naar achteren en Eric verbrak de verboden kus met zijn dochter en deed ook een stap naar achteren. Melody keek haar dochter aan en zei “Als je weg wil gaan is dit het moment.” Tania keek haar moeder aan en schudde haar hoofd en antwoordde “Nee mam, ik wil blijven.” Een grote lach verscheen op Melody’s gezicht terwijl ze zei “Waarom bewijs je het niet door mijn broek los te maken.” Tania knikte blij naar haar moeder en zakte door haar knieën om haar moeders broek lost te maken, met haar hulp was de broek binnen een mum van tijd uit en in de hoek gegooid. Eric liep hierna naar zijn vrouw toe en trok in het zicht van hun dochter haar string naar beneden.

Zo waren moeder en dochter beide naakt, Melody keek naar haar man en schudde haar hoofd en zei terwijl ze naar zijn broek wees “daar moet ook veranderen in komen” ze knielde voor hem neer en keek naar haar naakte dochter die nu achter haar vader stond. Ze aaide Eric over zijn kruis en voelde zijn bobbel en zei “Tijd om te zien wat pappa voor ons in zijn broek heeft zitten.” Tania deed een stap naar voren toe zodat ze vlak achter haar vader kwam te staan en bracht haar handen naar zijn broekrand toe terwijl ze haar moeder antwoordde “Ja inderdaad, ik kan niet wachten om hem je te laten zien!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 20572 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Dochter komt te vroeg de douche uit Deel 1”

Plaats een reactie