BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Losgeslagen

Een losgeslagen bende, zo kun je het samenwonen van moeder Rita, oudste dochter Ida en zoon Kenny, die doorgaans Ken genoemd wordt, wel noemen. Broer en zus kenden geen seksuele grenzen. Moeder Rita genoot hiervan op afstand en ze werd ontzettend geil als Ida en Ken weer bezig waren.

De ontsporing tussen Ken en Ida begon ooit met stoeipartij. Ida is een wulpse meid die dol is op seks. Stoeien met Ken vond ze heerlijk. Ze genoot van zijn aandacht en van de intieme aanrakingen. Ken greep bij het zogenaamde stoeien af en toe stevig in haar D cup tieten. En als hij de kans kreeg greep hij Ida tussen haar benen. Ze werd er geil en opgewonden van. En als ze een rokje aan had was het helemaal feest voor Ken. Van knijpen in haar tepels werd Ida extra geil en dat gaf Ken dan de gelegenheid om onder haar rokje over haar kutje te wrijven. Ook zag hij regelmatig kans een vinger, soms zelfs wel twee of drie, in haar kutje te duwen langs de rand van haar slipje.

Op een keer liep Ken haar kamer binnen toen Ida naakt op bed lag. Hij glimlachte naar haar. Ze deed alsof ze schrok, maar toen ze de stevige stijve in zijn boxer zag, draaide ze snel bij. Ze speelde haar schrikreactie. “Wat doe je hier en dan nog wel zonder kloppen!” Ze legde haar arm over haar volle tieten en bedekte haar kale kutje met de andere hand. Ze bloosde niet maar stotterde. “Ik zal tegen Rita zeggen, dat je me hier komt lastigvallen, geilaard.” Maar Ken wist dat hij van zijn moeder niet veel te duchten had. Volgens hem geilde ze een beetje op hem. Hij had er wel eens van gedroomd haar te neuken, maar daar was tot op heden nog gelegenheid voor geweest.

Voordat hij Ida aanraakte, fluisterde hij in haar oor, “Ida, laat me je tieten eens zien.” Ida ademde zwaar met haar ogen dicht. “Leg je armen langs je zij.” Ken wist dat het niet oké was wat hij deed, maar hij was geil en volgens hem was zijn zuster dat ook, anders had ze wel meer kabaal gemaakt. Ze liet haar armen langs haar lichaam glijden. Ken kwam op haar af, boog zich voorover en hij kuste haar tieten en likte haar tepels en beet er zacht in. Hij legde zijn hand op haar kutje en wreef zacht op en neer. Hij voelde haar clitje zwellen en kneep erin. Ida veerde omhoog en kreunde. “Stop, stop dit kan niet. Jaahh ga door jaahh ga doorr.”

Na deze eerste keer kwam Ken regelmatig bij Ida op de kamer en genoten ze van elkaar en van de seks. Ook Ida besefte dat wat ze deden eigenlijk niet hoorde. Maar ze genoot er intens van en vond altijd wel een smoes om toe te geven aan haar eigen wellust en die van Ken. Bovendien had hij een ontzettend lekkere lul, harder en dikker dan die van de meeste vriendjes die ze regelmatig toegang gaf tot haar grotje.

Maar Ken en Ida wisten niet dat ze door hun moeder Rita in de gaten werden gehouden. Ze keurde het gedrag van haar kinderen niet af. Sterker nog, ze genoot ervan en werd er geil van. Soms betrapte ze hen in de badkamer als Ida achterlangs werd genomen tegen de was tafel. Soms stond de deur van de slaapkamer waar de seksuele uitspatting plaats vond gewoon open. En Ida sprak er ook met haar moeder over. Rita vond het geweldig en genoot van de geile avonturen en verhalen van haar dochter. Het idee dat haar dochter geneukt werd door haar zoon maakte haar ook ontzettende geil. Helaas een geilheid die maar weinig bevrediging vond. Maar hoe gedetailleerder Ida vertelde hoe geiler haar moeder werd en hoe natter haar kut. De gesprekken kregen de sfeer van geheim schoolmeidenpraat en eindigden dan ook vaak in giechelen en fluisteren.
“Ken weet je dat Ma opgewonden van je wordt? Ze gebruikt ons om zichzelf op te geilen. Ze heeft me verteld, dat ze aan ons denkt als ze zichzelf vingert. Die avond een paar dagen geleden dat wij weer hebben liggen rommelen met elkaar, heb ik haar gehoord. Ze maakte zichzelf klaar, ze kreunde en was volgens mij bloedgeil. Haar slaapkamer is naast de mijne, dus ik ken de geluiden die ik hoor. Als onze seks haar gelukkig en geil maakt, laten we er dan nog een schepje bovenop doen. Laten we kijken of ze zich door jou wil laten neuken.” Ken geilde wel op zijn moeder en haar neuken was een altijd nog niet vervulde wens. Ze ziet er goed uit en heeft een lekker vol lijf. Dus het voorstel van zijn zus Ida klonk aantrekkelijk. “Eh ja ik zou het wel willen, maar hoe pak ik dat aan. Ze heeft een lekker lijf, waar ik wel op geil, vooral haar dikke kont.” Bij het uitspreken van die woorden kwam zijn lul al omhoog. “Ik denk dat dat wel gaat lukken,” zei Ida toen ze zijn lul zag steigeren. “Maar hoe krijgen we dat voor elkaar?” aarzelde Ken.

“Maar ik heb nu wel weer zin in jou, meer dan in mijn moeder, lekker geil zusje van me.”
Hij liep naar haar toe en stak zijn hand uit en legde ze op haar volle tieten, masseerde haar tepels en kneep er zacht in. Ida haalde diep adem en sloot haar ogen, bleef daar staan en liet Ken zijn gang gaan. Ze liet zich zakken en knielde voor hem neer. Ze pakte zijn harde lul opende haar mond en schoof hem naar binnen, tot achter in haar keel. Ken greep haar hoofd en begon haar te keelneuken. Ida greep zijn heupen en probeerde hem te laten stoppen omdat ze nauwelijks nog adem kreeg. Maar bij Ken waren alle remmen losgeslagen hij stootte snel en diep en weldra kwam hij kreunend en spuiten klaar. Zij zaad liep bij Ida uit haar mond en droop op haar tieten. Ze was rood aangelopen. “Klootzak, kon dat niet wat voorzichtiger, ik stikte bijna.” “Sorry, lekkere geile slettebak, maar jij doet altijd het geilste in mij boven komen. Sorry.”

Toen Ida weer wat op verhaal was gekomen en haar kin en haar tieten had ontdaan van het zaad van haar wellustige broer, zei ze, kijkend naar zijn stijve lul, “Ik denk dat ma je zo wel graag zou willen zien en voelen. Ze is gek op harde stijve lullen.” Bij die woorden greep ze de lul van Ken. Die zich ook niet onbetuigd liet en haar kutje pakte en een vinger naar binnen duwde. “We kunnen haar natuurlijk een beetje uitdagen. Kijken hoe ze reageert. Waarschijnlijk gaat ze naar de badkamer om zich te vingeren. Maar misschien wil ze meer.” “Ze wil vast die lul van jou in haar kut, als ik haar goed inschat.”

Al pratend werden ze weer behoorlijk geil. Ken masseerde haar tieten en haar clitje. Het kutje van Ida was nat en verlangend. Ken ging op zijn rug liggen met zijn harde paal recht overeind. Ida ging schrijlings op hem zitten. Door haar gespreide benen stond haar kutje een beetje open. Haar kutlipjes glinsterden van het kutsap dat Ida in overvloed produceerde. Langzaam liet ze zich zakken. Ieder plekje in het kut werd door de geaderde lul van Ken geraakt. Toen ze zich helemaal had laten zakken, voelde ze hem tegen haar baarmoeder. “Je neukt mijn baarmoeder,” fluisterde ze. Ken voelde alleen haar warme strakke kut en genoot met volle teugen. Wat had hij toch een lekkere geile zuster.
Toen Ida eenmaal zat, bleef ze stil zitten en kneep met regelmaat haar kutspieren samen. Ken deed niets en spande zijn lul aan als Ida haar kutspieren samentrok. Het was een spel van opperste concentratie en de samentrekkende spieren het werk laten doen. Maar dat gaf na enige tijd wel een superorgasme. Ken pakte haar tieten en kneep hard in haar tepels, die pijnscheut zorgde ervoor dat Ida heftig explodeerde. Loeiend en kreunend kwamen ze klaar. Schot na schot schoot Ken zijn warme zaad in het onderlijf van Ida. “Jaahh ik komm, jaahh ik komm, spuit me vol spuit me vol, geile dekhengst. Ik voel je warme zaad.” Op dat moment hoorden ze de deur van de badkamer, waar Rita zich terugtrok. Ida en Ken glimlachten na elkaar. “Ons plan gaat werken,” zei Ida.
Op de geplande avond kwam Ida onder de douche vandaan met alleen een badlaken om en een handdoek om haar hoofd om haar natte haren bij elkaar te houden. Rita was gekleed in een badjas. Ida zag er erg sexy uit. Bij het binnenkomen van de woonkamer vroeg ze aan Rita, “Mam, hebben we nog meer van die verwarmende lotion?” Haar moeder zat op de bank en zei glimlachend, dat ze die niet meer had. “Oh maar ik heb nog wel een tube,” zei Ken en liep weg om het van zijn kamer te halen. En voordat Ida besefte wat er gebeurde, begon Ken haar schouders te masseren.

Hij vroeg haar om op de bank te gaan liggen. Rita sloeg het wellustig gade, ze voelde haar kutje al nat worden. Ken vroeg Ida op haar buik te gaan liggen. Hij zat bij haar en trok haar handdoek naar beneden. Rita’s ogen waren strak op hen gericht. Hij masseerde de rug van Ida en de binnenzijde van haar benen. Ida begon te kreunen en te kronkelen, terwijl Ken haar billen en tussen haar dijen stevig tekeerging. Ze keken gespannen naar Rita, die haar ogen niet van hen af kon houden. Ze zat onrustig op haar stoel. Een ze opende en sloot haar benen. Ida’s ging op haar rug liggen. Ida kreunde zacht. Rita kon zich niet meer beheersen en schoof haar hand in de badjas. Ken had een korte broek aan en geen overhemd. Hij ging op Ida liggen voor een body-to-body-massage. De stijve lul van Ken zat inmiddels tussen haar benen. Ida kronkelde van genot. Rita keek, zwaar ademhalend, toe met een bewegende hand onder haar badjas.

Rita stond op. Ze temperde de verlichting. Ze zat in de stoel tegenover Ida en Ken. Ze opende langzaam haar benen en legde haar hand op haar slipje. “Ik denk dat ze zichzelf gaat helpen, terwijl ze naar ons kijkt.” “Ga door,” fluisterde Ida. Ken ging door en duwde zijn harde lul diep tussen haar benen. Ze kreunde en duwde terug. Rita had haar benen nu maximaal gespreid en ze begon sneller te wrijven.
Ken stond op het punt zijn stijve lul in de natte kut van Ida te duwen. Ida was bloedgeil en wilde geneukt worden. Ze trok de broek van Ken naar beneden. Met beide handen greep ze zijn de harde lul en leidde hem bij haar naar binnen. “Jaahh jaahh kom in mij jaahh neuk me diep.” Ze neukten elkaar onder de geile blikken van Rita. Ken neukte Ida wat er verder gebeurde was voor hem onbelangrijk. Ze deed haar benen omhoog en greep haar knieholtes. Ida kreunt heftig en duwt steeds haar heupen omhoog.

Rita’s fantasie kwam eindelijk uit. Ze had er altijd van gedroomd dat haar kinderen seks met elkaar zouden hebben. Ze wist bijna zeker dat dat al gebeurde, maar nu zag ze het met haar eigen ogen. Rita deed haar slipje uit en vingerde zich heftig, haar kut was drijfnat. Ze had inmiddels vier vingers in haar kutje masseerde haar G-plek. Rita keek met geil genot naar haar neukende kinderen, terwijl haar vingers in en uit haar druipende kut gingen. Ida kreunde heftig en met passie. Ken gromde en bromde bij iedere stoot. Rita liet zich helemaal gaan en explodeert. “Jaahh oohh jaahh, ik kommm ik komm, jaaahhh.”
Op dat moment kwamen Ida en Ken ook explosief klaar. Schot na schot spoot Ken zijn warme zaad diep in zijn zusje. Die met opgetrokken benen haar heupen omhoogduwde om de geaderde lul van haar broer zo diep en zo intens mogelijk te voelen. “Jaahh spuit me vol, lekker geil broertje van me!” Ida trilde en kreunde van puur genot en opwinding.
Rita bleef ook klaarkomen met vier vingers in haar druipende kut en genietend van haar neukende kinderen.

Met een soppend geluid trok Ken zijn lul uit het kutje van Ida. Zij ging staan, het zaad en haar kutsappen liepen langs haar dijen. Ken stond met een nog stijve lul. Rita keek zwaar hijgend toe en bleef haar gezwollen clit masseren. “Jongelui wat geweldig, wat heb ik genoten. Ik had al wel gehoord dat jullie het met elkaar deden, maar nu heb ik het gezien. Ik heb ervan genoten, het was fantastisch en ik ben er super geil van geworden.” “Hoe ga je die geilheid bevredigen?” vroeg Ida. Daarop gaf Rita geen antwoord, maar ze keek wel begerig naar de harde lul van Ken. Maar die reageerde niet. Hij viste de handdoek van de grond en begon zijn natte lul af te drogen.
“Moet ik even helpen?” bood moeder Rita hem aan. Kens hart begon wild te kloppen. Dit was het moment waar hij en zijn zusje naartoe hadden gewerkt. “Oh nee hoor, dat kan ik best zelf,” was zijn reactie. “Maar moeders zijn er toch voor om hun kinderen te helpen?!’’ reageerde Rita zuchtend. Ze liep op Ken toe en pakte zijn lul en de punt van de handdoek en begon zijn droge lul op nieuw af te drogen. “Wat een heerlijke lul heb je. Vind jij ook niet Ida?” “Mij hoor je niet klagen over de pik van Ken.” Rita stroopt de voorhuid naar achteren, ontblote de paarse eikel en drukte er een kus op. Ken slaakte een diep zucht. Hij genoot. “Ken, lieve jongen, wil je je moeder neuken, wil je me neuken?” Fluisterde ze in zijn oor. “Ik heb je dochter al geneukt, moet ik nu ook de moeder nog neuken. Het zo wel erg incestueus allemaal,” zei hij met een vette knipoog naar Ida. “Ja Ken, dat is het, maar dan kun je ook vaststellen wie de lekkerste kut heeft, moeder of dochter.” “Oké, het is dat jullie zo aandringen.” “Oh ja ja neuk me op z’n hondjes, dat is mijn geilste standje.”
Rita ging op haar knieën en Ken liet zich achter haar zakken en duwde zijn lul tussen haar billen. Hij plaagde zijn moeder een beetje door te doen alsof hij haar kut niet kon vinden. “Neuk me neuk me, duw je lul erin.” Ze ging met haar hand tussen haar benen door en greep zijn lul en zette die tegen haar natte kut. Toen zijn eikel tussen haar kutlippen zat werd Rita helemaal wild en gilde dat ze meer wilde en dat hij dieper moest komen en haar vol moest spuiten. Maar Ken hield alleen zijn eikel tussen haar kutlippen om haar zo mogelijk nog geiler te maken. Ida liet haar hand tussen haar dijen glijden en kneep zacht ik haar clitje. Ken greep Rita’s heupen en ramde zijn lul met één stoot hard in diep stoot in de kut van zijn geile moeder. Die krijste van genot en pijn. Haar hele lichaam trok zich samen. Ken voelde hoe haar kutspieren zich rond zijn harde lul samentrokken. Rita snakte naar adem. Ken wachtte even en begon toen in een gestaag tempo te neuken in en uit de kut van zijn geile moeder. Het leek of zij in een permanente staat van orgasme verkeerde.
Ida stond te trillen op haar benen ze kon nauwelijks meer staan zo geil was door de neukpartij van Rita en Ken. Ida ging op de grond liggen en duwde haar kut in het gezicht van Rita. “Bef me geile slet, bef me, duw je tong in mijn kut.” Rita beseft nauwelijks wat er gaande was. Ze opende automatisch haar mond en duwde haar tong tussen de kutlippen van haar dochter Ida. Die voelde de scheuten van genot door haar lichaam trokken van haar kut naar haar tepels. “Jaahh, bef me, jaah, heeerrrlijk, lik me klaar!”
Rita had geen idee waar ze mee bezig was. Haar lichaam werd beheerst door het genot dat de lul van haar zoon haar bezorgde. Het met felle kracht in en uit stoten van zijn heerlijke lul maakte Rita gek van geilheid. Ken pakte haar heupen nog steviger vast; hard en diep ramde hij de kut van zijn moeder. Samen waren ze op weg naar een tomeloos orgasme. Ze explodeerden tegelijkertijd. Brullen grommend gillen en hijgend kwamen Rita en Ken klaar.
Ken voelde haar samentrekkende baarmoeder. Rita was door het dolle heen en beet hard in de kut van Ida. Die gilde van pijn en genot en ook klaarkwam.
Rita viel op haar buik en de pik van Ken schoot uit haar kut. Ida kwam wat overeind en tongzoende Ken. “Plan gelukt!” fluisterde Ida. “En nu broeden op vervolg plannen,” was de reactie van Ken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 13486 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Losgeslagen”

  1. Mijn God wat een heerlijk geil verhaal.
    De geile hete seks tussen broer en zus, zoals het beschreven word is ronduit fenomenaal.
    Zo intens en vreselijk opwindend.
    En later moeder die erbij komt, ook met een libido waat je U tegen zegt.
    Mijn verzoek, schrijf alsjeblieft verder over dit verhaal.

Plaats een reactie