BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kaatje deel 1

Kaatje was echt een geval apart, speels, naïef, vrij gevochten maar helaas bij wijlen heel erg depressief en onberekenbaar. Ik leerde Kaatje kennen dank zij een vriendin Huguette. Ooit had ik een turbulente relatie met Huguette die nogal chaotisch op een einde kwam. Daarna hadden we enkele jaren geen enkel contact meer. Ergens in 1990 hadden we een heel toevallige ontmoeting en hebben we elkaar terug regelmatig gezien, toen had zij een moeilijke relatie, en daardoor werden we vrienden met benefits. Alhoewel Huguette nu tegen de zeventig aanloopt is ze seksueel nog heel aktief. Maar dit terzijde, we gaan het nu over Kaatje hebben.

Op een zonnige dag in 1996 ergens in de zomer bracht ik een bezoekje aan Getje, zo noem ik Huguette, ze is klein en tegenwoordig wat kilo’s teveel. Maar goed ik zocht haar op, en ze had bezoek. Jawel van Kaatje, ik kende haar nog niet, maar daar zou spoedig verandering in komen. Getje stelde haar voor als Katerine, gescheiden moeder van twee puberale zonen. Een buurvrouw, werkloos, levend van een ontoereikende uitkering maar erg geil. Ze haalt zo je piemel uit je broek en pijpt je, maar riskeer het niet hoor, of ik spreek je nooit meer. Bleek dat Kaat op zoek was naar een bijverdienste, maar helaas geen enkele kwalificatie had, ook poetsen was niet aan haar besteed. Weinig hoopvol dus. We lulden verder maar voort over god weet wat. Kaatje was de laatste maanden een kilo of 20 af gevallen, daardoor waren haar volle borsten van een mooie D cup, verschrompeld tot een erg kleine B. Wat ze dan ook meteen demonstreerde, zonder schroom trok ze haar jurk uit en toonde haar borstjes en lijf, haar broekje hield ze aan. Getje protesteerde meteen, kleren aan of je gaat er uit, riep ze. Was ze jaloers of wat? Ik weet het nog steeds niet. Het deerde Kaatje niet want ze bleef met alleen een string aan zitten. Ik wil wel eens kijken of ik je als model kan gebruiken, zei ik haar. Waarom niet antwoordde ze, ik kan goed stil zitten en word graag gefotografeerd. Het is een kunstschilder, trut, repliceerde een geërgerde Getje. Misschien moet je eens langskomen suggereerde ik, want ik was duidelijk verkocht door haar onbevangenheid. Zo werd een eerste afspraak gemaakt, ik zou haar twee dagen later ophalen in Zeebrugge, waar ze woonde, meenemen naar mijn atelier in Brugge, en nadien terug brengen.

Zo gebeurde, twee dagen later liet ik haar binnen in mijn zolderatelier, beneden was mijn toenmalige vrouw TV aan het kijken, seks was voor haar een verplicht nummer en wat boven gebeurde? Zo lang zij er geen last van had, wat kon het haar schelen dacht ik. De zolder compleet ingericht om mensen te ontvangen was mijn domein. Ik zette koffie en hadden een inleidend gesprek, nog een verplicht nummer. Ze vertelde hoe moeilijk ze het had, financieel en emotioneel. Haar twee zonen waren geplaatst en haar man was bij een andere man ingetrokken om ongeremd elkaars lijf te verwennen. Ik bood haar duizend frank per poseersessie, ze was meteen akkoord.
We besloten meteen een eerste proef te doen, heimelijk wilde ik haar bloot en als het enigszins kon neuken. In geen tijd was ze helemaal bloot, haar tieten had ik al gezien, haar kut bleek nogal fel behaard, dat stoort me niet want ik heb liever een behaarde kut. Ik kleedde me uit tot op mijn onderbroek, dat maakte deel uit van de afspraak, zo gezegd om mijn kledij niet vuil te maken. Ik zei haar te gaan liggen op een daarvoor voorziene matras en enkele poses aan te nemen. Kaatje dacht een goed model te zijn, maar dat was ze duidelijk niet, maar schroom had ze niet. Nee het zou niet mijn beste model worden dacht ik toen. Later bleek dit een foute inschatting te zijn, want enkele schilderijen van haar haalden mooie prijzen bij wedstrijden en ook mooie verkoopprijzen, dit ter zijde. Op een klaarstaand stuk papier maakte ik mijn eerste schets, die viel goed mee, ik heb hem nog steeds. Ook een tweede, na afloop, een uurtje later kwam ze het resultaat bekijken, de eerste was nog zedig maar op de tweede lag ze met gespreide benen, haar kut duidelijk zichtbaar. Ze kwam heel dicht bij me staan, ik voelde haar toch wel grote stijve tepels tegen mijn rug prikken. Ben ik dat vroeg ze, je hebt wel goed mijn pruim bekeken schat, maakt het je heet? Ze legde haar hand op mijn onderbroek, direct op mijn lul die al halfhard was van haar borstjes en tepels tegen mijn rug. Mijn jongeheer werd met een schokje harder. Laat ons dat stukje textiel maar uit doen fluisterde ze. Meteen trok ze mijn onderbroek van mijn kont. Daarbij gleed ze met haar gezicht langs mijn bilspleet. Je hebt een mooi strak kontje zei ze. Nu gleed ze met haar tong tussen mijn reet, bleef hangen aan mijn kontgaatje. Ze probeerde de punt van haar tong in mijn aars te duwen, en daar word ik ontzettend geil van. Mijn lul was nu op volle sterkte, langzaam begon ze mij af te trekken. Ik had het niet meer en draaide mij om, face to face.

Zal ik je afzuigen Schat? Oh ja doe maar kreunde ik. Hard nam ze mijn paal in haar mond, haar ene hand rond mijn ballen de ander om mijn lul en begon langzaam te zuigen en te likken. Gek genoeg dacht ik toen aan haar man, waarom een vent die je pijpt als je vrouw het zo lekker en goed doet? Wist ik veel wat die twee elkaar bezorgden, ik kwam er later wel achter en godverdomme dat is echt een aanrader. Plots stopte Kaatje, ik wil je lul in mijn kut zei ze, neuk me hard en diep. Daarvoor ging ze tegen een tekentafel staan, haar bovenlijf plat op het blad, haar benen wijd gespreid, de kut open, neuk me nu riep ze, zonder condoom plomp verloren stootte ik mijn lul in haar gapende kut. Ze was zeiknat en ontving me met gretige schaamlippen. Als een bezetene ramde ik haar kut, ik voelde mijn zaad opborrelen en hield me even in. Lik mijn kut nu aub smeekte ze, heel graag antwoordde ik, haar zeiknatte kut smaakte heerlijk, oh ja riep ze, meer dieper, harder ik ga spuiten. Ik deed enorm mijn best, terwijl het voorvocht continu uit mijn eikel droop. Zuigen riep ze nu, ik ga komen, met haar eigen vingers in haar kut kwam ze spuitend klaar, dit had ik nog nooit ervaren, ik slurpte al die sappen op, het leek haast sperma met veel pies, het maakte mij alleen maar heter. Duw je lul in mijn kont beval ze mij, nu alsjeblief, ik plaatste mijn piemel tegen haar sterretje, stootte lichtjes, harder kreunde ze, der helemaal in en spuiten klootzak.

Enigszins verrast door haar ruwe taal stootte ik hard in haar kontgaatje, die mijn lul als het ware naar binnen zoog. Het duurde echt niet lang of ik spoot al mijn sperma, straal na straal diep in haar darmen, man oh man dit was sinds lang de vurigste seksbelevenis met uitzicht op meer. Ze lag nu opnieuw op de matras haar benen wijd gespreid, mijn zaad begon langzaam uit haar kont te lopen, ik heb haar schoon gelikt, een aparte smaak, dat wel, haar volledige onderkant heb ik schoon gelikt. Zij speelde achteloos met mijn plakkerige lul en ballen, geloof het of niet er kwam opnieuw beweging in, helaas voor haar was het genoeg, pas dan hebben wij voor het eerst gezoend, een lange tongzoen. Vervolgens hebben wij ons aan gekleed en heb ik haar naar huis gevoerd. De daar op volgende week hadden we een nieuwe afspraak, ik mocht haar ook altijd bellen. Nee Kaatje was niet mooi, maar een echt seksbeest was ze wel. Dit was het begin van twee jaar ongelofelijke sekservaringen, ik vertel ze later, indien gewenst.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Tistje

Geile verhalen, bi, hetero, homo, trans en sm spreken mij geweldig aan, in al deze heb ik ervaring, het ene al meer dan het andere. Ik heb de intentie hier mijn echt gebeurde belevenissen te posten
Nieuwe vrienden en kandidaat modellen steeds welkom

Dit verhaal is 8550 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Kaatje deel 1”

Plaats een reactie