BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met mijn broer naar de verkeerde bioscoop Deel 4 van 7

De volgende scene speelde zich op het strand maar het enige wat er in beeld kwam waren de konten van de bijna volledige vrouwelijke figuranten. De volgende scene zag hoe de man met de snor slaappillen deed in de soep van de oude man. Het stelletje ging naar boven toe en begonnen elkaar uit te kleden, de vrouw duwde de man op het bed en begon hem te pijpen toen hij stijf was kwam ze op zijn benen zitten en begon hem verleidelijk rond zijn lul te kussen en toen pakte ze hem vast en voor het eerst in de film betreedt de lul haar grotje. De cowgirl scene maakte Marcel weer hard en hij zag hoe Marga nog steeds een beetje met haar kutje aan het spelen was. De dame met de dikke tieten kreunde het uit en dit was voor Marcel de druppel hij was al zeker een uur lang van half hard, na vol hard, na zacht gegaan en nu dat ze lul weer hard was, moes hij hem, ging hij hem, zou hij hem tot zijn hoogtepunt brengen. Zijn zus had immers gezegd dat het oké was. Hij deed zijn rist open zodat Marga goed de bobbel in zijn slip kon zien zitten en nu was hij over de streep. Zonder verdere schroom begon hij zijn pik te kneden, te knijpen en te aaien. Langzaam deed hij zijn slip naar beneden en liet zijn pik in het zicht van zijn zus uit zijn open gulp schieten.

Marga had dit allemaal met spanning en geil in haar kut aangezien, benieuwd of haar broer dit echt durfde te doen. Toen zijn pik eindelijk te voorschijn kwam was ze best onder de indruk van zijn formaat, ze wou eigenlijk voor de gein gaan klappen maar haar broer negeerde haar terwijl hij rustig zijn hand op en neer bewoog over zijn harde staaf. De seks scene op het doek werd heviger en heviger en haar broer kwam dus ook binnen een minuut met een onderdrukte kreun klaar. Het sperma spoot met dikke stralen over zijn hand en pik heen en zijn broek kwam ook flink onder te zitten. Marga bekeek het allemaal met grote geile ogen, ze bewoog zich voorover, Marcel schrok maar Marga lachte alleen naar hem en haalde haar wijsvinger langs zijn pik omhoog, zodat hij lekker onder zijn sperma kwam te zitten, ze deed hem geil haar mond in likte hem helemaal af en ze fluisterde in zijn oor “das lekker broer”.

Marcel kon zijn oren niet geloven en zijn pik begon ook gelijk weer te steigeren. Op het doek was de hevige seksscene voorbij en was er een familie diner aan de gang, en Marcel begreep nu voor het eerst dat de man met de snor en de dame met de dikke tieten familie van elkaar waren. Niet alleen familie, broer en zus, net als hij en Marga.
Niet in de gaten hebbend dat hij nog steeds zijn met zaad overgoten pik vast had verduisterde hij naar Marga “dit is een fucking incest film zus”
Marga lachte boog zich voorover, stak haar tong uit en likte een paar klodders sperma van zijn pik af. Ze slikte het demonstratief door en zei “lekker toch broer”.  Ze boog zich weer voor en begon uitgebreide haar broers snel harder wordende staaf schoon te likken toen hij schoon was draaide ze cirkeltjes met haar tong om zijn eikel heen voordat ze hem naar binnen zoog.

“Oh, Marg” kreunde Marcel “dit kan echt niet”
Marga negeerde hem en bewoog haar mond gretig op en neer over haar broers harde pik, Marcel zag een paar mannen naar hun kijken een er van kwam zelfs een paar stoelen van hun vandaan zitten om het beter te zien. Marcel vond dit niet kunnen en wou aanvankelijk Marga laten stoppen, maar toen hij de andere mensen zag staren voelde hij zich opeens best machtig, want hij was de enige man hier die echt door een jonge meid geholpen werd. Hij legde zijn hand bewust op Marga’s achterhoofd neer en begon haar te aaien en zij begon hem gelijk nog dieper te pijpen. Marcel sloot zijn ogen en begon te genieten. Naar vier minuten stopte Marga even en keek om zich heen en ze zag meerder mannen haar gade slagen met hun pik in hun handen. Ze knipoogde naar een paar van hun, en greep direct demonstratief haar broers harde pik vast en stak haar tong uit naar hun terwijl ze op haar knieën tussen zijn benen kwam zitten. Eerst likte ze weer een paar keer langs zijn schacht omhoog voordat ze Marcel’s pik weer haar incestbekkie in nam. “Ohh” klonk het uit zijn mond toen ze haar mond weer om zijn lid sloot. Zo bobde ze met haar hoofd zes minuten op en neer over haar broers staaf voordat hij ruig haar hoofd naar beneden duwde en zijn bekken meerdere keren omhoog dauwde om een tweede lading zaad direct zijn zus der keel in te spuiten.
Proestend met zaad dat langs haar lippen naar beneden viel kwam ze overeind, ze likte haar lippen af en zag toen een vreemde harde pik voor haar gezicht.

“Je mag mij ook wel even afzuigen meisje” klonk het boven haar en gelijk liepen meer mannen met pik in hand gretig naar haar toe, ze gaf een likje aan de pik voor haar gezicht, kwam overeind en zei tegen de gehele zaal terwijl ze naar haar broer wees “Sorry heren, maar dat is de enige pik die ik vandaag wil hebben”
Teleurgesteld liepen er al een paar mannen weer weg van hun maar de man wiens pik ze net gelikt heeft bleef staan. Ze pakte hem vast en zei “oké” ze bewoog haar hand langzaam heen en weer over de vreemde pik “ik kan jullie wel zo helpen”
“Dat is ook goed meisje” zei de vreemde man gelijk.
Marga richtte zich weer op de gehele zaal “maar de enige pik die ik zo in mij wil hebben is die van mijn vriendje”
Marcel was overeind gekomen en hij was half klaar voor een gevecht om zijn zus te verdedigen tegen de meute geile mannen, maar toen hij dit hoorde zakte hij weer terug in zijn stoel van verbazing.

Had zijn zus net echt publieke gezegd dat ze met hem wou neuken. Nee ze wou niet alleen met hem neuken, ze wou hier met hem neuken voor een publiek. Voordat dit echt kon inzinken was een tweede man naar zijn zus gelopen aan de andere kant met zijn pik in zijn eigen hand die, ze nam hem van hem over en knipoogde naar haar broer en begon ongegeneerd voor zijn gezicht twee wild vreemde pikken af te trekken. Opeens viel er iets over zijn hoofd heen, het was een schone handdoek een man achter keek hem aan en riep “gebruik hem om jezelf te fatsoeneren geluksvogel”
Marcel knikte en gebruikte de handdoek om het sperma van zijn, handen, schoot, pik, broek en stoel schoon te vegen. Zodra die klaar was griste de vreemde man die als eerst naar zijn zus toe was gelopen hem uit zijn handen en niet veel later spoot hij Marga’s hand en arm onder. Hij begon zijn sperma op te deppen met de handdoek en Marga liet zijn pik los en gaf een kusje op de pik die ze nog vast had, de man begon te bokken en kwam niet veel later ook klaar en een straal sperma vloog recht haar gezicht in, ze kreeg de handdoek weer om het van haar af te halen. Het visioen van zijn zusjes gezicht onder het sperma deed Marcel weer een beetje steigeren, maar hij was nog lang niet hard genoeg om haar te neuken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10799 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Met mijn broer naar de verkeerde bioscoop Deel 4 van 7”

Plaats een reactie