BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het vriendinnen weekend

Ik ben gek op mannen en daar vallen wat mij betreft ook manlijke dieren onder. Het is inderdaad niet zoals het hoort, maar als je ervan houdt dan is het wel ongelooflijk lekker. Over seks met mannen wordt op deze site ontzettend veel geschreven. Daar hoef ik geen verhaal aan toe te voegen. Maar ik kan jullie wel deelgenoot maken van een seksavontuur dat ik de vorige zomer met mijn vriendinnen Bea en Carla heb beleefd. We zijn drie vriendinnen en zijn op een ongelooflijke manier verwend door Quick.
Ik ben Anja, net 50 jaar en ik ben dol op seks. Ik heb een sportief lichaam, met grote borsten en brede heupen. Een paar jaar geleden ben ik gescheiden. Ik heb nog een goed baan en ben in onze verbouwde boerderij blijven wonen. Voor mij veranderde er niet zoveel, alleen dat mijn ex er niet meer was. Hij kickte op een jonger exemplaar. Ik bleef alleen achter met Baldur, onze reu van een onduidelijk ras. Maar u begrijpt al wat er is gebeurd. Ik werd inderdaad het teefje van Baldur. Niet permanent, maar als ik geen relatie had was hij een prima stand-in. En af en toe kon ik het ook niet laten met de super lul van Quick te spelen. En ja ik heb zijn lul wel eens in mijn kutje gevoeld en zijn zaad is wel eens langs mijn dijen naar beneden gesijpeld.

Bea, Carla en ik zien elkaar een paar keer per jaar. Die meiden hebben een relatie en zijn ook begin 50. Onze vriendinnen bijeenkomst is altijd in mijn woonboerderij, omdat ik eigenlijk niet weg kan vanwege mijn ‘mannen’ en andere dieren die hier nog rondscharrelen.
Mijn vriendinnen en ik zijn niet lesbisch, maar een paar dagen in een afgelegen boerderij met een lekker glaasje wijn zorgt vaak wel voor een losse sfeer. Zo ook in het weekeinde waar ik nu over ga vertellen.

Vrijdagmiddag kwamen de meiden. Ze zouden tot zondagavond blijven. Hoe het kwam weet ik niet maar gelijk bij de begroeting werd er al stevig gezoend. Vol op de mond en tongzoenen. Was het onze leeftijd of was het warme zomer weer? We hebben alle drie lekkere volle borsten (C en D cups). Het elkaar knuffelen, met de borsten lekker stevig tegen elkaar aan, en elkaar strelen nam in de loop van de avond dan ook toe. Het was warm en daarom hadden we ons aan het eind van de middag omgekleed. En zonder dat we het afgesproken hadden, lieten we onze BH achterwege en deden we een T-shirt aan.
In de loop van de avond hadden we de nodige wijntjes op. Ik was inmiddels behoorlijk geil en kon me niet meer beheersen. Ik schoof het T-shirt van Carla omhoog en begon aan haar tepels te zuigen. Ik voelde ze hard worden in mijn mond. En ze kreunde veel harder dan ik had verwacht. Maar ik wist niet dat Carla erg gevoelige tepels had. Zuigen sabbelen en zacht bijten deed haar klaarkomen, niet heftig, maar toch. Anja en Bea vonden zo’n tepelorgasme, zoals de meiden dat noemden, niet alleen opwindend, maar ook spannend. Zuigen aan hun tepels vonden ze heerlijk en zorgde voor kriebels tussen hun dijen, maar klaarkomen was niet aan de orde. Dus probeerden ze dat ook bij elkaar te bereiken. Ondanks dat er heerlijk gezogen en gelikt werd bleven de orgasmes uit. Behalve als ze tijdens het zoenen en likken van de tepels elkaars clitjes zacht streelden. Het moge duidelijk zijn dat de dames, klaarkwamen en intens genoten. Bovendien leerden ze elkaar een andere kant kennen. Het werd een heerlijke nacht, maar daar over vertel ik een andere keer.

De volgende morgen zaten ze lekker luchtig gekleed op het terras. Nog wat na te genieten van hetgeen gisteravond en een deel van de nacht was gebeurd. Anja had Quick al verzorgd en die stond in het weitje naast het terras.
Plotseling begon Quick te pissen. Hij rolde zijn soepele lul naar buiten spreidde zijn achterbenen en produceerde een vorstelijke straal.

Carla keek toe met open mond. Zij kwam van oorsprong niet van het platteland dus dit was voor haar een geweldige ervaring. Bea keek alleen maar toe. Ze lachte wat en zei: “Ik wou dat ik een man had met zo’n grote lummel.” “Meen je dat echt. Maar dat zou nooit passen. Zelfs het kleine lulletje van mijn man doet al pijn,” was de verbaasde reactie van Carla. “Hoe zit het met jou Anja, hou je ook van die grote lummels?” vroeg Bea. “Oh, ik hou van alles wat groot is en me oprekt en me laten kreunen.” De andere meiden keken Anja aan. “Nee echt, ik ben dol op grote dikke pikken, dat voelt geweldig.” Anja was inmiddels opgestaan en liep naar Quick, die bij de afrastering stond. “Deze jongen kan je echt veel plezier bieden,” zei ze en streelde de hals van het paard.

Carla werd wit en stamelde, “Eh bedoel je, eh dat je het met een dier zou doen.” Anja lachte. “Dat heb ik vaak gedaan en ik zou het zo weer doen. Want het was geweldig.” Ze liep de weide in naar Quick. Ze boog zich door haar knieën en pakte de nog naar buiten hangende paardenlul vast. Langzaam ging ze met haar hand langs de schacht. Tot hun verbazing zagen de meiden hoe de pik groeide en stijver werd. Anja aaide zijn ballen. “Hé ouwe jongen zeker een tijdje droog gestaan,” grapte ze. De pik van Quick groeide nog steeds.

De meiden stonden met opperste verbazing te kijken. Hun harde tepels waren door hun T-shirts duidelijk te zien. De schacht groeide en lekte. Anja ging met haar tong over de top van de lul. De beide meiden hijgden. Anja wreef de lul langs haar gezicht. En toen begon ze langzaam te zuigen en te likken aan de schacht van Quick, die minstens 30 cm lang was. En bleef hem over de volle lengte masseren.
“Kom maar mee naar de stal dat kunnen we er echt van genieten en kunnen jullie nader kennis maken met Quick en zij gereedschap.” “Maar daar doe ik niet aan mee,” zei Carla, “en ik ook niet,” vulde Bea aan. “Vrijheid, blijheid,” zei Anja, maar ik laat me nog even verwennen.

In de stal lagen een paar strobalen. Carla en Bea kregen de opdracht om de deken die aan een haak aan de muur hing een paar maal dubbel te vouwen en over de strobalen te leggen. “Stro voelt niet lekker aan je rug,” zei Anja tegen haar verbaasde vriendinnen. Ze kregen door dat hun keurige vriendin Anja een soort dubbelleven leidde. Quick was bij tijd en wijle haar lover. De strobalen en de deken hoorden simpelweg bij dat dubbelleven.

Anja leidde het paard naar de strobaal. Hij leek te weten wat er ging gebeuren. Ze manoeuvreerde Quick zodanig dat de strobaal onder zijn buik kwam. Anja ging ruggelings, naakt op de strobaal liggen. Ze boog zich wat naar voren en masseerde de lange dikke lul van Quik. Die binnen de kortst mogelijke tijd keihard werd. Anja lag op haar rug met haar benen omhoog rond zijn buik. Ze boog zich weer naar voren, pakte zijn harde lul en leidde die naar de opening van haar kut. Anja was bloed geil en haar kut was kletsnat. Ze vroeg de meiden het paard iets naar voren te leiden. Dat ging goed en de harde lul van Quick gleed zonder problemen in de kut van Anja. Ze voelde hoe haar kutje werd opgerekt tot een kut. Ze kreunde zacht en genoot intens. De harde lul van Quick opende op natuurlijke wijze de kut van Anja en die schoof zijn harde dikke lul dieper en dieper bij zijn merrie naar binnen. De lul van Quick zat helemaal in Anja. “Go Quick,” bij die woorden van Anja begon Quick in en uit haar te stoten. Bea en Carla begrepen dat er een seksuele band was tussen Anja en Quick. Ze keken met stomme verbazing, en zeiden geen woord. Maar wat ze zagen maakte hen wel ontzettend geil. Ook hun kutjes dropen inmiddels en hun tepels waar steenhard.
Anja kreunde steeds harder en feller. “Oh jahh, Quick, neuk je merrie”, zei ze keer op keer. Anja werd wilder en wilder. Ze drukte haar heupen omhoog om die heerlijke lul te voelen. De lul van Quick die haar helemaal vulde, die ieder plekje in de geile kut raakte.
Quick begon te snuiven ten teken dat hij op het punt stond klaar te komen. Plotseling nam een heftig orgasme bezit van het lichaam van Anja. Ze brulde, “Jaahh ik komm. Spuit je merrie vol. Spuit me klaar jaah jaahh.” Ze duwde haar heupen omhoog en opdat moment trok er een siddering door de lul van Quick. Hij sperde zijn neusgaten op begon heftig te snuiven en te stoten. Met kracht begon hij zijn zaad te lozen in de kut van Anja. Quick vulde haar kut zodanig dat het zaad eruit gutste. Zijn pik verslapte en schoot uit haar kutje. En opdat moment kwam er een geweldig schot sperma naar buiten dat liep via haar bilnaad op de strobaal. Anja huilde dat ze Quick wilde blijven voelen in haar kut. Bea begreep dat. Ze pakte de pik van Quick en duwde die weer in Anja’s kut. Met behulp van Bea en het samentrekken van haar kutspieren werden de laatste klodders zaad in haar kut geperst.
Langzaam kwam Anja weer toch zichzelf. De andere meiden wisten niet hoe ze hierop moesten reageren. Maar waren onderhand wel bloedgeil geworden.

Carla stond Quick te strelen. Ze zag er opgewonden uit. “Ik wil het ook proberen.” ze zei tot ieders verbazing. “Je zei net dat die oude man van je zo’n klein pikkie had. En zelfs dat deed pijn. Een beurt van Quick maakt je total loss.” Carla huilde en zei: “Maar ik wil het toch proberen, please.” Bea keek hoofdschuddend toe. “Doe het niet,” zei ze.

Maar Carla ging eigenwijs wijdbeens op de strobaal liggen en trok haar kutje open. Anja leidde Quick naar de strobaal. Carla huiverde toen de paardenlul contact maakte met de binnenkant van haar dijen. “Weet je het zeker?” vroeg Bea. Bea ging met haar hand over Carla’s buik naar haar clitje en begon zacht te wrijven. Carla begon te kreunen, vooral toen Bea met haar andere hand haar tepels bewerkte. Weldra had Carla haar eerste orgasme. Ze kwam luid kreunend klaar en haar kutje droop. Anja en Bea knikten naar elkaar en spraken zonder woorden uit dat Carla er klaar voor was. Anja leidde Quick naar voren tot hij met zijn dikke eikel tegen haar kutje aan kwam. “Oh dat voelt goed,” kreunde ze. “Klaar?” vroeg Anja. “Jaahhaahh,” was haar zwakke zenuwachtige antwoord. “Go Quick,” riep Anja. En op dat moment duwde Quick zijn harde lul in het strakke kutje van Carla. Ze schreeuwde het uit. Was het pijn of was het genot?!

“Jaahh ga door.” Anja bewoog het paard naar voren, zodat zijn machtige lul langzaam bij Carla als een enorme dildo naar binnen schoof. Centimeter na centimeter veroverde Quick de kut van Carla. Bea en Anja keken verbaasd toe hoe die lul in haar kut verdween en er tegelijkertijd een royale hoeveelheid kutsappen naar buiten vloeide. Carla schreeuwde om door te gaan en dieper in haar te komen. “Oh verdomme wat doet dat zeer, wat is dat lekker, oh wat een verdomde pijn, oh verdomme, hij heeft me vast helemaal opengereten.” Carla begon te huilen. Was dat door de pijn of door het intense nieuwe genot dat haar lichaam teisterde. “Ik laat Quick wel stoppen,” was de reactie van Anja en begon hem terug te bewegen. Maar Carla krijste, “Nee, nee, ik wil die lul in me hebben.” Anja gaf Quick een signaal en die begon te stoten alsof hij een merrie dekte. Carla bleef huilen en kreunen ze beleefde een voortdurend intens orgasme. Ze draaide met haar ogen en duwde zelfs haar heupen omhoog. “Auw auw hij neukt mijn baarmoeder.” Op dat moment was Carla even van de wereld en begon Quick zijn sperma in haar kut te schieten. Het duurde maar even of het liep uit haar kut. Carla kwam weer een beetje tot leven. “Houd hem erin, houd hem erin,” zei ze. Anja probeerde Quick in toom te houden zodat zijn lul in het kutje van Carla bleef. Maar zijn lul werd slapper en schoot uit haar kut, die wijd open bleef staan. Tot ontsteltenis van de vriendinnen zagen ze dat het naar buiten stromen sperma roodgekleurd was. Carla stond op van de strobaal en ging ontspannen in het stro liggen. “Oh wat was dat lekker. Het was pijnlijk maar eindeloos lekker. Ik wist niet dat klaarkomen zo fantastisch kon zijn.”

Bea die dit allemaal had gadegeslagen was ondertussen ook super geil geworden, haar kutje dreef. “Nu is het mijn beurt.” Ook zij ging wijdbeens op de strobaal liggen. Haar clitje was gezwollen tot een forse clit. Haar kutlippen glinsterden van het vocht en haar tepels op haar grote tieten stonden hard en recht overeind. Quick was nog lang niet uitgeblust Anja had moeite hem in bedwang te houden. Toen zijn dikke lul tegen het kutje van Bea zat stootte hij dan ook in één keer door. Bea brulde en schreeuwde van het onverwachte moment, van pijn en van genot. Bea stelde haar kut altijd graag beschikbaar aan mannen om er samen met hen plezier aan te beleven. Maar dit was een volstrekt nieuwe ervaring. Wild stootte Quick naar voren. Bea was nat en glad dus de dikke lul van Quick schoof soepel in haar kut. “Oh wat dik en groot,” Bea had zich nog nooit zo vol gevoeld ieder plekje in het kut werd geraakt en dat bezorgde haar intense momenten van genot. Bea kwam dan ook binnen de kortst mogelijk tijd heftig en tomeloos klaar. Bea schreeuwde het uit en verkeerde in een permanente staat van orgasmes toen Quick zijn lading in haar liet exploderen. Het spoot schot na schot diep in haar geile kut. Bea probeerde zijn lul in haar kut te houden door haar kut en haar benen samen te knijpen. Maar dat mislukte. De lul van Quick floept eruit en daarmee een schijnbaar eindeloze stroom sperma. “Wauw, geen man heeft mij dit ooit laten beleven,” zuchtte Bea.

Quick ging weer na de weide en de vriendinnen bleven heerlijk nageniet op het terras in het zonnetje. Zelfs Carla was de schrik te boven. “Ik verheug me al op ons volgende weekeinde hier met Quick, Oh, sorry, ik bedoel met jullie.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 13754 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Het vriendinnen weekend”

Plaats een reactie