BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met mijn broer naar de verkeerde bioscoop Deel 3 van 7

De ongemakkelijke verklaring was eruit. Hij keek zijn zus aan die terug naar het grote filmdoek staarde waar de vrouw met dikke tieten nog steeds een gulzige blowjob aan het geven was aan de man met de snor. Toen barstte Marga in lachen uit om haar eigen fout. Een paar mannen keken haar geïrriteerd aan en Marcel zag tot zijn grote ontsteltenis, dat sommige mannen hun pik vast hielden en een haalde demonstratief zijn harde pik tevoorschijn terwijl Marcel naar hem keek. “Kom Marga” fluisterde hij “we moeten gaan,”

Marga keek om zich heen en stopte bij de eerst pik die ze zag toen keek ze weer naar het doek waar de man met de snor nu hard aan zijn eigen pik aan het trekken was. Afgeleid door het grote doek zag ze hoe klodders zaad het smoel en tieten werk van de mooie vrouw bedolven. De man was aan het kreunen, Sorella, Sorella, Sorella. Tot dit moment dacht Marga dat dit de naam was van de vrouw op het doek maar ondertiteld stond Schweister, Schweister, Schweister. Schrok en begrip werden snel bij Marga vervangen voor ondeugendheid en opgewondenheid. Marcel keek ook naar het scherm en kreeg een blos op zijn wangen, hij had de ondertiteling niet opgemerkt. De scene was voorbij en Marcel keerde zijn hoofd en kuchte en herhaalde “Marga, dit is een seks..” hij keek weer op het doek waar de dame nu onder het sperma de boze oude man een kus op zijn wang gaf en blij wegliep naar een Villa in de verte. De scene veranderde weer en nu was het zes weken geleden. Marga keek naar haar broer en de mannen in de zaal en in haar hoofd nam ze een gewaagd besluit. “Marga, kom op” zei Marcel “dit is een seksplek, we moeten gaan”
“en dan een half uur wachten op de bus zeker” antwoordde Marga bazig.
“we kunnen hier niet blijven” reageerde Marcel gefrustreerd “het is niet gepast”
“Als je wilt gaan, kan je gaan” reageerde ze terug “maar ik blijf, we zijn er nu toch al”

Marcel die er was bij gaan staan ging weer zitten naast Marga, die nu in de gaten had dat meerdere mannen haar aan het bekijken waren, en tot haar verbazing werd ze hier best wel een beetje geil van. Marcel keek even na de film waarin de man met de snor de dame met de dikke tieten betrapte terwijl ze met zichzelf aan het spelen was. Ze werd eerst boos en liet het toen toe dat de man met de snor haar bleef bekijken. Marga staarde geïnteresseerd naar het doek alsof ze nog nooit eerder een vrouw met zichzelf had zien spelen. Marcel zelf had in de gaten dat des te langer hij keek des te meer het hem niet koud liet. Geïrriteerd siste hij opnieuw “kom op, Marga we moeten gaan”
Marga negeerde hem “dit is echt niet gepast om te bekijken met”
Ze had er genoeg van en zei bozig “Marcel, dit is nu eenmaal de situatie waarin we beland zijn, de film duurt maar anderhalf uur, dus dat kan je heus wel uitzitten”
Marcel begreep dat voor Marga met dit de kous was afgedaan, op het scherm liep de man met de snor nu naar de dame toe, die net was klaar gekomen, en ze legde uitdagend haar hand op zijn dikke bobbel. Hij maakte langzaam zijn knopen los en hij haalde voorzichtig zijn harde pik te voorschijn en begon zichzelf vlak voor haar gezicht af te trekken. Marcel keep opzij en zag dat Marga onderuit gezakt op de stoel elke beweging van de man zijn ferme hand aan het volgen was.

Tien minuten later kwamen de vrouw haar tieten weer te voorschijn en ze ging op haar rug op het bed liggen zodat ze zijn eikel kon likken, en toen kwam de man weer voor de tweede keer klaar over haar borstpartij. Marga klapte erbij en keerde zich naar Marcel toe die nu ongemakkelijk op zijn stoel zat met een harde lul. Ze fluisterde in zijn oor “was dat niet geil, Mass”
Marcel schudde zijn hoofd en had weer even in de gaten waar hij was “kom Marga, je hebt mij genoeg geplaagd, kunnen we zo gaan”
Marga gaf een grote zucht en zei “wees niet zo preuts, alle andere mensen hier genieten van de film nu jij nog”
Marga bekeek de bobbel in haar broers broek met een lach op haar lippen en zei “en als je even lekker met jezelf wilt gaan spelen, ga je gang maar, je bent absoluut niet de enige hier” ze lachte en zei “en misschien ga ik dan ook wel met mijn zelf spelen” ze bewoog zich voorover en fluisterde zwoel in zijn oor “grote broer van me.”

Marcel kon zijn oren niet geloven, had zijn mooie zusje net echt gezegd wat ze zei, hij keek haar aan en ze ging demonstratief onderuit zitten en keek naar de film waar het nu nacht was en de man met de snor de vrouw achter de villa bij haar tieten vast pakte terwijl hij zijn kruis in haar kont duwde. Ze begonnen ritmische tegen elkaar aan te bewegen en al snel viel haar jurk naar beneden en toen nam ze voor hem plaats en hielp ze hem zijn broek en onderbroek uit te trekken, en daarna ging ze aan iets anders trekken.

“Oh wat ziet die pik er steeds lekkerder uit” zei Marga met een kreun en Marcel keek geschokt naar zijn zus, die knipoogde naar hem en haar hand recht voor zijn neus in haar kruis stopte. Ze was al best een beetje nat dankzij de film maar haar broer die haar nu gebiologeerd in de gaten hield maakte haar extra nat en ze begon zichzelf nu echt te verwennen. Marcel keek weer terug naar het scherm, waar de vrouw onwennig de pik van de man met de snor in de mond nam, hij begon haar instructies te geven en de vrouw werd plots een volleerd pijpsletje. Marcel keek om zich heen, hij zag een stuk oudere vrouw drie kerels verwennen in een hoekje, een rij voor hem waren twee mannen elkaar aan het aftrekken en bij de deur stond de man die hun binnen gelaten had met zijn half harde leuter uit de rist. Hij keek weer naar het scherm waar de man schokkend klaar kwam in de mond van de dame met de dikke tieten. De oude man keek uit het raam en het stelletje verstopte zich snel. De volgende scene volgde, de man was aan het slapen en de vrouw kroop bij hem in bed en begon zijn pik te strelen, en zodra die hard was pakte ze hem vast.

“Die pik is echt lekker” zuchtte zijn zus naast hem.
Marcel keek haar aan en zag hoe ze zichzelf heftig aan het vingeren was, hier werd hij best hard van. Hij keek weer naar de film waar de man langzaam wakker werd.
De vrouw ging de man nu weer pijpen en naast hem kwam Marga plots kreunend klaar. Hier schrok Marcel flink van en tien minuten lang zei hij helemaal niks. De scene op het bed werd verstoord door de oude man die boos de kamer in kwam en niet doorhad dat de dame zich onder het bed verstopt had.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6621 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Met mijn broer naar de verkeerde bioscoop Deel 3 van 7”

    • Ik upload mijn verhalen een keer per week, voornamelijk vrijdags of zaterdags maar soms als het echt niet anders lukt op zondag of maandag ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat. Dus op de vervolgen moet je helaas nog een paar dagen wachten.

Plaats een reactie