BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De dochter van mijn vriend.

Ik moest voor zaken enige dagen in België zijn. ‘s Avonds kwam ik in mijn hotel aan, en ging naar mijn kamer. Uit de tegenoverliggende kamer kwam juist een bijzonder knappe vrouw. Ik schatte haar leeftijd omstreeks twintig. Ze knikte tegen me en ging de gang door. Het was een type, dat je als man nog eens nakijkt. Mooie, slanke, in dunne donkere nylons gehulde benen. Vlak boven de knieën begon de gladde jurk, die strak om haar fraaie achterwerk sloot, en als het ware niets verborg. Ik ging, na eerst nog wat stukken doorgenomen te hebben, slapen. De volgende morgen zat ik aan het ontbijt, alleen aan een tafel. Ineens hoorde ik een stem, die zei: “Verrek, als dat Ronald niet is.” Het bleek Hans, een oud schoolvriendje, te zijn, waarmee ik zo’n twintig jaar geleden op de lagere school had gezeten, en sindsdien nauwelijks gezien had. Hij ging bij me zitten, we haalden wat oude herinneringen op. Even later liep die knappe vrouw de ontbijtzaal binnen, en kwam recht op ons af. “Mag ik je Erna even voorstellen,” zei Hans. We praatten nog wat, en het bleek dat Hans ook enige dagen in Brussel moest zijn, en dat Erna met hem mee was gegaan. We spraken af ‘s avonds te dineren. Doordat ze zijn achternaam noemde bij het voorstellen, dacht ik dat ze zijn vrouw moest zijn. Ik verwonderde me wel over het feit, dat ze minstens vijftien jaar jonger was dan hij. Ook tijdens het diner ‘s avonds kwam ik niet op andere gedachten. De daarop volgende morgen kwam ik de ontbijtzaal binnen, en daar zat ze, alleen. Ik ging bij haar zitten, en vroeg waar Hans was. Ze vertelde dat hij plotseling naar Luxemburg moest, en dat hij haar de volgende dag op zou halen.

“Jammer, zei ik, ik moet morgen doorreizen, en zie hem dus niet meer.” Ze begon te lachen, toen ze merkte dat ik dacht, dat ze de echtgenote was, en ze vertelde, dat ze zijn dochter uit zijn eerste huwelijk was. Door het gunstige verloop van de besprekingen van de vorige dag, was ik vrij. Ik bood haar dus mijn gezelschap aan. We gingen de stad in, deden wat inkopen, en lunchten samen. Toen we In het hotel terug waren, zei ze; “Oh, wat zou ik nu graag een heerlijk warm bad nemen, maar zijn kamer is niet meer vrij, en mijn kamer heeft geen bad.” Ik bood onmiddellijk aan om mijn badkamer te gebruiken. We gingen naar boven. Terwijl ze wat spullen ophaalde uit haar kamer, ging ik in een stoel zitten met een tijdschrift. Ze kwam mijn kamer binnen, sloot de deur, trok midden in de kamer haar jurk uit, en legde die op mijn bed. Een prachtig klein kanten Bhtje ondersteunde haar goedgevormde borsten, en om haar middel droeg ze een jarretellegordeltje om haar nylons op te houden. Een piepkleine string verhulde weinig van haar heerlijke strakke ronde billen. Alsof er niets aan de hand was, deed ze haar Bhtje af, waardoor ik het volle uitzicht op haar stevig vooruit staande borsten, met roze tepels kreeg. Met stomheid geslagen keek ik toe, en voelde mijn lul zwellen in mijn broek. Ze ging verder, deed haar string uit, tilde een been op, en haar glad geschoren kutje en schaamlippen waren duidelijk te zien. Ze trok haar nylons uit, en maakte haar jarretellegordeltje los. Even later liep ze spiernaakt de badkamer in. Ik wist niet hoe ik het had, was ze zo kinderlijk of was ze zo geraffineerd? Jee, wat zou ik dat heerlijke naakte stuk graag een wilde neukbeurt geven! Toen ze uit het bad kwam, kwam ze zich afdrogend, volkomen naakt de kamer in lopen, en vroeg ze of ik haar rug stevig wilde droogwrijven.

Vanzelfsprekend deed ik dat graag. Eerst over haar rug, en toen over haar billen. “Ook tussen m’n billen graag, ” zei ze, en bukte zich voorover. Ik zat gehurkt op ooghoogte van haar kontgaatje, en haar klein beetje openstaande, fris gewassen kutje. Mijn lul barstte zowat uit mijn broek. Ineens ging ze rechtop staan, draaide zich om, en terwijl ik nog gehurkt zat, deed ze haar schaamlippen uit elkaar, drukte haar harde klit tegen mijn mond ,en riep hijgend; “Oh, lik me alsjeblieft, toe maak me klaar, neuk me!” Een ogenblik later lagen we naakt in bed. We zoenden elkaar op de mond, ik streelde en zoende haar heerlijke jonge borsten, zoog op haar kleine, roze, harde tepels, en aaide haar lekkere billen en dijen. Haar handen voelden aan mijn kont, en aan mijn forse grote stijve lul. Ze likte aan mijn ballen, en mijn gezwollen eikel. Mijn vingers gingen door haar drijfnatte kutje, en voelden en streelden haar heerlijke harde kittelaar. Terwijl ze haar benen wijd spreidde, bracht ik voorzichtig, omdat hij zo groot is, mijn harde eikel voor de natte opening tussen haar schaamlippen. Veel makkelijker dan bij veel vrouwen, gleed mijn ontzettend groot geworden lul diep in haar kutje. Haar kutspieren zogen zich om mijn lul vast, en we neukten en neukten steeds sneller. Bij elke stoot schokten haar borsten en buik heftiger. Ze kreunde; ”Oh, wat lekker, je maakt me stapelgek!” Bijna gillend van wellust kwam ze klaar, toen ik mijn sperma diep in haar kutje spoot. Door haar steeds weer zuigende kutje, spoot ik mijn glibberig witte dikke sperma, golf na golf in het wijde, grote, zuigende kutje van deze heerlijke geile vrouw. Heerlijk nagenietend, zoenend en strelend, bleven we nog bij elkaar liggen. Toen ik opstond, lag deze naakte venus op haar rug, met een been opgetrokken op bed, terwijl ze met haar hand het witte sperma en kutgeil dat uit haar kutje liep, over haar buik uitsmeerde. Menige vrouw kon jaloers zijn op dit heerlijke, soepele kutje met een kittelaar, die zo groot en hard kan opzwellen. Zeker als ze een erg grote harde lul lekker vinden. Samen hebben we nadien in bad gezeten, en elkaar afgedroogd. Als eerste deed ze het jarretellegordeltje om haar heupen. Ze keek me met opwindende blik aan, terwijl ze vroeg; “wil jij me helpen om mijn nylons aan te trekken?”

Mijn lul werd spontaan hard, toen ze dat vroeg, en met een beetje hulp van haar lukte het. Nadat we helemaal aangekleed waren, zijn we gaan dineren in een klein restaurantje. Daar vroeg ze me, of ik zolang iets voor haar wilde bewaren. Ze gaf me een klein, in een servetje, gewikkeld pakje. “Niet hier openmaken,” zei ze. Op het toilet het ik het opengemaakt. Het was haar string, en er zat een briefje op met “Tot vannacht in bed” erop geschreven. Ik rook even aan het kruisje, ging terug naar ons tafeltje, en vroeg knipogend; “zit je nu zonder?” Met een kleur op haar wangen van opwinding knikte ze, en vroeg; “Mag het, het is zo heerlijk samen!”. De hele nacht is ze bij me gebleven, en als een verliefd stel hebben we heel lang, en heel veel gevrijd. Het beeld, dat ze met schuddende borsten op me zat te wippen, met mijn lul diep in haar kutje, zichzelf vingerend en strelend over de grootste kittelaar die ik ooit heb gezien heb, met geen andere kleding aan dan haar hoge hakken en haar nylonkousen, opgehouden door een jarretellegordeltje, zal ik nooit van mijn leven vergeten. Na afloop kroop ze heel dicht tegen me aan, en met mijn armen om haar heen, lag ze als een poes te spinnen, en viel ze in slaap. De volgende morgen werd ik wakker. Ze sliep nog vast. Zachtjes kleedde ik me aan. Haar tasje stond op de tafel, half geopend, en ik zag haar paspoort. Nieuwsgierig opende ik het, en ik schrok toen ik haar geboortedatum zag. Over een week werd ze pas zeventien. Ik heb al haar spullen naar haar kamer gebracht, haar opgetild en haar naakt op bed gelegd. Ze werd iets later wakker. Ik zat op de rand van het bed, en zei dat ik straks weg moest. Ik streelde even over haar borsten, billen en haar gladde kutje, en zei, dat ik hoopte dat ze net zo lekker gedroomd had als ik.

Toen ik haar nog een zoen gaf, zei ze; “Wees voorzichtig, en reuze bedankt. Jij was de eerste, die me echt geneukt heeft.” Ik streelde haar over haar kutje, en keek ongelovig. “Ja, echt waar, ik maak me altijd met mijn vingers klaar. Stiekem lees ik de blaadjes van mijn moeder, en ik gebruik ook wel eens haar kunstlul.” “Hoe weet je dan hoe je die moet gebruiken?” “Nou, dat heb ik van mijn moeder gezien.” “Deed ze dat dan waar je bij was?” “Nee, natuurlijk niet! Ik was een jaar of twaalf, toen ik wakker werd van een soort gebonk en gekreun uit haar slaapkamer, naast de mijne. Er is een tussendeur met glas, met aan weerszijden gordijnen, die aan haar kant iets te kort zijn. Ik kon er onderdoor loeren, en zag dat ze iets op haar bed had staan. Ze was helemaal bloot, en zat op haar hurken over een ding op en neer te wippen. Ze heeft van die grote borsten, met bruine dikke tepels die op en neer dansten, in de maat, waarmee ze met haar grote kut om een soort paaltje schoof. Ze liet hem er heel diep ingaan, terwijl ze haar kut met een hand openhield, en ondertussen haar klit heel erg zat te vingeren. Ik heb gezien dat ze met een rood hoofd hard kreunend klaar kwam, en het kutvocht uit haar kut liep. Toen ik in mijn bed lag, ben ik voor het eerst aan mijn kutje gaan voelen, en merkte ik dat het een lekker gevoel gaf.” “Je vingert je dus al vanaf je twaalfde, en had nog nooit echt met een man geneukt?” Ze kreeg een kleur. “Ja. Twee keer heb ik het mee een jongen uit mijn klas willen doen. De eerste spoot al toen ik aan zijn pik voelde, en mijn jurk zat helemaal onder zijn sperma. Bij de tweede was ik op mijn slipje na helemaal naakt, en hij helemaal bloot, die kwam al klaar toen hij zijn lul twee keer tegen mijn naveltje had gestoten. Geen van de twee keer ben ik zelf klaargekomen.” “Maar hoe kom je aan die ervaring?” vroeg ik. “Ik heb gezien waar mijn moeder de spullen opbergt, en ik wist waar de sleutel lag. Woensdag en Zaterdag is ze nooit thuis, en toen heb ik gekeken, en vond een kunstlul en een standaard, condooms, een vibrator en een stapel seksbladen uit de boekhandel waar ze werkt. Sindsdien lees ik die altijd, bovendien doet ze het ook op andere manieren.” “Kijk je dan vaak, je kan toch niet elke avond op wacht liggen?”

“Als ze ‘s avonds een bad ging nemen, zei ze dat, want er was niet voldoende warm water in de boiler, en dan moest ik me vroeg wassen, en ze kwam dan altijd kijken of ik al sliep. Dan wist ik dat ze een poosje met zichzelf ging spelen, en ik ging dan gluren. Ze is geweldig heet, dat is ook de reden, dat zij en Hans gescheiden zijn. Hij kon haar tempo niet bijhouden.” “Waarom deed ze het dan niet met een man?” “Dat doet ze ook, want na de koopavond brengt de baas haar thuis. Meestal moet ik dan vroeg naar bed, maar als ze kwam kijken of ik sliep voordat hij weg was, hield ik me slapend, en ging ik gluren, wanneer ik hoorde dat ze in de slaapkamer waren. Vaak ging hij met een kunstlul in haar kut, die veel groter dan zijn eigen lul was, en zij zoog dan op zijn lul tot hij zijn sperma over haar gezicht spoot. Het lekkerste vind mijn moeder, geloof ik, als ze voorover op haar knieën ligt, en de kunstlul in haar kut zit, en hij haar met zijn lul in haar kont neukt. Hij kneedt dan met een hand haar grote borsten, en wrijft met de andere door haar natte kut. Als hij haar een keertje in haar kut wil neuken, moet hij altijd een condoom om doen. Dinsdagmiddag is ze vrij, en ik ben dan op school, dan komt hij bijna altijd. Woensdags als ik vrij ben en zij werkt vind ik bijna altijd minstens een gebruikte condoom in de vuilnisbak.” Mijn hand rustte nog altijd zacht op haar kutje, toen zei ze plotseling verlegen. “Weet je hoe oud ik ben?” Wat moest ik nu antwoorden? “Nu, ik dacht zo tegen de twintig,” zei ik diplomatiek. “Nee, zei ze een beetje triest. ik ben bijna zeventien, wil je me nog zoen kus geven? ” Ik zoende haar op haar mond, ze sloeg haar arm om me heen. “Doe het alsjeblieft nog een keer, wil je me nog een keertje zo lekker neuken?” zei ze, en ik voelde haar kutje nat worden. Een ogenblik later lagen we, nu in haar bed, naakt bij elkaar. We neukten weer, maar het was nu meer dan pure wellust.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 11661 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De dochter van mijn vriend.”

Plaats een reactie