BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met mijn broer naar de verkeerde bioscoop Deel 1 van 7

Het was eindelijk zover, de Covid/Corona maatregelen werden verminderd en de eerste bioscopen zoude weer open gaan, impulsief kocht Marga bij de eerste de beste dichtstbijzijnde bioscoop twee kaartjes voor een voorstelling van een buitenlandse film met een rare titel. Marga was namelijk verslaafd aan bioscoopje pakken en zij en haar vriendinnen konden niks leukers bedenken dat het bekijken van een film, maar hun liefste nevenactiviteit was het bekijken van de allerlei verschillende mensen die kwamen kijken naar de film. Ze had alle soorten films gezien, crime dramas, actie, race, sci-fi, fantasy en art house. Het maakte haar helemaal niks uit als ze maar kon genieten van het grote doek en de ambiance van de bioscoop zaal en de zoete en zoute popcorn. De volgende middag toen ze dit blij aan haar ouders vertelde kwam er een reactie die ze niet verwacht had, haar ouders waren namelijk helemaal niet blij met her heropenen van de bioscopen en al helemaal niet met de verre afstand van de bioscoop en het late tijdstip. Ze moest de kaarten dus maar snel annuleren, maar hier had ze geen zin in. Gelukkig wist ze nog een enkele uitweg, haar vier jaar oudere broer Marcel alsof ze een kaart spel aan het spelen was met haar ouders bracht ze het idee na voren dat haar broer met haar na de film kon gaan en ervoor kon zorgen dat ze ’s avonds weer veilig thuis kwam. Mam dacht hier even over na en ging toen akkoord. De zeventienjarige Marga mocht na de film met haar eenentwintig jarige broer Marcel, er was echter nog een probleem, Marcel moest hier natuurlijk ook mee akkoord gaan.

Met een zachte stem klopte ze op zijn deur, ze hoorde gestommel in zijn kamer en hij riep, “wacht even Marga” ondanks dat ze zeer benieuwd was na wat haar broer aan het doen was, hield ze zichzelf tegen om zijn kamer op te stuimen, ze had immers zijn toezegging nodig om naar de film te kunnen gaan. Als ze niet gewacht had, had ze kunnen zien hoe haar broer haastig op zijn computer een paar mapjes dicht klikte terwijl hij zo snel mogelijk zijn harde lul aan het opbergen was. Hij had namelijk blij gebruik gemaakt van de onenigheid tussen zijn ouders en zijn zusje om weer lekker ouderwets lekker lang aan zijn lul te sjorren. Lekker lang masturberen was een stuk moeilijker geworden in huis sinds de start van de corona crisis.

“Kom binnen zus” riep hij toen hij ervan overtuigd was dat er niks incriminerend meer te zien was in zijn kamer. Marga kwam binnen en ging lief en verleidelijk tegen zijn deur aan staan en zei “He Marcel, lieve broer van me” Haar stem verraadde gelijk aan Marcel dat ze iets belangrijks van hem wou en hij bereide zich al voor op een grote gunst “Zou jij weer eens met mij ouderwets gezellig naar de film willen gaan?”
Deze vraag was het laatste wat Marcel verwacht had, hij verslikte zich en zei veel te snel “Tuurlijk, zus.” Marga lachte en knipoogde na hem en verliet huppelend zijn kamer, zonder de deur dicht te doen. Marcel keek haar na en haalde gelijk zijn nog half stijve pik weer uit zijn gulp. Hij deed de deur van zijn kamer dicht en ging weer achter de computer zitten, haalde de juiste mappen te voorschijn en denkend aan het kontje van zijn zus bracht hij zichzelf na een lekker hoogtepunt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13084 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Met mijn broer naar de verkeerde bioscoop Deel 1 van 7”

Plaats een reactie