BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn zoon gebruikt. Deel 3

Na met mijn zoon Willem voor het eerst onwijs seks gehad te hebben sta ik nadat mijn zus me onder de douche stuurde onder de straal.
Wie is daar mama vraagt hij weer met die tuinslang in zijn hand, tante Joke zeg ik ga je douchen en niks zeggen, helemaal niks mama ons geheimpje anders stopt het en steek mijn duim op om zijn pik dan te zien groeien.

Als ik me sta af te drogen vraagt hij of hij zich onder de douche nog even mar spelen, ga je gang maar jongen maak hem maar leeg die grote ballen van je, we kussen ik trek snel wat kleren aan en ruik de geur van sterke koffie naar boven komen.

Als ik de keuken in loop waar Joke een broodje staat te smeren zegt ze volgens mij heb je nog niet hards gegeten, klopt zeg ik was even boven bezig, was hij lekker vraagt ze, wie vraag ik, die kerel die boven is of en knijpt haar ogen samen en vraagt dat monster.

Ik knik alleen maar dan geeft ze me een bak koffie met die ben je dan wel even nodig, we gaan aan de eettafel zitten vertel hoe lang dit al gaat en dat ik hem vanochtend heb in me laten schieten, geef ook gelijk aan dat ik me verschrikkelijk schaam maar wat was dit lekker.

Dan komt Willem binnen met een hele vrolijke hallo tante ben je komen lopen, hoe weet je dat vraagt ze en dan wijst hij naar haar schoenen, ja klopt dacht ga een lekkere wandeling maken vast een beetje oefenen. Oefenen waarvoor vraag ik, met vier weken ga ik naar het huisje dus er gaat gewandeld worden, gaat Kees (haar man) niet mee.

Krijg een heel verhaal waarom Kees ineens niet mee gaat maar daarom was ze hierheen gelopen zou het zo geweldig vinden als jullie meegingen. Willem is gelijk in de wolken, gaan we dan ook weer varen tante en lekker wandelen net als de vorige keer, kijk daar was ik op uit die enthousiasme ja jongen ga je mee. Hij vliegt Joke om haar nek kust haar links en rechts om de oren en staat te springen als een kind van tien. Ik geef aan het niet te weten heb geen idee hoe dit na vanmorgen gaat aflopen, help ik je bij zegt Joke geen probleem ik help je er doorheen, ik omhels haar omdat ik dan weet dat het gezellig word en het me geen cent gaat kosten wat ook wel even lekker is.

Ik was bang dat ik aan Willem overlevert was dat hij me steeds zou vragen maar dat gebeurt gelukkig niet tot op een vrijdagavond drie weken na de eerste keer. Ik ben bij Joke geweest het een en ander te bespreken als ik thuiskom tegen vijf uur, buiten ruik ik het al een vreemde lucht niet verkeerd maar kan het even niet in mijn geheugen ophalen, het zal toch niet denk ik en vrees even het ergste.
Als ik de achterdeur binnenstap staat hij vol trots met een appeltaart in zijn handen, voor mama omdat je zo lief bent, Ik sla een zucht van verlichting dit ruik ik maar dat heeft hij nog nooit gedaan.

Ik kus hem bedank hem en zeg die gaan wij even lekker opeten beginnen we gelijk, nee mama eerst eten vanavond bij de koffie maken we er een gezellige avond van, weer kus ik hem zeg dat hij zo lief is je bent een schatje zal ik patat gaan halen. Zal ik dat doen dat kan ik wel zegt hij, als jij dan wat leuks aandoet die broek vind ik niet zo leuk, weer kus ik hem zeg dat ik zal bellen en wat leuks voor je aan zal doen.

Ik bel waar hij bijstaat geef hem geld mee en snel naar boven om wat leuks voor hem aan te doen wat een kurk of rok moet zijn.
Moet even zoeken alles wat ik aan jurken of rokjes heb zijn behoorlijk kort maar besluit mijn zwarte stretch jurk aan te doen die ik nog maar 1 keer aangehad heb. Blijft net boven mijn borstjes hangen sluit heerlijk strak overal omheen en kan hem zo lang maken als ik wil dus tot halverwege mijn knie is genoeg. Destijds heb ik er een kruisboog slipje bij gekocht dus besluit die nu ook aan te doen voel ik me een smerige geile teef waar destijds die vriend verschrikkelijk geil van werd en ik nu alweer.

Heb de bordjes op tafel staan wat drinken erbij en dan komt Willem binnen zet de tas met eten op tafel kijk mij dan aan, mama wat heb jij je mooi aangekleed je hebt je zelfs een beetje opgemaakt, dat hij dat ziet heb een klein blosje opgedaan klein streepje bij mijn ogen en een klein beetje mijn lippen gestift haast onzichtbaar maar hij ziet het wat is hij lief.

We eten de patat op Willem geeft aan naar de vakantie uit te zien hij vind het huisje van tante helemaal geweldig, hij geeft aan niet te weten wat hij het eerst gaat doen het zwembad in duiken of bootje gaat varen, laten we maar zien zeg ik maar ik ga eerst zwemmen en heerlijk luieren.

De gaan van de eettafel naar de bank waar hij op zijn vaste plek plaats neemt tv aan en kijken naar goede tijden slechte tijden zonder een woord te wisselen.

Normaal zit ik helemaal aan de andere kant van de bank maar ik ga nu naast hem zitten lekker tegen mijns schatje aan, zijn hand slaat hij om me heen waardoor ik iets onderuit zak half op zijn buik, onbewust streel ik even met mijn hand over zijn bovenbeen.
Dan zie ik ineens zijn broek omhoog komen hij krijgt me weer een stijve, kijk er even naar word me zo onwijs geil op dat moment dat ik mijn hand over de bult laat gaan, voel even een schok door hem heengaan maar dan ook een ontspannen zuchtje.

Wat een knots heeft mijn zoon wat jammer dat het mijn zoon is en niet een vaste vriend, blijf er over heen strelen knijp er even later in en hoor hem nu duidelijk zwaarder ademen, gelukkig grijpt hij me niet waar hij maar kan weet zich gedeisd te houden wat ik nu wel even lekker vind.

Ben nog even voorzichtig met die pik bezig maar dan maak ik zijn broek los rits van zijn gulp gaat door de spanning erachter best wel moeilijk maar het lukt.
Hij heeft geen onderbroek aan dus dat monster springt als een duveltje uit zijn doosje en omsluit hem gelijk, trek langzaam de voorhuid omlaag hoor hem heel zachtjes kreunen, breng mijn mond er naar toe open die zo ver ik kan om hem zijn eikel even in mijn mond te nemen.

Ik trek die pik met mijn hand langzaam zuig stevig aan die eikel en breng na even die pik zover als kan naar binnen.
Zijn hand ligt rustig op mijn achterhoofd drukt me gelukkig niet verder want dan moet hij mijn keel in en dat ga ik echt niet doen.
Ben zo even bezig heb nog mijn vrije hand met enige handigheid rond zijn ballen weten te krijgen om helemaal op te gaan in deze heerlijk pik die ik toch steeds iets steviger achter tegen mijn keel aan druk.

Mam het gaat komen hoor ik hem zeggen, laat maar komen jongen ik wil het graag van je hebben, sluit mijn mond weer rond die eikel zuig me er op vast trek snel drie keer zijn huid omlaag om hem dan dikker te voelen worden.

Ik voel de sperma door zijn plasbuis gaan in mijn hand wat voelt dat super maar dan vult mijnmond zich met sperma en niet een beetje.
Ik slik slik slik maar voel het ook uit mijn mond lopen, wat kan die jongen een sperma produceren ongelofelijk maar dan slik ik zijn laatste druppels door zuig het allerlaatste er nog even uit, dan mijn met sperma bedekte hand en kin omhoog te brengen.

Hij pakt me beet brengt zijn mond naar de mijne kust me en zegt het was heel lekker zal ik mama zo even verwennen, ik kijk hem een tijdje aan hij kust me nogmaals en dan hoor ik me zeggen ja bef je moeder maar even, hij kruipt heel rustig onder me weg legt twee kussens waar ik tegen aan mag liggen en schuift dan die grote handen bij mijn benen omhoog, als vanzelf gaan die benen uit elkaar om een oh wat een geil slipje te horen.

Mijn jurk schuift hij omhoog wip even mijn billen iets omhoog om hem dan om mijn heupen te hebben en ik alles onder kan zien.
We kijken elkaar even aan wisselen een lief lachje uit en druk zijn hoofd op mijn drijfnat en mega geile kut, heel langzaam voel ik zijn tong tussen mijn lippen komen gaat omhoog om heel voorzichtig langs mijn klitje te likken, waar haalt hij ineens die rust vandaan wat lekkerder dan de eerste keer.
Het is zelfs zo lekker dat als hij een vinger in me brengt ik al klaar kom, sluit mijn benen om zijn hoofd hijg dat hij even moet stoppen maar daar heeft hij geen boodschap aan, voel zijn tong weer langs mijn gevoelige klit glijden komt nog een vinger bij in mijn kut om niet veel later orgasme twee en drie te krijgen.

Dan pas komt hij naar boven mond helemaal nat kust me wat even niet lekker is om even te knuffelen en hem dan vraag of we zullen gaan douchen.
Hand in hand lopen we naar de badkamer kleden elkaar daar uit, zijn pik staat alweer schuin omhoog maar laat het voor wat het is, hij wast me best netjes met de spons, als hij hem tussen mijn benen drukt en op en neer haalt kust hij me.

Even staan we met elkaars monden op elkaar dan gaat hij van me af wrijft nog even met de spons wat best langer had gemogen wat deed hij dat lekker. Ik was hem helemaal ook die pik die nog steeds op scherp staat schokt in mijn hand maar trek hem niet af weet dan al dat die pik straks mijn kut in gaat.

Na elkaar afgedroogd te hebben vraag ik hem of hij meegaat naar mijn bed, mama dat is gevaarlijk zegt hij met een brede lach, gok erop dat je me straks even hard gaat pakken.
Wat lief mama maar zal je zachtjes pakken, we duiken op mijn bed waar hij me gelijk in zijn arm neemt me weer kust maar me ook gelijk op hem draait, daar lig ik naakt tegen zijn naakte lijf voel zijn hand naar onder gaan om zijn pik wat heen en weer te doen maar niet de juiste plek weet te vinden.
Zet mijn knieën in het bed druk mijn kontje wat omhoog om zijn pik te volgen, toe maar zeg ik als hij goed zit, hij drukt aan maar schuift ook gelijk iets omhoog en drukt hem heel stevig vol tegen mijn anus aan.
Verdomt schiet hij er een klein stukje in, ik trek me snel terug waardoor hij weer uit me schiet, mijn anus brand even maar voel dan die pik van hem mijn kut in schieten tot het gelijk gevoelig is.

Wat een monster is dit wat voelt dat lekker om mijn kut opgerekt te voelen worden, ik neuk hem voornamelijk, af en toe drukt hij die pik ineens snel omhoog, krijg dan weer het gevoel alsof hij mijn baarmoeder in wil.
Ik geniet zo lekker van die paal in me wat zou het lekker zijn om gewoon elke avond zo’n stamper in me te hebben.

Ik lig te denken als hij eer even diep in me zit hoe dit met de vakantie moet maar dan komt hij weer zo diep dat mijn verstand even stil staat.
Mama daar komt het al wat snel nu, ik voel de sperma met kracht weer in me gespoten te worden, sluit even mijn ogen geniet van d kracht waarop dit gebeurt zo heb ik het met geen ander meegemaakt.

Draai mijn kutje nog even rond die lekkere stamper maar dan rol ik van hem af kus hem zeg dat het geweldig was om dan de vraag te horen of hij me van achter nog even mag pakken.
Ja als hondjes zegt hij kan ik zien hoe mijn piemeltje naar binnen gaat, piemeltje gaat er door me heen denk dat veel vrouwen dromen eens zo’n piemeltje in zich te krijgen, draai me om en wacht op wat e gebeuren gaat.

Gelukkig blijft hij rustig zit achter me kust heel even mijn lipjes drukt zijn tong naar binnen waardoor ik even mijn bekken kantel en hem langs mijn klitje voel strelen met een vinger.
Wat lekker wat kan die jongen dat al hebben die filmpjes toch een beetje positieve uitwerking.
Voel een kusje op mijn billen dan zijn natte tong tegen mijn anus en zeg gelijk afblijven niet aan mijn kontje.
Een tel later voel ik zijn stamper tegen mijn lipjes drukken om hem heel makkelijk die drijfnatte kut van me in te schuiven, word uit elkaar getrokken die stamper kan nu nog dieper zonder pijn om ineens zijn ballen tegen mijn kut te voelen slaan, hij zit helemaal in me wat is dit lekker om dan gelijk ook weer een hand tegen mijn kut te voelen die heerlijk mijn klitje vind.

Hij neukt me zo lekker die hand tegen mijn klit maakt me gek knijp mijn kut samen hoor hem grommen mama wat lekker ga door dit is lekker. Ik blijf mijn kut samentrekken niet alleen voor zijn genot ik zelf geniet er ook van omdat ik nu elke ader in zijn pik voel kloppen.
Hoe lang we zo bezig geweest zijn weet ik niet maar de hand gaat van mijn klit voel tijde aan mijn heupen en hoor hem grommen mama het gaat weer komen.

Het lijkt alsof hij nog dieper gaat word me een beetje waas voor mijn ogen maar na wat hele die stoten word mijn baarmoeder gevuld met mega veel zaad.
Mijn kut knijpt nu als vanzelf samen ik krijg een orgasme met die heerlijke pik in me, uit mijn kut voel ik vocht komen waar komt het weg wat is dit lekker, wild schokkend aan die pik kom ik mega lekker klaar.
Hij houd me van het bed af hij tilt me gewoon ik kan zelf niet meer op mijn knieën zitten maar hij houd me stevig op z’n plaats.
Blijft steeds weer zijn pik een keer of vijf diep in me drukken elke keer voel ik weer wat sperma in me komen om dan even het bewustzijn te verliezen. Als ik mijn ogen weer open ligt hij naast me, mama wakker worden wat is er heb ik te hard gedaan doet het zeer, kijk hem aan kus hem en druk mijn tong voor het eerst zijn mond in.

Het duurt even maar dan voel ik zijn tong de mijne op zoeken om een beetje onhandig te vrijen tot we weer van elkaar komen, mama dit was lekker maar ben nu moe ga naar mijn bed toe, nee jongen blijf bij me doen we het morgenvroeg nog zachtjes over.

We zoenen weer even oma dan tegen elkaar aan in slaap te vallen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8047 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn zoon gebruikt. Deel 3”

Plaats een reactie