BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eerste avond samen

Was al twee keer met haar op Date geweest en was deze vrijdag voor lange vrije weekend dat Liza echt eens bij thuis langs zou komen en had mijn stinkende best gedaan om alle dingen eens voor mij en haar tot in de fijnste puntjes klaar te maken voor LIZA & MIJ .

Jeetje keek mijn oogjes uit dat ze bloemen voor mij had mee genomen en was beeldschoon in een mooie jurkje naar mijn FLAT gekomen wat een prachtige dame is zij toch en zij haar direct wat zie je er beeldschoon uit LIZA….

Wilde de eerste twee keren dat wij samen op stap zijn geweest even de kat uit de boom kijken met jou BAS had erg fijn en warm gevoel aan de tweede afspraakje met jou overgehouden en was super blij dat jij mee deze vrijdag middag bij jou thuis deed vragen voor een fijn en leuke diner voor twee .

Jeetje wat woon jij hier mooi en hebt echt bijzonder alles netjes voor elkaar voor een knul alleen WOW keek mijn oogjes uit van de ruime LIVING en mooie ruime open keuken .

Ja is wel een maar aan deze Flat heb maar een slaapkamer vond het voor de rest hellemaal prima voor mij alleen en zou wel zien als er een meissie in mijn leven zou komen wie weet ben jij dat wel.

H A H A zal maar niet te hard van stapel lopen Bas , LIZA doet er totaal nooit doekjes om heen doen dat ze echt een leuke KNUL vind en zegt direct zeg NOOIT nee tegen een fijn en leuke avond met jou en was dan ook direct open naar jou dat mij te eten vroeg weet van Collega dat jij een hotel school achtergrond hebt .

Ja klopt hellemaal maar als alles heeft een keer zijde vond het prima voor paar jaar maar doe er bijna niks meer mee tot op deze avond met jou bij mij thuis dan heb heerlijke ASPERGES met Goeie botermalse biefstuk van de echte ambachtelijke slager gekocht voor jou en mij .

Jeetje te hebt wel even echt flink uit gepakt voor mij HEY BAS.

Ja krijg maar 1 keer de kans om jou mijn KOOK kunsten te laten zien en proeven wil erg graag dat je eens eerste voort even een mooie rondleiding krijgt wat waar is en hoe het er allemaal bij mij thuis eruit ziet .

Klasse vent ben je toch dat je direct na de eerste keer samen op stap te zijn geweest bloemen deed sturen via bloemen man bij mij thuis en had direct een moeder die alle maal vragen deed stellen wat natuurlijk erg fijn en belangstellend was naar mij over jou en was direct hellemaal van slag van de joekel van een bas tulpen voor mij god zij dank geen rode tulpen heb een klere hekel aan de knal rood tulpen .

Mijn moeder wilde echt alle fijn in &outs van jou weten en heb direct maar gezegd dat ik erg leuk vond en graag eens op jou verzoekje was ingegaan en heb haar ook verteld dat jij mij bijna hele avond vrij hebt gehouden van de kosten van de leuke en super mooie avond in Haarlem samen waar je wel wat bij mij hebt weten te raken van binnen die avond .

Heb echt een goed beeld van jou en mooie etage waar ik wel eens een avondje met jou zou willen samen zijn met alles er op en er aan hoor .

Heb nog iets je niet verteld ben erg stout geweest heb speciaal heden ochtend de nieuwe LINDA voor jou gekocht , Jij bent echt knetter gek HEY ….

Dat lees je toch graag? JA HOE KOM JIJ AAN DEZE INFORMATIE ?

Via de meiden van kantoor dat jij altijd als eerste de Linda pakt op de lees tafel in de bezoekers ruimte .

Valt dus wel erg op dat ik hou van mooie dames bladen van aardig hoog ROYAL gehalte ….

Jeetje is dat even leuk binnen komen bij jou een relax stoel en heerlijke drankje erbij en ben hellemaal klaar voor fijn en leuke middag en avond bij jou Bas .

OOOO wat is dit nou weer Mannetje heb er net een heerlijke koekje van jou mogen krijgen nu weer een super leuke en heerlijke glaasje ECHTE FRANSE !!!!!!

Jazeker alleen het beste is voor jou goed genoeg kijk eens even wie jou een berichtje stuurde .

Jij hoort ook alles BAS .

Ja vind het gewoon niet meer dan normaal dat je jezelf kan zijn bij mij en dat je even een momentje voor jezelf kan hebben ..

MMMM ruikt super lekker hoor mag ik even komen gluren BAS ,Jij altijd MOP .

Weet mij ook wel eens kei lekkere manier in de watten te leggen zeg heerlijke dit drankje moet deze fles nog leeg deze avond , Nee maar mag wel hoor was het een belangrijk berichtje zojuist .

Super lief en erg attent dat jij dit vraagt aan mij heb ook geen geheimen voor jou BAS was mijn moeder die zij kan gewoon lekker blijven slapen bij hem als je dat wilt hoor .

Zou niks liever willen dan eens lekker met jou in mijn bedje naast mij te hebben liggen maar wil het als jij daar ook voor open staat LIZA .

Zeg niet direct nee tegen dit verzoekje van jou en weet van mijn moeder dat ze het prima zou vinden als ik eens mooie en heerlijke fijne avond met jou mag hebben wil nog wel een beetje van dat lekkere ROZE vocht proeven hoor MMMMM super lekker spul dat is wel een flinke dure fles volgens mij .

Dat is nooit aan de orde het duurste is geen punt voor mij en wil eens dat je eens proeft van de mooie dranken die ik deze avond voor jou in koelkast heb staan .

Mag ik daar een kijkje nemen BAS , Tuurlijk jij laat je maar eens een keer lekker gaan deze avond met mij samen en zal je een avond en nacht geven die je niet snel meer gaat vergeten hoor .

NOU dat maakt mij bloed benieuwd wat mij nog te wachten staat en zal je eens lekker willen beet pakken BAS …..

MMMM mooie strakke SIXPACKJE heb jij Mannetje ben door de CHAMPAGNE wild en lekker los aan het komen doe bijna nooit dit eens leuke vent gaan eten bij hem thuis maar voor jou kan ik erg graag een uitzondering maken hoor .

Hier schatje pak aan dit is al vast een klein voor proefje mondje open en oogjes dicht , MMMMM super lekker romige saus Bas , dat is dus de ROOM SAUS voor bij de ASPERGES

Jezus wat onwijs heerlijk en wil erg graag eens de nacht met jou samen zijn BAS is wel een dingetje slaap echt poedel naakt met hellemaal niks om mijn Billen en borsten dus lekker eens paar snoei harde tepels in jou ruggetje zal jou jongen man wel eens een keer puur natuur willen zien MMMMM.

Aan tafel LIZA loop met de mooie grote borden die eerst even in het warme water heb gehad dat de asperges en room saus met ham en mooie ROZE biefstuk haar zal doen laten smullen .

OOOO ben door jou erg in de zevende hemel en voel me met het kwartier meer losser worden van de drank en kan bijna niet meer in toom houden van deze heerlijke dingen met jou heb voor het eerste keer met jou paar joekels van stijve en snoei harde tepels daar in mijn sexy setje dat speciaal voor jou heb gekocht in de stad met mij moeder die heeft mij geholpen met kiezen wacht jij maar eens even af wat jou straks te wachten staat BAS .

Is echt super mals dit stukje vlees dit is echt klasse vlees hoor is geen supermarkt stukje vlees dat proef ik direct , MMMM jou stukje mannelijk vlees is denk ik vele maatjes meer schat ik zomaar in .

Bent echt super stout bezig hey LIZA ….

Vind je echt wel leuk denk ik zomaar ben in staat om mijn jurkje zo direct eens leuke manier naar beneden te gaan doen voor jou maar dan gaat jou jeans ook uit en zal ik jou eens laten zien wat deze nette dame nog meer in haar mooie mars heeft voor jou BAS.

Jezus wat een super lekker dingen heb jij daar LIZA , MM IS MAAR EEN KLEIN VOLLE C HOOR .

Maar heb een leuk en mooie en leuk klein smalle streepje daar voor jou in de reclame die echt nog nooit eerder eens daar wat tussen mogen voelen van een mannelijk stuk gereedschap denk dat ik wel even zal moeten slikken wat een flinke grote jij hebt volgens mij …..

Eerst eens het toetje van vers fruit met slagroom ijs met zomer fruit , OOOO wat erg lekker is dit hoop dat ik weer niet eens ga knoeien , Geen punt de wasmachine is geduldig en kan met fijn was alles weer netjes schoon krijgen voor jou LIZA .

Voer mijn Moppie lekker verse zomer fruit en Ja hoor precies haar splinter nieuwe BH zit onder de witte dikke room van het zomer fruit en zie hoe LIZA het voor sluiting open maakt en prachtige mooie ronde peren hun voor de volle ruimte krijgen .

Kijk dat heb ik nu altijd met drank ga de twee jonge knopjes lekker samen naar buiten staan
en weet precies dat ik deze avond niet meer naar huis ga wil gewoon eens lekker ontmaagd worden door de knul die mij hart een sprongetje laat maken.

Hoe deze avond verder gaat lees je in deel 2

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4735 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Eerste avond samen”

  1. Heb jij wel schrijven geleerd? Je zinnen lopen voor geen meter, komma’s en punten zijn je onbekend, je schrijft willekeurige woorden met hoofdletters. Stop er alsjeblieft mee, doe iedereen hier dat plezier.

Plaats een reactie