BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Elkaars Broertjes Uitproberen Deel 6

Vrijdag

Wij werden alle drie, Saar, Tommy en ik om zes uur wakker van een hele schelle vakantie wekker. Ik schrok me hierdoor kapot want ik dacht in de eerste instantie dat die gezet was door mijn vader. Want dit was precies iets wat hij zou doen om ervoor te zorgen dat wij bij tijds wakker zouden worden als we ergens naar toe gingen. Saar gaapte en deed de wekker uit en zei met een tweede gaap “kom op Tommy, ga naar je eigen kamer.”
Tommy keek haar half wakker aan liet mij los, want we hadden de hele nacht doorgebracht boven op het dekbed in elkaars omhelzing. Ik gaf hem een duwtje om op te staan, dit deed hij, hij pakte naakt zijn kleding bij elkaar en verliet de gezinskamer en ging zijn eigen kamer in en plofte daar op zijn bed neer.
Ik lag zeker een half uur wakker voordat ik weer in slaap viel, dit keer onder het deken in plaats van in de armen van mijn geliefde broertje erboven op. Saar was als gewoonlijk weer binnen een tel in slaap gevallen.
Om tien uur werd er op de deur geklopt en kwam Angela onze kamer binnen en ik zag haar ondanks dat ik nog slaperig was goed rondkijken, alsof ze verwachtte dat er mogelijk nog andere mensen op onze kamer lagen behalve Saar en ik.
Dit was gelukkig niet het geval dankzij die wekker van Saar. Angela leek teleurgesteld en zei “over twintig minuutjes gaan we ontbijten dames, tot dan.”
“Dag, mam.” zei Saar luid.
Angela verliet de kamer en twintig minuten waren wij aangekleed en gingen naar beneden om te ontbijten, alleen Tommy was er nog niet dus ik werd naar boven gestuurd om hem wakker te maken. Met een lach liep ik naar boven toe, kwam zonder kloppen zijn kamer binnen en zag hem half bedekt onder zijn dekbed liggen. Ik probeerde hem wakker te schudde dat werkte niet en ik haalde het dekbed van hem af en schudde hem weer zonder resultaat. Mijn hand ging hierna bijna automatische naar zijn kruis, binnen een minuut of twee was hij stijf en ik haalde hem snel uit zijn onderbroek als of ik wou bevestigen dat het inderdaad mijn broers pik was die ik gisterennacht, gelikt, gepijpt en geneukt hard. Met blijheid bestudeerde ik zijn pik, het was inderdaad dezelfde en ik boog me voorover en nam hem gulzig weer in mijn mond. Mijn broer bewoog zijn arm naar mijn hoofd toe en sloeg tegen mij haren aan, hierdoor werd hij wakker en hij keek met grote ogen van verbazing naar mij alsof hij niet zeker wist of gisternacht een droom of echt was geweest. Hij aaide mij over mijn hoofd en ik probeerde te lachen naar hem maar dat ging moeilijk met zijn pik nog steeds in mijn geile mond.

“Oh zus,” kreunde hij “wat is dit een geweldige manier om wakker te worden.”
Ik likte nog een keer aan zijn pik en liet hem uit mijn mond vallen.
“Nu je eindelijk wakker bent, het is tijd om naar beneden te gaan. Iedereen wacht op ons.”
Tommy keek me teleurgesteld aan.
“En dit dan,” vroeg die wijzend op zijn harde pik.
Ik lachte naar hem en antwoordde, “die kan je beter met iets bedekken voordat je me naar beneden volgt.”
Ik liep ze kamer uit en ging lachend de trap af. Terug in de eetkamer vertelde ik mijn moeder dat ik eindelijk Tommy wakker geschud had gekregen en dat hij er zo zou aankomen.
Tommy kwam twee minuten later expres in zijn pyjama naar beneden zodat zijn nu nog halfharde pik goed zichtbaar was. Normaal haatte mijn moeder het als we met pyjama aan, aan de ontbijttafel kwamen, maar nu zei ze er niks van, ze keek zelfs af en toe zijdelings naar Tommy toe om zijn kruis te zien.
Nadat het ontbijt op was stond mijn moeder erop dat Tommy haar ging helpen met de afwas omdat hij ons allemaal had moeten laten wachten. Tommy ging hier mee akkoord en ik wist zeker dat ik mijn moeders hand twee keer expres tegen zijn kruis zag stoten.
Saar en ik gingen naar onze kamer toe en bespraken samen uitvoerig de afgelopen dagen door. Saar vroeg me ook gelijk hoe ik net Tommy wakker had gekregen en zij werd net zoals mij hier gelijk erg geil van en we wisten gelijk allebei een ding zeker, wij konden niet tot vanavond wachten om weer met onze broertjes seks te hebben. Saar bedacht gelijk een plan. Tot nu toe was nog niemand op de zolder boven ons geweest, geen van ons tieners durfde als eerste de trap naar de zolder van de grote bungalow naar beneden te trekken. Dit zouden we dus aan onze vaders vragen onder het mom van huisverkenning, aan onze ouders gingen we mededelen dat we de zolder opgingen om te kijken wie daar het langst zou durven blijven. Wij gingen weer naar beneden en kwamen in de woonkamer Tommy tegen die naar boven ging om zich aan te kleden en ik zag dat hij nog steeds een bobbel in zijn pyjama broek had.

Wij gingen naar onze vaders toe en vertelde hun dat wij de bungalow wilden verkennen en of een van hun de trap naar de zolder voor ons wou openen. Mijn vader was verbaasd hierover, hij had nooit door gehad dat deze bungalow zelfs een zolder had.
Uiteindelijk liep iedereen mee naar boven om de zolder te zien, boven aangekomen was Pieter diegene die de trap naar beneden trok en mijn moeder nam knikkend het voortouw om naar boven te lopen, de trap kraakte heel erg. Op de zolder stonden oude meubels, dozen met dekens en een oude openhaard, verder lag er een oud sjoelbord, een stel lege plastic zakken en de bovenkant van een kapotte salon tafeltje.
Mijn moeder zuchtte en zie “ik zie niks engs hier kindertjes.”
Saar keek rond en antwoordde “maar we kunnen ons hier wel heel goed enge dingen inbeelden. Die tafel daar kon kapot gegaan zijn door een bijlmoordenaar die de jonge tieners hier wou vermoorden en die openhaard werd gebruikt om brutale kleine kinderen te verbranden door een slechte heks en ergens in die dekens zit de restanten van een klerenhanger abortus verstopt.”
Mijn vader en Angela keken gelijk boos naar haar toe en mijn moeder keek angstig naar de dozen met dekens, uit eindelijk trapte mijn vader alle dozen met dekens open en samen met Pieter pakte hij ze samen uit en hield ze een voor een omhoog totdat mijn moeder er zeker van was dat er echt niks in zat. Ontdaan ging ze begeleid door mijn vader naar beneden, Angela keek ons aan en saai mysterieus “niet hier te lange bezig met elkaar blijven, geweldige tieners van me.”
Angela en Pieter volgde mijn ouders naar beneden toe een minuutje later kwam Tommy de trap op naar ons toe en vroeg, “wat doen jullie hier.”
Ik duwde hem op de stapel dekens en greep naar zijn kruis terwijl Saar de trap optilde zodat de zolder gesloten kon worden.
Jan nam hierna ook gelijk plaats op de stapel dekens en voordat ik Tommy’s hard pik uit zijn gulp kon vissen had Jan de zijne er al uit gehaald, Saar ging op handen en knieën zitten en kwam zo geil naar hem toe kruipen. Ondertussen haalde ik Tommy’s harde pik uit zijn gulp en begon hem zachtjes af te trekken, Saar liet er geen gras over groeien en hapte Jan’s pik gelijk haar mond in. Na mijn broer een paar minuten afgetrokken te hebben volgde ik haar voorbeeld en kwam in languit voor hem liggen en nam op deze manier zijn pik in mijn mond. Dit was best onprettig want ik lag op de houten vloer terwijl mijn broer lekker op de dekens zat. Dus ik liet zijn pik uit mijn mond vallen en stond op, Tommy keek me aan met een hele jammere uitdrukking op zijn gezicht en ik zag dat Saar ook haar broertjes pik uit haar mond had laten vallen. Ze stond op naast mij en zei tegen de jongens, “kom, sta op, van die dekens af.”
Dit deden ze gehoorzaam, en Saar sprong op de stapel dekens en ging op haar knieën zitten met haar mond wagenwijf open, Jan begreep gelijk wat ze wou en liep met zijn harde pik in de aanslag naar haar toe en stak hem er tevreden terug in, toen ik dit zag kwam ik op precies dezelfde manier naast Saar zitten en nog voordat ik me mond open kon doen stond Tommy voor me, mijn zijn mooie harde pik in zijn hand, ik deed gewillige mijn mond voor hem open en met een voldane grijns op zijn gezicht stak hij hem weer mijn mond in, zeker tien minuten lang zaten wij zo ons eigen broertjes te pijpen toen tikte Saar Jan en Tommy aan om te stoppen, met enige tegenzin lieten ze beide hun pik uit onze mondjes vallen. Saar keek hun aan en zei, “even wisselen jongens, variatie houd het leven leuk.” Onze broertjes knikte en wisselde van plaats, Saar begon Tommy met volle overgaven in het blikveld van Jan te pijpen, dit leek Jan echter extra geil te maken dus ik volgde haar voorbeeld met hem.
Vijf minuten later voelde ik zijn pik pulseren en niet veel later spoot hij drie stralen zaad mijn mond in, het gebeurde zo snel dat ik het niet kon bewaren en gelijk het meeste ervan moest doorslikken. Jan’s pik floepte uit mijn mond en ik liet hem zien wat ik nog in mijn mond had, mijn broer zag dit en gebaarde mij om naar hem toe te komen, dit deed ik en hij haalde gelijk zijn pik uit Saar’s mond. Een tel was er teleurstelling op haar gezicht te lezen, maar toen ze het tafereel zag begrijp ze gelijk wat hij wou en zei “steek hem er maar in lieverd.”
Tommy knikte blij naar haar en voordat ik volledig kon begrijpen wat er aan de hand was stak mijn broer zijn harde incest pik weer in mijn mond. Binnen een minuut begon hij hevig heen en weer te bonken en te kreunen, hij was zoals ik later achterkwam nog nooit staand klaargekomen, dus dit was een hele andere ervaring voor hem. Uiteindelijk naar zeker drie minuten gekreun en gehijg en wild pik gebonk in mijn mond spoot hij met minsten zes harde stralen sperma mijn hele mond vol met de groots mogelijk moeite lukte het me om door mijn neus te blijven ademen terwijl hij mij zo lekker volspoot, voldaan haalde hij zijn pik uit mijn mond en ging vermoeid op de dekens naast mij zitten ik liet hun alle drie mijn volle sperma mond zien en slikte het zo geil mogelijk door, toch liepen er twee straaltjes sperma uit mijn mondhoeken naar beneden, Saar zag dit en begon mij te kussen en likte ze een voor een weg. Hierna deed ze haar broek los en naar beneden en ging op de stapel dekens liggen en zei, “lik me Jantje.”
Jan borg zijn pik op en bracht haar slipje naar beneden zodat hij haar kutje kon likken, ik volgde opnieuw hun voorbeeld en voelde op dat moment voor het eerste van mijn leven mijn broertjes lippen op mijn kutje, hij kuste mij rond om mijn kutje, ik liet hem mijn klitje zien en hij gaf expres twee kusjes ernaast. Hij kwam omhoog en bracht zijn rechterhand erna en langzaam streelde hij met zijn vingers over mijn klitje en kutje. Hij keek me aan en vroeg, “Mag ik je vingeren zus?”
“Ja doe alles met me wat je maar wilt, Broertje,” antwoordde ik geil en vluchtig. Zonder schroom stak hij gelijk vier vingers mijn kutje in, ik tikte op zij arm en haalde ze er weer uit.
“Rustig aan Tommy,” fluisterde ik naar hem. Hij knikte en zei, “oké, zus.”
Nu stak hij kalm twee vingers in mij en begon mij teder te vingeren, ik zag hoe Jan afwissend het klitje en kutje van Saar aan het likken was, Tommy zag dit ook en net toen ik hem wou vragen hem na te doen kwam Saar hard kreunend klaar.
Zodra ze bijgekomen kwam ze naar ons toe en schudde haar hoofd.
“Dit word niks,” zei met een schuddend hoofd “we kunnen niet te lang wegblijven.”
Ze keek Tommy aan, duwde hem opzij en kwam tussen mijn benen liggen en zei “volg mijn voorbeeld.”
Saar begon mij diep te likken terwijl haar vingers met mijn klitje speelde, net toen het echt lekker werd stopte ze en keek naar Tommy en zei “nu jij.”

Tommy knikte naar haar en met nog een paar instructies van Saar probeerde hij me op dezelfde manier te verwennen, maar hij had gewoon helaas op dit moment nog niet de juiste techniek te pakken. Saar liet hem echter niet aan zijn lot over en begon mijn linker borst te likken terwijl ze naar Jan keek, hij begreep weer gelijk wat ze wou en pakte mijn rechter borst vast en zoog mijn tepel in zijn mond. Mijn broers gelik leek hier door beter te worden, of misschien ook niet, er is gelukkig later genoeg tijd om hem een echt befmeester te maken. Na het moment dat het beter leek kwam ik snel hard kreunend klaar op zijn tong terwijl mijn tepels gesappeld werden door Jan en Sara. Dankbaar duwde ik mijn broers hoofd weg en zag dat hij weer een stijve had ik schudde mijn hoofd wetend dat er geen tijd meer was om hem er vanaf te helpen.
Saar stond op en deed de rest van haar kleren aan en fatsoeneerde zichzelf. Ik volgde haar voorbeeld en Tommy borg met enige tegenzin zijn harde pik op. Saar liet de trap zakken en stuurde Tommy als eerste naar beneden. Ik volgde hierna en vier minuten later volgde Jan. In de woonkamer stond inmiddels een voor vakantie tijd, vroege lunch klaar omdat we ruimte moesten hebben voor de barbecue vanavond. Mijn moeder vroeg of we de hele tijd boven op de zolder waren, ik bevestigde dit en vertelde haar dat we erachter waren gekomen dat de dekens nog geen eens zo slecht waren, ze waren gewoon oud. Mijn moeder keek me bedenkelijk aan, toen uiteindelijk ook Sara naar beneden kwam gingen we met zijn allen lunchen en omdat Saar nu de laatste aan tafel was moest zij helpen met de afwas. Dit deed ze zonder commentaar en ik ging naar boven toe om te wachten totdat ze klaar was. Een ruim kwartier later terwijl ik midden in Harry Potter and the Chamber of Secrets zat, kwam ze naar boven. Ik las mijn kolom af en legde het boek weg, ik wist toch al goed wat er hierna in het boek ging gebeuren. Saar zuchtte en klaagde wat over mijn moeder en leek een besluit in haar hoofd te nemen over haar. Ze stond op en liep naar de kamer van Jan toe, zonder kloppen kwam ze binnen, iets wat wij bij mij thuis nooit zouden doen. Ze beval Jan om mee te komen en we liepen met zijn drieën naar mijn broers kamer en kwamen weer binnen zonder te kloppen. Mijn broer was naakt en bracht automatische zijn handen voor zijn kruis, Saar moest hier gelijk door lachen en zei “we hebben alles al van je gezien Tommy, waar ben je mee bezig?”
Tommy keek boos na haar en antwoordde, “ik stond op het punt om mijn zwembroek aan te trekken als je het weten moet.”
Saar schudde haar hoofd en zei, “daar hebben we geen tijd voor vandaag, om precies zeven uur willen onze vaders beginnen met de barbecue.”
“Zo,” antwoordde hij nors terug.
“Het is al half twee geweest, we werden pas tien uur wakker. We hebben dus nog minder dan vijf uur om de Parlour te verkennen en schoon te maken.”
Wij keken haar allemaal bedenkelijk aan.
“Als hij niet schoon is gaat Clara absoluut niet mee naar boven, eerst gaan we nu elk vertrek bezoeken en tellen hoeveel bedden er in de bungalow zijn.”
Jan schudde niet begrijpend zijn hoofd en wou zijn zus net een vraag stellen maar, ze legde een vinger op haar mond en keek hem aan met een felle blik zodat hij stil werd. Ze liep Tommy’s kamer uit en ging naar die van Jan en zei “eerste kinderkamer, drie bedden, een stoel.”
Ze ging door naar de badkamer en zei “bovenste badkamer, geen bedden, geen stoelen, twee baden, een wc en een kleine douche.”
Toen keek ze naar ons en zuchtte “moet ik ook alles doen, Tommy pak een kladblok en noteer wat ik zeg.”
Tommy gaapte haar aan, ging terug zijn kamer in en hij kwam even later terug om op te schijven wat Saar net gezegd had.
“Schrijf ook op dat er in de zolder alleen een stapel kleden liggen.”
Tommy knikte naar Saar en over zijn schouder zie ik hem noteren: Zolder, stapel kleden.
Saar vervolgt haar tocht en gaat Tommy’s kamer in en zei “tweede kinderkamer, ook drie bedden en een stoel.”
Hierna gaat ze onze kamer in, ze kijkt rond voordat ze zegt “Eerste gezinskamer, vier bedden, wou twaalf stoelen, twee banken en dat is het.
Wij volgde haar opnieuw terwijl ze naar benden liep naar de eerste verdieping toe, hier aangekomen ging ze direct de eerste badkamer in en terwijl ze om zich heen keek zegt ze, “Eerste kleine badkamer, een wc, een bad, een douche stoel en een grote aangepaste douche voor gehandicapten.”
Saar liep hierna gelijk door naar de tweede gezinskamer in, met verbazing en tevredenheid keek ze rond en zei “tweede gezinskamer, vier bedden, acht stoelen, twee banken, een klein badje, een verborgen wc en een douchecabine.’
Ze gaat zo verder door het hele huis, in elk vertrek word genoteerd door Tommy hoeveel bedden, stoelen, banken, baden, wc’s en douchen er zijn.
Zelfs de berging word meegenomen, “niks zinnigs, wel lekker knus voor vier personen,” is wat Saar hier zei zodra we hier met zijn vier hadden rondgekeken.
Hier vroeg ze ons om schoonmaakspullen mee te nemen, dat deden we en nadat we de rest van het huis hadden gezien, gingen we naar boven toe naar de Parlour.
In de Parlour aangekomen nam Saar aandachtig het kladblokje door, gaf het aan mij en zei “jij bent beter in wiskunde, tel op hoeveel er van elk is Priscilla.” Ik schudde me hoofd gefrustreerd en begon alles te bereken terwijl de anderen alle tafeltjes in de Parlour begonnen schoon te maken.
Sara was net bezig met een hele lange tafel toen ze opsprong en boos riep, “verdomme, we hebben niet alle mooie lange tafels zoals deze genoteerd.”
Hierdoor moest ik weer over alle getallen gaan, maar uiteindelijk had ik naar een dik halfuur met een plaspauze erin alles door gerekend. Ik noteerde mijn antwoordden en hielp de andere met de laatste paar tafels. Saar keek tevreden om zich heen ging lang uit op een bank liggen en wij namen op drie fauteuils voor haar plaats. “Wat zijn de totalen Priscilla?”
Ik keek op mijn briefje en zei “Er zijn in totaal negentien bedden in het huis, maar twee daarvan zijn voor twee personen, dus er is plek voor in ieder geval eenentwintig slapers.”
Saar joelde “maar slapen is niet waarvoor we ze hebben opgeteld.”
“Verder zijn er vijf baden en vijf wc’s in het huis” ging ik verder “op zolder is er zoals we weten slechts een stapel dekens,”
“Maar ze waren goed genoeg voor best een beetje vertier,” zei Jan, mij in de rede vallend.
“En als laatste zijn er door het hele huis heen totaal achtentwintig banken en zevenentachtig stoelen. ”
Saar stond blij op en keek naar ons “dat is meer dan genoeg stoelen.”
“Waarom heb ik dit allemaal opgeschreven Saartje,” vroeg Tommy haar.
Saar schudde haar hoofd en antwoordde hem “dat hoor je vanavond wel, nu verder met schoonmaken”.
Dit deden we, we klopte alle banken en stoelen af, en erna gingen we met een ligt natte doek over all het houtwerk en leer van alle banken en stoelen in de Parlour heen om ze schoon te maken. Mijn broer liep toen we bijna klaar waren met een emmer vies water de kamer uit en toen hij terug kwam en mij de tegels zag lappen voor de sier openhaard gooide hij de emmer water over me heen. Saar en Jan moesten hier natuurlijk gelijk hard om lachen. Maar ik schreeuwde boos “waarom deed je dat, idioot!”
Mij broer schrok hier natuurlijk van en antwoordde bedeesd “ik heb je altijd al in een wet t-shirt willen zien, wet t-shirts maken mij altijd heel erg geil, sorry zus. Ik kon het niet laten.”
Boos en lekkend liep ik weg van hem en in mijn hoofd dacht ik: ‘Ik ga nooit meer neuken met dat joch.’
Toen ik terug kwam de Parlour in had Tommy met een dweil het water opgelapt, het tapijt om de stenen heen was echter nog nat en daar was verder niks aan te doen.
Moe maar voldaan naar het schoonmaken van de Parlour plofte we alle vier op een eigen bank neer.
Saar keek ons en zei, “Goed gedaan, geile broertjes en zusjes.”
We lachte een beetje terwijl Saar op een zakelijke manier recht op de bank ging zitten.
“Tijd om meen kaarten op tafel te leggen,” Saar viste een spel kaarten uit haar zak en lag ze op de tafel met een gulle lag, “spreekwoordelijk dan. Oké, waar te beginnen.” Ze deed even of ze diep nadacht en zei, “Als eerste, ik heb gisteren jullie vader gepijpt Priscilla.”
Toen Tommy dit hoorde veerde hij gelijk overeind, hij wou duidelijk iets zeggen, maar toen die na mij keek, kreeg die en ligt blosje en ging die weer zitten.
“Hij had er veel moeite mee,” ging Saar verder kijkend naar Tommy “maar uiteindelijk waren mijn charmes, of mijn jonge lichaam te veel voor hem,” zei ze met een glimlach op haar gezicht “nadat hij gekomen was zei hij dat dit nooit meer mocht gebeuren. Hier was ik het natuurlijk niet mee eens maar naar een kort verbaal gevecht stemde ik hier mee akkoord in ruil voor zijn geilste wens.”
Tommy keek naar mij toen die dit hoorde. Saar lachte en ging verder “daar had ik inderdaad op gehoopt, maar jullie vaders geilste wens was niet het neuken met een specifiek persoon, zijn geilste wens was om in elk vertrek van jullie huis een keer geneukt te hebben. In de meeste vertrekken hebben jullie ouders het al gedaan, maar jullie kamers waren heilig voor hun net zoals de keuken en de woonkamer. Dit was de rede voor de inventaris, ik wou weten hoe veel plekken elke ruimte beschikbaar had om prettig te neuken met elkaar en met en voor jullie vader.”
Wij staarde allemaal naar haar maar zeiden niks terug.

“Vanavond gaan we hier, Doen, Durf of de Waarheid spelen,” telde ze af op haar vingers, “maar hoe” vervolgde ze bedenkelijk. “Wel we hebben eerste de barbecue, dan komen de normale spelletjes en met een beetje geluk gaan wij hiernaar na boven voor een potje pesten. Uiteindelijk stel ik voor om doen, durf of de waarheid te gaan doen. Mijn moeder gaat ervoor zorgen dat iedereen hier mee akkoord gaat. Ze heeft ons namelijk gisteren niet alleen bezig gehoord zoals waarschijnlijk al onze ouders, maar ze heeft ons ook bezig gezien met onze eigen broertjes. Hier was mijn moeder supernat en geil van geworden, en van ze kan niet wachten om seks te hebben” ze legde haar hand op Jan zijn schouder “met deze vent hier.”
Jan keek verbaasd naar haar maar er kwam gelijk een grote glimlach op zijn lippen, hij wou dit natuurlijk ook al heel graag.
“Ons grootse obstakel is jullie moeder, daarom zal de eerste seksuele vraag zijn of ik op jullie vaders schoot wil gaan zitten, met een beetje geluk word dan het tegenovergestelde gevraagd aan Priscilla, en komen de moeders hierna bij hun zoons op schoot. Hierna zodra de tijd rijp, als je begrijpt wat ik bedoel steek ik mij hand op en als een van ons de volgende keer aan de beurt is met durf, stellen ze aan Tommy de vraag of hij zijn geslachtsdeel te voorschijn haalt.”
“Mijn moeder slaat op tilt als iemand dit vraagt,” zei Tommy gelijk.
Saar lacht “Weet ik, maar ondanks dat moet je het gewoon doen, dit is super belangrijk. Denk je dat je dit kan doen Tommy.”
Tommy knikt “Ja, dat kan ik, maar ik wil niet perse zoals Jan seks met mijn moeder te hebben, ik neuk liever eerst Angela.”
Saar lacht “dat kan geregeld worden. Mijn ouders kunnen niet wachten om met mij en Jan te neuken, mijn vader weet echter natuurlijk nog van niks. Alleen mij moeder zit in ons complot om dit te bewerkstelligen. Alleen als het ons lukt om al onze ouders over de streep te halen kunnen wij met zijn vieren seks met elkaar blijven kunnen hebben. Want als iedereen over de streep is hoeven er geen problemen meer te zijn okay. Dit is waarom het zo belangrijk is om er vanavond voor te zorgen dat iedereen deze streep over gaat, akkoord?”
“Akkoord” zeggen we allemaal.
Na dit keek Tommy naar Saar en zei, “Het is niet alsof, het me niet geil lijkt om mam een keer te neuken, maar ik wil niet alleen maar mijn eigen familie neuken,” zei Tommy meer na mij toe dan naar de anderen voor mij gevoel want ik kon best de rest van mijn leven alleen nog maar mijn eigen familie neuken.
“Dat is begrijpelijk” reageerde Saar terug naar hem “maar ik weet zeker dat, dat niet gaat gebeuren maar op deze vakantie heb je helaas maar keuze uit maar drie verschillende kutjes en zeven verschillende monden en konten als het hopelijk zover komt.”
Jan keek haar gelijk verschrikt aan toen ze dit laatste zei.
“Niemand hoeft natuurlijk iets te doen wat die totaal niet wilt,” ging ze verder “maak je maar geen zorgen, broertje, jullie hoeven elkaar niet te pijpen, ondanks hoe geil en leuk dat voor ons dames zou zijn om te zien.” eindigde Saar met een geile grijns naar mij.
Jan en Tommy keken onzeker naar elkaar, nadat Saar dit zei, maar ze hielde zich verder stil, zwijgen is iets wat onze beide broertjes heel goed konden doen.
Saar herhaalde hierna het plan nog een keer en nadat we weer allemaal hiermee akkoord waren gegaan, gingen we naar beneden om te wachten totdat het tijd was voor de barbecue. De vaders zagen ons zitten en vroegen of wij niks anders te doen hadden, dit hadden we natuurlijk niet, dus naar overleg met de moeders besloten ze om de barbecue een ruim half uur eerder te houden.
De vaders hadden alle stoppen uit de kast gehaald voor de barbecue, er leek genoeg eten te zijn voor minsten achttien personen, niet acht. Voor meer dan twee uur lang waren we aan het tafelen en aan het barbecueën. Mijn vader verklaarde de barbecue geslaagd en ging naar de WC, gevolgd door Pieter, de vader van Sara. Terwijl de volledig volwassen heren naar de wc’s gingen ruimde de rest van ons de spullen op. Nadat alles was weggewerkt en we terug de woonkamer in kwamen zag ik dat Angela al twee keer kolonisten van Catan op de grote tafel had klaar gezet. Wij; Angela, Tommy, mijn moeder en ik waren al begonnen met een potje toen de vaders terug kwamen. Omdat wij eerder begonnen waren wij ook eerder klaar. Dus we gingen gelijk door met een potje mens-erger-je-niet, hierna speelden we met zijn achten 30 seconds en ganzenbord. Daarna werden zeeslag en memory tevoorschijn gehaald.
Na twee potjes Memory stond Saar op en strekte zich uit en zei, “het word te donker hier, wij hebben expres de Parlour boven schoon gemaakt, zullen we daar nog een potje spelen.”
Angela stond op en zei “goed dat doen, we huren niet voor niks voor duizenden euro’s dit hele huisje.”
Hier kon niemand iets tegen in brengen dus we gingen via de trap die verscholen in de woonkamer stond naar de Parlour toe. Deze trap stopte voor een zogenaamd geheim luik in de vloer van de Parlour. Angela liep voorop en duwde het luik omhoog en mijn vader gaf haar een zaklamp en daarmee zocht ze naar de lampen in de kamer en deed ze een voor een aan. Wij volgde haar de Parlour in en Pieter die als laatste naar boven kwam trok het luik dicht. Angela haalde twee pakjes van dezelfde memory te voorschijn en legde ze elk op een andere tafel. We begonnen gelijk met spelen, Ik speelde met Pieter, Angela en mijn vader. De andere groep was eerder klaar met mijn moeder als de winnaar en bij ons werd Pieter de winnaar toen stond mijn vader op en vroeg “nou wat? Ik ga het liefste nog een potje schaken en ernaar na bed.”
Saar pakte het pakje kaarten dat ze vanmiddag al op tafel had gelegd en zei, “wij kunnen ook gaan pesten of pokeren.”
Mijn moeder keek haar bedenkelijk aan, griste de kaarten uit haar hand en zei resoluut “daar komt niks van in meisie, ik weet precies wat jij in gedachte hebt met poker.”
Alles leek op dit moment mis te gaan, maar Angela die dezelfde rede had als ons om Doen, Durf of de Waarheid te spelen deze avond redde niet alleen de avond maar eigenlijk de hele vakantie op dit moment door haar keel te schrapen en terwijl ze naar ons keek zei ze voornamelijk tegen mijn moeder toe “Als ik het goed heb, hebben jullie met zijn vieren gisteren Truth or Dare gespeeld.”
Hier schrokken wij natuurlijk allemaal van, omdat dit natuurlijk niet het plan was en dit mogelijk bij mijn moeder als ze wist wat voor spel het was zeker door de verkeerde keelgat zou vallen. Onze schrik had echter het geweldige effect dat het mijn moeder bedaarde en ze keek Angela gelukkig niet begrijpend aan. Vanochtend ben ik er namelijk achter gekomen dat ze alleen heel vaag met het spel bekend was omdat ze het weleens genoemd had horen worden.
Angela pakte de kaarten uit mijn moeders handen en deed ze in de zak van het vest dat ze aan had, en ging weer zitten op een stoel en begon uit te leggen “bij Truth or Dare stel je om de beurt een vraag naar elkaar en dan moet je of de waarheid vertellen of iets doen.”
Mijn moeder kijkt nog steeds bedenkelijk naar Angela en vraagt “wat is daar leuk aan en de bedoeling van.”
Saar valt haar moeder bij “wel het is een kennismakingspel, ik vroeg Tommy bijvoorbeeld of hij wel eens wat gestolen had.” Mijn moeder keek gelijk naar Tommy met een boze blik “of dat zo is kan je hem als we het spel gaan spellen direct vragen,” vervolgde Saar sluw.
Angela viel haar bij, “dat is dus wat je te weten kan komen als iemand een waarheid vraagt antwoord, maar bij een durf vraag moet je iets doen, zoals bijvoorbeeld een kussen uit het raam gooien.”
“Hoe weet je dat mam?” vroeg Jan haar verbaasd. Een lacht kwam op zijn moeders lippen, naar een tijdje stil te zijn gebleven keek ze mijn moeder aan en vroeg “zullen we het spel spelen Clara, in het Nederlands is het net iets anders en moet je vragen ‘Doen, Durf of de Waarheid aan’, en de persoon die je noemt moet dan kiezen en jij moet dan of een durf of waarheid vraag stellen of een opdracht geven. Snap je.”
Mijn moeder knikte onzeker naar Angela.
“Laten we beginnen,” zegt Angela blij, “jij eerst Clara.”
Mijn moeder keek direct naar Tommy en zei “Okay, wat was het,” ze pauzeerde even en zei vervolgens “Doen, Durf of de Waarheid aan Tommy.”

“Doen” zei Tommy gelijk, in boosheid stond onze moeder gelijk op maar Angela pakte haar vaste en zei “in het spel mag degene die gevraagd word zelf een optie kiezen, maar voor deze keer moet Tommy de waarheid kiezen. Okay Tommy.”
Tommy staarde naar mam en zei “Okay, sorry mam, ik kies waarheid, stel je vraag.”
Mijn moeder ging direct weer zitten en vroeg gelijk “Heb je weleens wat gestolen en zo ja wat was het?”
Tommy keek wat schuchter naar onze moeder en antwoordde “ik heb weleens wat biertjes gestolen met mijn vrienden. Maar toen ik ze proefde vond ik er niet veel aan.”
Mijn moeder zuchtte en zei “het is goed dat je dat verteld heb zoon.”
Angela stond op en zei “Oke, dat was een beetje een valse…, een voorproefje. Maar nu kan het echte spel beginnen” ze knipoogde naar Saar, “Ogden begin jij maar.”
Mijn vader keek op van schrik en begon het echte spel door naar mijn moeder te lopen en naast haar te gaan zitten terwijl hij vroeg “Doen, durf of de waarheid aan mijn ietsie te opvliegende vrouw.”

Wordt vervolgd in Doen, Durf of de Waarheid, Familie Editie Deel 1

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4052 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Elkaars Broertjes Uitproberen Deel 6”

  1. Ik vind de verhaallijn wel goed, maar ik heb moeite met de lengte van elk deel. Mijn advies zou zijn om elk deel korter te houden, zodat het, en goed leest, en het verwachtingen schept naar het volgende deel.

  2. Goddelijk hoe deze tieners plannen en manipuleren!
    Story to cum on…

    Ben benieuwd naar het vervolgverhaal en hoe de volwassenen zich laten inpakken.

    Puntje van kritiek: lees je verhaal nog eens door op woordfouten (‘naar’ in plaats van ‘na’) en voeg meer alinea’s in. Als mijn ogen blijven haken, leidt dat af bij het edgen op je verhaallijn 😉

Plaats een reactie