BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Elkaars Broertjes Uitproberen Deel 5

Donderdag

Ik werd weer laat wakker met de zon op mijn gezicht, toen ik beneden kwam slaakte Saar een diepe zucht, “doorn roosje is eindelijk opgestaan.”
Ik negeerde haar en liep door van de woonkamer naar de eetkamer, hier zaten mijn moeder en vader een potje te dammen.
“Saar wacht al bijna een uur op je,” zei mijn moeder “dat kind heeft echt veel te veel energie.”
Ik lachte en antwoordde “dat heeft ze zeker.”
Mijn moeder maakte een ontbijtje voor me en vroeg “zo wat gaan jullie vandaag doen.”
Ik verslikte me bijna omdat ik gelijk dacht aan Saar’s avond planning.
Proestend zei ik “geen idee.”
Mijn moeder keek me heel sceptisch aan. Zodra ik klaar was hielp ik haar met het afwassen van alle borden en schotels die gebruikt waren deze ochtend. Hierna kwam ik terug de woonkamer in en Saar vloog gelijk op en zei “wij gaan nu naar boven.”
Haar ouders en mijn vader keken op maar zeiden niks.
Bovengekomen kleedde ze zich uit en zei “vandaag gaan wij geil zwemmen voor onze vaders.”
Saar deed een andere string bikini aan en ik deed weer mijn gele setje aan omdat ik die immers maar een keer eerder aangedaan had deze vakantie.
Saar nam het voortouw en ging weer heupwiegend de trap af, ze deed de woonkamer deur open en liep heupwiegend in haar string bikini naar de schuifpui en het zwembad erachter, mijn moeder zag ons en zei gelijk “wat is dit nou. Wat heb jij aan?”
Ik keek verbaasd naar haar, maar mijn moeder schudde haar hoofd terwijl ze naar Saar keek in haar string bikini “niet jij, Pieter, Angela zie je niet wat jullie dochter aan heeft?”
Pieter knikte en Angela bekeek Saar aandachtig.
“dat is toch niet gepast in een familie setting, Angela?” zie mijn moeder bozig.
Saar’s moeder Angela stond op en zei, “het is inderdaad een heel gewaagd setje, maar onze dochter is over twee weken achttien en als zij er zo bij wil lopen in het park of hier in de bungalow moet ze dat zelf weten.”
Mijn moeder schudde boos haar hoofd en liep weg van ons. Wat bedeesder en niet meer heupwiegend liep Saar verder naar de schuifpui en ging ze gevolgd door mij het zwembad in.
Dit keer zat Tommy al in het zwembad, Jan was zeker nog te veel uitgeput van gisteren nacht.
Wij zwommen gelijk naar hem toe en ik vroeg “hoe gaat het broertje, nog leuke dingen gezien.”
Hij werd vuurrood. “Op televisie vanochtend,” vervolgde ik mijn zin.
Hij schudde zijn hoofd en ik zag dat Saar maar met moeite haar lachen kon inhouden. Ze haalde de bal weer te voorschijn en we begonnen hem over te gooien, op een gegeven moment een paar minuten later glipte hij uit mijn handen en werd hij opgeraapt door mijn moeder in haar bescheidde bikini.
Ze kwam het bad in en ging tussen ons instaan en zei, “jullie hebben toezicht nodig.”
Ik gebaarde Saar om stil te zijn en gelukkig begreep ze mij en zei ze niks terug tegen mijn moeder.
Ze gaf de bal terug aan mij en wij gingen verder met gooien maar de lol was er snel af met mijn moeder ook aan de beurt.
Toen ging de schuifpui open en kwamen Angela en onze vaders de tuin in, ook alle drie in zwemkleding. Angela pakte de vaders bij de polsen en leidde ze het water in.
De heren zwommen en paar baantjes en toen ging de schuifpui voor de laatste keer open en kwam ook Jan het water in.
Met zijn achten leek het tuin zwembad op eens een stuk minder ruim, en ik ging naast Tommy zitten, maar toen Saar hetzelfde wilde doen stak mijn moeder daar een stokje tussen en kwam aan de andere kant naast hem zitten. Saar zwom weg en ging op mijn vaders schoot zitten, mijn moeder stond op maar ik greep haar zachtjes bij haar arm, hier schrok ze van en ze gleed uit en landde hard met haar kon op Tommy’s schoot.
“Auw, doe rustig mam, je weet toch dat ze je uitlokt, ” zei Tommy uit zijn sas tegen mijn moeder.
Mam stond op en liep het water door naar Angela en zei “je kan je dochter dit toch niet laten doen.”
Angela zei niks terug en mijn moeder ging verder op zachte maar volledig hoorbare fluistertoon
“Ze is volgens mij deze hele vakantie al, alle heren aan het… ”
Angela legde een vinger op haar mond en riep luid, “kom Saar we gaan boodschappen doen.”
Saar stond op van mijn vaders schoot en zei terwijl ze een leger saluut gaf, “Oké, mam.”
Dit was schijnbaar goed genoeg voor mijn moeder en ze werd weer rustig, naar twee baantjes te hebben gezonnen kwam ze naar mij en Tommy toe om sorry te zeggen. Hierna maakte ze een rondje langs iedereen in het zwembad en vroeg ons allemaal wat wij verder wilden gaan doen deze vakantie en hoe we de vakantie dusver vonden.
Hierna kwam zij permanent naast mij zitten en vroeg me of ik niet een manier wist om Saar in toom te houden. Ik veraste haar door te vragen wat het precies was waar ze zoveel last van had, ze begon over ongepastheid maar ik zei duidelijk tegen haar, “mam, andere van onze leeftijd lopen bijna naakt rond in de zomer of zijn zelfs standaard topless.”
Mijn moeder wou een reactie geven maar ik ging door en zei “Natuurlijk weet Saar dat er naar haar gekeken word en dat wilt ze ook heel graag. Het is zelfs logische dat papa naar haar kijkt. Maar dat betekent niet dan hij geen ogen meer voor jouw heeft.”
“Dat is misschien wel zo maar, ik” begon mij moeder te zeggen, maar ik viel haar in de rede door te zeggen “zie je Jan, daarzo verscholen achter zijn boek.”
“Ja dat zie ik hoezo?” reageerde ze een beetje fel.
“Weet je waarom hij altijd met zijn neus in een boek zit.”
“Omdat hij van lezen houd,” reageerde ze kordaat.
Ik lachte en schudde mijn hoofd “Hij zit altijd in een boek op vakantie, en alleen op vakantie, normaal leest hij niks.”
“Niks?” herhaalt ze mij vragend.
“Niks, de rede dat hij altijd in een boek zit is om zichzelf af te leiden van ons, jou en mij maar zelfs ook van Saar en Angela.”
“Dat meen je niet” zei ze verontwaardigd.
“Ja, Jan is erg geil, waarom denk je dat hij elke avond zo vroeg naar boven gaat.”
“Je bedoelt toch niet dat hij,” sputterde mijn moeder.
“Ja” antwoordde ik haar gelijk “en Sara en ik hebben hem gisteren betrapt terwijl hij met zichzelf bezig was.”
Mijn moeder kreeg een beetje een rode blos terwijl zij mij aanstaarde met verbazing.
“Zelfs Tommy heeft misschien zulke gedachten over ons, ” vervolgde ik terwijl haar ogen groot werden “maar Jan heeft ze zeker weten over ons en over Saar en Angela.”
“Dat kan je niet menen Priscilla” zei mijn moeder zacht en schel.
“Dat doe ik wel,” zei ik met een grijns “ik ga zo meteen zonnen, zal ik vragen of Tommy mij wilt in smeren, dan kan je zien in zijn zwembroek dat dit het geval is.”
Mijn moeder werd een beetje rood en keek me bedenkelijk aan en fluisterdde naar me, “Dat Tommy weleens aan jouw denkt, daar kan ik mij wel wat bij voorstellen, en dat Jan vaak aan zijn super geile zus denkt snap ik volledig, maar Angela en ik zijn volwassen vrouwen, en niet echt meer aan de leuke kant.”
Ik lachte en antwoordde in haar oor “dat maakt voor jonge jongens in de puberteit echt niks uit hor mam.”
Mijn moeder liet deze woorden langzaam op haar inwerken en toen verbaasde ze mij met het volgende voorstel.
“Oké, als jij ervoor kan zorgen dat Jan of Tommy mijn zo meteen gaat insmeren met zonnecrème en ik vermoed dat ze hier, jeweetwel opgewonden van worden, dan laat ik Saar verder deze gehele vakantie met rust, deal?”
“Deal.” reageerde ik verrast.
Ik had nooit gedacht dat ik op deze manier een overeenkomst met mijn moeder zou sluiten, en al helemaal niet eentje van een erotische aard.
Een half uur later kwamen Saar en Angela terug van boodschappen doen. Angela deed de schuifpui open en riep naar ons allen, “we hebben warmen broodjes meegenomen als de heren ons even helpen met de tuinstoelen uit de berging halen kunnen we ze hier met zijn alle opeten.”
De vaders en broers stapten gelijk met zijn allen het zwembad uit en deden dit gelijk.
Ondertussen kwam Saar weer naar beneden in een andere nog kleinere string bikini, mijn moeder zag dit maar telde in haar hoofd tot tien en werd weer kalm.
Met zijn alle aten we de broodjes en ik vroeg aan Saar of ze ervoor kon zorgen dat Jan of Tommy mijn moeder zo meteen kwam insmeren met zonnecrème en een erectie.
Ze beloofde dat ze dit zou regelen.
Na deze goede lunch zei mijn moederluid dat het prachtig weer was om te zonnen, ik was het hier natuurlijk mee eens en we besloten zogenaamd spontaan om met zijn allen te gaan zonnen.
De vaders hadden hier geen zin in en gingen naar binnen om met elkaar te schaken.
Mijn broer stond op om terug het water in te gaan, maar Saar liep naar hem toe en ik zag haar hem
iets in zijn oor fluisteren terwijl ze zijdelings even zijn kruis masseerde.
Saar deed haar duim omhoog naar mij en ik vroeg aan mijn moeder, “mam zal ik je even insmeren.”
Een plens water kwam over mij heen vanuit een emmer en Saar met de emmer in hand riep “dan kan je niet doen zo lang je zelf zo nat bent Priscilla.”
Mijn moeder keek mij een beetje ontdaan aan, omdat ze nu wist dat ik Saar om hulp had gevraagd. “Hé Tommy kom jij je moeder eens helpen zonnen,” riep Saar luid naar hem.
Tommy liep iets te snel en gretig naar ons toe en viel bijna op het gras, wij moesten hier alle vier om lachen. Zich zelf afkloppend, liep hij nu rustig naar mijn moeder toe, die voor hem op haar rug ging liggen. Ik spoot wat zonnecrème op zijn handen en hij begon mijn moeders rug in te smeren. Ik liep bewust langs hem heen en streelde eventjes zijn slip en ging in de ligstoel naast mijn moeder liggen, terwijl Tommy mij met verbazing naar staarde.
Saar kwam naar mij toe en begon mijn rug in te smeren en riep, “Jan, leg dat boek weg en volg Tommy’s voorbeeld en help onze moeder.”
Jan legde zijn boek weg en kwam met knikkende knieën naar ons toe, Saar ontmoette hem halverwege en fluisterde iets in zijn oor en spoot erna het witte goedje van de zonnecrème op
zijn handen en Angela ging dankbaar op haar rug liggen zodat hij haar kon insmeren.
Mijn broer was op dit moment klaar met mijn moeders benen insmeren, ik kwam overeind en fluisterde in zijn oor, “ik heb je gisteren nacht wel gezien en als je mam nu laat zien dat je opgewonden van haar word mag je vannacht met mij neuken,” ik raakte zijn pik even aan, en hij keek naar mij met ogen zo groot als schoteltjes helaas was zijn pik alles behalve hard en zichtbaar.
Ik ging weer op mijn rug liggen en Saar ging verder met mij insmeren terwijl ze tevreden toe keek hoe beidde moeders werden ingesmeerd door hun eigen zonen.
Saar was een paar minuten later klaar met mijn rug en benen en ik keerde mij om. Beide moeder leken te genieten van de handen van hun zoons, en vanuit mijn ooghoek zag ik dat Jan al een stijve begon te krijgen.
“Kom op dames, omkeren.” Riep Saar naar de moeders.
Angela wachtte totdat Jan haar rug nog een keer volledig had ingesmeerd en draaide zich om.
Mijn moeder twijfelde even en volgde toch haar voorbeeld. Mijn broer begon nu haar benen in te smeren terwijl Jan eerst de buik van zijn moeder ging insmeren. Saar ging echter gelijk expres naar mijn tieten om ze in te smeren.
Saar zakte een minuut of twee later af naar mijn buik terwijl Tommy’s handen steeds lager kwamen en dichter bij het slipje van mijn moeder, die zich plotseling omdraaide terug op haar rug terwijl ze Tommy vroeg “zou je mij kont ook even kunnen insmeren, lieverd.”
Ik was hier best verrast door en besefte mij gelijk dat mijn moeder graag wou weten of zij hem echt opwond.
Tommy knikte naar haar en begon haar kont in te smeren zowel om als in haar bikini slip. Toen hij klaar was keerde ze zich weer om en ging Tommy verder met haar buik en tot mijn genoegen zag ik dat eindelijk zijn zwembroek een beetje bol stond. Saar was ondertussen met mijn benen bezig en Jan was bij de borsten van zijn moeder aangekomen die hij zonder problemen onder haar topje in zijn handen nam. Een minuut later kwam ook Tommy bij onze moeders borsten aan, ik keek naar hem en gaf hem een knipoog en hij begon op dezelfde manier als Jan, mams tieten in te smeren en mijn moeder kon de tent die zich aftekende in zijn zwembroek nu goed zien en in de gaten houden. Ze kreeg er een beetje een blos van en toe hij klaar was kwam ze omhoog en gaf hem een kus op zijn mond en zei, “bedankt lieverd.”
Tommy werd rood en duwde instinctief zijn kruis naar voren en antwoordde, “Het was niks mam, graag gedaan.”
Saar was ondertussen klaar met mij en ging op haar rug liggen en riep “Tommy, ik heb je nodig.”
Tommy knikte naar mijn moeder en liep weg van haar naar Sara toe. Hij werd hierbij na gekeken door zowel mijn moeder en Angela.
Jan ondertussen ook met een tent in zijn zwembroek was met de schouders van Angela bezig, en Angela die nu meer dan volledig was ingesmeerd zei, “dat is genoeg zo, zoon, bedankt.”
Ook zij gaf haar zoon een kus op zijn mond en als ik me niet vergist streelde ze ook even langs zijn zwembroek. Jan had veel langer dan nodig was haar tieten ingesmeerd en Angela’s tepels stonden daarom ook super stijf.
Acht minuten later was Tommy klaar met het insmeren van Sara en hij dook de woonkamer in en mompelde dat hij een boek ging pakken. Jan was inmiddels met boek in hand terug gekeerd het zwembad in. Ongeveer twintig minuten later kwam mijn broertje terug met een boek in zijn handen. Mijn moeder glimlachte naar hem maar zei verder niks, wij wisten allemaal wat hij net gedaan moest hebben toen die zo lang weg was. Tommy ging het water in en las net zoals Jan zijn boek boven het water.

Niet veel later ben ik in slaap gevallen en werd wakker geschud door mijn moeder die in mijn oor fluisterde, “Je had gelijk, zowel Tommy als Jan hadden een harde piel gekregen van ons en ik denk dat Tommy, ”
Ze viel stil en keek schichtig om zich heen en zei nog zachter “zich net boven heeft afgetrokken.”
Ik knikte naar haar en ze kreeg weer een rode blos op haar wangen “Is dat niet een beetje raar Priscilla” vroeg ze mij.
Ik dacht even na over wat ik haar wou antwoordden maar mijn moeder stelde gelijk een tweede vraag. “ Wat als je vader hier achter komt, wat zou hij hiervan vinden?”
Ik fluisterde in haar oor “pap geilt ook op mij, dat heb ik gisteren gevoeld toen ik op zijn schoot zat, en hij was niet de enigste.”
Mijn moeder keek me met grote ogen aan en zei geschrokken op normale toon.
“Dat meen je niet.”
Ik knikte van ja en fluisterde in haar oor, “Alle vier de heren hier worden hard van alle vier de dames hier.”
Mijn moeder werd nu echt super rood dus stond ze op en dook het zwembad in.
Niet veel later ging mijn moeder naar binnen toe om zich om te kleden en het avond eten te maken.
We aten die avond lekker Kip Tandoori. Hierna keken we met zijn alle een actie film met een flinke seksscène erin, normaal gesproken zou mijn moeder weg gezapt hebben maar vandaag keek ze naar hoe Tommy zijn pik probeerde te verleggen terwijl deze scene bezig was. Naar de film strekte mijn vader zich uit en ging naar boven toe en ik merkte gelijk op dat Saar al weg was uit de woonkamer. Een tweede film volgde de eerste en hierna gingen wij tieners ook naar boven toe en mijn moeder gaf mijn broer een welterusten kus op zijn mond.

Boven gekomen liepen zowel Tommy als Jan mij achterna de gezinskamer in. Waar Sara gehuld in slechts haar ochtendjas ons aan het opwachten was. “Dat duurde lang genoeg,” zei ze streng.
“Ik heb net al een voorproefje genomen op morgen.” Vertelde ze ons met een glinstering in haar ogen. Wij keken haar vragend aan, maar niemand stelde de ongevraagde vraag.
“Zoals jullie weten, gaan we morgen met zijn allen lekker barbecueën.”
Wij knikte met zijn allen.
“Hierna gaan we gezellig allerlei familie spellen spelen, maar voor het echte familie spel gaan we naar de Parlour toe. Deze hebben we de hele vakantie nog niet gebruikt en het is een veel knussere ruimte om met elkaar te spelen.” Saar zei dit allemaal glunderend en niemand hoefde haar te vragen wat ze precies bedoelde met het echte familie spel en samen spelen.
“Om morgen zo goed mogelijk laten te verlopen, wil ik vandaag, zo dadelijk met zijn vieren een zogenaamde test run doen, is dit goed?”
“Ja,” zei Tommy terwijl Jan en ik naar haar knikte.
“Oké, het spel dat ik morgen wil voorstellen om met zijn achten te spelen is, doen, durf of de waarheid.”
“Hoe denk je dat voor elkaar te krijgen zus?” vroeg Jan haar gelijk.
“Wel naar het eten zitten we vol maar naar een spel of drie zullen onze magen weer leeg zijn en onze vader kenende zal hij dan chips en borrelnoten tevoorschijn halen.” Jan knikte weer terwijl ze dit zie “zodra hij dit doet stel ik voor dat we naar boven gaan om wat knusser en dichterbij elkaar een paar spelletjes te spelen.”
Ik moest ondanks mijzelf toch lachen en beide broertjes keken een beetje verbaasd naar mij “als jij het voorstelt is mijn moeder gelijk achterdochtig” vertelde ik de groep nog steeds lachend.
“Ik vraag wel terloops tijdens de barbecue waarom we nog nooit boven in de Parlour geweest zijn met zijn allen.”
Saar kwam naar me toe, legde haar handen op mijn schouders en zei “dat is dan afgesproken, jij krijgt ons in de Parlour en ik zorg ervoor dat we Truth or Dare gaan spelen.”
Ze ging weer zitten en liet haar ochtendjas openvallen en ze keek goedkeurend naar hoe de ogen van onze broertje over haar lichaam heen gingen, ze stond op en knoopte haar ochtendjas weer dicht.
“Dit was natuurlijk een voorbeeld van durf, en zoals jullie weten durf ik veel.” Vertelde Saar ons en ik begreep gelijk dat ze expres haar ochtendjas had laten openvallen.
“Wij moeten alvast voor morgen wat grond regels afspreken, ten eerste doen we truth or dare, of doen we het Nederlandse Doen, Durf of de Waarheid.”
“Wat is het verschil?” vroeg Tommy haar.
“Wel, Truth or Dare heeft twee opties, of je vertelt iets waars of je kiest ervoor om iets wel of niet te doen. Maar bij doen, durf of de waarheid heb je drie keuzes, waar is hetzelfde maar doen en durf zijn ietsie anders. Bij een durf vraag moet je nog steeds doen wat je durft net zoals bij Truth or Dare, maar bij doen, durf of de waarheid mag je vaker nee zeggen op een durf vraag, hier staat dan natuurlijk wel tegenover dat je bij een doen vraag dat gene dat gevraagd is eigenlijk absoluut moet doen en dat je maar een, twee of maximaal drie keer een doen mag overslaan. Ook moet je eigenlijk bij Truth or Dare om de beurt Durf of Waarheid vragen, dus als ik net durf heb gedaan, dan mag ik de volgende keer alleen maar waarheid kiezen. Snappen jullie het.”
Tommy en Jan knikte en beetje maar ik schudde expres mijn hoofd en Saar glimlacht naar mij want ik wist al lang dat ze een paar voorbereidende potjes wou gaan spelen.
“Oke, om te oefenen beginnen we met een potje Truth or Dare met de regel dat de eerste zeven vragen of durfs niet seskueel mogen zijn, akkoord.”
“Akkoord,” antwoordde Tommy haar gelijk.
“Akkoord, zus,” antwoord Jan een paar tellen later.
“Deal,” zei ik er achteraan als laatste.
“Oké,” zei Saar terwijl ze opstaat “dan ga ik me nu eerst weer aankleden.”
Saar liep weg van ons naar de badkamer en komt een paar minuten later volledig aangekleed en in een dikke jas weer terug de kamer in.
“Ik begin,” riep ze bij terugkomst. “Tommy, Truth or Dare?”
“Dare,” antwoordde mijn broertje.
“Gooi een kussen uit het raam.”
Tommy pakt het kleine kussen van het kinderbed en gooit hem uit het raam en gaat weer zitten.
Hij kijkt dan naar mij en vraagt “Truth or Dare, sister?”
“De waarheid,” antwoordde ik hem.
“Wat is de grootste leugen die je ooit verteld heb zus?”
Ik dacht even na en zei “ik heb ooit tegen mam gezegd toen ik boos was op pappa omdat ik dacht dat hij vreemdging.”
Tommy wou gelijk een nieuwe vraag stellen maar Saar stopte hem door haar vinger op zijn lippen te leggen.
“Een vraag tegelijk Tommy. Je zus is nu aan de beurt.”
“Jan, waarom pest jij zo veel mensen,” vraag ik gelijk.
Jan had deze vraag niet verwacht en hij was een hele tijd stil hierna, toen begon hij te vertellen over hoe hij in een nieuwe klas kwam met een pestkop en dat hij ervoor gekozen had om hem te vriend te houden en dus mee te gaan doen met het pesten, en voordat hij er erg in had werd pesten een normale gewoonte voor hem. Maar bij zijn nieuwe sport club werd hij uiteindelijk door een echte bullie belachelijk gemaakt en zelfs in elkaar geslagen en toen besefte hij pas hoe gevaarlijk pesten was en dat hij door het pesten alleen maar problemen uit de weg ging. De jongen die hem geslagen had werd zes weken later geschorst wegens slecht en brutaal gedrag en hierna bood hij zijn excuus aan, aan diegene die hij ook geplaagd had op de sportclub. Maar op school besloot hij het gewoon niet meer te doen, maar toch deed hij het nog af en toe.
Saar hoerde het aan en stond hierna boos op.
“We spelen Truth or Dare, niet waarom was mijn broertje een treiterkop. Je mag pas een vraag stellen nadat iemand Truth of Dare, geantwoord heeft. Dus Priscilla doe het opnieuw.”
“Truth or Dare Jan,” vraag ik flauwtjes aan hem.
“Waarheid heb ik net verteld dus dan maar Dare,” antwoordde hij slim.
“Sla je zus in haar lachende gezicht,” zei ik bozer dan het bedoeld was tegen hem.
Jan stond op en gaf haar een best klapje in haar gezicht. Saar staarde even verdrietig naar hem en kuste hem erna volop op zijn mond.
Met een valse grijns op haar gezicht keek Saar me aan en ze vroeg, “Truth or Dare, Priscilla.”
“Dare,” antwoordde ik gelijk.
“Ga op je broers schoot zitten,” beval ze mij.
In plaats van haar opdracht uit te voeren deed ik niks en vroeg “volgens mij hadden we nog niet zeven vragen gehad.”.
“Dat klopt,” antwoordde ze boos terug “maar ik wil toch meer vaart maken in deze test run, dus doe het.”
Met een ijzige lach knikte ik naar haar en ging op mijn broers schoot zitten.
Tommy was nu aan de beurt en over mijn schouder heen keek hij naar Saar en vroeg “Truth or Dare Saartje.”
“Dare.”
“Kus mijn zus op haar mond.”
Saar liep naar mij toe en begon mij gelijk te kussen, nee te zoenen, uiteindelijk deed ik mijn mond open en voordat ik er erg in had zaten we te tongen, en ik voelde iets onder mijn kont to leven komen.
Saar brak de kus af en ging weer zitten en keek naar mij en Tommy en vroeg “Truth or Dare, Tommy.”
“Truth,” antwoordde die haar gelijk.
“Heb jij een stijve?”
Tommy knikt bevestigend, “Ja dat heb ik.”
“Goed zo,” antwoordde Saar hem terug “omdat ik nog niet twee keer geweest ben vraag me naar de waarheid Tommy.”
Tommy knikte naar haar en vroeg “Vond je het geil om je broer te pijpen?”
Saar lachte naar ons terwijl Jan verrast naar hem toe keek, natuurlijk wist hij op dit moment niet dat Tommy het meeste van wat de vorige nacht gebeurd was had meegekregen.
“Natuurlijk was dat geil,” antwoordde Saar hem met een geile grijns.
“Oké dat was Truth or Dare. Onthoud als we dit morgen gaan spelen moet het wat soepeler en pas als de timing geschikt is mogen er sexy vragen komen.”
Iedereen knikte naar haar in bevestiging.
“Oké dan komt nu, Doen, durf of de waarheid, Priscilla begint.”
Ik keek op naar haar en zie na een poosje, “Doen, durf of de waarheid aan Jan.”
“Durf,” antwoordde hij terug.
“Lik de schoenen van mijn broertje.”
Jan schud zijn hoofd.
“Dat is je eerste weigering broertje,” zei Saar gelijk “voor nu mag je maar een keer een durf weigeren, morgen avond spreken we af dat we dat maar vier of vijf keer mogen doen, oké.”
Jan knikte naar haar.
“Nu ben ik aan de beurt,” zei Saar luid “Doen, durf of de waarheid aan Tommy.”
“Doen” zei hij direct tegen Sara.
“Pak je zus haar tieten vast.”
Tommy deed dit iets te hard en te gretig en ik fluisterde in zijn oor “zachtjes, het zijn tieten geen tennisballen.”
Tommy knikte en begon mijn tieten zachter te kneden.
Saar stootte Jan aan om te laten weten dat hij nu aan de beurt is hij keek recht naar haar en vroeg, “Doen, durf of de waarheid aan Saartje.”
“Doen,” antwoord ze terug.
“Trek al je kleren uit en kom net zoals Priscilla op mijn schoot zitten,” beval Jan haar met een rode blos op zijn wangen.
Saar deed gelijk de dikke jas uit, daarna maakte ze langzaam de knopen van de gulp van haar broek los en liet hem op haar enkels vallen, ze trok haar shirt en hemd op hetzelfde moment over haar hoofd heen en gooide ze naar het gezicht van Jan. Daarnaar deed ze haar BH af en liep met haar blote tieten naar hem toe, ze ging wijdbeen op hem zitten en duwde haar tieten in zijn gezicht. Hierna stond ze weer op en liet ze langzaam haar slipje naar beneden glijden. Ze schopte hem weg en ging naakt op Jan zijn schoot zitten, ze pakte zijn armen vast en bracht ze naar haar tieten toe.
Ze keek naar Tommy, “Jij bent nu, vraag iets gedurfd aan je zus.”
Tommy knikte naar haar en vroeg mij, “Doen, durf of de waarheid aan Priscilla.”
Ik twijfelde even tussen durf en doen maar ik was geil dus antwoordde met “doen.”
“Doe je boven kleren uit, maak mijn gulp los en haal mijn penis tevoorschijn.”
Blij met mijn keus stond ik op, deed mijn shirt uit en gooide hem weg naar achteren, daarna maakte ik snel mijn broek los en liet hem op mijn enkels vallen, mijn hemd, sokken en schoenen volgde hierna, in mijn ondergoed knielde ik tussen zijn benen neer, en maakte een voor een de knopen van zijn gulp los. Met mijn rechterhand aaide ik over zijn harde pik en langzaam tilde ik hem met mijn linker hand uit zijn ondergoed en gaf hem over aan mijn rechter hand die zijn pik door zijn gulp heen haalde. Ik keek er verlekkerd na en vroeg “anders nog iets?”
Saar stond op en liep naar ons toe en zei “dat is genoeg voor nu.”
“Ik denk dat Doen, durf of de waarheid het beste is om morgen met zijn allen te spelen.”
Onze gedachten waren inmiddels al lang niet meer bij morgen of welk spel we gingen pogen om met onze ouders te spelen. Saar zag dit en zei “Jan heeft gisteren met ons twee zussen plezier gehad, het is allen maar eerlijk als Tommy nu hetzelfde mag doen.” Ze keek Jan aan en zei, “Sorry broertje.”
Jan keek haar verslagen na terwijl ze naar Tommy liep en vroeg “wat wil je nu het liefste dat er gebeurt.”
Tommy keek van mij naar haar en zei “ik wil heel graag eerst pijpen en neuken met Priscilla.”
Saar lachte hem toe en keek naar mij en zie “je hebt hem gehoord zus, pijp hem.”
Voor een minuut lang keek ik naar de harde pik van mijn broer die ik nog steeds vast had en langzaam begon ik zijn staaf te likken en te kussen. Dit duurde een paar minuten en toen ik hem nog wat harder voelde worden nam ik hem in mijn mond en begon hem echt te pijpen. Saar speelde ondertussen achter me met haar tieten en kutje. Ongeveer vier minuten later voelde ik mijn broertje schokken en zijn pik pulseerde en explodeerde in mijn mond en meerder stralen sperma schoten recht mijn keel in. Toen hij uitgespoten was kwam ik weer omhoog keek hem lachend aan en liet de restanten in mijn mond zien, zoals ik Saar gisteren had zien doen, likte ik langs mijn lippen. Ik zag dat er nog wat sperma uit zijn eikel gekomen was, dus ik boog me weer voorover om dat ook nog even op te likken, met een beetje vollere mond kwam ik weer naar boven en slikte ik zijn sperma zichtbaar door. Saar klapte voor ons en Jan volgde haar voorbeeld en ik zag dat hij ondertussen zijn shirt had uit getrokken en de rist van zijn gulp naar beneden had gedaan. Saar trok hem overeind en zei “eerst ga je mij weer neuken.”

Ondertussen was Jan vurig bezig met mij en ik voelde hem wel hard heen en weer gaan en aan mijn tepels frunniken

Ze ging naakt op mijn bed liggen en zei “kom over me heen en leg hem tussen mijn borsten.”
Dat deed hij en ik liep naar Jan toe die gelijk de knoop van zijn broek open deed, ik haalde zijn broek en boxer met een ruk naar beneden terwijl hij zijn hemd uitdeed.
Ik bracht hierna zijn handen naar mijn BH sluiting en hij deed hem voor mijn af terwijl ik zelf mijn slipje uitdeed.
Omdat Saar op mijn bed lag sloeg ik een tas en twee string bikini’s van haar bed af en ging op mijn rug liggen, Jan deed zijn sokken uit een kwam tussen mijn benen.
Saar zag dit en tikte Tommy aan met haar hand die nog steeds met een redelijk slappe pik tussen haar grote tieten zat.
“Kijk hoe je zus gaat neuken met mijn broer.”
Tommy deed dit en zag hoe Jan zijn pik vast pakte en hem langzaam in mijn tunnel douwde.
Van dit aanblik werd hij weer opnieuw hard en Saar zei “goed zo, nu kan die in me.”
Nog steeds kijkend naar hoe Jan mij aan het neuken was, stond hij op en kwam tussen de benen van Saar zitten, twee keer lukte het hem niet om zijn pik in Saar te steken omdat hij te gefocust was op mij, maar de derde keer gleed hij in Saar’s wachtende kutje in, Saar pakte zijn hoofd vast pakte en zei “je bent nu met mij bezig, je zus gaat nergens heen.”
Tommy knikte na haar en begon haar nu te neuken, nog steeds half kijkend naar mij.
Zo lagen wij naast elkaar ieder op het bed van de ander met elkaars broertje in onze gleufjes. Tommy had zo veel aandacht voor mij dat Saar continue zij hoofd naar haar toe moest draaien, uiteindelijk licht gefrustreerd greep ze zijn hoofd vast en duwde hem tussen haar tieten, ik zag mijn broers lichaam schokken en voor een tel was ik ongerust denkend dat hij aan het stikken was maar toen hoorde ik hem en Saar beide kreuken. Hij ging nog harder tekeer in haar en kwam met nog zes schokken en een grote zucht tot stilstand. Ondertussen was Jan vurig bezig met mij en ik voelde hem wel hard heen en weer gaan en aan mijn tepels frunniken maar ik was meer gefocust op mijn broertje in het bed naast mij. Ik zag hoe hij zijn pik uit Saar’s kutje haalde en hoe het nadroop van zijn sperma. Saar tikte Jan op zijn rug en hij stopte met neuken, ze lachte naar mijn en bracht haar arm omhoog voor een high five.
“Tik hem aan, Priscilla.”
Dat deed ik en ze keek naar Jan en riep, “Wisseltijd jongens.”

Jan keek haar met grote ogen aan en Tommy deed het zelfde.
Omdat ze beide niet in beweging kwamen kwam Saar omhoog en zei “kom Tommy breng die pik van je naar Priscilla’s wachtende mond,” ze likte haar lippen af en zei, “Jan kom hier en doe het zelfde bij mij.”
Jan knikte hij haalde zijn pik uit mijn kutje en ging van het bed af en liep in een zo’n direct mogelijke lijn naar de open mond van Sara die hem gulzig en uitvoerig begon te pijpen zodra hij in de beurt was. Ik hoorde haar proosten en zag Jan schokken, hij was bijna meteen in haar mond klaar gekomen.
Tommy zag dit en ging van mijn bed af, met zijn weer slappe pik liep hij naar me toe en ik draaide expres mijn open mond naar hem toe en stak mijn tong uit, hij legde zijn slappe pik op mijn tong en ik deed mijn mond zo langzaam mogelijk om zijn pik dicht en begon hem zo goed mogelijk te verwennen met mijn mond en tong. Maar er kwam nog geen leven in, opeens pakte Tommy mijn hoofd vast en begon zijn beken op en neer te bewegen en nu voelde ik zijn pik in mijn mond weer in rap tempo tot leven komen. Jan tikte op zijn schouder en wees naar mijn kutje dat nu een stuk natter was dan toen Jan er in zat. Tommy knikte terug en liet mijn hoofd los, ik proostte een beetje toen hij uit mijn mond kwam en ik zag dat Jan nog steeds zijn pik in Saar’s mond had. Tommy keek naar me en vroeg “wil je dit echt zus?”
Ik knikte en antwoordde “schiet op en neuk me broertje.”
Een grote grijns kwam op zijn gezicht en hij knikte en antwoordde “dit is het beste wat je ooit voor me kon doen zus.”
Ik lachte terug naar hem en zei “schiet nou maar op, viezerikje.”
Hij lachte een gulle lach als antwoord en kwam nu met zijn weer staalharde pik tussen mijn benen zitten, langzaam liet hij zijn pik drie keer door mijn natte kutje glijden alsof hij bang was dat ik hem op het laatste moment ging tegen houden, dit deed ik natuurlijk niet en de naar de vierde aai met zijn pik over mijn kutje stopte hij hem erin. Nog nooit in mijn leven had ik me zo goed gevuld gevoeld, Jan was best lekker maar dit voelde meer special dan Jan gisteren en vandaag, dan Daan in het steegje die mijn eerste was of Kasper achter het fietsenhok. Dit was een van de pikken die het beste bij en in mijn kutje paste. Met genot kreunde ik het uit terwijl mijn broer me langzaam sneller begon te neuken. Ik dacht er op dit moment totaal niet aan dat onze ouders dit misschien zouden kunnen horen, laat staan dat een van hun naar boven zou kunnen komen om te zien hoe broer en zus elkaar heftig aan het neuken waren.
De wereld om mij heen viel gewoon weg, er was alleen nog maar ik en mijn broer die zijn goddelijke harde incest pik op en neer in mijn kutje aan het douwen was. Ik hoorde Saar vaag naast me klappen en iets zeggen maar wat het was kreeg ik toen niet mee, ik ging helemaal op in het genot dat mijn broertje Tommy mij op dit moment aan het geven was, tijdens deze geilste neukpartij van mijn leven. Niks van wat hierna de volgende twee weken mogelijk kon gebeuren zou hier aan, aan dit genot kunnen tippen, dit was gewoon perfectie, ik en mijn broer neukend naar de hemel toe.
De volgende dag kwam ik erachter dat Saar met een lach gezegd had toen Tommy eindelijk mijn kutje inging met zijn geweldig genotstaaf: “we hebben een incest lift off dames en heren.”
Zei had hier namelijk al heel lang op gehoopt, ze wou dat ik de eerste van ons twee zou zijn die zich echt door haar broertje liet neuken. Saar ging de afgelopen vier jaar van het ene vriendje of scharreltje naar het andere. Zonder ooit echte extase beleeft te hebben, maar elke keer wanneer ze aan incest dacht, werd ze gelijk kleddernat. Ze had vele verhalen over incest op het internet gelezen, zo wel goede, als fouten en moreel verwerpelijke over echte misbruik, behalve die laatste categorie wist ze dat het meeste van die verhalen nep waren. Ondanks dat stond ze bijna maanden lang op het puntje om een keer seks met haar broertje Jan te hebben. Maar omdat ze toch echt familie van elkaar waren durfde ze dit telkens niet door te zetten. Wat ze nodig had was een andere echte broer en zus stel dat haar voor konden gaan. Als ze kon zien hoe een andere echte broer en zus van elkaar konden genieten op die manier, het liefste een stel die ze persoonlijk kende dan was er voor haar, in haar hoofd geen probleem meer om hetzelfde met Jan, haar vader en alleman te doen. Ze wist op dit moment al lang dat ze zonder problemen seks kon hebben met zo wel haar vader Pieter als me Jan omdat zij ze al weken lang had uitgelokt om haar op die manier te bekijken. Toch wou ze eerst een andere paar het zien doen. Tommy en ik waren al gauw haar eerste en eigenlijk enigste keuze. Maar dit was niet de enigste aap die uit de mouw kwam, nee, de rede dat de buren de vakantie met hun hadden afgezegd, zat zij ook achter. Ze had namelijk Isaak, de buurjongen verlijdt en in haar eigen woorden suf geneukt, totdat hij akkoord ging om aan zijn vrienden te vragen of hij met hun mee kon op vakantie. Dit had een perfect effect. Een die beter was dan ze ooit had kunnen dromen of voorstellen, want precies toen ik en mijn moeder bij haar op visite waren, kwam de buurman langs om te melden dat ze dit jaar niet met hun mee konden gaan op vakantie, dankzij dat Isaak er met zijn vrienden vandoor was gegaan. Alles wat er de afgelopen dagen gebeurd was had geleid tot dit moment, tot het moment dat wij beiden ongeremd met onze eigen lieve jonge broertjes konden neuken, volgens haar had het universum ons met deze perfecte timing van de buurman zijn zegen aan ons gegeven om dit te doen. Wat ze al maanden wou werd deze avond eindelijk werkelijkheid. Want terwijl mijn wereld wegviel en alleen ik en mijn broer overbleven, werd Jan weer hard in haar mond door de aanblik van ons eindeloze genot. Al kijkend naar ons zei ze, “Kom in me Jan.”

Jan knikte naar haar, want knikken is de beste vorm van communicatie die wij geile tieners konden gebruiken. Jan kwam volgens Sara met een licht trillende pik tussen haar benen, en langzaam voelde zij zich ook gevuld worden door de incest pik van haar broertje. Voor haar ging op dit moment ook de hemelpoort open en terwijl ik volledig opging in mijn genot en alles aan Tommy overliet, nam Saar een actieve rol in haar neukpartij met Jantje en bewoog haar kutje via haar beken op en neer over zijn staalharde en snel op en neer pompende pik. Hierdoor kwam een tweede wens van haar uit, want ze wou aan de ene kant eerst een ander broer en zus paar elkaar zien neuken maar aan de andere kant wou ze wel de eerste zijn wiens broer zijn geile witte liefdessap in haar spoot en ook dit was haar nu gelukt. Want Jan kwam inderdaad als eerste klaar in zijn zus. Natuurlijk was Tommy al twee keer klaar gekomen voordat hij mijn gleuf in gleed en Jan slechts een keer, mede hierdoor kon Tommy het zo lang volhouden en mijn een eeuwigheid van genot geven. Of in ieder geval een dikke veertig minuten. Toen hij eindelijk zijn zaad in mij spoot zat ik in minstens in het midden van mijn twintigste orgasme en zeker voor de vierde keer pulseerde en kneep mijn kutje zich stuiptrekkend vast om zijn geweldige incest pik, de vorige drie keer bleef hij mij ongehinderd door neuken maar deze vierde keer was te veel voor hem en met een oorkreet vulde hij waarschijnlijk mijn hele baarmoeder met zijn geile zaad. Gelukkige had Saar alle nodige, pillen, zalfjes en attributen bij zich voor een geslaagde vakantie en ik wist op dit moment dat als er niks anders leuks meer zou gebeuren deze komende twee weken, dit nog steeds voor altijd de belangrijkste, lekkerste, geweldigste, mooiste en geilste vakantie van mijn hele leven zou blijven. Terwijl ik midden in mijn tiende, elfde of twaalfde orgasme zat kwam Jan een tweede keer klaar in Sara en terwijl ze naar ons keek was ze best jaloers op mij want ze wist dat zij nooit hetzelfde kon beleven als wat ik op dat moment mee maakte, het verschil tussen ons was gewoon te groot. Ik had voor deze vakantie nog maar zeven keer seks gehad en nog maar vier keer werkelijk geneukt, maar Saar had al zeker een honderd verschillende pikken in zich gehad. Zij wou altijd gewoon lekker seks hebben en ik wachtte al mijn hele tienertijd op een pik die mij echt goed, hard en liefdevol kon verwennen, ik had echter nooit kunnen bedenken, dat de pik die bij deze beschrijving, bij dit ideaal paste zich in mijn eigen huis bevond.

Jan zag ook dat het genot tussen mijn en Tommy anders was dan die tussen hem en Sara, toch liet hij zich niet kennen en bleef Sara aangespoord door Tommy’s eindeloos lijkende uithoudingsvermogen de gehele veertig minuten hard neuken. Hierdoor kreeg Saar toch wat ze wilde, haar genot was nooit zo intens als die van mij maar ondanks dat viel voor haar naar twintig minuten ook de rest van de wereld om haar heen weg terwijl ze vier orgasmen vlak achter elkaar kreeg. Echter elke keer dat haar kutje zich samentrok rondom de pik van Jan, kwam hij weer klaar in haar. Toen mijn broertje eindelijk volledige uitgeput van mij afviel met zijn derde ontlading van de nacht. Was Jan in de tussentijd al zeker zes keer in Sara klaargekomen. Gelukkig draait het er echt niet om, om hoe vaak iemand komt, maar om hoe geweldig het is om te komen. Mij en Sara’s ervaring met onze broertjes waren heel verschillend maar we waren alle vier volledig aan onze trekken gekomen en beide broertje waren bekaf toen deze geile incest vrijpartij voorbij was. Tommy was zelfs met een volmaakte glimlach naast mij in een vredevolle slaap gevallen en toen ik dit zag zuchtte ik en deed hetzelfde.
Jan ging naar een hevig tongzoen met Sara, wel terug naar zijn eigen kamer. Maar dit kreeg ik niet mee omdat ik net zoals mij geweldige broer naast me al in een diepe slaap was gevallen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3228 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Elkaars Broertjes Uitproberen Deel 5”

Plaats een reactie