BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op bezoek bij mijn moeder

Ik was op bezoek bij mijn moeder en dan blijf ik daar ook slapen. Mijn moeder is jaren geleden gescheiden en altijd overbezorgd over mij. Ze wil niet dat ik laat in de avond naar huis terugreis en dus sliep ik weer op mijn oude kamer. Halverwege de nacht moest ik plassen en liep ik naakt door het huis naar het toilet. Kun je niet slapen lieverd hoorde ik toen ik van het toilet kwam. Ik zag mijn moeder in haar slaapkamer staan in haar witte jurk. Ik moest alleen even naar het toilet. Ik zag hoe mijn moeder naar mij keek en ik schaamde me een beetje dat ik naakt door het huis liep. Ze ging haar kamer in en ik wilde doorlopen toen ik haar stem weer hoorde. Kan ik nog een nachtzoen krijgen. Ik aarzelde ten slotte was ik een volwassen man en het geven van nachtzoenen was iets uit het verleden. Mijn moeder ging op haar bed liggen en ik zag dat haar witte jurk over de stoel hing. Ik liep naar mijn moeder toe en boog voorover voor een kus op haar wang. Kom nog even bij me liggen lieverd. Ik vroeg me af of je al een beetje over haar heen bent. Ja dat is voorbij mam. Mijn moeder kwam overeind en ik zag dat ze een dunne kimono droeg lieverd je bent een knappe jongen met een mooi lichaam. Het viel me op dat mijn moeder er goed uitziet. Het kledingstuk spande om haar grote borsten. Haar korte blonde haren waren in een vlotte coupe geknipt. Ik ben altijd bang dat je je eenzaam gaat voelen lieverd. Mijn moeders hand ging door mijn haar. Weer keek ik naar mijn moeders grote borsten en ik zag haar lachen. Je oude moeder ziet er nog goed uit of niet. Je bent niet oud mam. Ik weet wel dat ik de seks mis nu ik al jaren alleen ben. Het was voor het eerst dat mijn moeder sprak over haar seksleven.

Trek jij je wel eens af lieverd. Nu ging het gesprek wel erg ver. Mijn moeders hoofd werd rood. Mag ik eens kijken als jij jezelf lekker aftrekt vroeg mijn moeder aan mij. Mijn eigen moeder die bekende zichzelf te vingeren en nu wilde mijn moeder kijken hoe ik mezelf aftrok. Ik voelde me erg opgewonden raken. Langzaam trok ik mijn short uit en zag dat mijn piemel al aardig gegroeid was. Ik nam mijn piemel in mijn hand en begon de voorhuid over de eikel te trekken. Mijn moeder keek toe hoe ik langzaam mezelf lekker aftrok. Word je hier geil van mam. Mijn moeder knikte en ik zag dat ze de deken van zich af duwde. Ze duwde haar kimono omhoog en ik zag hoe ze haar vinger tegen haar kale kut duwde. Langzaam gleed mijn moeders vinger haar natte kut in en begon lichtjes te kreunen Jaaaahhh Het is een geil gezicht en ook mijn ademhaling ging steeds sneller. Mag ik je grote borsten eens zien mam. Mijn moeder keek mij aan en haalde haar vinger weg en trok haar kimono over haar hoofd uit. Haar grote borsten waren te zien en opgewonden trok ik harder aan mijn harde piemel. Toen boog ik naar voren en likte voorzichtig aan mijn moeders kleine harde tepels die rechtovereind stonden. Haar ademhaling ging nog sneller en mijn moeders hand pakte mijn harde piemel vast. Ze gleed met haar vingers over de schacht en begon mij lekker langzaam af te trekken. Met mijn mond zoog ik aan haar rechter borst en ze kreunde Oooohhh Ik vond haar mond en liet mijn tong tegen de lippen van mijn moeder aanwrijven. We wisselden behoorlijk wat speeksel uit en ik voelde haar hand om mijn harde piemel klemmen en trekken. Rustig kuste ik mijn moeders grote borsten en duwde mijn tong in haar natte kut en gleed tussen de schaamlippen en zocht haar klit. Mijn moeder begon harder te kreunen en drukte mijn hoofd heviger tegen haar kut Oooohhh Jaaaaaahhh lieverd kreunde mijn moeder dit is zo lekker ik ben zo geil. Haar kut was drijfnat en haar heupen begonnen te schokken. Ik haalde mijn tong uit mijn moeders natte kut en duwde haar achterover. Voorzichtig liet ik mezelf over mijn moeders lichaam glijden en zocht met mijn harde piemel haar drijfnatte kut. Het was zo nat in haar kut dat ik zonder problemen haar kut naar binnen gleed. Mijn moeder klemde mijn hoofd met haar armen tegen het hare en begon te kreunen. Mijn moeder deed haar benen omhoog en ik begon met rustige slagen mijn eigen moeder te neuken. Het was inderdaad alweer maanden geleden dat ik had geneukt en ik voelde mijn harde piemel vibreren in mijn moeders kut. Ze schokte zelf ook en ik voelde dat mijn moeder klaarkwam. Ik neukte door en mijn moeder liet zich meevoeren in mijn bewegingen. Langzaam kwam ik ook tot een hoogtepunt en ik hoorde mijn moeder zeggen kom maar klaar in mijn kut lieverd het is goed. Gelijk daarop werden de sluizen opengezet en schoot mijn sperma in haar drijfnatte kut. Ze kuste me hartstochtelijk en streelde mijn lichaam. Dat is zo lekker lieverd.

Mijn moeder slaagde erin om binnen enkele minuten mijn piemel weer hard te krijgen. Ze had mijn harde piemel in haar mond genomen om de laatste resten sperma er uit te zuigen. Mijn moeder sabbelde lekker aan mijn eikel dat er genotsscheuten door mijn piemel schoten. Mijn moeder heeft een goede techniek waarbij ze aan mijn eikel likte onder het randje terwijl ze mijn voorhuid omlaag trok. Mijn moeder maakte ik ook geil door haar heupen te likken en te strelen. Ik kuste haar grote borsten. Mijn lippen zoenden haar grote borsten en zogen er aan. Ze kreunde en duwde mijn harde piemel in haar nog altijd drijfnatte kut. Nu ging ze op mijn harde piemel zitten zette haar benen en armen naast mijn lichaam op het bed. Ze is lenig en ging op en neer. Haar grote borsten deinden mee met het ritme. Onze tweede neukpartij was rustiger dan de eerste en bezorgde mij veel meer genot. Het idee dat ik mijn moeder neukte wond me echter zo op dat ik steeds harder mijn piemel in haar kut duwde. Mijn moeder kreunde ongegeneerd en liet zich volkomen gaan. Er kwamen onverstaanbare woorden uit haar mond en haar altijd zo keurig geknipte blonde haar zat in de war. Nadat ze voor de tweede keer was klaar gekomen spoot ik mijn harde piemel leeg op haar grote borsten en buik. Na een tijdje stond ze op en zei dat ze even moest plassen. Ik zag haar lopen en keek naar haar kont. Ik ging op mijn rug liggen en keek naar mijn piemel die slap op mijn dij lag. Het leek wel een droom dat ik daarmee mijn eigen moeder had geneukt. De deur ging open en mijn moeder kwam bij me liggen. Ze legde haar hoofd op mijn borst en ik streelde door haar haren. Maar met jou is het heerlijk ik verkeer nog in de zevende hemel. Maar het is wel heel verkeerd wat wij doen lieverd. Verkeerd hoezo. Het is incest. Niemand hoeft het te weten. Mijn moeder kuste me en kroop tegen me aan. De volgende morgen werd ik wakker en huiverde. Ik zag dat de dekens waren weggeslagen en dat ik naakt naast mijn moeder lag. Ze was zelf ook naakt en keek naar me. Interessant zei ze heb je elke morgen een erectie als je wakker wordt. Meestal wel antwoordde ik en gaf haar een lekkere tongzoen. Ze kuste me terug en duwde gelijk haar tong in mijn mond. We schampten langs onze tanden en er ontstond een korte worsteling tussen onze tongen. Ik nam haar grote borsten in mijn handen en vingerde haar kut. Terwijl ik haar grote borsten kneedde gleden haar handen naar mijn inmiddels harde piemel en begon ze de voorhuid over de eikelrand te trekken. We bleven elkaar kussen en ik genoot van haar seks. Het duurde niet lang voor ik haar achterover duwde en haar benen spreidde. Haar ademhaling ging steeds vlugger toen ik mijn moeder vingerde en er voor zorgde dat ik haar klit stimuleerde met mijn vingertoppen. Ik bedoel hoe vaak zie jij je eigen moeder naakt en ze heeft een lekker lichaam met haar grote borsten en kale kut. Al snel verving ik mijn vingers door mijn harde piemel en begon ik mijn moeder te neuken.

Ze deed haar benen omhoog en ik omklemde haar rechterbeen. Ze wentelde haar bekken iets omhoog en ik gleed zonder enige weerstand haar natte kut binnen Oooohhh Jaaahhh lieverd wat lekker. Ja neuk je eigen moeder ik ben zo geil lieverd. Ik gleed in en uit mijn moeders natte kut. We kreunde allebei steeds harder en ik merkte dat mijn moeder naar een orgasme werd gedreven. Haar ogen waren gesloten en ze stootte onverstaanbare woorden uit. Steeds sneller ging haar ademhaling en het duurde niet lang voor ze heftig klaarkwam. Dankbaar nam mijn moeder mijn harde piemel in haar mond en begon mijn eigen moeder mij te pijpen. Het was een geil gezicht om mijn harde piemel in de mond van mijn eigen moeder te zien gaan. Ze zoog aan mijn eikel en likte rondom de eikel. Ik voelde dat het niet lang meer duurde en voor ik er erg in had spoot ik mijn sperma in mijn moeders mond. Ze slikte al mijn sperma in. Mijn moeder sabbelde lekker op mijn eikel. Aan de ontbijttafel waren we beiden naakt en zaten te ontbijten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 20014 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op bezoek bij mijn moeder”

Plaats een reactie