BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Adverteren doet begeren 4

Dan hier deeltje 4 van het verhaal van Kevin en zijn vrouw Monique.
“Je meent het niet..!”? riep Maarten verbaast uit, toen Angelien hem vertelde over de gemaakte afspraak met Kevin en Monique, de volgende dag.
Hij was volkomen overdonderd achterover gevallen in z’n stoel en staarde z’n vrouw met grote ogen aan.
“Dus je wilt zeggen, dat die man… eh hoe heet hij… ja, Kevin ja… dat hij Brenda telefonisch heeft lastig gevallen met, hoe noemen ze dat … seksuele intimidatie, of iets dergelijks en dat jij, hem nu gaat belonen door met hem naar bed te gaan. Angelien, je lijkt wel niet goed bij je hoofd..”?.
Verrast door deze reactie en ook wel een beetje teleurgesteld keek Angelien naar de TV. Ze was zojuist thuis gekomen. Ze had in de auto zitten jubelen van spanning en vreugde en geen seconde meer nagedacht over de werkelijke reden van haar bezoek aan Kevin en Monique, die avond. Ergens had Maarten natuurlijk wel gelijk. Ze had het hem meer verteld als inleiding dan als aanleiding, toen ze haar man in haar vreugde wilde laten delen betreffende het geplande avondje seks met het andere stel.

“Je hebt gelijk…”? gaf ze schoorvoetend toe, “… maar het leek me zo’n geschikt stel. Zij is echt heel aardig, zij zal je echt bevallen en hij… ach… het is er de man helemaal niet naar… dat hij zomaar vrouwen belt… Misschien heeft Brenda hem wel een beetje aanleiding gegeven. Het is tenslotte een leuke meid en jij wilde best graag met haar… “?
“Met Brenda, ja… dat zou ik wel willen… “? onderbrak Maarten haar, “… maar ik weet het niet… ik heb er niet erg veel vertrouwen in… Het gaat mij allemaal te snel. Hoe kom je er trouwens bij dat zij wel met ons zouden willen… ik bedoel je hebt een afspraak gemaakt en niet om koffie te komen drinken. Je vraagt toch niet zomaar aan wildvreemde mensen of ze een avondje met je willen seksen..”?
“Het ging eigenlijk vanzelf…”? mijmerde Angelien hardop, “… ze heeft een klein Hotel enne… toen ze vertelde dat ze met steeds andere knullen of andere Hotelgasten naar bed ging en dat Kevin dan meestal ook meedeed, heeft ze aan mijn reactie op kunnen maken, dat mij dat ook wel iets leek… en zo kwam van het een het ander… en had ik een afspraak gemaakt in de veronderstelling dat jij dat ook wel leuk zou vinden.”? Zorgvuldig vermeed Angelien, ook maar iets te zeggen over haar seksuele escapade met Monique.
“Nou goed… ik ben nog niet erg enthousiast… maar wel een beetje opgewonden geraakt. Hm… een blind date, grappig… Ach we willen het alletwee maar ik weet er niet ze goed raad mee en als het niets is…”?
“O, lieverd, je vindt het goed!”? riep Angelien, misschien wel iets te enthousiast, uit. “Ik verzeker je dat het je zal bevallen en… als je het niets vindt… dan gaat het gewoon niet door..”?

“Ja, jij hebt makkelijk praten…” zei Maarten, nog niet helemaal gerustgesteld, “.jij denkt zeker dat die Kevin hier met een stijve pik naar toe komt en zich vervolgens laat afwijzen en weg sturen…?”
“Hoe moeten we het anders aanpakken? We hebben er wel eens over gesproken om op een contactadvertentie te reageren of er zelf een te plaatsen. Dan weet je helemaal niet wie je binnen krijgt, misschien heb je een idee van als er een foto bijstaat… maar deze mensen heb ik zelf gezien…”?
“Ja, oke… ik heb toch al gezegd, dat we het door laten gaan. Het zal allemaal wel goed komen…”?
Angelien nestelde zich behaaglijk tegen haar man aan. “Ik ben er van overtuigd dat het goed wordt, hoewel ik best zenuwachtig ben…”? fluisterde ze in z’n oor. “Laten we naar bed gaan… dan kunnen we nog een beetje oefenen. .” ging ze hees van opwinding verder.

Aan Brenda hing Angelien, de volgende dag, een heel verhaal op, over haar gesprek met “die mensen’. Hier en daar dikte ze het wat aan, maar ze kon haar secretaresse in ieder geval gerust stellen, dat ze niet meer gebeld zou worden.
Brenda reageerde er gematigd verheugd over en liet doorschemeren, dat het haar allemaal niet lekker zat. Ze miste Peter enorm, had ze wel in de gaten en ze nam zich voor hem toch nog een nieuwe kans te geven. Tenslotte kon hij er ook niets aan doen, dat die vrouw hem hiertoe had verleid. Ze stelde wel een voorwaarde, dat hij zo snel mogelijk een andere kamer ging zoeken.

“Ach…”? zei Angelien, “…misschien is dat wel het beste, maar bedenk ook dat hij, nadat jij hem had verteld dat je wist dat hij met “die vrouw’ naar bed ging, onmiddellijk de relatie had beeindigd. Het verwondert me eigenlijk dat hij “die man’ niet is aangevallen en dat hij daarover niets aan “die vrouw’ heeft verteld. Ze waren beiden compleet verrast, toen ik ze dat vertelde… ik bedoel dat ik eigenlijk door jou gestuurd was..”?
“Ik wil niet zeggen dat ik “die mensen’ goed ken… maar ik heb het idee dat je daar maar beter uit de buurt kunt blijven,..”? zei Brenda.
Angelien moest een paar keer slikken.
“Wat bedoel je daar mee?”? vroeg ze, een beetje angstig geworden.

“Ik weet het niet… het is bij mij slechts het gevoel, dat het niet goed zit met die twee en wat het is… ik kan er geen antwoord op geven…”?
“Nou, ik vond het nogal meevallen. Ze kwamen op mij over als twee heel gewone mensen die, en neem me niet kwalijk dat ik het zeg, er wat vrije opvattingen op na houden als het gaat om seks. Dat komt in de beste families voor..”?
“ik vind het een stel smeerlappen en daar blijft het bij… “?
Angelien voelde zich beledigd, maar begreep dat ze dit meisje niet kon vertellen dat ze zelf eigenlijk ook tot die categorie behoorde. Wat geergerd wendde ze zich af en zocht wat dossiers bij elkaar. Ze keek op haar polshorloge.
“O, jee, ik moet naar de rechtbank…”? bitste ze. Ze pakte snel de dingen bij elkaar die ze nodig had en spoedde zich haar kantoor uit.
Brenda keek haar met gefronste wenkbrauwen na.
“Wat heeft die, het lijkt wel of zij ook van meerdere walletjes eet…”? mompelde ze in zichzelf. Ze haalde haar schouders op en een geheimzinnige glimlach verscheen rond haar lippen.

Angelien spoedde zich naar huis. De zitting was uitgelopen en daardoor was ze met haar afspraken behoorlijk in de knoop gekomen. Daarnaast moest ze nog boodschappen doen, wilde ze die avond nog iets op tafel kunnen zetten. Ze had geen tijd gehad om over het gesprek met Brenda na te denken en dus ook niet om alvast vooruit te kunnen genieten over de dingen die haar die avond te wachten stonden.
Brenda had haar wel aan het twijfelen gebracht maar, ondanks dat stond haar besluit vast. Ze zou wel zien wat er van kwam.
Gelukkig had Maarten het eten al klaar. Hij had een snelle hap gemaakt maar Angelien at er maar weinig van.
“Ben je zenuwachtig…”? grinnikte Maarten, “… ja, vrouwtje nu gaat het gebeuren…”? plaagde hij haar verder.
“Doe niet zo flauw… Ben jij dan niet nerveus…?”? vroeg ze met een toegeknepen stemmetje.
“Nee, niet echt… nu het zover is… begin ik er ook wel zin in te krijgen.”?
Angelien keek haar man eens goed aan. “Het is toch niet zo, dat je straks met alle vrouwen naar bed gaat die je kunt krijgen h”…”?
“Hoe kom je daar nou bij…”? reageerde hij wat geergerd, “.. we hebben toch duidelijk afgesproken dat we dit samen zouden doen…”?
“Ja, oke… als je dat maar goed onthoudt…”? ontspande ze zichzelf.
“Jij bent me er eentje hoor…”? lachte hij, “…mevrouw wil zelf vreemd gaan en is vervolgens bang dat haar man het ene slippertje op het andere maakt. Maar kom… laten we boel opruimen en ons gaan omkleden… zo meteen staan ze al voor de deur.”?
Angelien voelde haar opwinding stijgen, toen ze zich stond aan te kleden voor de avond. Ze bekeek zichzelf keurend in de spiegel en streek met haar handen over haar vlakke buik. Ze voelde haar onderlijf tintelen en dat haar tepels opzwollen. Ze zuchtte diep, greep naar de parfumfles en besprenkelde zich rijkelijk. Toen ze in de woonkamer kwam, rook ze de geur van de koffie, die Maarten al had gezet. Ze keek op de klok, het was al tegen negenen. Zouden ze wel komen? En dan… hoe zou het gaan. Een rilling liep over haar rug. Ze ging op de leuning van de stoel, waar Maarten in zat zitten. Hij las in het seksboekje. “Zijn uw buren ook zo gewillig?’ stond er als kop boven het artikel. Ze moest onwillekeurig lachen en dacht aan haar buren. Aan beide zijden waren de mensen de pensioengerechtigde leeftijd allang gepasseerd en ze kon zich niet voorstellen dat zij zo gewillig zouden zijn.

Klokslag negen uur ging de bel en Angelien deed open.
“Hallo, kom er in… “? zei ze hartelijk.
“Nu al!”? grapte Kevin dubbelzinnig.
Hij kreeg gelijk de wind van voren van Monique. “We hebben afgesproken dat je je normaal gedraagt, anders, hoe jammer ik het ook zou vinden, keren we gelijk weer om…”? fluisterde ze bits.
“Al goed.. al goed…”? zei bij, “..sorry… eh, mag ik Angelien zeggen, het was niet m’n bedoeling om beledigend te zijn.”?
Angelien knikte vergoelijkend en ging hen voor naar de woonkamer en stelde het stel voor aan Maarten.
“Ga zitten…”? nodigde Maarten ze uit, “..het maakt niet uit waar..”?
“Wat een leuk huis hebben jullie, zeg!”? zei Monique, toen ze zich tegenover Maarten in een van de brede fauteuils had neer gezet.
“Ach ja, we hadden geluk, de mensen die hier voor ons woonden moesten naar een verzorgingstehuis. Ze hadden geen kinderen en via via konden wij het vrij voordelig kopen..”? vertelde Maarten ondertussen Monique van top tot teen opnemend. Ze zag er aan de ene kant heel gewoon uit in haar groene jurk tot op de knie en hoog gesloten en van de andere kant zag ze er heel opwindend uit met haar slanke benen en schoenen met hoge hakken, haar gelakte nagels en licht opgemaakte gezicht. Haar haren waren keurig gekapt.
Kevin was op de bank gaan zitten. Hij droeg, net als Maarten een sportieve combinatie zonder stropdas en uit het openstaande hemd waren z’n overvloedige borstbaren zichtbaar. Maarten dacht aan z’n eigen gladde, nagenoeg onbehaarde lichaam.
Angelien kwam binnen met de koffie en Kevin nam haar begerig op. Ze zag er dan ook fantastisch uit, vond ook Maarten. Ze droeg een felrode strakke rok met daarop en zijden blouse in nagenoeg dezelfde kleur. Zelfverzekerd stond ze daar licht voorover gebogen en zette de kopjes op tafel. Ze gunde Kevin hierdoor een blik in haar bloesje, zodat hij de welvingen van haar borsten kon zien. Ze draaide zich, op haar eveneens rode schoenen met naaldhakken om en liep naar een stoel aan de andere kant van de salontafel dan daar waar Kevin zat.
Het was even stil en iedereen zat elkaar op te nemen. Het leek allemaal wat onwennig. Opeens begonnen ze allemaal door elkaar te praten.
“Zo, daar zijn we dan…”? zei Monique.
“Ja, het is een mooi huis…”? zei Angelien, nog reagerend op wat ze Monique had horen zeggen toen ze nog in de keuken was.
“H”… lekker koffie…”? zei Kevin.
“Waar wonen jullie? vroeg Maarten.
Ze moesten allen lachen.
“Zo gaat het nu altijd… als we bij nieuwe mensen op bezoek komen…”? lachte Monique.
“Bedoel je dat wel vaker in dit soort situaties bent beland…”? reageerde Maarten attent.
“O, ja hoor… het komt zo vaak voor dat je andere mensen tegen komt die je beter wilt leren kennen”? zei Monique.
Angelien raakte weer onder de indruk van de haast dominante manier waarop de andere vrouw sprak en zich gedroeg. Ook Maarten kreeg toen het idee, dat hij er niets aan hoefde te doen om de avond in banen te leiden. Deze vrouw zou dadelijk het heft in handen nemen, en naast de orgie ook het scenario bepalen.
Kevin zat er ontspannen bij en nipte van z’n koffie, over de rand van het kopje naar Angelien glurend.
“O… ik zie dat jullie dit hoekje ook lezen…”? ging de vrouw verder. Ze pakte het boekje van onder de tafel, waar Maarten nog had gepoogd het weg te moffelen.
“Er staan vaak goede verhalen in…”? ratelde ze door, “…en contactadvertenties, daar hebben we al vaak gebruik van gemaakt, is “t niet Kevin!”?
Kevin zei niets, hij had z’n lesje al geleerd bij binnenkomst, dacht Angelien.
“Dus… dus… jullie doen… eh… wel vaker aan eh… partner… eh…”? hakkelde Maarten.
“..aan partnerruil… ja hoor… maar ook wel eens met z’n drieen… of soms met groepjes…”? viel Monique hem min of meer in de rede. “en jullie… gaan jullie ook wel eens in op advertenties of….”? vroeg de vrouw.
“Nee voor ons is dit de eerste keer… “? haastte Angelien zich te zeggen.
“En daarom weten we niet zo goed hoe… eh… we hier mee om moeten gaan…”? vulde Maarten z’n vrouw aan.
Monique, zowel als Kevin begonnen te lachen. Het voelde Maarten als iets pijnlijk aan.
“Maken jullie je maar geen zorgen… .” zei Monique, helemaal in haar element, “… ik… eh.. wij zullen er wel voor zorgen dat het allemaal in orde komt…”?
“Willen jullie nog koffie, of liever iets anders… “? vroeg Angelien. Ze was helemaal van haar stuk gebracht en dacht onwillekeurig aan de woorden van Brenda.
Niemand wilde nog koffie en Maarten schonk een borrel in. Monique wilde even gebruik maken van het toilet en toen ze terug kwam streek ze Maarten door in haren.
Er ging een jaloerse steek door Angelien heen, toen ze dat zag en had met de blik van verstandhouding tussen Monique en haar man in de gaten.
“Houden jullie van dansen… of doen jullie liever een spelletje…”? zei Kevin, zich nu met het scenario bemoeiend.
“Spelletje…?”? zei Maarten, de wiegende billen van Monique nakijkend, die weer naar haar zitplaats liep. Alvorens ze ging zitten, draaide ze zich om.
“Kevin bedoelt of we iets zullen gaan doen, om het ijs wat te breken..”? zei ze, Maarten en Angelien goed observerend. “Maar ik denk, omdat het voor jullie de eerste keer is… dat we iets anders moeten doen…”? nam ze weer het heeft in handen.
Zowel Maarten als Angelien keken van de een naar de ander en toen naar elkaar. Pienter als ze waren begonnen ze het spelletje van de andere twee door te krijgen. Kevin speelde het onschuldige mannetje, dat steeds door z’n vrouw terechtgewezen werd en Monique maakte steeds handig gebruik van z’n opmerkingen.
“Wat stel je voor…”? vroeg Angelien, “..moeten we meteen maar in elkaars armen duiken…”? Het klonk bijna sarcastisch.
Gelukkig hadden de anderen dat niet in de gaten.
“Nee, eh.. even een vraagje…”? begon Monique, terwijl ze haar lege wijnglas op tafel zette, “…het is misschien wel een beetje intieme vraag, maar dat mag wel h”…” ging ze verder en zonder op antwoord te wachten ging ze door “… eh… doen jullie het wel eens in de kamer… ik bedoel hier..?”?
Maarten en Angelien keken elkaar weer aan.
“eh… ja… dat komt wel eens voor”? antwoordde Angelien.
“Wat zouden jullie er dan van vinden om ook nu of straks gewoon met elkaar te gaan vrijen, dan doen wij dat ook en dan zien we wel wat er verder van komt.”?
Maarten keek verrast op. Dit had hij niet verwacht, maar het idee sprak hem eigenlijk wel aan. Het zou tenslotte alleen maar uitstel van executie worden voordat hij z’n leuning in deze zeer begeerlijk vrouw kon steken.
Ook Angelien had ongeveer dezelfde gedachten en het was zij dan ook die hier verlossende antwoord gaf.
“Dat lijkt me een goed idee, wat jou Maarten?”? zei ze hees van opwinding. Maarten knikte en Angelien stond op.
“Je hoeft nog niet gelijk te beginnen…”? maakte Monique een grapje.
“Nee… ik wilde nog wat inschenken… allemaal hetzelfde?”?
Even later begon Monique haar man op de bank te zoenen. Het onervaren stel zat ademloos toe te kijken en zagen dat Kevin de ronde borsten van z’n vrouw in z’n handen nam.
Ze lieten er verder geen gras over groeien want terwijl hun tongen buiten hun mond een dartel spel speelden, ritste Monique de broek van haar man open en haalde z’n half slappe pik tevoorschijn. Voordat ze zich over het kruis van haar man heen boog, keek ze even om en knikte hun bemoedigend toe.
Angelien bleef met wijd open geopende ogen naam het schouwspel kijken en merkte pas dat Maarten bij haar was, toen hij achter haar staand, haar borsten omvatte en deze zacht begon te strelen. Haar tepels waren heel gevoelig en ze kreunde zacht toen hij er met z’n vingems overheen streek. Aan Moniques’ bewegingen kon ze opmaken dat ze haar man aan het pijpen was. Haar hoofd ging op en neer en Kevin hield een hand op haar achterhoofd en bepaalde zo het tempo.
Maarten was ook geil geworden van het schouwspel. Z’n stijve pik zat ongemakkelijk in z’n broek en hij probeerde de druk wat te verlichten door tegen de achterkant van de stoel aan te rijen. Z’n handen gleden nu in de blouse van Angelien. Hij voelde haar vlees boven de halve cups uit wellen. Hij wist wat voor lingerie ze aan had en dat wond hem nog meer op.
Zou die andere vrouw ook opwindend ondergoed aan hebben… of misschien wet helemaal niet? vroeg hij zich af.
Angelien trok hem naar zich toe en opende haar mond om hem te kussen. Ze gingen op in hun liefdeskus en toen ze die beeindigden zagen ze dat Kevin de rits op de rug van de jurk van z’n vrouw naam beneden had getrokken en dat er een transparant wit hemdje zichtbaar was geworden.
“Ik wil je pik…”? fluisterde Angelien opgewonden. Ze bleef onafgebroken naar het andere stel kijken. Hoewel ze eigenlijk niets kon zien, waren de bewegingen voor haar voldoende, om de visioenen weer terug te krijgen.
“Hier heb je “m…”? zei Maarten zacht terug. Hij had z’n stijve geval uit de omknelling van z’n broek bevrijd en hield hem voor de mond van z’n vrouw. Angelien ontwaakte uit haar korte droom en hapte wild toe.
Maarten kreunde luid en toen waren zij bet object dat werd bekeken. Monique keek, met haar achterste draaiend achterom en Kevin ging rechtop zitten.
Smakkend en likkend ging Angeliens’ mond op en neer over Maartens’ staaf. Hij genoot, net als anders, van het heftige gezuig. Angelien kon het goed vond hij, en hij vroeg zich af of andere vrouwen het net zo goed konden als dit zwartkopje. Hij zag haar hoofd op en neer dansen en ook dat Monique weer naast haar man op de bank was gaan zitten. De bovenkant van haar jurk was naam beneden gegleden en Maarten staarde wellustig naar de grote boezem van de oudere vrouw, die goed zichtbaar was in bet doorzichtige topje. Hij zag dat haar tepels gezwollen waren en door de dunne stof heen priemden. Kevin streelde haar benen en trok de jurk omhoog. Z’n pik stond loodrecht uit z’n broek en de hand van Monique klemde eromheen. Ze pompte op en neer en met haar duim streelde ze de paarse, glimmende eikel.
Monique keek, goedkeurend lachend, naar Maartens’ pik die in en uit de mond van het jongere vrouwtje schoof. Maarten maakte zijn broek los en liet die op z’n enkels zakken. Tussen de slippen van z’n shirt door stak nu een stevige lul naar voren. Angelien had “m uit haar mond gehaald om Maarten te helpen haar blouse los te maken. Ze had het warm van opwinding en trok de blouse dan ook snel uit en gooide “m achter haar op de grond. Maartens’ schoenen, sokken en broek volgden.
“Hmm… we mogen wel haast maken… anders zijn jullie nog eerder naakt dan wij…”? hijgde Monique, die nu de hand van haar man op haar kruis voelde. Haar jurk was omhoog geschoven en de kanten boorden van haar kousen waren zichtbaar.
Angelien keek naar het andere stel, zonder verder op de woorden van Monique te reageren. Ze reageerde wel op de hand van Monique die ze op en neer zag pompen om de solide lul van Kevin. Ze raakte helemaal in trance en wilde opstaan nu ze voelde dat ze naar die lul werd toegetrokken, maar zonder het zelf te beseffen hield Maarten haar tegen en bood haar opnieuw z’n pik aan. Het vrouwtje zakte door haar knieen en nam wederom de paal van haar man tussen haar lippen en begon te zachtjes te zuigen. Uit haar ooghoeken bleef ze naar het stel, dat zo’n meter of drie hij haar vandaan zat, kijken.
Monique stond op en liet haar jurk zakken en met een gebaar gebood ze haar man zich ook uit te gaan kleden. Ze hing haar jurk over de rugleuning van de bank en draaide rond. Ze zag er werkelijk zeer fraai uit. Boven haar, tot in haar lies opgetrokken, lichtbruine kousen droeg ze een vlinderbroekje van dezelfde stof als het topje wat haar borsten omspande. Voordat ze weer ging zitten, was Kevin helemaal naakt.
Ook Maarten trok z’n shirt uit en zag Kevin voor zijn vrouw ging staan en z’n pik weer in haar mond pompte. Hij draaide zich een beetje, zodat de anderen en face konden zien hoe hij werd gepijpt.
Angelien zag het ook en begon wilder aan Maartens’ pik te zuigen om hem vervolgens los te laten. Met haar blik onafgebroken op het schouwspel gericht trok ze haar rokje uit.
“Ohhh… “? kreunde Kevin en ook Maarten keek goedkeurend naar z’n vrouw. Kevin had moeite een orgasme te voorkomen maar geraffineerd kneep Monique, die het ook aan voelde komen, in de wortel van z’n pik.
Angelien zag er werkelijk verrukkelijk uit op haar rode hoge hak schoenen, die haar benen nog langer deden lijken dan ze al waren. Haar antracietkleurige nylons glansden mat. De rode beha en het jarretelgordeltje en bijpassende slipje staken fel af tegen haar blanke huid.
“Kom hier…”? zei Monique en klopte op de zitting naast haar. Ze had de pik van haar man uit haar mond genomen maar hield haar hand rond de wortel geklemd.
Maarten deed gelijk een stap in hun richting maar Angelien hield hem tegen, door z’n op en neer zwiepende pik vast te pakken. Vreemd genoeg voelde ze er nog niets voor om zo dicht bij de anderen te gaan zitten, hoewel ze aan de andere kant graag haar knuistje om de paal van Kevin wilde slaan.
“Kom maar…”? drong Monique verder aan, “. ..er zal niets gebeuren wat jullie niet willen.”?
Wederom zette Maarten een stap in hun richting, Angelien met zich mee trekkend. Hij zakte naast Monique in de lederen kussens van de bank en trok z’n vrouw op z’n schoot. Zij ging met haar rug naar de anderen toe zitten. Ze voelde de erectie van haar man tegen haar billen, de warmte er van drong door haar slipje. Ze spreidde haar benen iets en Maarten zakte wat onderuit. Hierdoor kon de pik tussen haar dijen schuiven. Ze pakte de glimmende kop vast en drukte hem tegen haar gloeiende spleet. Ze kreunde zacht en ging zo op in dat heerlijke gevoel, dat ze niet in de gaten had wat er achter haar rug gebeurde.
Monique had haar broekje uitgetrokken en toonde haar man haar behaarde spleet. Ze trok de lipjes van elkaar waardoor haar vochtige roze grot zichtbaar werd. Kevin gromde en zakte op z’u knieen voor de bank. Hij bracht zijn gezicht naar die heerlijke oester toe en proefde van het sap dat er rijkelijk uit stroomde. Met z’n tong beroerde hij het, hem zo bekende, knopje dat zich onmiddellijk ontwikkelde tot een mooie, harde, bruine, boon. Monique reageerde door haar benen hoog op te trekken, zo hoog dat haar knieen bijna haar schouders raakten. Ze legde haar handen in haar knieholten en stootte bij die beweging tegen de arm van Maarten die om de rug van z’n vrouw lag. Het was net alsof hij elektriciteit aanraakte, maar dat had ook nog een andere oorzaak.
Angelien had het pijpje van haar slipje opzij getrokken en deed nu alle moeite om z’n pik in haar grotje bt krijgen. Beiden zuchtten verheerlijkt toen de lul diep in het kutje verdween. Angelien bleef even zitten om te genieten van de hardheid van Maartens’ pik diep in haar. Daarna boog ze iets voorover en begon op en neer te bewegen.
Doordat Angelien wat voorover boog, kreeg Maarten een goed zicht op Kevin, die z’n vrouw aan het beffen was. Hij zag hoe Kevin met z’n vingers de lellen uit elkaar trok en z’n tong in haar lustkanaal stak. Hij zag ook hoe, tussen haar gespreide benen de grote bollen bijeen geperst werden en hoe bet dunne hemdje zich daarom heen spande.

Monique liet een been aan de kant van het neukende jonge stel zakken en keek met hete ogen naar de op en neer wippende vrouw. Ze legde haar been over de schouder van haar man en pakte in een reflex de hand van Maarten en trok die tegen haar borsten.
“Ohh… kijk Kevin… ze neuken al…”? kreunde ze luid, ondertussen Maartens hand over haar borsten wrijvend.
Kevin keek op, z’n gezicht nat van z’n eigen speeksel en het kutsap van z’n vrouw. Hij zag het jonge vrouwtje op en neer dansen en uit z’n ooghoeken de hand van Maarten op de borsten van z’n vrouw. Snel stond hij op en nam z’n lul in z’n hand. Hij ging voor Angelien staan en toonde haar z’n erectie. Angelien keek er verschrikt maar ook opgewonden naar. Ze zag de dikke kop steeds dichter naar haar toe komen. Automatisch opende ze haar mond en liet de knop tussen haar lippen verdwijnen.
Oh… wat voelde dat anders, vreemd en lekker aan. Ze zoog stevig en realiseerde zich opeens dat ze nu met twee lullen tegelijk bezig was. Hete scheuten schoten door haar lijf, en de bliksem ontlaadde zich in haar hersenen. Helemaal in extase ervaarde ze haar eerste orgasme tijdens een triootje. Ze dacht geen moment meer aan die andere vrouw, die inmiddels op een knie op de bank zat en met een voet op de vloer stond.
Maartens’ vingers ploegden door haar natte spleet en bespeelden haar harde kittelaar. Met open mond onderging ze het heerlijke gevinger en tegelijkertijd ontdeed ze zich van het hemdje. Maarten stak ook z’n andere hand uit, om zowel haar kut als haar tieten te strelen.
Angelien, voortdansend op de pik van haar man en stevig pijpend aan de pik van Kevin, merkte dat Maarten wat anders aan het doen was dan alleen met haar te neuken. Ze keek uit haar ooghoeken en zag de tieten van Monique geil heen en weer wiebelen op het ritme van Maarten. Ze voelde de spasmen in haar vagina weer toenemen en begon van de weeromstuit harder aan Kevin z’n pik te zuigen. De geile vrouw schuifelde naar haar toe en omvatte met beide handen haar borsten. Een voor een haalde ze hen uit de cups en rolde vervolgens haar tepels tussen duim en wijsvinger tot ze maximaal opzwollen.

Angelien besefte nu dat, dat ze deel uitmaakte van een orgie. Ze kreunde geil, voor zover haar volle mond dat toeliet.
“mwoo, mwwoooo, gweil.. ja.. ja … nweuk mwe…”? kermde ze.
“Ohh… heerlijk geil meisje. ..” kreunde de oudere vrouw achter haar, “… laat je lekker neuken.. schatje… maar eigenlijk wil ik ook wel een pik
Maarten, die er wel zin in had z’n lans in de overvloedig lekkende kut van die hete vrouw te steken, trachtte zich onder Angelien vandaan te wurmen. Uiteindelijk stond het jonge vrouwtje op en met een zuigend geluid floepte de lul van haar man uit haar kut.
Kevin z’n pik gleed tussen haar lippen vandaan. Hij pakte het meisje gretig beet en sjorde haar slipje langs haar mooie benen naar beneden.
“Kom hier schatje… dan zal ik je eens lekker naaien…”? gromde hij geil.
Hij draaide haar om en liet haar voorovergebogen voor de bank plaats nemen. Ze steunde met haar handen op de zitting en voor ze er goed en wet erg in had drong z’n erectie, achterlangs bij haar naar binnen.
“Ogggghhh…”? kreunde ze. Haar geil opgezwollen schaamlippen sloten zich rond zijn stijve schacht. Hij zat tot aan z’n ballen in haar.
“Tjesis… wat een paal… “? kermde ze heet, terwijl het geval in haar niets groter was dan die van haar eigen man, maar hij was zo hard, zo stijf.
Monique liet zich languit op de bank neer en opende ongegeneerd haar neukspleet. De opgehitste Maarten kroop tussen haar wijd gespreide benen en duwde z’n eikel tegen haar van vocht glimmende labia.

“Steek “m er in…”? gromde ze hees, “…kom… jongen, neuk me. .. geef me je dikke lat..”?
Als vanzelf gleed z’n stok in haar geoliede lustkanaal en hij begon gelijk stevig in haar te pompen.
“Wauw… “? kermde ze, “… oh… ja.. och heerlijke lul… ja neuk me… hmm o heerlijke neuker… “?
Angelien voelde de naaldhak van Monique tegen haar arm schampen en kwam daardoor iets overeind. Op nog geen dertig centimeter afstand zag ze de wild op en neer bewegende gespierde billen van haar man.
“Ohhh.. Maarten…”? kermde ze, “… je neukt… je neukt een andere vrouw… Oh en ik heb de pik van een andere… man in me… die neukt mij… “? Verrukt van geilheid perste ze haar billen naar achteren en ving de stoten van de oudere man in haar kut op. Onderwijl keek ze, met toenemende opwinding, naar de bewegingen van het andere stel. Ze moest weer uitwijken om niet nog een keer in aanraking te komen met de spitse hak van Moniques’ schoen. Ze legde haar hand rond de enkel van de andere vrouw en strekte haar been bijna loodrecht omhoog. Hierdoor kreeg ze steun zodat ze haar andere hand op de billen van haar neukende man kon plaatsen. Het topje van haar middelvinger drong tussen z’n spleet. Ze wist dat Maarten het lekker vond als hij even lekker in z’n anus gevingerd werd. Hij schoot naar voren en drong dieper dan hij ooit geweest was in de kut van de oververhitte vrouw onder hem.
“Jaa…”? kermde Monique, “..dieper… kom dieper… ja neuk me met die dikke staaf van je…”?
“Ohh o…o…., lekkere kut ” begon toen ook Kevin te steunen, “… ik ga in je spuiten… hier ontvang het geile sap van Kevin…”? riep hij kermend van extase.

“Aaaaiieeee…”? gilde Angelien, toen ze de eerste stralen van het hete sperma haar buik voelde binnendringen, “oh ja Kevin… ik kom ook… ik kom weer ooocch… “? Haar kut knelde om de ejaculerende paal in haar en dat verhevigde zijn orgasme. Ze stootte haar vinger tot aan het tweede kootje in de anus van haar man.
“Woouuwww ” gilde hij en gaf een paar flinke stoten in Moniques’ overvloedig vocht afscheidende kut.
“Je maakt me klaarrrr…”? gromde Monique, met op elkaar geperste kiezen, “..jaaaa… oh jongen… ik koomm… Oh… oh…oh oooohh hmmm….”? Als een natte handschoen klemde Moniques’ kut zich om z’n pik. Haar benen klemden zich rond zijn heupen en haar onderlijf perste ze vol overgave tegen hem aan.
Maarten zei niets. Hij gaf nog een stoot en nog een en voelde zich vervolgens leeglopen.
“Ohhh… je spuit… ik voel je klaarkomen… Ohh… wat een sap… ohh wat veel… Ja… jongen spuit… toe maar… ja nog meer… kom maar…”? kreunde ze hartstochtelijk.
Maarten lag stil tussen de benen van de oudere vrouw klaar te komen. Het enige wat hij voelde was dat z’n pik wipte en dat z’n ballen langzaam maar zeker leeg gemolken werden door de knijpende vagina van het hete stuk onder hem.
“Laat me je schoon likken… spuit in m’n mond…”? zei ze haastig en ze trachtte zich onder hem uit te werken.
Maarten begreep haar bedoeling en kwam overeind. Ze pakte z’n nog schokkende pik, haar hoofd schoot naar voren en haar lippen omsloten de opgezwollen eikel. Ze nam nog even de pik uit haar mond om haar man instructies te geven.
“Kevin, ik loop leeg… lik m’n kut uit… “? hijgde ze.
Hij gaf onmiddellijk gehoor aan de wens van z’n vrouw en stortte zich op haar kruis. Stromen vrouwensap vermengd met sperma sijpelden uit de nog steeds pulserende kut. Hij likte het allemaal op en slikte het met een verheerlijkt gezicht op.
Angelien stond met gesloten ogen na te genieten van haar orgasme. Ze voelde zich plotsklaps erg alleen. Kevin had pardoes z’n pik uit haar getrokken en zich op de lekkende kut van z’n vrouw gestort. Ze voelde het geil langs haar dijen druipen. Ze griste een papieren servet van de tafel en ving daarmee een dikke klodder sperma op. Ze veegde haar dijen droog en voorkwam daarmee dat de boorden van haar kousen onder het geil kwamen. Terwijl ze daarmee bezig was zag ze de bungelende pik van Kevin. Hij zat op z’n knieen en had z’n benen gespreid.
Ze stond te overwegen of ze de pik zou vastpakken en schoonlikken, net zoals Monique Haen bij haar man aan het doen was, toen het commando at kwam.
“Pak hem… schatje… lik Kevin schoon… vooruit!”? zei Monique kordaat.
Het kwam op Angelien over als een bevel en ze was zo onder de indruk van deze bazige vrouw, dat het niet bij haar op kwam te weigeren. Ze wilde hem eerst van de voorkant benaderen maar daar was zo weinig ruimte dat ze op haar rug ging liggen en haar hoofd tussen z’n benen door wurmde. Hij gaf haar wat ruimte en onderweg likte ze alvast z’n benen. Z’n pik droop nog van het vocht. Ze slikte even en kon niet voorkomen dat een druppel zaad op haar voorhoofd viel en naar haar haargrens droop. Ze opende haar mond en hapte de dikke worst naar binnen. Als Maarten in haar mond spoot, dan genoot ze altijd van de smaak van z’n sperma, maar nu lag ze even te griezelen. Het sperma van een vreemde en dan zo onbeschermd in je mond. Een huivering liep langs haar rug, maar het was onontkoombaar. Ze had de pik tenslotte al in haar mond en het met haar eigen sap vermengde zaad lag at op haar tong. Ze slikte het dapper door en begon vervolgens energiek aan de paal te sabbelen. Ze voelde hem weer verstijven. Dat was iets dat had ze bij Maarten nog niet vaak meegemaakt, zo vlak na een orgasme.

“Hmm, hmm… hm…. goh…. wat kan die meid pijpen…”? hoorde ze Kevin kreunen. Hij trok z’n pik uit haar mond. “Stop… ik spuit bijna alweer…”? hijgde hij, “…maar nu ik al weer lekker stijf ben… zal ik je nog eens lekker neuken… kom hier schatje…”? Hij kroop tussen haar benen en voor het haar goed en wel duidelijk was zat hij tot aan het heft in haar druipende kut. Z’n lichaam drukte zwaar op haar toen hij zich op haar liet zakken, maar even later legde hij z’n handen onder haar billen en begon met lage diepe halen te neuken.
“Kom jongen… jouw pik is ook al weer mooi stijf… ga liggen… op de vloer…. dan zul ik jou eens neuken…”? zei Monique opstaand van de bank.
Maarten ging graag liggen en kwam met z’n hoofd naast het hoofd van Angelien. Hij keek haar diep in de ogen en zag haar verrukte blik. Monique plaatste haar voeten aan weerskanten van z’n lichaam en zakte door haar knieen. Ze pakte z’n lul vast en manoeuvreerde het geval haar kut in. Met een diepe zucht liet ze zich op hem zakken.
“Hmm… prachtige pik… oh lekker diep in me…”? kreunde ze in extase. Ze bewoog op en neer en ging wat voorover liggen. Ze zette haar handen op zijn schouders en vond met haar tong de mond van haar man, die ook wna overeind gekomen was. De jonge man graaide gretig naar haar massieve borsten en draaide de tepels tussen z’n vingers.
“Geef me je pik even… eventjes in m’n mond…”? zei Monique zeurderig tegen haar man.
Hij trok “m uit het jonge vrouwtje, stond op en duwde z’n pik tussen de lippen van z’n vrouw. Ze begon gretig te zuigen.
“Kus je man…”? gebood ze Angelien, “..ga op je knieen zitten en steek je tong in z’n mond en voel tegelijkertijd aan zijn ballen en aan die van Kevin… “?
Onmiddellijk gehoorzaamde Angelien. Ze had van zichzelf nooit gedacht dat ze zo gedwee de bevelen van een ander op zou volgen, maar ze deed het. Het kwam in ieder geval niet bij haar op om recalcitrant te worden. In iedere andere situatie zou ze dat wel zijn, maar nu?
Haam tong drong Maartens’ mond binnen en ze reikte over het wippende lijf van Monique heen en voelde de coitus. Ze tastte naar Maartens’ pik toen Monique omhoog ging en voelde de harige schaamlippen die zich om de fallus van haar man sloten.
Hete sidderingen gingen door haar heen, toen ze met haar andere hand de zware ballen van Kevin voelde. Ze tikte met haar vingertoppen tegen de kin en lippen van de pijpende vrouw.
“Ohh… wat geil… ik kom klaar…”? kreunde ze in de mond van haar man.
Maarten haalde een hand van de heerlijke tiet van Monique en bracht die naar het kutje van Angelien.
“Ohhh ja… ga naar binnen…”? kreunde ze weer, toen Maartens’ vinger haar vagina binnendrong.
Kevin keek naar onderen en zag langs het hoofd van z’n vrouw Angelien innig met Maarten zoenen.
“Ja… geil vrouwtje kus mij ook eens zo lekker geil…”? zei hij. Hij pakte haar bij de hand die zo heerlijk z’n ballen kneedden en trok haar omhoog.
Angelien ging staan en perste haar hete lippen op de mond van de oudere man.
Monique haalde de pik van Kevin uit haar mond en rukte “m vervolgens stevig af.
“Op je knieen jullie beiden..!”? beval ze Kevin en Angelien.
De twee gehoorzaamden meteen. Al kussend gingen ze op de knieen zitten. Maarten pompte met z’n vingers nog steeds in de kut van zijn oververhitte vrouw en onderging het gepomp van Monique, die onophoudelijk op en neer danste. Hij begon genoeg te krijgen van de aanmatigende toon van de oudere vrouw. Hij vond haar best een lekker stuk, maar Maarten was er de man niet naar zich te laten bevelen. Ondanks dat genoot hij wel van de seks die hij beleefde.
“Hier happen!!” commandeerde Monique. Ze drukte de stijve worst van haar man tegen de lippen van Maarten. Volkomen verrast opende hij z’n mond en voor hij het goed en wel door had stak er een stuk lul in z’n mond. Het besef kwam echter snel. Hij spuwde de pik naar buiten. “Zijn jullie helemaal besodemieterd…”? schreeuwde hij woedend, “nu ben ik het zat, als jij denkt dat je hier de zaak kan blijven commanderen en als je denkt dat ik alles doe… dan heb je het mis…”? Hij duwde Monique krachtig van zich af en stond vliegensvlug op.
Door dit geweld viel de dominante vrouw wijdbeens achterover en belandde ruggelings op de vloer en bleef met haar hoofd tegen de zitting van de bank rusten. Haar ogen schoten vuur. “Zeg wat denk jij nu eigenlijk…”? schreeuwde ze woest, “… we gaan hier toch geen geweld gebruiken h”…”?
“Er uit…”? zei Maarten kalm en hij wees naar de deur, “…hup.. aankleden en wegwezen… stelletje perverse…”?
“Zeg… ik laat me niet uitschelden…”? begon toen ook Kevin.
“Ik denk dat ik duidelijk geweest ben… er uit..!”? zei Maarten opnieuw.
“Kevin… houd je in… “? gebood Monique haar man, toen ze zag dat hij z’n vuisten balde en Maarten te lijf wilde gaan. “Laten we redelijk blijven…”? fleemde ze opeens, in de hoop nog iets van de situatie te redden.
“Jullie zijn te ver gegaan… ik wil dat niet… dus wegwezen!!”? gebood Maarten nu zeer gedecideerd.
Angelien stond te trillen op haar mooie beentjes. Zo had ze Maarten nog nooit meegemaakt. Ze had geen idee wat er was gebeurd.
“Wat vind jij?”? zocht Monique hulp bij Angelien, die volkomen onderdanig aan haar was, “…vind jij ook dat we weg moeten. Het is toch zonde… het was zo’n lekkere avond”?

“Voor jou ja… en in het begin… goed in het begin ging het leuk… maar ik ben dat bazige gedoe van jou zat… en nu voor de laatste keer aankleden en wegwezen…”? zei Maarten onvermurwbaar.
“Jij houdt er niet van… “? probeerde Monique nog een sneer te geven.
“Einde discussie… vooruit nu… bedankt voor de gezellige avond en tot niet meer ziens…”? onderbrak Maarten haar sarcastisch.
Snel kleedden ze zich aan. Ook Maarten trok snel een slip en shirt aan. Hij begeleidde de twee naar de voordeur en sloot deze met een klap achter hen.
“Zo… dat is dat…”? zei hij zich in de handen wrijvend de kamer binnen komend.
Angelien zat op de bank. Ze zag er verloederd uit en de tranen stroomden over haar wangen.
“Sorry Angelien… maar dit ging echt te ver, dit waren geen mensen voor ons. Ze snikte en haalde haar schouders op.
“Volgende keer beter… niet?”? troostte Maarten haar. Ze keek naar hem op en knikte.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Kevin J.H.

Al jaren geleden en heel soms nog wel hebben het schrijverspaar Kevin en Monique vele verhalen geschreven op Gertibaldi. In de verhalen, soms ook alleen door Monique of soms alleen door Kevin geschreven, komen veel momenten voor van jong 18+ met oud en zijn de verhalen doorspekt met hun fetisj voor naaldhakken, lingerie en nylonkousen. De lezers van de verhalen op Gertibaldi.com wensen wij veel (lees) genot toe.
Eventueel contact: kevin.j.haen@hotmail.com

Dit verhaal is 9632 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Adverteren doet begeren 4”

Plaats een reactie