BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Campbell – Verleden, heden en toekomst (20-slot)

Een dag later rijdt MaryJane naar Chippewa, ze heeft van Nadja het vluchtnummer gekregen en het toetstel op haar notebook gevolgd. Ze wandelt naar de gate en als de passagiers van de vlucht doorkomen ziet ze de twee al snel lopen. Ze zwaaien naar elkaar en een kwartier later komen Nadja en Meiying met hun koffers naar buiten. Ze begroeten elkaar en lopen naar buiten.
Bij de auto leggen ze hun koffers erin en stappen in. Eenmaal thuis parkeert ze de auto op de oprit. Meiying schrikt van de honden maar als MaryJane een kort Blijf! heeft geroepen blijven de honden op afstand.
“Ze luisteren dus ook naar jou” zegt een verbaasde Meiying.
“Ja, als je de juiste commando’s weet en ze kennen je dan doen ze dat en mij kennen ze. Ze luisteren zelfs naar Nadja, als ze de juiste commando’s gebruikt.”

Eenmaal binnen geeft MaryJane aan Meiying eerst een rondleiding. Nadja wandelt mee. Eenmaal boven op de slaapkamer leggen ze hun koffers neer en beginnen zich uit te kleden. Wanneer Nadja bloot staat komt MaryJane naar haar toe en omhelst haar.
“Eindelijk weer mijn blote Nadja” glimlacht ze en ze omhelzen elkaar. Een tongzoentje.
“En Meiying” en opnieuw een omhelzing. Ze trekken hun badjasjes aan en lopen eerste het balkon op. Meiying moet even overtuigd worden van de betrouwbaarheid van de glazen balkonvloer maar dan staan ze met hun drieën te kijken. Net zoals in de rest van het huis steekt Meiying ook hier haar bewondering niet onder stoelen of banken. Ze staan een paar minuten te kijken en lopen dan naar beneden.

“Kom” zegt MaryJane “we gaan eerst de tuin in”
Ze lopen binnendoor naar de serre en met een druk op de knop glijden de deuren uiteen. Ze gaan naar buiten. Eerst naar het zwembad. Het dek gaat eraf. Vervolgens wandelen ze een rondje door de hele tuin. Eenmaal in het prieel achterin gaan ze zitten.
“Wat een schitterende plek om te wonen hebben jullie gemaakt, echt MaryJane, dit is gewoon prachtig.”
MaryJane die in het midden zit slaat een arm om alle twee heen.
“Ik ben blij jullie weer bij me te hebben.”
“Anders ik wel lieve schat. Ik mis je af en toe best wel en nu Peter weg is helemaal, dan mis ik hem maar ook jou.”
“Ik vind het ook weer fijn bij je te zijn MaryJane, maar wat heb ik gehoord, ben je zwanger?”
“Ja, bijna twee maanden, dus ik weet het zelf ook maar pas een paar weken.”
“Is het gewenst of mag ik dat niet vragen?”
“Ja hoor Meiying, dit kindje is helemaal gewenst. Zowel Dave als ik wilde het.”
Ze praten korte tijd verder over zwangerschap en over wat andere dingen.
“Kom” zegt MaryJane na een paar minuten, “we gaan naar voren.”

Ze lopen hand in hand terug door de tuin en bij het zwembad zetten ze de ligbedden klaar, kussentjes erop en handdoeken erover. De badjasjes gaan uit en ze wandelen het zwembad in. Ze gaan eerst een paar keer kopje onder en zwemmen wat rond. Ze komen bij elkaar en gaan staan. Een paar kusjes gaan er heen en weer.
“Lekker water” zegt Meiying.
MaryJane legt haar uit wat er allemaal onder het peuterbadje zit.
“Dus dit is al net zo perfect als de rest” zegt Meiying.
“Ja schat, Dave zit zo in elkaar. Je doet het goed of je doet het niet.”
Ze gaan bij elkaar op de trap zitten.

“Ik heb weer een nieuw spelletje met Dave” begint MaryJane tegen Nadja.
Nadja kijkt, “ik trek oude kleren aan, dingen die ik eigenlijk niet meer aankan of die zwaar uit de mode zijn, dan doen we een toneelstukje, geïmproviseerd en dan kleedt hij me uit en dat kan zijn door met bruut geweld openscheuren van de kleding of plagerig knoopjes één voor één losmaken.”
“Dus dan rukt hij letterlijk de kleding van je lijf.”
“Ja, en daar worden we alle twee ook geil van, zeker omdat we dan vooraf op elkaar lopen te schelden. Ik weet nog dat ik op een bepaald moment heb gezegd: Blijf verdomme van mijn tieten af, viezerik. Jullie kerels geilen alleen maar op dikke tieten” en nog meer van dat soort dingen.”
“Jullie lopen elkaar dan gewoon op te hitsen” zegt Meiying.
“Ja, en weet je, we doen het gewoon in onze slaapkamer dus kunnen we alles tegen elkaar zeggen, dat is zo lekker geil.”
“En jij kan lekker grof zijn in de mond” zegt Nadja glimlachend “dus zo blijf je wel lekker bezig.”
“Dat is toch leuk schat, zulke taal, ik geniet daarvan en Dave ook.”

“En ik” begint Meiying met een glimlach, “mag ik wel aan die heerlijke borsten van jou zitten.”
“Jij mag nog wel veel meer schat” en ze geven elkaar een kusje.
“Ik wil je beffen” zegt Meiying en wil het water uitgaan.
“Dat kan ook hier Meiying” en MaryJane gaat een trede hoger zitten.
“Kijk schat op je buik in het water en zo tussen mijn benen.”
Meiying begrijpt de bedoeling en komt met haar hoofd tussen de benen van MaryJane.
“Sla je armen maar om mijn billen, dan blijf je liggen.”

MaryJane voelt de tong van Meiying tussen haar schaamlippen. Ze geniet met haar ogen dicht en dan voelt ze een arm op haar schouders. Ze kijkt en ziet Nadja glimlachend dichtbij haar. Nadja slaat een tweede arm om haar heen en ze beginnen een tongzoen. Nadja daalt met één hand af naar haar borsten en begint die te masseren, ze knijpt zachtjes in een tepel. Dan lost ze de tongzoen en buigt haar hoofd naar de borsten van MaryJane. Ze pakt een tepel tussen haar lippen en zuigt erop.
Ondertussen is Meiying het klitje van MaryJane aan het verwennen. Ze besteedt de meeste tijd aan het kleine knobbeltje maar soms likt ze vol tussen de schaamlippen door. MaryJane geniet. Ze begint zachtjes te rijden tegen de mond van Meiying. Nadja geeft haar weer een tongzoen terwijl ze met haar hand de borsten kneedt.

MaryJane merkt dat ze door deze twee vrouwen langzaam naar een orgasme wordt geholpen. Ze geniet van Meiying en van Nadja. Dan voelt ze haar buikspieren trekken. Haar orgasme komt als een lawine over haar heen. Ze kreunt, krijgt kramp in haar benen en ze jaagt haar vocht naar buiten. Met haar ogen dicht ligt ze na te genieten.
Dan komt ze tot rust en Meiying komt omhoog uit het water. Ze gaan met zijn drieën weer naast elkaar zitten.
“Dit is echt lekker schattebouten, de een tussen mijn benen en de andere met je bovenlichaam bezig. Dan gaan we nog een paar keer doen.”

Een kwartiertje later is Meiying aan de beurt, Nadja beft haar liggend in het water en MaryJane verwent haar borsten en tongzoent met Meiying. Al na een paar minuten voelt MaryJane dat Meiying gretiger wordt, ze wordt geil en nog geen minuut later komt ze klaar. Ze blijven korte tijd zo liggen en zitten en dan gaan ze het water uit.
“Straks jij, Nadja. En schat, het is heerlijk” zegt Meiying.

De rest van de dag blijven ze elkaar verwennen. Ze komen alle drie meerdere keren klaar. Om vijf uur gaan ze naar boven, douchen, haren föhnen en aankleden. Om zeven uur stappen ze binnen in het restaurant in het dorp en ze gaan aan tafel.
De ober brengt hun drankjes en de menukaarten. Een half uurtje later worden het voorgerecht uitgeserveerd en ze genieten van de heerlijke maaltijd die erop volgt. Tegen half tien rijden ze naar huis. MaryJane parkeert de auto in de garage en ze lopen naar het huis. De honden zijn er niet, die zullen wel met Clive zijn gaan lopen.

De dagen erna verlopen lekker en geil, ze vrijen veel met elkaar. Ze pakken nog wat eenvoudige speeltjes voor in de tuin. En iedere dag weer komen ze allemaal regelmatig een keertje klaar. Dan wordt het donderdagavond. Nadja en Meiying pakken hun koffers alvast. Ze gaan op tijd naar bed.
Eenmaal op bed rollen ze tegen elkaar aan. Nadja een stukje bovenop de andere twee.
“Het zit er al weer op. Jammer, ik vond het reuze gezellig” zegt Nadja.
“Ja schat, dat vond ik ook. Ik hoop ook echt dat we dit nog eens een keer kunnen doen.”
“Dat hoop ik ook MaryJane” besluit Meiying “ik heb het ook reuze naar mijn zin gehad.”
Ze tongzoenen om en om met elkaar en kijken elkaar weer aan. “Ik zal tot in lengte van jaren van mijn twee Amerikaanse Chineesjes blijven houden” zegt MaryJane. Nadja en Meiying lachen.

Ze knuffelen elkaar en al snel liggen ze in een rondje. Nadja beft MaryJane, die op haar beurt Meiying beft en die beft Nadja. Ze likken stevig tussen elkaars schaamlippen en over de klitjes. Al snel klinken er smakkende geluidjes. Dan komt MaryJane als eerste klaar. Nadja vangt haar vocht op en blijft doorgaan met beffen. Meiying is de twee en direct daarop komt ook Nadja. Ze blijven alle drie doorgaan elkaar te verwennen en een minuut of vijf later hebben ze elkaar alle drie weer naar een orgasme geholpen.

Ze komen weer bij elkaar en tongzoenen om en om.
Ze omhelzen elkaar en zeggen niks. Alleen maar kleine kusjes over en weer. Ze gaan weer in een rondje liggen en nu andersom.
Een kwartiertje later liggen ze voldaan naast elkaar.
“Het blijft lekker met jullie samen vrijen.”
“Dat vind ik ook heel lekker” zegt Nadja.
“Jullie zijn alle twee heerlijke vriendinnen, ik heb het gewoon getroffen met twee bi-vrouwen” zegt Meiying.

“We gaan eens aanstalten maken om naar bed te gaan” stelt MaryJane voor, “jullie moeten op tijd weg.”
In de badkamer doen ze hun avondplas, tanden worden gepoetst, pillen ingenomen en ze lopen weer naar bed.
MaryJane gaat in het midden op haar rug liggen. Nadja en Meiying op hun zij tegen haar aan. Ze leggen allebei een hand op haar borst en geven kusjes op haar wangen. Ze schurken zich nog wat meer tegen haar aan en blijven zo liggen.
“Willen jullie zo slapen?”
“Ja, mag dat?” zegt Nadja.
“Van mij wel schat.”
Ze kussen elkaar welterusten en MaryJane doet de laatste lamp uit. Weldra slapen ze.

MaryJane wordt nog vóór de wekker wakker en ziet dat ze al alleen in bed ligt. Ze staat op en loopt naar de badkamer. Daar staan Nadja en Meiying samen onder de douche. Ze hebben een douchemuts opgezet en omhelzen elkaar, ze tongzoenen en merken niet dat MaryJane binnenkomt. Die gaat op het toilet zitten. Ze kijkt naar het tweetal. Ze ziet dat Nadja de billen van Meiying vastpakt en erin knijpt. Als ze zich iets draaien ziet MaryJane dat Meiying op haar beurt Nadja staat te vingeren. Kennelijk vindt ze dat heerlijk want korte tijd later krijgt ze een orgasme. Dan doet Nadja haar ogen open en ziet een glimlachende MaryJane zitten.
“Was het lekker?”
“Heerlijk” zegt Nadja en ook Meiying heeft zich nu omgedraaid en kijkt naar MaryJane.
Ze zetten de douches uit en komen eruit.

“Ik had dat even nodig, ik werd geil wakker” zegt Nadja.
MaryJane stapt op ze toe en geeft ze allebei een tongzoentje.
“Ik ga ook even douchen” en ze zet de kraan weer aan. Het water is nog warm dus ze stapt onder de douche. Ze wast haar lichaam en haar haren en gaat er dan ook uit. In de aankleedkamer föhnt ze haar haren droog, pakt een rokje, een T-shirt met een overhemdje erover en trekt ook een slipje aan. Ze wandelt naar de slaapkamer waar Nadja en Meiying op het bankje zitten te wachten.
“Oh, jullie hadden wel alvast naar beneden gemogen.”
“Nee schat, we hebben even gewacht op jou. We zijn ruim op tijd.”

Eenmaal beneden is Elisa bijna klaar met het ontbijt. Ze wensen elkaar goedemorgen en lopen de serre in. Een paar minuten later zet Elisa een kan thee op tafel en een schaal met brood.
“Ik ga boven even jouw bed verschonen en de was ophalen.”
“Dat is goed, ik ga zo naar het vliegveld om Nadja en Meiying weg te brengen.”

“Elisa verschoont het bed omdat ik vanavond weer iemand krijg die bij mij blijft slapen.”
“Heb je nog meer vriendinnen” wil Nadja weten.
“Nee schat” en ze vertelt het verhaal van Patricia en Linsey van afgelopen weekend en het vervolg daarop met Linsey voor dit weekend.
“Bofkont, als Dave er niet is heb jij altijd aanspraak en altijd iemand bij je in bed.”
“Slaapt Meiying nooit bij jou als Peter er niet is.”
“Ja, maar dat is meestal maar één nachtje in de week.”
“Ach, Nadja, nog negen dagen”
“Ja, dan is mijn schat er weer. Ik sleur hem gelijk naar de slaapkamer, hij moet me eerst een paar keer flink neuken.”
Ze lachen.

Ze eten en verder af en als ze net klaar zijn komt Elisa naar binnen.
“Is deze van een van de dames?” en ze houdt een bh omhoog.
“Oh, dat is de mijne” zegt Meiying en ze staat op, “dank u wel.”
“Alles is weer gedaan MaryJane. Ik heb de balkondeuren opengezet”.
“Fijn dank je wel.”

Een paar minuten later lopen ze naar buiten. De koffers gaan in de auto en ze zetten koers naar het vliegveld. Eenmaal binnen zien ze dat het toestel een half uur vertraagd is. Ze hebben dus ruim de tijd. Ze gaan even bij een tafeltje zitten en Nadja haalt drie bekers koffie. Ze praten nog wat over algemene dingen en dan is het tijd om te gaan. Eenmaal bij de gate staat een kleine rij, ze kunnen dus direct doorlopen. Ze nemen afscheid van elkaar en lopen naar binnen. MaryJane zwaait nog een keer en ze gaat naar de auto.

Die avond om iets na zes uur wordt er aangebeld. MaryJane loopt naar voren. Ze doet de deur open en Linsey stapt binnen. Eenmaal in de beslotenheid van de hal omhelzen ze elkaar.
“Dag lieve schat, ik ben zo blij je weer te zien” zegt Linsey.
“Ik ben ook blij jou te zien, kom dan gaan we naar binnen.”
Ze lopen naar binnen en gaan de serre in. Naast elkaar op de bank legt Linsey een hand op het dijbeen van MaryJane. Ze geeft er zachtjes een kneepje in. Dan buigen ze naar elkaar toe en ze tongzoenen. Linsey lost, draait zich om en komt half over MaryJane te liggen, die houdt haar in haar armen en ze tongzoenen opnieuw. Ditmaal lang en intens.
Als ze lossen kijken ze elkaar aan. Een glimlachje. “Ik hou echt van jou” fluistert Linsey “gaan we vrijen op bed?”
“Nee schat, we gaan zo direct eerst eten in Eau Claire. Daarna, als we thuiskomen, dan gaan we vrijen.”
Ze beginnen weer een tongzoen. Linsey legt een hand op het hoofd van MaryJane en wrijft over haar haren. Dan lossen ze weer. Ze kijken elkaar weer aan.

“Kom schat, we gaan naar Eau Claire, eten, want als ik je nog drie keer zoen liggen we alsnog bloot op bed.”
Ze lopen de gang in en trekken hun schoenen aan. Ze stappen in de auto en rijden weg.
“Wat wil jij eten, er is een goede Chinees maar ook een lekker steakrestaurant.”
“Chinees heb ik wel zin in.”
“Goed, dan doen we dat” en in Eau Claire parkeert MaryJane vlak bij de Chinees. Eenmaal binnen vragen ze een tafel. Ze bestellen twee flesjes water en krijgen ook de kaarten.

Ze praten een poosje over allerlei dingen, ook over vroegere vriendjes en ervaringen daarmee. MaryJane vertelt van Dave en het verschil met andere jongens en mannen.
De bediening komt vragen of ze al een keuze hebben gemaakt.
MaryJane vraagt vriendelijk of het goed is dat ze eerst even bijpraten. Ze hebben elkaar al lang niet meer gezien.

“Dave was de eerste man die mij echt befte, echt tussen mijn schaamlippen en op mijn klitje. Hij was ook de eerste man die mij klaar liet komen, mij ook meerdere keren op een avond kon neuken, gewoon schat, een openbaring. Ik heb nooit geweten dat zulke mannen ook bestaan.”
“Patrick was voor mij de eerste echte neuker, beffen vond hij niet lekker maar neuken kon hij. En ook meerdere keren op een avond. Uiteindelijk vond hij toch dat ik te vaak wilde.”
“Dat laatste heb je mij verteld.”
“En ik denk dat mijn biseksualiteit hem niet aanstond.”
“Dan is het gewoon niet jouw ridder op het witte paard.”
Linsey glimlacht.
“Dave was dat wel voor jou?”
“Ja zeker. Weet je, ik werkte al acht jaar voor Dave, nooit een poging tot toenadering, nooit geen intimiteiten, alleen twee kusjes op mijn wangen als ik jarig was.”
“Was Dave jouw baas?”
“Ja” en MaryJane vertelt het verhaal van voor de periode dat Dave en zij echt bij elkaar kwamen.
Linsey zit bijna ademloos te luisteren.

“Nu begrijp ik een heleboel dingen. Jullie mooie huis en tuin, die hele dure huwelijksreis, een complete inrichting helemaal nieuw gekocht. Ja schat, er vallen een aantal puzzelstukjes op zijn plaats.”
MaryJane glimlacht, “je hoeft niet te puzzelen schat, je kan mij altijd alles vragen. Maar zullen we eens bestellen.”
Ze bekijken de menukaart en maken een keuze. MaryJane wenkt de bediening en geeft de bestelling door.

Na een lekkere maaltijd rijden ze weer terug naar huis. Eenmaal binnen is het in de hal alweer een omhelzing gevolg door een tongzoen. Ze doen hun schoenen uit en MaryJane gaat naar het toilet. Linsey loopt alvast naar de serre. Ze staat naar buiten te kijken als MaryJane binnenkomt. Die omhelst haar van achteren en pakt haar borsten vast. Ze duwt haar hoofd in haar haren.
“Je haar ruikt lekker” en ze geeft Linsey een kusje van achteren in haar nek. Linsey draait zich om en de kussen elkaar. “Wil je nog wat drinken?”
“Ja, nog een flesje water.”
MaryJane loopt naar de keuken en komt met twee flesjes water terug. Linsey zit op het bankstel en MaryJane komt bij haar zitten. Dit keer gaat MaryJane half op Linsey liggen. Die pakt haar vast en met een arm geeft ze een steuntje in haar rug. Ze tongzoenen.

“Jij bent een knappe vrouw, er is vast wel ergens een ridder die jou zoekt.”
“Heeft Dave geen leuke broer, of jij?”
“Nee, Dave is enig kind en ik denk dat ik nog een broer heb maar geen leuke.”
“Jammer, maar hoezo denk je dat je nog een broer hebt.”
MaryJane legt het uit en Linsey knikt begrijpelijk. “Ik snap het. Nou ja schat misschien moet ik dan toch maar eens wat actiever gaan jagen.”

Ze nemen een slokje en kijken naar buiten waar de verlichting weer verandert.
“Zo blijft die tuin altijd boeien, iedere keer weer andere verlichting.”
“Dat maakt het inderdaad leuk. En weet je Linsey, er is ook geen dag hetzelfde, ik weet niet hoe hij het gedaan heeft maar vaak is het ook voor ons een verrassing.”
Ze maken hun flesjes leeg.
“Kom schat, we gaan naar boven.”
MaryJane doet de lichten uit, controleert de deuren en ze lopen naar boven. In hun slaapkamer kleden ze zich uit. Ze lopen eerst naar de badkamer, zetten een douchemuts op en gaan douchen. Ze wassen elkaar en daarna drogen ze zich af. Terug in de slaapkamer kruipen ze op bed. Ze omhelzen elkaar en een tongzoen volgt.

“Lekker is dat, een blote MaryJane in mijn armen. Echt schat hier heb ik naar verlangd.”
“Het vergaat mij net zo Linsey. Je bent een heerlijke vrouw.”
Ze geven elkaar kleine kusjes en dan weer een tongzoen. Hun handen wrijven over elkaars lichaam. MaryJane wrijft over de borsten van Linsey. Ze duwt haar op de rug en gaat langzaam naar beneden. Likkend en kussend verkent ze haar lichaam. Haar borsten en tepels krijgen meer aandacht. Ze bijt zachtjes in een van de tepels en Linsey kreunt. Ze voelt haar handen op haar hoofd en Linsey duwt haar iets steviger tegen haar borst. MaryJane maakt de tepel nat en sabbelt erop. Dan gaat ze langzaam verder naar omlaag. Linsey lost de handen en laat haar gaan. MaryJane ziet dat Linsey haar benen al wijd uit elkaar doet en ze kruipt over een dijbeen en gaat ertussen zitten.

Ze kust en likt de binnenkant van haar dijbenen en geeft zoentjes in haar lies, net naast de schaamlippen. Ze pakt haar teentjes, haalt ze naar haar gezicht en begint erop te sabbelen. Linsey kreunt wanneer ze MaryJane haar kleine teentjes voelt pakken. MaryJane laat haar tong tussen de teentjes doorglippen en ziet dat Linsey ze spreidt. Ze geeft haar alle ruimte om haar voeten te verwennen. Dan kust ze op haar wreven en houdt de voeten bij elkaar. Ze duwt ze samen in de richting van het onderlichaam van Linsey die haar knieën uit elkaar doet. Ze duwt ze nog wat verder omhoog en gaat al kussend en likkend langs de binnenkant van haar dijbenen naar het inmiddels openstaande kutje. Haar schaamlippen zijn donkerroze. Linsey is geil, dat ziet ze en als ze dichtbij komt ruikt ze het ook. De inmiddels bekende zoetige lucht van haar kutje kan ze ook van genieten. Ze likt nu tussen de schaamlippen door en likt het zoete vocht op.

Linsey kreunt bij de eerste aanraking. MaryJane begint te beffen zonder haar handen te gebruiken. Enkel en alleen haar tong gebruikt ze om Linsey tussen haar benen te verwennen. Afwisselend likt ze stevig over het roze vlees en dan naar omhoog langs het pisgaatje naar haar klitje, dan weer naar omlaag en zo gaan ze heen en weer. Het klitje pakt ze tussen haar lippen en gaat er met haar tong hard overheen. Aan de bewegingen van Linsey merkt ze dat ze dit lekker vindt en ze voert het tempo iets op. Linsey kreunt en dan is haar orgasme daar. Haar spieren trekken en krampen. Ze krijgt kramp in haar voeten en de tenen spreiden zich wijd uiteen. MaryJane likt het vocht op wat ze naar buiten stuwt en met haar handen trekt ze de schaamlippen verder uit elkaar. Ze likt diep tussen haar schaamlippen over het roze vlees, geeft kusjes tussen haar schaamlippen en op het klitje. Dan gaat ze weer omhoog. Bij haar gezicht gekomen pakt Linsey haar vast en begint een hartstochtelijke tongzoen. Langdurig blijven ze met elkaar vrijen en tongzoenen. Dan lost MaryJane.

“Dit is zeldzaam schat, zo lekker als ik klaar ben gekomen” zegt ze glimlachend. Ze geeft een kusje en trekt haar tegen zich aan. Zo blijven ze korte tijd liggen. “Oh, wat lekker was dat” zegt Linsey terwijl ze een schuddende beweging met haar bovenlichaam maakt “echt lekker MaryJane.”
Die glimlacht. Linsey duwt haar van zich af en rolt haar om. Ze komt bovenop haar liggen en begint weer een tongzoen, rustig en liefdevol strijken hun tongen langs en over elkaar heen. MaryJane wrijft door de haren van Linsey en daalt dan af naar haar schouders en rug. Linsey lost de tongzoen en begint haar veel kleine kusjes in haar gezicht en haar nek te geven. Dan komen ze weer boven elkaar. Ze kijken elkaar aan en glimlachen. Een kus en dan gaat Linsey naar omlaag. Ze blijft lang bezig met het lichaam van MaryJane. Minutenlang verwent ze haar borsten en sabbelt op de tepels, dan schuift ze naar omlaag en kruipt tussen haar benen. Ook de teentjes van MaryJane moeten eraan geloven en uiteindelijk gaat ze kussend en likkend omhoog naar de vochtige schaamlippen. Ze ruikt haar geur. Ze ruikt sterk, ze is geil.

Ze haalt haar tong over de schaamlippen en trekt ze met haar vingertoppen verder uit elkaar. Ze likt de druppeltjes vocht van het roze vlees af en ze hoort MaryJane kreunen. Ze pakt haar klitje en zuigt hem zachtjes naar binnen. Eenmaal tussen de lippen blijft ze het liefdesknobbeltje met haar tong verwennen. Dan likt ze weer een paar druppels vocht weg en gaat een aantal malen heen en weer tussen het hete kutje en haar klitje.
Dan komt ook MaryJane aan de eindstreep. Ze ejaculeert drie straaltjes vocht naar buiten en Linsey vangt het op. Ze zet haar mond over de schaamlippen en met haar tong blijft nog korte tijd likken. Dan gaat ze naar boven en eenmaal bij haar gezicht beginnen ze weer een tongzoen.
Als ze lossen kijken ze elkaar weer aan.
“Ook dit was lekker, maar jij hebt mij wel eens lekkerder gebeft. Toen bij Patricia in Minneapolis, die laatste keer wij met zijn tweeën.”
“Dat herinner ik me nog wel. Dat was ook voor mij fijn want we waren allebei geil en jij befte mij toen ook heel lekker.”

MaryJane gaat een klein stukje naar omlaag en legt haar hoofd op haar borst. Linsey legt een arm om haar heen. MaryJane wrijft over de buik van Linsey en gaat naar haar schaamlippen. Ze voelt dat ze nog een stukje open staan.
“Heb je nog zin in een eenvoudig speeltje, een waar we allebei van kunnen genieten?”
“Ja, dat lijkt me lekker.”
MaryJane staat op en haalt uit de lade de dubbele dildo.
Ze gaan liggen, tegen elkaar in en ze zet de dildo tussen hun in. Ze schuiven naar elkaar toe en beginnen te bewegen. Al snel gaat het tempo wat omhoog en allebei voelen ze de dildo in en uit hun kutje schuiven. Langzaam aan werken ze elkaar naar een hoogtepunt. Na een paar keer heel diep gaan met de dildo komen ze bijna tegelijk klaar. Ze liggen korte tijd uit te hijgen.

MaryJane trekt de dildo tussen hun vandaan en gaat ermee naar Linsey.
“Jij likt mij af, ik lik jou af.”
Ze nemen de dildo in hun monden en likken de sappen ervan af. Dan legt MaryJane hem opzij. Linsey rolt weer op haar en de volgende tongzoen is een feit. Minutenlang houden ze die aan en dan lost MaryJane.
“Weet je wat ook lekker is?” en ze duwt Linsey van haar af en op haar rug. MaryJane gaat aan de andere kant liggen en duwt haar grote teen tussen de schaamlippen van Linsey. “Kom schat, jij bij mij.” Linsey duwt haar grote teen bij MaryJane naar binnen.
“Nu kunnen we elkaar met de teen verwennen, probeer maar.”
MaryJane geeft het voorbeeld. Ze wrijft eerst een aantal malen over het klitje van Linsey en dan strekt ze haar grote teen en duwt die in het neukgrotje. Linsey voelt dat en volgt haar voorbeeld. Minuten lang spelen hun tenen met elkaars klitje en neukgrotje. Dan komt MaryJane klaar en korte later komt Linsey. Ze blijven even liggen en dan kruipen ze weer naar elkaar.

“Wat is dit heerlijk geil, jouw grote teen zo te voelen.”
“Dat is heel lekker schat. Ik heb het met Nadja gedaan op Molokai, in een restaurant en dan onder tafel door.”
“Dat meen je niet, waar iedereen bij zat.”
“Nee,” glimlacht MaryJane “alleen onze mannen zaten erbij, maar ik verzeker je, het is lekker als je dit kunt.”
“Zeker, heel lekker.”

Ze rollen weer op elkaar en tongzoenen. Lang en liefdevol.
“Ik kan de hele nacht wel met jou vrijen” zegt Linsey.
“Vroeger kon ik dat ook, maar nu niet meer. Maar ik zal je nog één keer verwennen. Daarna gaan we slapen.”
“Lekker, wat heb je in gedachten?”
MaryJane staat op en pakt een speeltje.
“Wat is dit?” vraagt Linsey.
“Kijk, deze kant is om je g-spot te stimuleren en de andere kant is voor je klitje. Ik breng hem bij je in en let op je reactie.”
Linsey gaat op haar rug liggen en spreidt haar benen. Ze voelt hoe MaryJane het speeltje tussen haar schaamlippen induwt en hem aanzet.
“Zet hem zelf eens goed, je klitje en je g-spot”
Linsey pakt hem over en een paar tellen later heeft ze beide plekken te pakken en ligt ze te kreunen. MaryJane pakt hem weer over en ziet hoe Linsey haar handen op haar borsten legt en ze begint te kneden. Ze kreunt en begint iets te zweten.
“Oh schat, wat is dit lekker. Dit hou ik niet lang MaryJane.”
Ze knijpt hard in haar tepels en begint met haar heupen te bewegen. MaryJane ziet dat ze ligt te genieten, ze heeft haar ogen gesloten.
Dan komt tamelijk onverwacht haar orgasme. Ze stuwt haar vocht naar buiten. MaryJane trekt het speeltje uit haar en zet hem uit. Ze buigt tussen haar benen en likt de vochtdruppels van haar schaamlippen weg.

“Dit is ook weer heel lekker” zegt Linsey met een glimlach.
“Dat weet ik schat” zegt MaryJane “ik gebruik hem zelf regelmatig. Maar kom, we gaan nog even naar de badkamer en dan gaan we slapen.”
Ze staan op, doen hun avonddingen in de badkamer en lopen weer terug. Ze schuiven tussen de lakens en Linsey kruipt op MaryJane.
“Een heerlijk begin van het weekend” zegt ze met een glimlach en ze tongzoenen. Dan schuiven ze naast elkaar.
“Kom je bij mij liggen?”
Linsey draait zich om en schuift haar billen in de schoot van MaryJane. Ze wensen elkaar welterusten en de lichten gaan uit.

De twee dagen erna zijn een aaneenschakeling van elkaar verwennen, liefhebben en vrijen. Ze genieten van de vroege morgen tot de late avond van elkaar. Zaterdagavond gaan ze eten in het restaurant in Augusta. Zondag in het steakrestaurant in Eau Claire. Linsey staat erop dat zij betaald als dank voor alles. Maandag staan ze op tijd op en nemen boven alvast afscheid van elkaar. Beneden ontbijten ze en dan gaat Linsey huiswaarts.

MaryJane heeft nog een rustige week. De eerste nacht slaapt ze lang en vast. Ze gaat een keer naar Mike en Clarice. Ook bij Vincent en Carly gaat ze een keer langs, de twee hadden dat al een paar keer gevraagd. Het is een gezellige avond en ze belooft nog een keertje met Dave te komen. Ze wandelt nu ook zelf weer met de honden.

Zaterdagmorgen staat ze op tijd op. Dave komt vandaag thuis is het eerste wat ze denkt. Ze gaat douchen, wast ook haar haren en föhnt ze droog. Ze staat voor de kledingkast. Ze besluit een panty aan te trekken, daaroverheen een niet al te korte rok. Erboven een T-shirt en een loshangend overhemdje. Een bh en slipje laat ze weg. Ze loopt naar beneden en groet Elisa. Ze kijkt naar buiten. Het is een saaie dag. De lucht is egaal grijs. In de serre nuttigt ze haar ontbijt en aan het einde van de ochtend rijdt ze met Clive naar het vliegveld. Ze heeft het vluchtnummer van Dave in de gaten gehouden en hij kan elk moment landen. Op de luchthaven lopen ze naar binnen en gaan naar de gate. Als het informatiebord aangeeft dat het vliegtuig is geland houdt ze de uitgang extra in de gaten.
Dan ziet ze Dave. Ze loopt naar de ramen en zwaait. Dave ziet haar, zwaait terug en geeft een kushandje. Tien minuten later komt hij door de schuifdeuren en ze vallen elkaar in de armen. Eerst een tongzoen. Dan kijken ze elkaar aan.
“Je bent nog knapper dan ik dacht. Ik heb je echt gemist MaryJane.”
“Ik jou ook Dave, ik ben echt blij dat je er weer bent.”
Clive heeft ondertussen de kar met koffers gepakt en ze lopen gearmd achter hem aan naar de uitgang.

Eenmaal thuis zijn de honden door het dolle heen. Ze rennen en springen in het rond. Iedere keer weer naar Dave toe. Hij gaat tussen hun in op de grond zitten en haalt ze aan. Ze komen bij hem en laten zich ook aanhalen. Een paar minuten lang blijft hij met ze bezig. Dan staat hij op en wandelt naar binnen.
“Die zijn ook blij dat je er weer bent” glimlacht MaryJane.
Dave loopt op haar toe en ze omhelzen elkaar.
“Ik heb je echt gemist schat. Het is wel leuk geweest met mijn vriendinnen, maar ik ben echt blij dat ik jou weer voel.”
“Ik heb gisteren nog gebeld met Patricia. Komende week heb ik vrij genomen.”
“Lekker schat. Dan kunnen we ook bijpraten.”
“Met de zwangerschap alles goed?”
“Ja, prima. Als ik bloot ben kun je een beetje een buikje zien. Maar voor de rest gaat het goed. Ik ben wel heel erg geil.”
“Dus ik ben dringend gewenst?” glimlacht Dave.
“Heel dringend” zegt MaryJane met een glimlach.

Ze lopen de serre in. Dave pakt een biertje en een frisdrankje en ze gaan op de bank zitten. Dave in de hoek en MaryJane kruipt bij hem op schoot. Ze legt zich tegen hem aan met haar hoofd tegen zijn borstkas. Haar benen legt ze op de bank.
“Ik vind het lekker Dave dat je er weer bent, ik heb je echt gemist, ondanks de meiden.”
“Nou ik ben ook blij hier weer te zijn.”
Dave geeft een kusje op haar haren. Zijn vrije hand rust op haar borst. Hij voelt dat ze geen bh draagt. Door de aanraking wordt de tepel hard en hij knijpt er zachtjes in. Hij verplaatst zijn hand naar de andere borst en ook daar knijpt hij zachtjes in haar tepel. Zijn hand gaat omhoog en onder haar kin. Hij trekt haar hoofd iets achterover en ze tongzoenen. Rustig en liefdevol. Dan lossen ze en kijken elkaar aan. Een glimlach.

“Ik wil met je vrijen op bed” fluistert MaryJane “ik verlang echt naar je schat.”
Ze geven elkaar weer een tongzoentje. Dan komt Dave naar voren en hij staat op terwijl hij haar optilt. Ze legt een arm om zijn schouder en Dave loopt met haar naar de hal. De trap op en in de slaapkamer legt hij haar op bed. Hij trekt vlug zijn kleren uit en komt naast haar liggen. Ze voelt al een behoorlijk stijve lul. Ze pakt hem beet en trekt er een keertje aan.
Dave heeft ondertussen haar overhemdje uitgetrokken en schuift zijn hand onder het T-shirt. Hij kneedt haar borsten en duwt onderwijl het T-shirt omhoog. Dan zet hij zijn mond over een tepel en sabbelt erop. De andere tepel krijgt dezelfde behandeling en hij trekt haar T-shirt uit.
“Die lekkere tieten heb ik ook gemist.”

MaryJane glimlacht. Ze kussen elkaar weer. Ze voelen elkaars lippen en tong. Rustig laten ze die langs en over elkaar glijden. MaryJane slaat haar armen om zijn nek en houdt hem tegen zich aan. Ze voelt zijn borst op haar borsten. Eindelijk weer haar lekkere vent in haar armen.
Dave lost de tongzoen en gaat over haar buik naar omlaag. Hij ritst de rok open en trekt hem uit. Eenmaal tussen haar benen pakt hij haar kousenvoetjes en sabbelt op de teentjes. Hij schuift wat naar achteren en kust en likt over de panty richting haar geile grotje. Als hij in de buurt komt ruikt hij haar geile lucht. Hij likt over de panty. Het vocht uit haar kutje zit daar al in en hij proeft het. Met twee vingers trekt hij haar schaamlippen uit elkaar en duwt met zijn tong de panty ertussen. Hij likt erover en proeft meer vocht. Dan zet hij twee vingers in de panty en trekt het kruis open. De panty scheurt ver genoeg en hij likt haar tussen haar schaamlippen. Het vocht begint al meer te komen en hij geniet ervan, die heerlijke geur van zijn geile vrouw.

Hij begint nu haar klitje in het spel te betrekken. MaryJane voelt zijn ruwe tong over haar liefdesknobbeltje. Zijn snor- en baardstoppeltjes raspen over haar lipjes. Ze geniet ervan, eindelijk weer een vent tussen haar benen. Dave beft haar stevig en tussendoor schuift hij ook zijn tong een paar keer in haar neukgrotje, iedere keer weer likt hij het vocht eruit. MaryJane begint te rijden tegen zijn mond. Dave voelt dat ze geiler en geiler wordt en concentreert zich nu enkel op haar klitje. Hij sabbelt erop, zuigt het kleine knopje tussen zijn lippen en verwent het met zijn tong.
Dan komt MaryJane klaar, heftig, haar geil spuit ze naar buiten en Dave vangt het op. Haar orgasme houdt even aan en dan wordt ze weer rustig. Ondertussen likt hij rustig door, hij beft haar tussen haar lipjes en gaat weer naar haar klitje.
Oh wat lekker denkt MaryJane, hij gaat me nog een keer doen, die heerlijke vent.

Ze ligt met haar ogen dicht te genieten. Ondertussen kneedt ze haar borsten en knijpt in haar tepels terwijl ze de tong van Dave haar meest intieme plekje voelt verwennen. Ze begint weer met haar kutje tegen zijn gezicht op te rijden. Dave schuift zijn handen onder haar billen en kneedt ze. De panty knispert onder zijn handen en hij geniet ook, van die lekkere billen, dat heerlijke kutje met dat kleine knopje. Hij pakt het tussen zijn lippen en begint het met zijn tong te verwennen. Hij maakt een klein beetje speeksel en bevochtigt haar ermee. Ze kreunt, ze voelt wat hij doet en dan legt ze een hand op zijn achterhoofd en wrijft door zijn haren. Dan komt ze weer klaar. Weer heftig en haar vocht jaagt ze naar buiten in de mond van Dave. Die vangt alles op en slikt. Hij likt nog een paar tellen over haar gevoelige roze vlees en kruipt dan omhoog.
Ze tongzoenen. MaryJane omhelst hem en houdt hem vast. Als ze lossen kijken ze elkaar aan.

“Kom in me, neem me, ik verlang zo naar je.” Dave voelt hoe ze haar benen spreidt. Hij schuift iets naar onderen en penetreert haar. Heel rustig voelt hij met zijn eikel de binnenkant van haar vagina. Hij weet dat ze gevoelig is na twee orgasmen en neukt haar een paar keer heel rustig.
MaryJane voelt hem komen. Zijn dikke eikel beroert iedere centimeter van haar kutje, ze voelt hem bewegen, in en uit. Heel rustig.
“Toe maar, mag wel harder, ik vind het zo lekker” en ze voelt hem het tempo wat opvoeren. Oh, wat lekker is dit hier kunnen geen tien Nadja’s of twintig Linsey’s tegenop. Dit is haar man, haar vent met die lekkere lul, die haar zo geil kan maken. Hij mag van haar genieten, haar injecteren met zijn zaad. Het zaad waaruit nu hun kindje groeit. Ze concentreert zich weer op Dave en zijn rustig stotende penis.

Ze legt haar benen om hem heen en haakt de voeten in elkaar. Ze begint tegen te stoten en haar spieren knijpen ritmisch in zijn stotende lul. Voor Dave voelt het alsof zij hem aftrekt. Hij staat al weer een paar weken droog en houdt het dan ook niet lang vol. Hij stoot nog een paar keer wat krachtiger en dan jaagt hij zijn sperma naar buiten. Hij zakt omlaag op haar lichaam en ze genieten van elkaar.
MaryJane blijft met haar spieren zijn half slappe penis verwennen en voelt dat hij weer zwelt. Dave komt omhoog en gaat op zijn knieën rechtop zitten. Hij heeft MaryJane bij haar heupen vast en houdt haar tegen zich aan. Ze zet haar voeten op het bed en Dave begint haar te neuken, eerst rustig maar het gaat al sneller, al krachtiger. MaryJane kreunt, “ja …… lekker …… neuk me diep …… oh wat heb ik die lul gemist …… oh Dave mijn kutje ……mijn kutje staat in brand …… oh schat …… ik kom klaar ……” en MaryJane krijgt een orgasme. Dave blijft kalm in haar bewegen en voelt haar kutje drijfnat om zijn lul klemmen. Dan wordt ze rustiger en Dave begint weer te neuken. Al sneller en ook weer krachtiger. MaryJane ligt met haar ogen dicht te genieten. Haar borsten dansen op het ritme van zijn stoten. Ze voelt zijn eikel langs haar vagina wand schuiven en geniet. Dave voelt dat ze ook tegenstoot. Hij houdt haar bij haar heupen vast en helpt tegenstoten.
Het tempo gaat nog een tandje omhoog. Ze beginnen nu allebei te zweten. Haar buikspieren voelt hij trekken, ze gaat opnieuw klaar komen maar hij is ook bijna zover. Een paar tellen later is Dave de eerste en MaryJane komt daar direct achteraan. Ze genieten van hun orgasmen. Dave bukt voorover en kust haar borsten. Hij sabbelt op een tepel en gaat weer omhoog. Hij pakt een paar tissues en trekt zich terug uit haar. Zijn sperma, vermengd met haar sappen komen in een golfje naar buiten. Hij vangt het op en veegt het droog. MaryJane ligt plat op haar rug op bed en Dave ligt op zijn zij er tegenaan.

“Hier kan geen vriendin tegenop, die heerlijke paal van jou.”
Dave glimlacht “heb je ze allemaal op visite gehad?”
“Ja, alle vier Dave” en ze doet kort verslag van de tien dagen dat ze haar vriendinnen om zich heen heeft gehad.
“Jij bent lekker geil bezig hoor ik wel, maar het is je gegund schat.”
“Dat weet ik Dave en nu ben ik weer helemaal van jou, neuk je me nog een keertje? Je teefje is weer geil.”
“Als jij daar leven in krijgt, neuk ik mijn geile teefje” zegt hij, ondertussen met hoofd wijzend op het zielige hoopje vlees op zijn buik.

MaryJane glimlacht, “daar weet ik wel wat op.” Ze gaat voor hem zitten en wrijft met haar kousenvoetjes tussen zijn dijen, zachtjes laat ze zijn ballen tussen haar voeten doorglijden en gaat dan naar zijn piemel. Ze rolt hem tussen haar voeten en na een paar tellen voelt ze hem langzaam weer wat harder worden. Dave kijkt haar aan en ziet haar glimlachen.
“Het gaat me lukken” klinkt het triomfantelijk “ik ga die lekkere lul nog een keer in mijn kutje krijgen.”
Als ze nog een minuut door blijft spelen is zijn penis weer hard.
“Verdiend is verdiend” zegt Dave “kom hier met die lekkere kont.”

MaryJane draait zich om en keert haar billen naar hem toe. Dave komt achter haar zitten en zet zijn eikel tussen haar schaamlippen. Hij duwt en glijdt in één keer haar drijfnatte grotje in. “Je bent echt geil, je bent drijfnat.”
“Lekker toch zo’n natte grot, kom neuk me, ik heb nog steeds jeuk.”
Dave laat zijn handen over haar panty glijden. Hij zakt naar omlaag en trekt het gat in haar kruis verder open tot een stuk over haar bilspleet, nu kan hij haar kontje ook vingeren. Hij neukt haar rustig en trekt haar heupen iedere keer tegen zich aan.
“Toe neuk eens harder” en hij voelt hoe MaryJane harder gaat stoten. Hij verhoogt het tempo en de kracht van zijn stoten.
“Ja lekker schat …… oh ik voel je goed …… stamp maar door …… oh wat een lekkere paal heb jij toch ……”

Dave, die al twee keer is klaargekomen, houdt het nu wat langer vol. Hij blijft haar penetreren, slag na slag jaagt hij zijn grote eikel door haar vagina. MaryJane blijft vocht aanmaken. Ze geniet van zijn paal en dan komt haar volgende orgasme. Weer jaagt ze haar vocht naar buiten, gedeeltelijk tegen zijn ballen aan. De rest blijft in haar grotje achter en maakt de boel alleen nog maar natter. Dave neukt weer verder en duwt er twee vingers bij hij maakt ze nat en zet ze op haar kontje. Haar sterretje wijkt en ze laat de indringers binnenkomen. Met zijn vingers maakt hij neukende bewegingen in haar kontje en ondertussen blijft hij ook haar natte grotje verwennen. Zeker een minuut lang gaat dit zo door en op aangeven van MaryJane verhoogt hij het tempo nog een keer. Het lukt hem niet meer te vingeren. Hij haalt zijn vingers eruit en pakt haar heupen.

Nog een laatste tempoversnelling en dan komen ze allebei aan de eindstreep. Dave jaagt zijn sperma diep in haar geile lichaam en MaryJane krijgt weer een spetterend orgasme. Ze blijven korte tijd op elkaar liggen en dan staan ze op. MaryJane houdt haar hand tussen haar billen en ze loopt naar de badkamer. Op het toilet perst ze de liefdessappen naar buiten.
Dave heeft inmiddels de douches aangezet. Ze trekt haar panty uit en doet een douchemuts op. Samen stappen ze onder de warme douche. Ze omhelzen elkaar en een tongzoen is het gevolg. Een tiental seconden houden ze die vast, dan lossen ze.
“Lekker weer met jou onder de douche” zegt Dave met een glimlach.

Ze wassen elkaar, nog een keer een tongzoen en dan gaan de douches uit. Na het afdrogen lopen ze naar de aankleedkamer. MaryJane doet een driekwart trainingsbroek met een T-shirt aan. Dave een lange trainingsbroek met ook een T-shirt. Ze omhelzen elkaar nog een keer.
“Dat is lekker schat, zo kan ik je billen tenminste vastpakken” zegt Dave terwijl zijn handen in haar trainingsbroek schuift. Hij duwt van achteren een vinger tussen haar schaamlippen. Ze is nog nat.
“Bewaar je die nattigheid voor vanavond, dan wil ik je nog wel een paar keer neuken.”
MaryJane glimlacht. Ze wandelen naar beneden.

De tijd verstrijkt, het wordt zomer. Voor Amerikaanse begrippen is het een warme zomer. De meeste dagen brengt MaryJane in het zwembad door. Vaak is dat de enige plek waar het uit te houden is. De zwangerschap verloopt verder normaal. Ze merkt de veranderingen van haar lichaam. Het buikje begint nu te groeien, maar ook haar borsten en tepels worden iets groter. Maar ze blijft wel onverminderd geil, ze heeft zelfs het gevoel dat het nog iets sterker wordt.

Ze heeft nu regelmatig skype contact met Nadja en Patricia. Ze laat aan Nadja trots haar buikje zien. Nadja vindt het leuk en ze is blij dat het goed gaat. Linsey behoort tot de vaste bellers, iedere dinsdagavond. Ze weet dat Dave dinsdagmorgen weggaat en donderdagavond of vrijdagmiddag terugkomt. Het is nu eind juli, ze is nu vier maanden zwanger als Linsey vraagt of ze weer een keer langs mag komen. Ze heeft nu vakantie maar gaat pas komend weekend voor twee weken weg.
“Kun je vanavond?” vraagt MaryJane.
“Ja, even een tas pakken en dan ben ik met een uurtje bij je.”
“Doe dat maar en dan ga je donderdagmiddag weer naar huis.”

Goed een uur later staat Linsey op de stoep. Ze zet haar tas in de gang, schopt haar schoenen uit en ze omhelzen elkaar. Een heerlijke en lange tongzoen is het eerste. Dan lossen ze en kijken elkaar aan.
“Ik hou van je”
“Ik hou ook van jou Linsey, je bent echt een heerlijke vrouw.”
Ze lopen naar binnen en gaan in de serre zitten. Ze praten over de tussenliggende weken en al snel komt het gesprek op de zwangerschap van MaryJane. In de korte stretchrok die ze vandaag aanheeft is haar buikje goed te zien. Linsey wrijft erover en glimlacht, “leuk hè dat daar een kindje in groeit.”
Ze buigt zich naar MaryJane toe en ze beginnen weer een tongzoen.

“Wat ga je doen met vakantie?”
“Een rondreis langs San Francisco, Los Angeles, Sacramento en Las Vegas. Een trip van 15 dagen.”
“Met een groep.”
“Ja, ik ken niemand dus dat maakt het wel spannend.”
“Ben je op zoek naar je ridder?”
Linsey glimlacht “een beetje wel lieve schat, ik moet wat ondernemen want ze komen niet naar mij toe.”
MaryJane strijkt door haar lange blonde haren en geeft een kneepje in haar nek.

Die avond in bed vrijen ze een poos. Ze komen beiden een paar keer klaar. Linsey wrijft een paar keer over haar buikje en geeft er ook kusjes op.
De volgende dag geeft MaryJane Elisa vrij. Ze wil de tuin voor haarzelf hebben. Ze genieten van elkaar. Zowel op de ligbedjes als in het zwembad. Eind van de middag stappen ze samen onder de douche en wassen elkaar. Ook elkaars haren doen ze. Eenmaal eronder vandaan drogen ze elkaar af en föhnen hun haar. Die avond eten ze in Eau Claire. Daarna delen ze het bed nog een nacht. Ze vrijen die avond lang maar wel heel liefdevol. MaryJane kan van Linsey echt genieten. Meer nog als van Patricia moet ze tot haar schande bekennen.

Als ze donderdag aan het begin van de middag weer naar huis gaat nemen ze hartstochtelijk afscheid van elkaar. MaryJane wenst haar een fijne vakantie. Die avond komt Dave weer thuis. Hij heeft goed nieuws. Het contract is per 1 augustus voor onbepaalde tijd verlengd. Het tarief is naar boven bijgesteld. De Raad van Bestuur is uitermate tevreden over het reilen en zeilen van de fabriek en het behaalde resultaat. Verder hebben ze na rijp beraad besloten nog een zevende productielijn te gaan bouwen. De vraag naar het nieuwe product is zo enorm groot dat ze de komende jaren daarop kunnen voortborduren. Bovendien zijn er tal van andere ontwikkelingen waarop Campbell Electronics moet inspringen.

Ze knuffelen wel in bed maar Dave is moe en wil gaan slapen. De komende dagen vrijen ze wel weer. Zo verstrijken er weer een aantal weken. Ze gaan in Minneapolis kijken voor een babykamer en daar zien ze een prachtige kamer. MaryJane is er direct weg van. Als Dave een verkoopster erbij haalt laat die haar de verschillende mogelijkheden en handigheidjes zien.
Ze kopen deze kamer. De verkoopster maakt een bon en de meubeltjes worden besteld. 10 Weken levertijd zegt ze.

Eenmaal thuis gaan ze boven kijken. Ze hadden al eerder gekeken naar een nieuwe kamer indeling. Dave maakt een schetsje hoe hij het in gedachten heeft. Ze discussiëren nog wat maar uiteindelijk bedenken ze een plan. Dave maakt een afspraak met de aannemer en laat hem de plannen zien. Een week later gaan ze aan het werk. Aan de voorkant wordt de grote logeerkamer gestript en omgebouwd tot twee even grote kamers. De eerste wordt de kinderkamer, de tweede blijft logeerkamer. Als het nodig is kan ook die kamer tot kinderkamer worden omgebouwd.

We leven eind september. MaryJane is nu zes maanden zwanger en ze begint het te voelen. Het kind schopt regelmatig en met hun handen aan de buitenkant kunnen ze het voelen. Ook Nadja, Patricia en Linsey, die alle drie los van elkaar komen mogen haar buik voelen.
Ze vrijt nog een keer met een aarzelende Patricia. Nadja vindt het eng en wil het niet.
Linsey heeft de minste scrupules. Daar wordt ze lekker door klaar gebeft en Linsey komt ook nog twee keer klaar terwijl ze bovenop haar gezicht zit. Ze vrijen ook lekker met elkaar en Linsey masseert haar borsten. De duidelijk grotere tepels zijn nu heel gevoelig. Erin knijpen of bijten doet zeer en dat wil MaryJane niet, maar er mee spelen en zachtjes likken vindt ze wel fijn.

De meubels worden gebracht en gemonteerd. De babykamer begint erop te lijken en samen met Clarice lopen ze de lijsten langs die ze van de verloskundige heeft gekregen. Ze doen hun boodschappen bij een grote drogist in Eau Claire en zo wordt de babykamer hoe langer hoe completer.
Dave neemt ook zo zijn maatregelen. Op zijn vaste computer wordt software geïnstalleerd voor een VPN verbinding naar kantoor. Afgesproken is dat Dave vanaf begin december niet meer naar Chicago komt maar alles via de PC regelt. Eventuele afspraken worden naar februari volgend jaar doorgeschoven.

Het wordt december en alles is klaar. Dave werkt nu thuis en vergadert ook regelmatig via een aparte telefoonlijn. Verder krijgt hij rapporten en cijfers via de VPN verbinding en het bevalt hem wel die rust om hem heen. De maand december verstrijkt en als MaryJane twee dagen voor kerst naar de verloskundige gaat zegt die dat de baby goed is ingedraaid, dus de bevalling zou normaal moeten verlopen. De kerst verloopt rustig. Wel valt het haar op dat de baby erg onrustig is. Dan op 26 december verliest ze haar vruchtwater. Dave belt een ambulance die haar naar Eau Claire brengt. Dave rijdt mee. Eenmaal op de afdeling komt de verloskundige ook aanlopen. Ze voelt binnenwaarts en er is nog niet veel ontsluiting. MaryJane krijgt haar eerste wee. Ze knijpt hard in Dave zijn hand. Hij neemt de tijd op en merkt dat er regelmaat in zit. Steeds om de 15 minuten. Dit gaat een aantal uren zo door en regelmatig komt de verloskundige kijken en voelt binnenwaarts. Dan komen de weeën steeds sneller op elkaar en ’s middags mag MaryJane persen. Een paar minuten later heeft ze haar baby op de buik. Dave kust haar.
“Je hebt een jongen gebaard, schat.”
Ze wisten nog niet wat het zou worden, hoewel het wel was aangeboden om het te vertellen. Ze wilden zich laten verassen.
De baby krijgt een polsbandje om “Campbell Corniche” staat erop met het tijdstip. Dan haalt de verpleegster hem van haar buik en ze wast hem.
“Alles ging goed MaryJane. Je bent niet ingescheurd en we hebben niet hoeven in te knippen” meldt de verloskundige.

De volgende dag wordt MaryJane met een taxibusje naar huis gebracht. Daar wachten Clarice en Elisa op haar en natuurlijk op de nieuwe wereldburger. Ze willen een naam weten. “Steve” zegt MaryJane, “Steve John Campbell.”
Dave gaat met Mike in de serre zitten als de vrouwen zich met moeder en kind bezig houden. De eerste dagen slaapt MaryJane veel en na een dag of vijf gaat ze zich beter voelen. Ze komt weer naar beneden om te eten. Alleen de borstvoeding is geen succes. De kraamverpleegster bindt haar borsten op zodat haar melkproductie stopt en ze schakelt over op flessenvoeding.

Er komen veel kennissen uit het dorp op bezoek en natuurlijk ook haar vier lieve vriendinnen. Ze maakt nu ook kennis met Shing, de man van Meiying. Linsey komt langs en is nog steeds alleen.

De weken verstrijken en ze begint weer met de pil. Dave gaat weer wekelijks naar Chicago. Het gewone leven komt op gang, alleen is het wel anders met een kleine. Gaandeweg de tijd ontpopt Elisa tot een goede hulp moeder zoals ze zichzelf betiteld. Ze vindt het leuk om met de kleine te tuttelen in zijn badje en geeft hem vaak de fles. Na een week of acht slaapt hij ’s nachts door.
MaryJane vrijt nu ook weer volop met Dave. Ze kunnen weer van elkaar genieten en Dave voelt dat haar neukgrotje weer net zo lekker strak is als voorheen. Ook haar borsten zijn weer op het oude niveau alleen heeft de zwaartekracht er iets meer vat op. Maar ik ben nog aan het trainen is de opmerking van MaryJane. Ze moet nu wel vaker een bh om en dat wil ze eigenlijk verminderen.

In het vroege voorjaar gaan ze weer fietsen. De conditie is bijna weg en ze moeten weer gaan opbouwen. Eind april is de eerste warme week van het jaar. Die avond wandelen ze de tuin in. Ze slenteren hand in hand in de richting van het prieel en gaan op de bank zitten. MaryJane draait zich een kwartslag en haar bovenlichaam zakt op Dave. In het zwakke licht van een van de tuinlampen kan ze zijn gezicht zien. Ze kijken elkaar aan en glimlachen.

“Wat gaat de toekomst ons brengen schat? Het verleden kennen we, jouw vader, jouw tijd als baas, Route 66 en Molokai. Vandaag heb ik je, ik hou van jou en ik hou van Steve. Maar de toekomst, soms maakt het me bang, soms blij, maar vaak onzeker.”
“Het is maar goed dat we het niet weten MaryJane. Maar één ding is zeker schat, waar een verleden en een heden is, is ook een toekomst.”

In het licht van de volle maan tilt Dave haar bovenlichaam van zijn benen en ze omhelzen elkaar. Die omhelzing gaat over in een tongzoen. Zoals ze al jaren gewend zijn, rustig en liefdevol.

E I N D E

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door quasi

De afgelopen jaren heb ik door gebrek aan fantasie niet meer geschreven. Inmiddels heb ik toch het toetsenbord weer gevonden en schrijf weer. Ik hoop binnen enkele maanden het vervolg van 'het blijft in de familie' te publiceren.
Je kunt mij rangschikken onder de oudere jongeren. Ik vind seks nog steeds een van de mooiste gebeurtenissen in het leven.

Dit verhaal is 7735 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Campbell – Verleden, heden en toekomst (20-slot)”

Plaats een reactie