BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Moeder laat zich op strand neuken door haar zoon

Spijbelen mag!!(als je geen zin in school hebt) Deze is voor Leeuw. Moeder belooft haar zoon een vakantie als hij een goed rapport heeft! Ik hoop dat ik wat aardrijkskunde betreft een beetje goed zit want hij gaat natuurlijk niet zijn best doen voor een strand vakantie in Zandvoort. Zoon Fred is 16 jaar en Moeder Gerda 38 jaar. ”Fred ik moet even met jou praten over je laatste rapport,die was niet slecht maar ook niet goed!”,Fred ging moeizaam en met een gezicht dat op onweer stond zitten,om het in zijn ogen gezeur van zijn moeder aan te horen. ”Jongen,als je een goed rapport nu haalt gaan wij op vakantie naar Spanje,aan het strand!”,daar had Fred wel oren naar ,hij zwom graag en kon dan zijn surfplank ook mee nemen. Hij vond het wat minder dat zijn moeder ,m jongen noemde want dat kleineerde hem vond hij! Maar goed hij ging zich de laatste paar maanden die nog reste maar iets meer inspannen op school! Het resultaat was dat bijna alle cijfers fors hoger uitvielen. Hij grijnsde toen zijn moeder hem complimentjes gaf,hij wist dat hij op het strand ook veel meer van zijn moeder te zien kreeg. Gerda was dan alwel 38 jaar maar heeft nog een slank figuur en haar cup maat D mocht er ook wezen,en haar mooie rode lange haren ze kon gemakkelijk door voor amper 30! Fred droomde wel is dat hij haar neukte en werd dan wakker met een natte slip omdat hij was klaar gekomen. Fred was ondanks dat hij pas 16 jaar was, gezegend met een behoorlijke pik waarmee hij menig meisje de schrik van haar leven bezorgde,hij had erzelfs al een paar ontmaagd met zijn paal dus ervaring had hij ook al wel.

Nu was het tijd om de koffers in te pakken en met een taxi naar schiphol,hoelang de vlucht duurt weet ik niet,want ben er nooit geweest,vanaf daar met een bus naar Gartagena wat in het zuiden lag aan de Middellandsezee,aan de overkant lag Oran in Algerije. Een lux hotel met alles er op en er aan vlakbij het strand. Fred nam zijn surfplank mee maar merkte dat er eigenlijk geen wind stond om ook maar een klein beetje fatsoenlijk vooruit te komen. Hij ging maar wat zwemmen en keek rond of er nog mooie meisjes in de buurt waren, nou dat viel de eerste dag al tegen, zeker een strand waar meer oudere mensen kwamen?,dat had zijn moeder weer prima geregeld verdorie! Hij zag veel oudere vrouwen gewoon rondlopen zonder boven stukje,meestal van die hang memmen,sommige waren zelfs helemaal naakt,dan was dit een soort naaktstrand? Hij kreeg last van een erektie,zou zijn moeder?…zou ze ook??,hij ging naar haar opzoek. Gerda lag op een badlaken op haar buik en inderdaad monokini(zoals leeuw dat noemt) wist niet eens dat dat zo heet,maar goed. Wauw,dacht Fred! Gerda draaide zich om toen ze Fred hoorde ,ze dacht geen moment aan het feit dat haar zoon een enorme erektie van haar kreeg,hij zal wel wat mooie meisjes hebben gezien. Gerda vond wel dat haar zoon voor zijn leeftijd een behoorlijke bult in zijn zwembroek had ,of zou hij er wat bij in hebben gestopt om het groter te doen lijken. Later toen ze aan het diner zaten ,zei Fred ”Mam waarom ga je ook niet lekker naakt zonnen?,dan wordt je egaal bruin!” ”jongen toch!”,reageerde ze. Maar de volgende dag op het strand ,toen ze zag dat de meeste mensen geheel naakt waren trok ze ook maar haar bikinni broekje uit. Fred zag dat zijn moeder…een kale pruim had”Verdorie ze scheert zich kaal daar als de eerste de beste snol!”,dacht hij. ”Wat sta je te kijken Fred?”,vroeg ze. ”Nog nooit een vagina gezien?”. ”Vagina?”,dacht Fred ”zeg maar gerust een lekker kutje!”,maar dat zei hij niet hard op. Bovendien was het voor hem zelf nu moeilijk om ook geheel naakt te gaan,zijn paal zou dan rechtop staan!

”Fred ,doe jij je zwembroek ook eens uit?, jij bent de enige nu die gekleed is”,zei zijn moeder plotseling. Fred kreeg een rood hoofd wat gelukkig niet opviel”Maar …maar..ik!”, stotterde hij. Uiteindelijk trok hij zijn broek uit en ging snel liggen met zijn pik diep in het zand, misschien koelde het ding zo wat af. Gerda ging op haar zij liggen zodat Fred nu zicht had op al haar lekkers,ze babbelde aan een stuk door,Fred ontging totaal waar ze het over had hij keek gefassineerd naar haar kut en zijn paal werd in het zand alleen maar harder en dikker. Hoe moest hij hier nu fatsoenlijk weg kunnen komen?,ff rukken kon ook niet! Fred zag alleen maar kut..kut..en nog eens kut! Hij sloot zijn ogen en droomde maar dat hij haar nam,gelukkig kwam hij even later zacht kreunend klaar en spoot zijn geil het zand in. ”PPPFF…mmmmmmmm..!”,dat lucht op. ”Wat is er Fred?”,vroeg Gerda,want ze hoorde hem kreunen. ”UUHHHU,..nee..niets,mam!”,zei hij gauw. Nu terwijl het nacht was en ze sliepen werd Fred wakker met een enorme pijnlijke harde schacht,hij stapte uit zijn bed en liep naar het bed van zijn moeder,ze lag naakt want het was nog behoorlijk warm. Hij wist dat wat hij nu ging doen eigenlijk niet kon,hij ging achter haar liggen,en drukte zijn harde paal langzaam bij zijn moeder in haar kut,toen hij ,m er half in had,werd zijn moeder wakker. ”Wat..watt..ben je aan en doen?” ”Ben zo geil..mam…!”,en hij stoot nu resoluut hard bij haar naar binnen en begon zijn moeder stevig te neuken en greep haar stevige cup D tieten. Hij pompte zo hard dat Gerda begon te hijgen. Gerda dacht” dit..dit kan eigenlijk niet..mm mm maar hij..hij.ooohhhh..mmmm …aaagghh!”,ze kreeg een orgasme door die lekkere pik van haar zoon,wat is hij zwaar geschapen voor zijn leeftijd,en wat doet hij dat goed. Ze genoot het was alweer 8 jaar geleden dat haar man,zijn vader bij een verkeers ongeluk om het leven kwam,en dit was voor het eerst dat ze weer een pik in haar grotje kreeg,hij spoot zich ook onbeschermd in haar leeg besefte ze! De volgende morgen wisten ze geen van beide raad met wat er gebeurd was en aten zwijgend hun ontbijt.

Later die dag op het strand haalde Fred een drankje zo een waar van alles in zat voor hem en zijn moeder,ze vond het lekker zodat ze er allebei al snel meerdere op hebben. Fred begon aan haar te voelen ”Niet doen joh!”,zei ze giegelend ”de mensen kunnen ons zien!”. Fred was beregeil en trok zich niets van zijn moeders opmerkingen aan,Gerda voelde dat haar zoon een enorme paal had ze voelde het tegen haar billen. ”Nee joh..niet..niet hier op het strand!”, kirde ze. Er stonden al wat mannen te kijken of gingen bij hun in de buurt liggen,Fred kon het niets schelen ,hij greep haar tieten en knede die zichtbaar stevig voor iedereen. Wat ook duidelijk was ,is dat sommige mannen begonnen te rukken. ”NAAI..HAAR..!”, hoorde Fred opeens! ”Steek die hoer vast op je lat!!,hoorde hij nu van een andere kant. ”Nee Fred…!”,zei Gerda nog eenmaal zachtjes,maar echt verzet was er niet meer,Fred voelde dat zijn moeder een drijfnatte kut had. ”Ik ga je naaien…!”,zei Fred hees,en zijn harde paal gleed haar natte kut in,hij nam haar zo als ze lag en kneep haar tieten fijn. Ruw stotend neukte hij zijn moeder ,zijn teefje,het kwijl van begeerte liep uit zijn mond. Rondom stonden er nu mannen ongegeneerd te rukken,er liepen ook wel wat badgasten langs die er schande van spraken. ”Moet dat nu hier?,op klaar lichte dag!” ”Schaam jullie,pas maar op voor de politie!” Maar de meesten vooral mannen trokken zich daar niets van aan een van de badgasten ging voor Gerda liggen en drukte zijn pik haar mond in ”Zuigen ..slet!”,riep hij schor. ”Zuig..die man ,..mam!”,kreunde Fred en begon harder te stoten. Gerda kwam schokkend en trillend klaar op de pik van haar zoon,zijn geil knalde weer onbeschermd diep in haar knijpende kut. De man die ze pijpte spoot zijn sperma in haar mond ,en ze moest het braaf doorslikken. Nu Fred klaar was gekomen en uit haar gleed was dat het sein voor de andere mannen om dichterbij te komen en werd Gerda voorzien van een sperma douche ,haar hele lichaam werd onder gespoten! Fred kreeg een staande ovatie voor de manier waarop hij zijn moeder had klaar geneukt! Het is natuurlijk duidelijk dat er in die twee weken nog regelmatig op het strand geneukt werd. En vanaf nu was Fred de man in huis en kreeg Gerda regelmatig zijn enorme schacht in haar lichaam! Zo nu moet ik snel weg want de middag pauze is voorbij! Hoop dat Leeuw het wat vond, groetjes Angela. Einde”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Angela

Dit is een standaard tekst in mijn profiel. Is dit jouw profiel, log dan aub in en wijzig deze naar eigen inzicht en believen.

Dit verhaal is 91122 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Moeder laat zich op strand neuken door haar zoon”

Plaats een reactie